• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
میگم این ممد بارا رفته پرسپولیس تازه سوتی هاش معلوم میشه ها...!!! سال قبل کم کاری اینو اسدی جمع میکرد بعد دفاع خوب تراکتور به اسم این در اومده بود!! :D

بعله واقعا"ممد بارا 5 تا بازی اول فصل قبل برای ما هم کلی اشتباه کرد و امتیازمون پرید . آخر فصل که خود کمالوند هم گفت .. تیم رو فروخت بی *** . کمالوند گفت "نمیدونم چی شده که نا 4 تا بازی از یک نقطه مشخص و یک بازیکن شاخص اشتباهات انجام میدیم که منجر به گل حریف میشه" آخرش هم که پرسپولیس اومد بالاتر از ما و ممد بارا هم رفت پرسپولیس !

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شرمنده،ولی حرف شما یکم بی منطقه !
وقتی ما گناهی نکردیم،چرا باید ملاحظه کنیم؟
شما فرض کن من و شما تو خیابون از کنار هم رد میشیم،من یه چک میزنم تو گوشتون،شما هیچ کاری نمیکنین؟؟؟
فرض کنید هیچ کاری نمیکنید،پلیس میاد و میگه مقصر شمایین،ناراحت نمیشین؟؟؟عصبانی نمیشین؟؟؟
معلومه که میشین!
اولاً مثالت ربطی به موضوع نداشت چکو یکی تو گوش یکی دیگه میزنه ولی تو ورزشگاها یه عده به یه گروه فحش میدن بدون اینکه بگن دقیقاً منظورشون کیه حتی شاید خودشون اصالتاً آذری هم باشن ! واقعاً اینطوریه و منظورشون همه مردم تبریز یا هوادارا نیست که بخواهید مثل چک زدن برید تک تکشونو بزنید !
دوماً اگر میخواهید در مقابل هر کاری کاری غیراخلاقی کنید خودتونم محکومید حتی یه آدمکشم مجازات نکنن کسی حق نداره بهش فحش بده چون فحش دادن مجازات نیست یه کار غیراخلاقیه
سوماً شما چرا به بقیه جاها نگاه نمیکنید ؟ ببینید اونا هم مثل شما شلوغش میکنن ؟ اونا هم مثل شما قضیه رو اینقدر روش مانور میدن ؟ سایت باشگاتون همش داره درباره فحشو فحش کشی خبر میده ! انگار تو بقیه ورزشگاها همه جیز امنو امانه ! تو یه نگاه بنداز ببین کدوم باشگاهی اینقدر سر این قضایا اعتراضو شلوغ بازی راه میندازه بعد نیا بگو ما اول فحش ندادیمو این حرفا ! همین که اینقدر رو این مسائل تکیه میکنید خودش باعث حساسیت بقیه تیما میشه و بازم میگم تماشاگرای خوبی دارید اما با این سیاستها و برنامه ها که بخواهید تو بازی بعدی تلافی کنید (که غیراخلاقی بودن این عمل از بدیهیاته) مطمئن باشید بازم محروم حقتونه حالا چه رشت و انزلی محروم بشن چه نشن

ویرایش: متأسفانه شما از درک ابتدایی ترین مسائلم عاجزی به خاطر چندنفر تو ورزشگاها که معلوم نیست کی هستن به مردم استان یه تیم میخوای فحش بدی فحش خودش کار زشتیه چه رسد به مردم یه قوم فحش بدی عجیبه این چیزارو نمیدونی

Last edited:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
بعله واقعا"ممد بارا 5 تا بازی اول فصل قبل برای ما هم کلی اشتباه کرد و امتیازمون پرید . آخر فصل که خود کمالوند هم گفت .. تیم رو فروخت بی *** . کمالوند گفت "نمیدونم چی شده که نا 4 تا بازی از یک نقطه مشخص و یک بازیکن شاخص اشتباهات انجام میدیم که منجر به گل حریف میشه" آخرش هم که پرسپولیس اومد بالاتر از ما و ممد بارا هم رفت پرسپولیس !
خیلی بد عادتش کرده بودیم این 2 فصله هر چی سوتی داد گفتیم عیبی یوخ بازی آخر اعتراض کردیم اونجوری کرد!
الان 3 4 تا بازی مگزشته پرسپولیسیا از خجالتش در اومدن.نوش جونش

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اولاً مثالت ربطی به موضوع نداشت چکو یکی تو گوش یکی دیگه میزنه ولی تو ورزشگاها یه عده به یه گروه فحش میدن بدون اینکه بگن دقیقاً منظورشون کیه حتی شاید خودشون اصالتاً آذری هم باشن ! واقعاً اینطوریه و منظورشون همه مردم تبریز یا هوادارا نیست که بخواهید مثل چک زدن برید تک تکشونو بزنید !
دوماً اگر میخواهید در مقابل هر کاری کاری غیراخلاقی کنید خودتونم محکومید حتی یه آدمکشم مجازات نکنن کسی حق نداره بهش فحش بده چون فحش دادن مجازات نیست یه کار غیراخلاقیه
سوماً شما چرا به بقیه جاها نگاه نمیکنید ؟ ببینید اونا هم مثل شما شلوغش میکنن ؟ اونا هم مثل شما قضیه رو اینقدر روش مانور میدن ؟ سایت باشگاتون همش داره درباره فحشو فحش کشی خبر میده ! انگار تو بقیه ورزشگاها همه جیز امنو امانه ! تو یه نگاه بنداز ببین کدوم باشگاهی اینقدر سر این قضایا اعتراضو شلوغ بازی راه میندازه بعد نیا بگو ما اول فحش ندادیمو این حرفا ! همین که اینقدر رو این مسائل تکیه میکنید خودش باعث حساسیت بقیه تیما میشه و بازم میگم تماشاگرای خوبی دارید اما با این سیاستها و برنامه ها که بخواهید تو بازی بعدی تلافی کنید (که غیراخلاقی بودن این عمل از بدیهیاته) مطمئن باشید بازم محروم حقتونه حالا چه رشت و انزلی محروم بشن چه نشن

تو ورزشگاه های دیگه فحش تیمی یا علیه سرمربی سر میدن نه علیه یه قومیت !
جمله آخرتونم نشون داد زیاد بویی از عدالت نبردین !
عوض اینکه حق رو به ما بدی،میگی اگه تو بازی برگشت شما اونجور کنید حقتونه،در حالی که حق ماست که از قومیتمون دفاع کنیم !
وقتی به یک قومیت توهین میکنن،منظورشون یه گروه خاصی نیست،همه افراد اون قومیته !
وقتی یم ما میره اونجا و با زور از ورزشگاه میاد بیرون،ما هم کاری میکنیم که تیم اونا اصلا از ورزشگاه نیاد بیرون !
کمیته انضباطی هم هر غلطی دوس داره بکنه،ارزششو داره !
واالسلام

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
کمیته انضباطی پاسخگو باشد / به کجا چنین شتابان؟
IMG_8202.jpg

دیدار تراکتورسازی تبریز و داماش گیلان در حالی برگزار شد که در طول 90 دقیقه شاهد انواع شعارهای قومیتی علیه مردم شریف آذربایجان بودیم و سوالی که پبش می آید این است که چرا باید چنین مسائلی در فوتبال رخ دهد؟

لیگ یازدهم با وجود برخی نامهربانی ها برای هواداران تراکتور آغاز شد و مردم تبریز مجبور بودند چند بازی داخل خانه تراکتورسازان را از منزل تماشا کنند. هواداران تراکتور به جرم اعتراض به داوری در فصل قبل 3 جلسه محروم شدند که بعدها یک جلسه از این محرومیت کاهش یافت و تراکتور لیگ را بدون یاور همیشگی خود آغاز کرد.
تراکتور در هفته چهارم در حالی در رشت میهمان بود که بعد از چندین سال برای اولین بار به این شهر سفر می کرد ولی متاسفانه شاهد اتفاقاتی بودیم که هیچ پیش زمینه ای برای رخداد این مشکلات وجود نداشت.
این مسابقه در شرایطی آغاز شد که پیش از بازی شعارهای زشت و زننده ای علیه هواداران تراکتور به گوش می رسید و همچنین در این بازی بازیکنان و هواداران تراکتور 90 دقیقه شاهد توهین هایی بودند که معلوم نبود دلیل این توهین ها چیست و این توهین ها در حالی ادامه دار بود که هواداران تراکتور با صبر خود در مقابل این شعارها عکس العمل نشان نمی دادند.

13137393761.jpg

این توهین ها با گل سوم تراکتور پر رنگ تر شد و باید پرسید که آیا پاسخ گل زدن به حریف را با توهین و ناسزا می دهند یا در زمین مسابقه مشخص می شود؛ اما توهین و ناسزا پایان کار نبود و پس از پایان بازی شاهد خودروهایی با شیشه های شکسته و سنگهایی بودیم که هواداران داماش نثار میهمانان خود کرده بودند.

این اولین بار نیست که در شهرهای مختلف علیه مردم تبریز و هواداران تراکتور شعارهایی داده می شود و متاسفانه تا کنون شاهد هیچ گونه تنبیه انضباطی برای این تیم ها نبودیم.حال این سوال پیش می آید که چرا باید هواداران تراکتور زیر ذره بین کمیته انضباطی قرار گیرند ولی این کمیته از رفتار تماشاگران سایر تیم ها به راحتی عبور کند؟
میدواریم کمیته انضباطی با رفتاری برگرفته از قانون پاسخ چنین حرکت هایی را بدهد تا در آینده در شهرهای مختلف شاهد شعارهای ضد قومیتی علیه هیچ یک از تیم های کشور عزیزمان نباشیم و مردم کشورمان روز به روز فرهنگ غنی ایرانی را به نمایش بگذارند و از چنین رفتارهای ناپسندی پرهیز کنند.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
IMG_8202.jpg

دیدار تراکتورسازی تبریز و داماش گیلان در حالی برگزار شد که در طول 90 دقیقه شاهد انواع شعارهای قومیتی علیه مردم شریف آذربایجان بودیم و سوالی که پبش می آید این است که چرا باید چنین مسائلی در فوتبال رخ دهد؟

لیگ یازدهم با وجود برخی نامهربانی ها برای هواداران تراکتور آغاز شد و مردم تبریز مجبور بودند چند بازی داخل خانه تراکتورسازان را از منزل تماشا کنند. هواداران تراکتور به جرم اعتراض به داوری در فصل قبل 3 جلسه محروم شدند که بعدها یک جلسه از این محرومیت کاهش یافت و تراکتور لیگ را بدون یاور همیشگی خود آغاز کرد.
تراکتور در هفته چهارم در حالی در رشت میهمان بود که بعد از چندین سال برای اولین بار به این شهر سفر می کرد ولی متاسفانه شاهد اتفاقاتی بودیم که هیچ پیش زمینه ای برای رخداد این مشکلات وجود نداشت.
این مسابقه در شرایطی آغاز شد که پیش از بازی شعارهای زشت و زننده ای علیه هواداران تراکتور به گوش می رسید و همچنین در این بازی بازیکنان و هواداران تراکتور 90 دقیقه شاهد توهین هایی بودند که معلوم نبود دلیل این توهین ها چیست و این توهین ها در حالی ادامه دار بود که هواداران تراکتور با صبر خود در مقابل این شعارها عکس العمل نشان نمی دادند.

13137393761.jpg

این توهین ها با گل سوم تراکتور پر رنگ تر شد و باید پرسید که آیا پاسخ گل زدن به حریف را با توهین و ناسزا می دهند یا در زمین مسابقه مشخص می شود؛ اما توهین و ناسزا پایان کار نبود و پس از پایان بازی شاهد خودروهایی با شیشه های شکسته و سنگهایی بودیم که هواداران داماش نثار میهمانان خود کرده بودند.

این اولین بار نیست که در شهرهای مختلف علیه مردم تبریز و هواداران تراکتور شعارهایی داده می شود و متاسفانه تا کنون شاهد هیچ گونه تنبیه انضباطی برای این تیم ها نبودیم.حال این سوال پیش می آید که چرا باید هواداران تراکتور زیر ذره بین کمیته انضباطی قرار گیرند ولی این کمیته از رفتار تماشاگران سایر تیم ها به راحتی عبور کند؟
میدواریم کمیته انضباطی با رفتاری برگرفته از قانون پاسخ چنین حرکت هایی را بدهد تا در آینده در شهرهای مختلف شاهد شعارهای ضد قومیتی علیه هیچ یک از تیم های کشور عزیزمان نباشیم و مردم کشورمان روز به روز فرهنگ غنی ایرانی را به نمایش بگذارند و از چنین رفتارهای ناپسندی پرهیز کنند.

شما خون خودتو کثیف نکن !
دیگه عادی شده !!
کمیته انضباطی رفته گل بچینه !

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
گور بابای کمیته انظباطی ، نه اینکه صنعت نفت آبادان یا پرسپولیس تهران خیلی قاطعانه محروم شد منتظر باشید این هم میشه . خودمون محروم نشیم بقیش پیشکش ...
البته شاید این یکی واقعا محروم شد چون به نظر مرسه عین خودمون بی کس و کاره تو فدراسیون
آخه یکی نیست بگه رشتی تو دیگه چرا ؟ شماها که وضعتون از مام خرابتره ، نه به اون استقبالتون ، نه به این بدرقتون .

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تو ورزشگاه های دیگه فحش تیمی یا علیه سرمربی سر میدن نه علیه یه قومیت !
جمله آخرتونم نشون داد زیاد بویی از عدالت نبردین !
عوض اینکه حق رو به ما بدی،میگی اگه تو بازی برگشت شما اونجور کنید حقتونه،در حالی که حق ماست که از قومیتمون دفاع کنیم !
وقتی به یک قومیت توهین میکنن،منظورشون یه گروه خاصی نیست،همه افراد اون قومیته !
وقتی یم ما میره اونجا و با زور از ورزشگاه میاد بیرون،ما هم کاری میکنیم که تیم اونا اصلا از ورزشگاه نیاد بیرون !
کمیته انضباطی هم هر غلطی دوس داره بکنه،ارزششو داره !
واالسلام
دوست عزیز من نمیگم از قومیتتون دفاع نکنید چرا به هر قیمتی میخوای از عقیدت دفاع کنی ؟ چرا نقل قول اشتباه میکنی ؟ من گفتم از قومیتتون دفاع نکنید ؟ من گفتم فحش دادن یه کار غیراخلاقیه بعدم یه بار یه حرفو میزنن لازم نیست دویست بار تو سایت باشگاهتون این چزارو بگن بابا من دیگه از رو رفتم از بس از این خبرا خوندم من نمیدونم این سایت یه باشگاه فوتباله یا کمیته انضباطی ! از هرچی بگی توش خبر دادن الا مسائل فنی و فوتبالی بعدم میخواهید با این رویتون کسی بدش نیاد و چیزی بهتون نگه
من حالا که بی عدالت شدم از اینجا میرم و دیگه بهاتون بحثی ندارم بشکنه این دست که نمک نداره اینقدر عزتو احترامتون گذاشتم راه حل میدم اما مرغ یه پا داره باشه آقا برو تو ورزشگاه فحش بده و ملتو تیکه پاره کن ببین تا دوسال دیگه کسی از شهرتو فوتبالت جز لعنو نفرین چیزی میگه یا نه من از اولم میدونستم با همین تعصباتونه که باعث شدین همه علیهتون شعار بدن اصفهانم بعید میدونم همچین چیزی که گفتی باشه شک نکن من تو اهواز و آبادان رفتم و فحشای هم استانیامو به شما در حالیکه اصلاً تیمتونم تو زمین نیست شنیدم ! که البته این کارو تأیید نمیکنم ولی با این رفتارایی که شما و رسانه هاتون میکنید (مصاحبه دایی که یادته شما صدای دایی هم در آوردید) طبیعیه اعصاب ملت ازتون خراب شه
ادامه بدین شما :)
وسلام !!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
دوست عزیز من نمیگم از قومیتتون دفاع نکنید چرا به هر قیمتی میخوای از عقیدت دفاع کنی ؟ چرا نقل قول اشتباه میکنی ؟ من گفتم از قومیتتون دفاع نکنید ؟ من گفتم فحش دادن یه کار غیراخلاقیه بعدم یه بار یه حرفو میزنن لازم نیست دویست بار تو سایت باشگاهتون این چزارو بگن بابا من دیگه از رو رفتم از بس از این خبرا خوندم من نمیدونم این سایت یه باشگاه فوتباله یا کمیته انضباطی ! از هرچی بگی توش خبر دادن الا مسائل فنی و فوتبالی بعدم میخواهید با این رویتون کسی بدش نیاد و چیزی بهتون نگه
من حالا که بی عدالت شدم از اینجا میرم و دیگه بهاتون بحثی ندارم بشکنه این دست که نمک نداره اینقدر عزتو احترامتون گذاشتم راه حل میدم اما مرغ یه پا داره باشه آقا برو تو ورزشگاه فحش بده و ملتو تیکه پاره کن ببین تا دوسال دیگه کسی از شهرتو فوتبالت جز لعنو نفرین چیزی میگه یا نه من از اولم میدونستم با همین تعصباتونه که باعث شدین همه علیهتون شعار بدن اصفهانم بعید میدونم همچین چیزی که گفتی باشه شک نکن من تو اهواز و آبادان رفتم و فحشای هم استانیامو به شما در حالیکه اصلاً تیمتونم تو زمین نیست شنیدم ! که البته این کارو تأیید نمیکنم ولی با این رفتارایی که شما و رسانه هاتون میکنید (مصاحبه دایی که یادته شما صدای دایی هم در آوردید) طبیعیه اعصاب ملت ازتون خراب شه
ادامه بدین شما :)
وسلام !!

هم استانیاتون به ما فحش دادن،جوابشم میشنون !!
دلیلش اینه که حرفتون بی منطقه !وقتی من با یکی کار ندارم و اون میاد به من فحش میده،حتما باید جوابشو بشنوه !
خوشحال شدم !:happy:

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
کار رشتی ها اصلا قابل توجیه نیست
به یه قوم فحش دادین دیگه حمله به اتوبوس بازیکنای یه تیم کاره ....

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تراكتوراسپور ـ تیم تراكتورسازی تبریز از هفته چهارم لیگ برتر در استادیوم سردار جنگل رشت توانست در یك بازی پر حاشیه داماش گیلان را متوقف كند و با دشت 3 امتیاز بازی شبانه با اتوبوس راهی تبریز شود البته با حمله هواداران خشمگین داماش به اتوبوس تراكتور ، نتوانستند این 3 امتیاز را پس بگیرند . در این مطلب درصدد آنالیز بازیكنان تراكتور برآمدیم و امید است با استقبال مخاطبان تراكتوراسپور این رویه را ادامه دهیم

مهدی ثابتی 7 از 10 : در نیمه اول یكی دو مورد در خروج ها مشكل داشت كه با انتقاد شدید قلعه نویی در بین دو نیمه نیز مواجه شد ولی در نیمه دوم چند واكنش استثنائی داشت

مرتضی اسدی 8 از 10 : كاپیتان تیم ، با هوش ، مسلط و با بازیخوانی عالی در نیمه اول بیشتر در سمت راست زمین نفوذ های خوبی داشت و در نیمه دوم بیشتر در نقش لیبروی تیم ظاهر شد و در به ثمر رسیدن گل دوم تراكتور نقش گلزن را ایفا كرد

سید محسن حسینی 8 از 10 : این بازیكن كه بعد از 3 بازی كه بصورت فیكس بازی می كند . كم كم در تیم جا افتاده و ضربات سر اول را در خط دفاعی زد و در حمله جزء بازیكنان موثر بوده و زننده گل اول بازی و در گل دوم نیز تاثیر مستقیم داشت و تنها نقطه ضعف حسینی بازیسازی از خط دفاعی می باشد كه با بازی بیشتر و اعتماد بنفس ، بیشتر خواهد شد

امیر حسین صادقی 7 از 10 : بعد از بازی با صبا كه بازی ضعیفی انجام داد ، هفته به هفته در حال رشد و آمادگی بیشتر است و در این بازی جزء بازیكنان خوب زمین بود

احسان حاج صفی 6 از 10 : دفاع چپ تراكتور به نظر می رسد هنوز به هماهنگی با تیم دست نیافته است ولی در زمین نهایت تلاش خود را انجام داد و در نیمه دوم با آمدن به خط میانی چند حركت مفید انجام داد

مهدی كیانی 9 از 10 : مثل همیشه برنده اكثر جنگهای میانه میدان بود و یكی دو مورد در موقعیت شوتزنی قرار گرفت كه شوت هایش در چهارچوب نبود

فراز آشوبی 7 از 10 : فرزاد هم رفته رفته در تیم جا می افتد . در میانه میدان با هوش و تاكتیك فوق العاده در میدانداری تراكتور نقش حیاتی را ایفا می كند ولی به نظر می رسد هنوز از نظر بدنی به آمادگی كافی دست نیافته است و در اواخر بازی از نظر بدنی دچار افت شد

فلاویو توسی 6 از 10 : بر خلاف 2 بازی گذشته زیاد در جریان بازی نبود و در نیمه دوم توسط كادر فنی تعویض شد

سیاوش اكبرپور 6 از 10 : این بازیكن بعد از مصدومیتی كه منجر شد اكثر تمرینات پیش از فصل تراكتور را از دست بدهد هنوز به شرایط ایده آل بدنی دست نیافته است و در این بازی با وجود تلاش زیاد ، بیشتر در جریان بازی نبود

محمد ابراهیمی 8 از 10 : در این فصل متحول شده است و از تك روی های سال پیش وی خبری نیست و بیشتر در خدمت تیم بوده و در 9 امتیاز كسب شده در 4 هفته اخیر جزء ستاره های تیم بوده و در گل سوم با سماجت خود تراكتور را صاحب پنالتی و گل پیروزی كرد

اشپیتم آرفی 7 از 10 : با وجود تلاش و دوندگی بی امان در این بازی ، صاحب موقعیت گلزنی نشد ولی با دوندگی خود مدافعان حریف را كلافه كرده بود

احمدآل نعمه 7 از 10 : در نیمه دوم به بازی آمد و در دفاع مستحكم و در حمله جزء بازیكنان موثر بود

علی علیزاده 6 از 10 : وی نیز در نیمه دوم به بازی آمد و با وجود دوندگی زیاد ، در جریان بازی به چشم نیامد

فردین عابدینی 6 از 10 : در اواخر بازی به جای حاج صفی وارد زمین شد و چندین حركت موثر در جناح راست بازی انجام داد

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
محمد ابراهیمی كه بازدن سومین گل این دیدار به تماشاگران این بازی شوك وارد كرد در مورد این بازی اعلام كرد : بازی سختی بود و داماش هم با ستاره های كه جذب كرده خود را به عنوان یك مدعی معرفی كرده و از طرف دیگر در خانه حریف و مقابل هواداران ... بازی می كردیم ولی خوشبختانه با لطف خدا و غیرت بچه ها توانستیم 3 امتیازی بازی را كسب كنیم و به تك تك هوادارانی كه برای حمایت ما در استادیوم حاضر شده بودند و به ملت آذربایجان كه با شنیدن نامش احساس غرور می كنیم ، تقدیم می كنیم و با انگیزه ای كه از این برد گرفتیم خود را آماده داربی تبریز می كنیم و برای این دیدار نیز لحظه شماری می كنیم ، چونكه بعد از مدتها در آغوش 120 هزار هوادارا فوتبال بازی خواهیم كرد

ابراهیمی در مورد فحاشی هواداران داماش ادامه می دهد : واقعا متاسفم برای این مردم بی فرهنگ و وحشی كه 90 دقیقه بدترین توهین ها را بر بازیكنان ، هوادارانمان ، قومیت ، آذربایجان و ناموسمان دادند و هر چه را كه لایق خودشان است را فریاد زدند و با بردی كه بدست آوردیم ضربه محكمی را بر دهنشان زدیم

ابراهیمی در مورد گل سوم اش می گوید : خدا رو شكر تمام زحمات بچه ها جواب داد و من توانستم یك پنالتی را بدست بیاورم و آنرا تبدیل به گل بكنم كه این گل را تقدیم می كنم به هنجره های كه فریاد می زنند " یاشاسین آذربایجان "

اف 14 صحبت هایش را گلایه ای از مردم رشت پایان می دهد : من تاسف خوردم برای این ملت كه بجای اینكه از فوتبال لدت ببرند ، 90 دقیقه از پیش تعین شده و هماهنگ بر قومیت ما توهین كردند و در زمان خروج از استادیوم نیز وحشیانه به اتوبوس ما حمله كرده و شیشه های اتوبوس ما را شكستند

در پایان مسابقه خبرنگاران محلی کنفرانس مطبوعاتی را تحریم کردند و بنابراین مربیان مصاحبه ای انجام ندادند . امیر قلعه نویی قبل از ترک ورزشگاه در مصاحبه ای کوتاه از شعارهای هواداران داماش گلایه کرد و گفت: هرگز انتظار چنین برخوردی از مردم رشت نداشتم. او با ابراز خوشحالی از پیروزی به دست آمده اعلام کرد که تراکتورسازی مزد زحماتش را گرفت.

در پایان بازی نیروهای امنیتی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اول اقدام به خارج کردن تماشاگران رشتی کردند و سپس هواداران تراکتورسازی را به بیرون فرستادند. این حساسیت حتی درباره پلاک ماشین ها وجود داشت تا مبادا درگیری پیش بیاید.

Last edited by a moderator:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تراكتورسازي احتمالا به تركيه مي‌رود

تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با منتفي شدن حضورش در اربيل احتمالا در تعطيلات ليگ به ترکيه مي‌رود.

--------------------------------------------------------------------------------

تيم تراکتورسازي قرار بود با شروع تعطيلي دو هفته اي ليگ براي برگزاري بازي دوستانه به اربيل عراق برود اما به دليل نداشتن شرايط ميزباني توسط تيم ميزبان اين سفر منتفي شد.

مسئولان تراکتورسازي در حال رايزني هستند تا درصورت امکان اردويي کوتاه مدت براي برگزاري بازي تدارکاتي در ترکيه داشته باشند.
در صورتي که اين تيم به ترکيه نرود راهي تهران مي شود تا چند بازي تدارکاتي در پايتخت برگزار کند.

گفتنی است، ليگ برتر پس از ديدارهاي اين هفته تا 17 شهريور به دليل اردو و ديدار تيم ملي تعطيل خواهد بود.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
تراکتورسازی-شهرداری؛ اولین دربی فصل در تبریز

تیم های تبریزی تراکتورسازی و شهرداری اولین شهرآورد فصل جدید لیگ برتر فوتبال را برگزار می کنند.

به گزارش سرویس ورزشی برنا، در این پیکار قرمزپوشان تراکتورسازی میزبان شهرداری در بازی رفت لیگ برتر خواهند بود. تراکتورسازی با روحیه مضاعف که ناشی از ۲ پیروزی مهم خارج از خانه مقابل تیم های ذوب آهن اصفهان و داماش گیلان می باشد، بهدنبال افزایش میزان امتیازات اندوخته است تا شمار آن را به رقم ۱۲ برساند.

شهرداری نیز با تحمل شکست خانگی از سپاهان در جستجوی اثبات اقتدار تیمی است و یک پیروزی شیرین آن هم در دربی تبریز می تواند شاگردان یسیچ را به جمع مدعیان لیگ برتر بازگرداند.

فارغ از تقابل دیدنی و حساس دو تیم، انتظار می رود سکوها و صندلی های ورزشگاه یادگار امام تبریز در این مسابقه لبریز از تماشاگران علاقمند به دو تیم باشد.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
کسی بازی رو میبینه؟؟؟تا دقیقه 10 2 تا زدیم !
چند نفر تو ورزشگاهن؟؟؟

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اونجا چه خبره؟؟؟این هفته چرا اینجوری شد؟؟؟
دقیقه 21 4-0 جلوییم !!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تا الان 4-0 به نفع تراکتور سازی ! چه جالب !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
چرا ورزشگاه خالیه !
حتما باید بازی پرسپولیس و استقلال باشه که پربشه !
نهایت الان 50 هزار تا هستند

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
چرا ورزشگاه خالیه !
حتما باید بازی پرسپولیس و استقلال باشه که پربشه !
نهایت الان 50 هزار تا هستند

شما که به 50 هزار تا میگی خالی،به بقیه بازیا چی میگی؟؟؟!!
در ضمن ،50 هزار نه،65 هزار نفر!

بالا