من یه سری نمودار دیدم که پیش بینی کرده بود اواخر سال جاری میلادی کاهش قیمت طلا رو داریم.
نظرتون چیه؟
وستانی که تو کار تحلیل هستند بر اساس تحلیل هاتون فک می کنید این روند صعودی تا کی ادامه داشته باشه؟
من یه سری نمودار دیدم که پیش بینی کرده بود اواخر سال جاری میلادی کاهش قیمت طلا رو داریم.
نظرتون چیه؟
سلام
امروز بالاخره رفتم سکه خریدم
تمام تموم شده بود
2تا نیم خریدم دونه ای 247 تومن
توی بازار 249 ازم می خریدن!!!!!
از کجا؟ از بانک؟ یا بازار؟
دوستانی که تجربه دارن میشه شرایط خرید رو بگن؟ منم میخوام بخرم اما نمیدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم!
از کجا؟ از بانک؟ یا بازار؟
دوستانی که تجربه دارن میشه شرایط خرید رو بگن؟ منم میخوام بخرم اما نمیدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم!
الان که اختلاف بانک با بازار چیزی حدود 13 هزار تومنه !!!!صفحات قبلو میخوندید خوب دوست عزیزی .
تمام یا نیم بگیری بهتره . ضرب 86 باشه . الان از بازار بگیری بهتره . 5تومن اختلاف قیمت با بانک هست که اصلا ارزش نداره . مگه تعداد بالا بخوای بگیری . تازه پلمپ هم نیست . موقع خرید از چند جا قیمت بگیر معمولا تا 5 تومن هم اختلاف قیمت بین 2تا مغازه کنار هم دیده شده .
سکه پلمپ شده با نشده چه فرقی داره؟اختلاف قیمت چیزی حدود 2 تومن هست برای اینکه پرس کنن سکتون رو .
روزی 5 عدد میتونید خرید داشته باشید .
من خودم شخصا وقتمو نمیزارم هیچ وقت برم تو صف واستم . چون نه وقتشو دارم نه حوصلشو . اما اگه اینی که شما میگید هست اختلاف(13 تومن )واسه که کسی که وقت و حوصله داره میرزه .
موفق و پرسود باشید .
سکه ای که از بانک می خری پلمپ نیست و بازهسکه پلمپ شده با نشده چه فرقی داره؟
من میخوام برم ربع سکه بخرم
به نظرتون برم از بازار بخرم؟
من ساکن اصفهانمسکه ای که از بانک می خری پلمپ نیست و بازه
این طلا فروشی ها خودشون دستگاه پرس دارن می زنن پرسش می کنن
اگه به قول دستمون وقت داری برو بانک بخر ارزون تره