• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
سلام

دوستان لطفا راهنمایی کنید بخرم یا نه :)
حدود 35 سکه طلا می خوام بخرم و برای مدت 3 تا 6 ماه نگه دارم :) بنظرتون بخرم یا نه ؟

من شنیدم سودی که میشه رو ربع سکه میشه بدست آورد بیشتره
این چند مدت هم نوسانات ربع خیلی بیشتر بوده

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
تمام بخرید تا موقع فروش بیخود پولتون کم نشه، و البته خدا هست که روزی میده

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام

دوستان لطفا راهنمایی کنید بخرم یا نه :)
حدود 35 سکه طلا می خوام بخرم و برای مدت 3 تا 6 ماه نگه دارم :) بنظرتون بخرم یا نه ؟
البته برای 3 تا 6 ماه نمیشه تضمینی گفت که جواب میده، و برای طولانی مدت مناسب تره، ولی به نظر من همون 3 تا 6 ماهه اش هم به احتمال زیاد به سود منجر میشه.

کلا اگر کار خاصی دارید که می تونید پول رو توی اون کار بندازید این کار رو بکنید، وگرنه اگر یه گزینه امن و بی دردسر می خواید سکه خیلی خوبه.
اینجوری که بررسی کردم قیمت سکه اول برج 5 حدود 429 هزارتومان بوده که اگر ان زمان 30 تا می خریدم الان قیمت حدود 473 باشه حدود 1200 سود میکردم ؟ درسته ؟ یا فروش سکه هم جریان خاصی داره و سخت میشه فروخت یا چیزی ازش کم میشه ؟
بله دقیقا همینه. حالا دیگه ببین من که اسفند 88 سکه طرح جدید خریدم 263500 تومن چه سودی داشته برام.
5y0725dtzied7vt9yok.gif

اگر همون اول برج 5 هم تاپیک رو ببینی، بچه ها توصیه می کردند سکه بگیرید، چون آینده داره. در کل سکه ضرر نمیده (مگر در خیلی کوتاه مدت).
صرافی های خوب اکثرا قیمت خرید و فروش شون با همدیگه، حتی در شرایطی که بازار به بحران می افته، نهایتا 6-5 تومن فرق می کنه. فروشش هم خیلی راحته، میرید صرافی معتبر و سکه های پلمپ رو میدین و طرف می شمره و ضرب و تقسیم می کنه و مبلغ رو با ایران چک، یا اگر خیلی بالا بود به صورت چک بانکی (یا هر شکل دیگه ای که توافق کردید) تسویه می کنه.
بهترین سکه برای خرید سکه طرح جدید (معروف به امامی) هستش، ولی ربع سکه هم گاهی حباب پیدا می کنه که اگر بدون حباب بخری و با حباب بفروشی خیلی حال میده. :دی
ولی کلا امامی توصیه میشه. :)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
پس پیشنهاد میکنید که سکه بخریم ؟
الان بگیریم یا فعلا صبر کنیم و خرید از بانک یا صرافی ها که فرقی نداره ؟

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان
من 3 میلیون پول دارم که ماهی 30 تومن دارم سود میگیرم ازش :D

کلش رو بدم سکه بخرم خوبه؟ کی بخرم؟ تا بعد از عید هم بهش نیازی پیدا نمیکنم ، فقط میخوام جوری باشه که لااقل همین 30 تومن ماهی بره روش ، میشه؟
نیم بخرم؟ ربع؟ چی؟

ممنون

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نرخ ارز و قيمت آينده نفت

حسن نصرت آبادی
بدون شک مساله تغییرات نرخ ارز در چند ماه گذشته سال اخیر از مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی کشور بوده است؛ به طوری که کمتر روزنامه و مجله اقتصادی را می‌توان یافت که در این دوره در روزی از انتشار خود مطلبی در این زمینه به چاپ نرسانده باشد. در مورد اهمیت این قضیه، به خصوص در ****‌های نرخ برابری ثابت، بحث‌های اقتصادی فراوانی قابل طرح است.

هر چند در این برهه زمانی از تحولات اساسی اقتصادی کشور، منطقی است که نگاه‌ها بیشتر به سمت دلایل و عواقب این پدیده معطوف شود. کشور ما در حال گذراندن یکی از حساس‌ترین دوره‌های خود به لحاظ اقتصادی می‌باشد. هدفمندسازی یارانه‌ها، به خصوص بعد از به اجرا در آمدن، بحث بسیار مهم اقتصادی کشور بوده است. به نظر می‌رسد که بررسی اثر گذاری این طرح تحولی و نوسانات نرخ ارز امری غیرقابل اجتناب باشد، زیرا ممکن است که با ادامه این طرح مشکل دولت در تامین هزینه‌های مالی جدی‌تر شود.
با افزایش ناگهانی 112 تومانی نرخ دلار مرجع در 18 خرداد ماه امسال توسط بانک مرکزی، نرخ دلار در بازار به سطح1250 تومان رسید. تحلیل‌های اقتصادی متفاوتی در این زمینه انجام شده است و تقریبا دلایلی منطقی برای این کار بانک مرکزی ارائه شده است. در این بین می‌توان به سیاست کنترل بازار اشاره کرد که با بسته پولی سال 90 دولت نیز هم خوانی دارد. اما می‌توان این سیاست انبساط پولی دولت را از زاویه تامین مالی نیز تحلیل کرد. در واقع دولت با خریداری دلار و کاهش عرضه ارز قیمت دلار را افزایش داد و از این طریق توانست عرضه پول را در اقتصاد افزایش دهد. هر چند باید به این نکته اشاره کرد که در صورت نیاز دولت به چنین کاری، منطقی‌ترین مسیر همین مسیری است که دولت طی کرده است. زیرا از این طریق توانسته سوداگرایی بازار را به سمت دلار ببرد تا این سیاست انبساطی کمترین هزینه‌های تورمی را ایجاد کند.
در این جا نکته‌ای بسیار مهم قابل اشاره است. سیر رو به رشد قیمت نفت در این دوره همواره کمکی شایان به دولت برای تامین مالی هزینه‌هایش بوده است. تا حدی که می‌بینیم بانک مرکزی در کنترل نرخ ارز بعد از آن افزایش ناگهانی موفق عمل کرده است. حال این سوال پیش می‌آید که در صورت ادامه نیافتن این سیر رو به صعود قیمت نفت دولت چه راه کاری را پیش رو دارد؟
به نظر می‌رسد که افزایش قیمت دلار در 18 خرداد ماه امسال سیاستی توجیه پذیر برای دولت باشد. اما اگر دولت توان کنترل قیمت ارز را، که ریشه در قیمت رو به پیشرفت نفت داشته است، نمی داشت، باز هم این سیاست با رفتار کنترلی دولت در مورد نرخ ارز هم خوانی داشت؟ واضح است که تمایل دولت در انجام این سیاست باعث تحریک نرخ ارز به سمت افزایش به مقدار تعادلی خود می‌شود. در نتیجه، با نگاهی واقع‌بینانه، باید انتظار افزایش نرخ ارز را در ماه‌های پيش‌رو داشته باشیم. در این صورت منطقی به نظر می‌رسد که دولت به طرح افزایش نرخ ارز، که در سال‌های متمادی توسط برخی از اقتصاددانان داخلی مورد تاکید بوده است، جدی تر نگاه کند. در این مورد، باید به افزایش سالانه نرخ ارز برای جبران تفاوت تورم داخلی و خارجی توجه ای ویژه اختصاص داده شود. پر واضح است که در صورت افزایش نرخ ارز به شکل غیرقابل انتظار و صرفا به دلیل ناتوانی بانک مرکزی در کنترل نرخ ارز، لطمه‌های اقتصادی نسبتا جدی را باید به انتظار نشست.

یادداشت نرخ ارز و قيمت آينده نفت

دليل اينكه گفته ميشه سكه بخريد بخاطر شرايط ايرانه. خوشبختانه شرايط جهاني هم به كمك آمده. ولي حتي اگر اونس سقوط آزاد هم بزنه، سكه بالا ميره و يا بدترين حالت در جا ميزنه. دلار كه بالا بره(بالاخره ميره! صبر داشته باشيد) سكه هم اوج ميگيره. همه با هم به ريش بهمني احمق بخنديد و سكه بخريد. بقال سر كوچتون از رئيس كل بانك مركزي(كوتوله ابله) بيشتر مي فهمه...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام دوستان

کلش رو بدم سکه بخرم خوبه؟ کی بخرم؟ تا بعد از عید هم بهش نیازی پیدا نمیکنم ، فقط میخوام جوری باشه که لااقل همین 30 تومن ماهی بره روش ، میشه؟
نیم بخرم؟ ربع؟ چی؟

ممنون
ببین وقتی این جوری می پرسی آدم می ترسه مشاوره بده، چون ما که علم غیب نداریم، یه وقت یه شهاب سنگ آسمانی پر از طلا خورد روی کره زمین و قیمتش اومد پایین!! :D

ولی اگر سرمایه گذاری بلندمدت مد نظرته، با سه میلیون تومن پول با قیمت همین لحظه، 6 تا سکه امامی می تونی بگیری که برای سود 7 ماهه از قرار ماهی 30 تومن نیاز به 210 تومن افزایش ارزش شون تا آخر سال 90 هستش، که تقسیم بر 6 سکه می افته دونه ای 35000 تومن افزایش قیمت هر سکه امامی تا آخر امسال.

من نمی خوام قسم بخورم که انقدر افزایش قیمت خواهیم داشت، ولی احتمال این که قیمتش بیش از اینها هم بالا بره هست. فقط کافیه بدونی اول همین مرداد ماه قیمت سکه زیر 450 بود اگر درست یادم باشه، و الان با گذشت 27 روز شده 495 تومن!

تازه اینها همه در کوتاه مدته. در بلندمدت قیمت جهانی طلا رو به افزایش خواهد بود، و احتمال افزایش قیمت دلار در کشور (که منجر به افزایش شدید قیمت سکه هم میشه) وجود داره. یعنی در بلندمدت سکه خیلی امن تر از کوتاه مدت هستش.

به نظر من تنها علت نخریدن طلا برای اکثر مردم راحت طلبی و ترسه که ترجیح میدن پول رو تو بانک بذارن (خودم هم اولش می ترسیدم). ولی تصمیم نهایی با خودت (اگه نشد نیای یقه ما رو بگیری)! :D

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام دوستان

نیم بخرم؟ ربع؟ چی؟

ممنون
آقا من که الان 5-4 ماهه ربع سکه گرفتم تغییر که نکرده تازه پایین ترم اومده!
============================================
6000 دلار موجوده کسی خریداره؟ :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من فروردین گرفتم 120 تومن و اردیبهشت هم 130 تومن
از اون موقع تا حالا 3-2 روز رفت بالا حدود 150 تومن یا بالاتر! بعدش همش بین 120 تا 130 تو نوسان بود
فکر کنم علتش به خاطر اینه که اون موقع ربع سکه قیمتش حبابی بوده و بعد از مدتی حبابش ترکید (عجب بدشانسی ناجوری آوردی وجدانا! :lol:). البته نگران نباش، بد جوری قیمت داره میره بالا!

----------------------------------------
اونس 1822 و پیش بینی قیمت سکه طرح جدید 504200 تومن! :wacko:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظرتون اونس جهانی خیلی جهشی نرفته بالا و ممکن نیست همین طوری هم نزول کنه؟

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
امروز من 2 تا فروختم خوب بود 9 تومان زیاد شده بود کلا روی دوتاش 30 سود کردم

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که تو کار تحلیل هستند بر اساس تحلیل هاتون فک می کنید این روند صعودی تا کی ادامه داشته باشه؟
من یه سری نمودار دیدم که پیش بینی کرده بود اواخر سال جاری میلادی کاهش قیمت طلا رو داریم.
نظرتون چیه؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من يه 6 تومن بيكار دارم تا 2 سالم نميخوام
سكه بخرم يا باهاش سود بگيرم؟

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به نظرتون اونس جهانی خیلی جهشی نرفته بالا و ممکن نیست همین طوری هم نزول کنه؟
البته کسی نمی تونه قطعا پیش بینی کنه همچین چیزی رو، ولی من مدتهاست که قیمت جهانی طلا رو پیگیری می کنم (اگر درست یادم باشه از موقعی که اونس هزار و دویست و خرده ای بوده)، به تجربه من همیشه در حد یک روز و دو روز و یک ماه و دو ماه ممکن بوده بالا و پایین رفته باشه، ولی به طور کلی و بلند مدت همیشه رو به افزایش بوده.
ضمن این که مساله بحران اقتصادی هم هست که تمایل به سرمایه گذاری روی طلا رو افزایش میده و منابع جهانی طلا هم که رو به کاهش هستند.
امروز من 2 تا فروختم خوب بود 9 تومان زیاد شده بود کلا روی دوتاش 30 سود کردم
به قول دوست مون کاشکی حداقل تا شنبه نگه می داشتی! پنجشنبه صبح سکه امامی 495 بود، فردا پیش بینی شده به 515 می رسه! :wacko:
من يه 6 تومن بيكار دارم تا 2 سالم نميخوام
سكه بخرم يا باهاش سود بگيرم؟
نظر شخصی: اگر می تونید جای مطمئنی سرمایه گذاری کنید یا خودتون باهاش کار کنید، اون بهترین گزینه است، ولی اگر می خواید سرمایه گذاری راحت برای این که ارزش پول تون پایین نیاد داشته باشید به احتمال خیلی زیاد سکه بهترین نتیجه رو براتون خواهد داد.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
واو
قيمت طلا در بازار جهانی در ساعت 14:17:57 به وقت تهران:

1864.13

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
فکر کنم علتش به خاطر اینه که اون موقع ربع سکه قیمتش حبابی بوده و بعد از مدتی حبابش ترکید (عجب بدشانسی ناجوری آوردی وجدانا! :lol:). البته نگران نباش، بد جوری قیمت داره میره بالا!

----------------------------------------
اونس 1822 و پیش بینی قیمت سکه طرح جدید 504200 تومن! :wacko:
تون موقع قیمت سکه 1 گرمی 60 تومن بود الان شده 75!!
اگه سکه نیم گرمی بزنن من میرم همه پولمو میذارم روش:D

بالا