• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
من یک دوستی دارم چند دوره برنده مسابقات استان شده و...در کیوکوشین
خیلی هم بدن سفتی داره
مدرک اموزش هم داره و اموزش میده
ولی میگه کیوکشین در ایران نسبت به دنیا زیاد خوب نیست؟
درسته؟وضعیت ایران چطوره؟
بهترین استادش کیه؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من . در ژاپن واژه ای داریم به نام (名) 首脳会談 که نزدیک به کلمه sumikiri هنری برای برقراری ارتباط روح و جسم
البته فنت ژاپنی لبتاب من خراب شده و از ونجایی که زبان ژاپنی تقریبا مسلط هستم سوالی بود در خدمتم:rolleyes:

اما در کانجی این مسئله فرق میکنه

ممنون

خيلي ممنون از پاسخي كه داديد. خوش به حالت كه زبان ژاپني بلدي. فكر كنم خيلي زبان سختيه. حالا اين آرامش فعال چي هست. يعني با دشمن روبرو بشي و در عين خونسردي باهاش مبارزه كني؟ يا منظور چيزه ذيگه اي هست؟

من یک دوستی دارم چند دوره برنده مسابقات استان شده و...در کیوکوشین
خیلی هم بدن سفتی داره
مدرک اموزش هم داره و اموزش میده
ولی میگه کیوکشین در ایران نسبت به دنیا زیاد خوب نیست؟
درسته؟وضعیت ایران چطوره؟
بهترین استادش کیه؟
منظورتونو از اينكه میگيد کیوکشین در ایران نسبت به دنیا زیاد خوب نیست متوجه نشدم . منظورتون وضعيت آموزش يا مسابقات يا استاد يا ....
استاد خوب در كيوكشين تا دلتون بخواد داريم (اسم نبرم بهتره چون خيلي زيادند ):lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خيلي ممنون از پاسخي كه داديد. خوش به حالت كه زبان ژاپني بلدي. فكر كنم خيلي زبان سختيه. حالا اين آرامش فعال چي هست. يعني با دشمن روبرو بشي و در عين خونسردي باهاش مبارزه كني؟ يا منظور چيزه ذيگه اي هست؟

منظورتونو از اينكه میگيد کیوکشین در ایران نسبت به دنیا زیاد خوب نیست متوجه نشدم . منظورتون وضعيت آموزش يا مسابقات يا استاد يا ....
استاد خوب در كيوكشين تا دلتون بخواد داريم (اسم نبرم بهتره چون خيلي زيادند ):lol:

از نظر اموزش که میدونم ایران خوبه ولی از نظر مسابقه
مثلا ایرانیا در مسابقات جهانی شرکت میکنن یا نه؟
در مورد استاد هم منظورم بهترینشون است ؟کیه؟کسی که ژاپن تمرین کرده باشه
مثلا من در کاراته مهدیزاد رو قبول دارم
در ایکیدو اق ساقلو
کسی مثل اونا

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در این مورد از یکی از اساتید صحبت میکنم به شما میگم
خيلي متشكرم
از نظر اموزش که میدونم ایران خوبه ولی از نظر مسابقه
مثلا ایرانیا در مسابقات جهانی شرکت میکنن یا نه؟
در مورد استاد هم منظورم بهترینشون است ؟کیه؟کسی که ژاپن تمرین کرده باشه
مثلا من در کاراته مهدیزاد رو قبول دارم
در ایکیدو اق ساقلو
کسی مثل اونا
در مورد مسابقه بايد بگم حق با شماست . شرايط شركت در مسابقات جهاني سخت است. و البته دلايل ديگه اي هم دارد كه بماند و ايراني هايي كه در مسابقات جهاني شركت مي كنند نسبت به شركت كننده هاي كشور هاي ديگه كمترند. استاد هاي خوبي داريم كه در ژاپن كيوكشين را آموزش ديدند كه من فقط اسم چند تاشونو نام مي برم چون خيلي زيادن. اساتيد بزرگوار : شيرزاد - طباطبايي - محمدي - باقري - آشوري - صابري - حسيني - روشنايي .....
آقا خيلي زيادن شرمنده :wacko: به هر حال بهتره بريد پيش يه استاد خوب كيوكشين و تمرين كنيد. بريد و ببينيد كه چرا ميگن كيوكشين نهايت حقيقت است. خيلي از كيوكشين كارها مثل يه شعار اين جمله را به كار ميبرند. البته خيلي ها هم مفهوم اين جمله را ميفهمند. نميشه گفت اين جمله فقط مخصوص سبك كيوكشين است. موفق باشيد:happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام من دنبال استاد پورخورسند هستم (ايشون استاد آيكيدو هستند ) اگر كسي مي تونه شماره موبايله ايشونو پيدا كنه يا يه راه تماس با ايشون بهم بده ممنونم.
يه سوال ديگه هم دارم . چرا خيلي از فنون و حتي گارد ايستادني كه استاد آق ساقلو آموزش ميدن با مواردي كه استاد پورخورسند آموزش ميدن فرق داره؟ مگه هر دو استاد " آي كي دو آي كي كاي " كار نمي كنند ؟ چرا فرق مي كنه؟:blink:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام من دنبال استاد پورخورسند هستم (ايشون استاد آيكيدو هستند ) اگر كسي مي تونه شماره موبايله ايشونو پيدا كنه يا يه راه تماس با ايشون بهم بده ممنونم.
يه سوال ديگه هم دارم . چرا خيلي از فنون و حتي گارد ايستادني كه استاد آق ساقلو آموزش ميدن با مواردي كه استاد پورخورسند آموزش ميدن فرق داره؟ مگه هر دو استاد " آي كي دو آي كي كاي " كار نمي كنند ؟ چرا فرق مي كنه؟:blink:

ایکیدو هم سبک های مختلفی داره

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2

من نمیدونم گارد استاد پورخورسند چه طوریه؟ تو عکس دیدی یا کار کردی؟

ولی در مورد فنون باید بگم هر استاد یا شاگردی با دیدن فیلم و کلیپ به یک سری از اساتید یا فنون علاقه نشون میده وسعی میکنه مثلا شبیه فلان استاد کار کنه یا حداقل فن یک استاد رو تقلید کنه (علاقه شخصی فرد )

در مورد استاد آق ساقلو باید بگم شدیدا به بحث کیهون بودن تکنیک ها اصرار دارن و همیشه این قضیه رو میگن
حتی تو سایت خود استاد هم بری می بینی که نوشته همان طوری که از استاد کوبایاشی آموخته بود مربیگری کند
(استاد آق ساقلو مربی گری رو از ژاپن قبل از اومدن به ایران شروع کرده بود)
در بعضی فن ها چند نوع فیلم در اینترنت موجوده ولی سبک موجود در ایران به ژاپن و مخصوصا کوبایاشی دوجو شباهت داره
(وقتی بین علما اختلاف میفته و استاد آق ساقلو هم در دسترس نباشه بنا بر فنون استاد کوبایاشی گذاشته میشه)

اساس گارد تو آی کی دو اینه که فرض کنی یه شمشیر تو دست شما قرار داره (کلا تو هر فنی صادقه)
پس همانند ایستادن یه سامورایی با شمشیر میشه گارد آی کی دو

تا اونجایی که من تو اینترنت متوجه شدم استاد پورخورسند مدرسه آی کی دو زدن و اسمی از آی کی کای نبردن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
من نمیدونم گارد استاد پورخورسند چه طوریه؟ تو عکس دیدی یا کار کردی؟

ولی در مورد فنون باید بگم هر استاد یا شاگردی با دیدن فیلم و کلیپ به یک سری از اساتید یا فنون علاقه نشون میده وسعی میکنه مثلا شبیه فلان استاد کار کنه یا حداقل فن یک استاد رو تقلید کنه (علاقه شخصی فرد )

در مورد استاد آق ساقلو باید بگم شدیدا به بحث کیهون بودن تکنیک ها اصرار دارن و همیشه این قضیه رو میگن
حتی تو سایت خود استاد هم بری می بینی که نوشته همان طوری که از استاد کوبایاشی آموخته بود مربیگری کند
(استاد آق ساقلو مربی گری رو از ژاپن قبل از اومدن به ایران شروع کرده بود)
در بعضی فن ها چند نوع فیلم در اینترنت موجوده ولی سبک موجود در ایران به ژاپن و مخصوصا کوبایاشی دوجو شباهت داره
(وقتی بین علما اختلاف میفته و استاد آق ساقلو هم در دسترس نباشه بنا بر فنون استاد کوبایاشی گذاشته میشه)

اساس گارد تو آی کی دو اینه که فرض کنی یه شمشیر تو دست شما قرار داره (کلا تو هر فنی صادقه)
پس همانند ایستادن یه سامورایی با شمشیر میشه گارد آی کی دو

تا اونجایی که من تو اینترنت متوجه شدم استاد پورخورسند مدرسه آی کی دو زدن و اسمی از آی کی کای نبردن
با سلام . لطفا منظور منو بد برداشت نكنيد. منظورم اين نيست كه استاد آق ساقلو درست كار مي كنند يا استاد پور خورسند.
علتي كه باعث شد اين سوال را بپرسم اينه كه يه مدت طولاني با استاد آق ساقلو كار مي كردم و صد البته احترام زیادی برای ایشون قائلم . بعد از آن به سفارش يكي از دوستام چند جلسه هم سر كلاس استاد پورخوسند رفتم. گاردي كه ايشون استفاده مي كردند خيلي پايدارتر از گارد استاد آق ساقلو هست . حال بگذريم ار موارد ديگر كه گفتنش باعث ايجاد بحث هاي طولاني مي شود. حالا من به عنوان يه رزمي كار ساده سوالم اينه كه آموزه هاي كدام استاد درسته. اصلا كاري ندارم كي چه قدر ژاپن بوده و مدركشو از كجا گرفته و چي ميگه. از اين آدما كم نيستن:lol:. ميخوام بدونم چرا در اجراي بعضي از تكنيك ها بين استاد آق ساقلو و اساتيد ديگر تفاوت وجود دارد. لطفا جانب داري نكنيد . به هر حال انسان جايزالخطاست. مگه پديد آورنده ي اين هنر موريهه اوشيبا چند روش براي اجراي يه تكنيك به وجود آورده ؟ ( منظورم در جهات مختف يا حالات خاص نيست) :hmm: ؟؟

Last edited:

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
گاردي كه ايشون استفاده مي كردند خيلي پايدارتر از گارد استاد آق ساقلو هست . حالا من به عنوان يه رزمي كار ساده سوالم اينه كه آموزه هاي كدام استاد درسته. :lol:. ميخوام بدونم چرا در اجراي بعضي از تكنيك ها بين استاد آق ساقلو و اساتيد ديگر تفاوت وجود دارد. لطفا جانب داري نكنيد . به هر حال انسان جايزالخطاست. مگه پديد آورنده ي اين هنر موريهه اوشيبا چند روش براي اجراي يه تكنيك به وجود آورده ؟ ( منظورم در جهات مختف يا حالات خاص نيست) :hmm: ؟؟

سلام آقا
من از این تریبون هر نوع جانب داری و غیره رو تکذیب می کنم :D
من هنوز نمیدونم استاد پور خورسند چه جوری گارد میگیرن وگرنه راحت تر بحث رو جواب میدادم
:eek:
موضوع اینه که هرکسی آی کی دوی خودش رو داره (بستگی به فیزیک بدن و بحث روان)
مثلا یه آی کی دو کا با قد 1.6 (همانند استاد وشیبا) مثل استیون سیگال فن نمی زنه (قدرت،سرعت و.. )
:lol: بحث کیهون بودن هم برای رسیدن به ایده آل ترین حالت اهمیت داده میشه
اگر شما توجه کنید می بینید که این بیت در هنرهای رزمی زمانی که شاگردان جانشین استاد می شوند (احتمالا باهم اختلاف نظراتی هم دارند) مشاهده شده:
هرکسی از ظن خود شد یار من ******* از درون من نجست اسرار من

خب یقینا بین فن زدن استاد در سنین جوانی با کهنسالی تفاوت وجود داشته و چون در سنین مختلف درشهرهای مختلف زندگی میکرده هر شاگردی(شهری) نوعی متفاوت از دیگری داره
به سیر تحول آی کی دو هم باید توجه بشه:
aiki bujutsu >>> aiki budo >>> aikido

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام . لطفا منظور منو بد برداشت نكنيد. منظورم اين نيست كه استاد آق ساقلو درست كار مي كنند يا استاد پور خورسند.
علتي كه باعث شد اين سوال را بپرسم اينه كه يه مدت طولاني با استاد آق ساقلو كار مي كردم و صد البته احترام زیادی برای ایشون قائلم . بعد از آن به سفارش يكي از دوستام چند جلسه هم سر كلاس استاد پورخوسند رفتم. گاردي كه ايشون استفاده مي كردند خيلي پايدارتر از گارد استاد آق ساقلو هست . حال بگذريم ار موارد ديگر كه گفتنش باعث ايجاد بحث هاي طولاني مي شود. حالا من به عنوان يه رزمي كار ساده سوالم اينه كه آموزه هاي كدام استاد درسته. اصلا كاري ندارم كي چه قدر ژاپن بوده و مدركشو از كجا گرفته و چي ميگه. از اين آدما كم نيستن:lol:. ميخوام بدونم چرا در اجراي بعضي از تكنيك ها بين استاد آق ساقلو و اساتيد ديگر تفاوت وجود دارد. لطفا جانب داري نكنيد . به هر حال انسان جايزالخطاست. مگه پديد آورنده ي اين هنر موريهه اوشيبا چند روش براي اجراي يه تكنيك به وجود آورده ؟ ( منظورم در جهات مختف يا حالات خاص نيست) :hmm: ؟؟

هر کسی چیزی رو که آموزش میده و قبول داره به شاگرداش هم منتقل میکنه و به همین دلیل شکلهای مختلف در تمرین اساتید مختلف وجود داره.
توی کاراته هم همینطوره،استاد من به کیهون خیلی تاکید داره و میگه شالوده کاتا و کومیته از کیهون نشات میگیره و کاربرد به واقع از کیهون به کومیته و کاتا منتقل میشه،ولی استاد قبلیم نظرش فقط رو کومیته بود و همه چیز رو در خدمت کومیته میدید.
هردو هم مربیگری درجه یک داشتند و استاندارد رو رعایت میکردن.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
هر کسی چیزی رو که آموزش میده و قبول داره به شاگرداش هم منتقل میکنه و به همین دلیل شکلهای مختلف در تمرین اساتید مختلف وجود داره.
توی کاراته هم همینطوره،استاد من به کیهون خیلی تاکید داره و میگه شالوده کاتا و کومیته از کیهون نشات میگیره و کاربرد به واقع از کیهون به کومیته و کاتا منتقل میشه،ولی استاد قبلیم نظرش فقط رو کومیته بود و همه چیز رو در خدمت کومیته میدید.
هردو هم مربیگری درجه یک داشتند و استاندارد رو رعایت میکردن.
از قرار معلوم نظرات شخصی هر استادی از مهمترین عوامل آموزش است ؟ نه ؟:p
نظرات هر استادی در آموزش و روند پیشرفت هنر آموز تاثیر میزاره نه اینکه یک فن یا حرکت یا گارد به طور کلی از چیزی که باید باشه فاصله بگیره .
من یه سوالی پرسیدم که هنوز جواب درستی براش پیدا نکردم. شاید فکر کنید منظور من اینه که شاید یکی از اساتید گفته شده دارن اشتباه می کنن . نه !! به هیچ وجه دنبال مقصر نیستم. دوست عزیز alireza چطور یه چیز ساده ولی در عین حال مهم مثل گارد گرفتن در آی کی دو در بین اساتید مختلف متفاوت است. من فقط گارد را گفتم ، اگر بقیه موارد را بگم بازم میخواین بحث کیهون بودن را وسط بکشین. مثلا یه استاد کیوکشین روی سرعتی بودن حرکت تاکید داره ولی استاد دیگه روی قدرت. ولی هیچ استادی نمیاد فنون کیوکشین را عوض کنه .
فنونی را که من پیش استاد آق ساقلو کار میکردم از نظر اساتید دیگه اشتباه بود و بالعکس . حالا تکلیف چیه؟
با تشکر از جواب هایی که دادید .:happy:

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من یه سری اطلاعات در مورد سبک گوگوریو کاراته میخوام
برنامه نبرد تن به تن توش این سبک رو نشون میدادند

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
از قرار معلوم نظرات شخصی هر استادی از مهمترین عوامل آموزش است ؟ نه ؟:p
نظرات هر استادی در آموزش و روند پیشرفت هنر آموز تاثیر میزاره نه اینکه یک فن یا حرکت یا گارد به طور کلی از چیزی که باید باشه فاصله بگیره .
من یه سوالی پرسیدم که هنوز جواب درستی براش پیدا نکردم. شاید فکر کنید منظور من اینه که شاید یکی از اساتید گفته شده دارن اشتباه می کنن . نه !! به هیچ وجه دنبال مقصر نیستم. دوست عزیز alireza چطور یه چیز ساده ولی در عین حال مهم مثل گارد گرفتن در آی کی دو در بین اساتید مختلف متفاوت است. من فقط گارد را گفتم ، اگر بقیه موارد را بگم بازم میخواین بحث کیهون بودن را وسط بکشین. مثلا یه استاد کیوکشین روی سرعتی بودن حرکت تاکید داره ولی استاد دیگه روی قدرت. ولی هیچ استادی نمیاد فنون کیوکشین را عوض کنه .
فنونی را که من پیش استاد آق ساقلو کار میکردم از نظر اساتید دیگه اشتباه بود و بالعکس . حالا تکلیف چیه؟
با تشکر از جواب هایی که دادید .:happy:

قطعا دو طرف از فلسفه کاری هم دیگه اطلاعی ندارن.
ببینید من هم کیوکوشین کار کردم و به واقع در این سبک به غیر از چیزی که شما هم اشاره کردین هیچ اختلافی ندیدم که فکر کنم خیلی خوبه.
ولی تو شوتوکان اینچیزی که شما میگی کاملا وجود داره مثلا:
نمیدونم تا چه حد در مورد شوک کمر که توی تمام داچی های یه کاراته کار و مخصوصا در کاتا وجود داره اطلاعی دارید اشاره میکنم:
توی هر تغییر جهت باید همراه با پاها یه شوک کمر هم انجام داده بشه که قدرت حرکت رو چند برابر میکنه و این از مهم ترین موارد در اجرای حرکات هستش.
در شوتوکان چند سازمان بانی شوتوکان وجود داره که همه روسا هم شاگرد مستقیم یا با یه واسطه شاگرد گیچین فوناکوشی بودن که بنیانگذار شوتوکان هستش. قدیمی ترین اون انجمن کاراته ژاپن یا jka هستش وافرادی که در این سازمان فعالیت میکنن این موضوع شوک کمر کاملا جا افتاده ست و جزو اصول کاریشونه و از کیو 5 به بعد افراد باید رعایت کنن تا دان یک حرفه ای بشن مثل راه رفتنشون.
در سازمانهای دیگه به غیر از jka اونقدر اهمیت نمیدن و گاها اون رو زائد هم میدونن!
حالا استاد من از قدیمی های jka بوده که الان به jska ملحق شده،افرادی که در jska فعالیت میکنن اگر ازشون بپرسی یا اصلا در این مورد اطلاعی ندارن یا میگن چرته هر کی هم آموزش میده خله!
دو طرف هم همدیگه رو در اشتباه میدونن ولی چون از فلسفه کاری هم اطلاع ندارن یا قبول ندارن اینو میگن و ربطی به درست بودن یا نبودن نمیشه و هر دو طرف هم از نظر فدراسیون جهانی کاراته بر حق و معتبر محسوب میشن.
حالا اگر در آیکیدو دو نفر از یه سازمان یا سبک مثلا آی کی کای در مورد اساسی ترین مسئله مثل گارد که شما گفتی با هم اختلاف نظر دارن ریشه ش چیز دیگه ایه که باید خودشون جواب بدن،اگر هم سبکشون با هم متفاوته که مشخصه و گفتم.
شیهان مهدیزاده نماینده آیکیدو تومی کوریو در ایرانه و از ایشون هم در این مورد سوال کنید،بسیار با روی باز جواب میدن،من که سوال فنی پرسیدم خیلی عالی و با متانت جواب دادن.
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
من یه سوالی پرسیدم که هنوز جواب درستی براش پیدا نکردم.
.:happy:

باسلام

در مورد گارد و فنون قبلا گفتم ،اگر حالت ها رو میگفتی ، شاید می تونستم راهنمایی کنم

مثلا من فن ای کیو Ikkyo رو مثال میزنم
من حدود 6-7 حالت مختلف از این فن رو میتونم بزنم (با تغییرات کوچیک در ریزه کاری ها) ولی اصل اول رو رعایت میکنم و همچنین می دونم که تو امتحان فقط یک حالت درست محسوب میشه و اجرای بقیه یقینا نمره منفی داره
ولی تو خیابون اگر کسی حمله کنه بقیه فن ها هم کارایی دارن

بحث آی کی دو اینجوریه که تا دان یک فقط الفبا آموزش داده میشه بعد از اون هرکسی میره سراغ آی کی دوی خودش و خودش با اصولی که یاد گرفته با نیروی درون KI خودش رو با طبیعت (و زیر مجموعه هاش) هماهنگ میکنه ولی موقع آموزش دادن به افراد پایین تر همون الفبا رو آموزش میده

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه فنی توی شوریته هست اگر اشتباه نکنم اسمش یاماگوچی هستش
اسم ایرانیش میشه دست کمان دار
وفتیکه با دست دفاع کننده مشت حریف رو دفع می کنین با اون یکی دست میشه یک کمان درست کرد دست پرتابی با مچ دست و قسمت ساتخوان ساعد میتونه گردن حریف رو ناکار کنه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
قطعا دو طرف از فلسفه کاری هم دیگه اطلاعی ندارن.
ببینید من هم کیوکوشین کار کردم و به واقع در این سبک به غیر از چیزی که شما هم اشاره کردین هیچ اختلافی ندیدم که فکر کنم خیلی خوبه.
ولی تو شوتوکان اینچیزی که شما میگی کاملا وجود داره مثلا:
نمیدونم تا چه حد در مورد شوک کمر که توی تمام داچی های یه کاراته کار و مخصوصا در کاتا وجود داره اطلاعی دارید ............
حالا اگر در آیکیدو دو نفر از یه سازمان یا سبک مثلا آی کی کای در مورد اساسی ترین مسئله مثل گارد که شما گفتی با هم اختلاف نظر دارن ریشه ش چیز دیگه ایه که باید خودشون جواب بدن،اگر هم سبکشون با هم متفاوته که مشخصه و گفتم.
شیهان مهدیزاده نماینده آیکیدو تومی کوریو در ایرانه و از ایشون هم در این مورد سوال کنید،بسیار با روی باز جواب میدن،من که سوال فنی پرسیدم خیلی عالی و با متانت جواب دادن.
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.

باسلام

در مورد گارد و فنون قبلا گفتم ،اگر حالت ها رو میگفتی ، شاید می تونستم راهنمایی کنم

مثلا من فن ای کیو Ikkyo رو مثال میزنم
من حدود 6-7 حالت مختلف از این فن رو میتونم بزنم (با تغییرات کوچیک در ریزه کاری ها) ولی اصل اول رو رعایت ..........
خودش و خودش با اصولی که یاد گرفته با نیروی درون KI خودش رو با طبیعت (و زیر مجموعه هاش) هماهنگ میکنه ولی موقع آموزش دادن به افراد پایین تر همون الفبا رو آموزش میده
با سلام به دوستان عزیز . میترسم اختلاف بین اساتید باعث اختلاف در بین ما هم بشه .:lol: من جوابمو گرفتم . ممنون از راهنمایی های خوبتون. :happy: فقط یه سوال دارم . آیکیدو تومی کوریو تفاوتش با بقیه سبک های آیکیدو چیه ؟
با تشکر

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام به دوستان عزیز . میترسم اختلاف بین اساتید باعث اختلاف در بین ما هم بشه .:lol: من جوابمو گرفتم . ممنون از راهنمایی های خوبتون. :happy: فقط یه سوال دارم . آیکیدو تومی کوریو تفاوتش با بقیه سبک های آیکیدو چیه ؟
با تشکر

منبع فارسی در موردش ندیدم؛من در مورد کاراته از ایشون پرسیم چون نماینده گوجوریو اوکیناوایی در ایران هم هستن.

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به دوستان عزیز . میترسم اختلاف بین اساتید باعث اختلاف در بین ما هم بشه .:lol: من جوابمو گرفتم .
با تشکر

اقا چرا اختلاف " آی کی دو هنر هماهنگیه"
به قول کفار: The Way Of Harmony

دو تا آی کی دو کار هیجوقت با هم نمی جنگن : Way of Fighting without Fighting

ولی خارج از شوخی من هم برای اینکه تجربم بیشتر بشه تو این فروم اومدم و هیچ وقت قصد اینکه از این مکان برای کاری غیر از توسعه توانایی هام داشته باشم نخواهم داشت و تاحالا هم از محضر دوستان و اساتید استفاده لازم رو بردم

اگر من توضیح بیشتری خواستم درمورد ایستادن به این دلیل بوده که، شاید اونو جایی دیده باشم یا در موردش خونده باشم چون منم بعضی مواقع گارد های متفاوتی میگیرم

هدف کلی ورزش رزمی هم همینه که روح و جسم خودمون رو تواما ارتقا بدیم و نسبت به میهن و حقیقت هستی انجام وظیفه کنیم

بالا