• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
الان اونس 1717 است
طلا 47000 تومن حدودا...
من 100 گرم تو 45000 تومن خريدم
به نظرتون بفروشم؟
ممكنه ارزون بشه؟
اونس شديدا و ناگهاني رفته بالا...
ممنون اگه سريع جواب بدين

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
طرح سپهر خریدی ؟
یا طلای فیزیکی؟

اگر دلار توی بازار بالا بره که زمزمه اش هست
طلا خیلی گرون می شه
خیلی به اونس کاری نداشته باش
مهم قیمت دلار در بازار ایران
و جو روانی و اقتصادی هست

مخصوصا اگر از مهر باز هم بنزین و کالای های دیگه گرونه بشه
یک شوک وارد می شه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بنده خودم در لحظه عقد قرارداد که به منزل برگشتم و وارد سایت بانک صادرات شدم متوجه شدم که با وجود ثابت ماندن قیمت طلا حدود 300 هزارتومان متضرر شدم و دلیلش هم همان تفاوت زیاد نرخ خرید و فروش دلار است که بیشتر از بانک مرکزی است امیدوارم بانک صادرات به این مسئله توجه بیشتری کند و سود عادلانه را خواهان باشد تا بیشتر به هموطنانی که آگاهی ندارند ظلمی وارد نشود.همچنین یک درصد سرمایه را بابت کارمزد میگیرد که این اقدام در بازار عرف نیست."

lol
بانك صادرات به اين مسئله توجه ويژه اي كرده اتفاقا ! وقتي در اين تاپيك مي گفتيم كه گول اين طرح هاي ظاهر فريب را نخوريد...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
الان موسسه اعتباری صالحین(با مجوز بانک مرکزی) به سپرده های پنج ساله (سررسید پنج ساله) 150 درصد سود می دهد فکر می کنید برای سرمایه یک تا دو میلیون تومان این بهتر است یا سکه؟( با فرض اینکه ممکن است ظرف دو سال احتیاج به پول نقد شود و مجبور به فروش سکه شویم آیا خریدار مناسبی برای سکه هست؟ زیرا بلافاصله بانک پول نقد تحویل می دهد ولی مثلاً دو سال دیگر بلافاصله می توان سکه ها را با قیمت مناسبی نقد کرد؟)
سلام

وقتي يك موسسه مالي اعتباري همچين سودي ميده، يعني پيش بيني ميكنه كه متوسط تورم خيلي بالاتر از اون نرخه(يعني سالي 30%). كه واقعا هم هست.

پس هنوز با دادن سالي 30% سود به پول شما، اميدوارم پول جمع كنه و سود كنه.

الكي خودتونو مچل اين موسسات نكنيد. در طول 5 سال اصلا بعيد نيست به پولتون احتياج پيدا كنيد(خونه اي بخريد، ماشيني عوض كنيد، خداي نكرده اتفاقي بيافته و نيازمند بشيد به پول). بعد وقتي خواستيد پولتون رو زودتر از موعد برداريد همچين گوشتون رو ببرند كه تازه متوجه بشيد موسسه تحت نظارت بانك مركزي يعني چي !

ب
***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

اتفاقاتي كه در خاور ميانه داره مي افته و قيمت طلاي 1700 دلاري كاملا توضيح دهنده اين موضوعه. طلا در بلند مدت(طي چند سال آتي)‌ به 2 تا 3 هزار دلار ميرسه(بگيد من ديوونم، ولي بايستيد و ببينيد). پس بلندمدت فكر كنيد و پولتون رو در اين شرايط ريسكي دست هيچ كس جز خودتون نديد.

يك پيش بيني كوتاه مدت تر هم دارم اونهم اينكه شرايط نقل و انتقالات پول بانكي(مثل سقف واريز و انتقال و ...)‌ رو سخت تر خواهند كرد، جهت كنترل تورم و ايجاد ركود بيشتر(بله، ركودي كه در همه صنايع مي بينيد، عمدي هست! جهت كنترل تورم).

Last edited by a moderator:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
با این وضع قیمت سکه و اونس به نظرتون خرید سکه ریسک نیست؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
یعنی پایین تر بیاد؟
در طولانی مدت و تا اول سال میلادی و عید سکه به نظرم روی 500 می یاد

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
طرح سپهر خریدی ؟
یا طلای فیزیکی؟

اگر دلار توی بازار بالا بره که زمزمه اش هست
طلا خیلی گرون می شه
خیلی به اونس کاری نداشته باش
مهم قیمت دلار در بازار ایران
و جو روانی و اقتصادی هست

مخصوصا اگر از مهر باز هم بنزین و کالای های دیگه گرونه بشه
یک شوک وارد می شه

طلاي فيزيكي دست دوم
آره اون موقع كه من خريدم اونس1583 بود دلار 1200
الان دلار 150-160 اونس 1730....
من ميگم چون انفجاري ركورد زده اونس ممكنه بياد پايين يه دفعه؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بازار ایران بیشتر به دلار بستگی داره
نهایتا باز بیاد روی 1600
از این کمتر که نمی شه
دلار بره بالا
قیمت تغییر می کنه
سرمایه مردم باز می ره روی طلا و سکه
این طوری باز صعودی می ره بالا
بازار ایران را با جهانی مقایسه نکن
یک روز می بینی اونس 50 تا بالا پایین می شه
بازار ایران تغییر نکرده

nasimah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول سلام
بعد اینکه من تازه عضو شدم..یعنی فقط به خاطر این تاپیک عضو شدم . امروز میخواستم برم سپرده طلا باز کنم ولی با این اوصاف که گفته شد پشیمون شدم ..حدود 2 میلیون سرمایه دارم به نظر شما سکه و نیم سکه تا چه مدت باید بمونه تا سود بده ...
و از کجا خریداری کنم که هم معتبر باشه و هم ارزون تر از بازار آزاد بخرم .
و آیا الان موقع خوبی برای خرید سکه هست یا نه ؟

ممنون میشم جواب بدید .و راهنمائی کنید .. من تا حالا تو هیچ چیزی سرمایه گذاری نکردم و مبتدی هستم .

آیا پیشنهاد بهتری دارید برای سرمایه گذاری.

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
482
???????????????????????????????????????????/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه تا فردا بانک گرونتر از 454 نکنه (و البته مردم هم جلوی در و داخل بانک یکم وحشی بازی در نیارن) میرم بانک 5 تا تمام می خرم
حتی اگه شده پول قرض کنم ...

nasimah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
482
???????????????????????????????????????????/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه تا فردا بانک گرونتر از 454 نکنه (و البته مردم هم جلوی در و داخل بانک یکم وحشی بازی در نیارن) میرم بانک 5 تا تمام می خرم
حتی اگه شده پول قرض کنم ...

میشه بگی کدوم بانکا میدن .. خب منم راهنمائی کنید دیگه ....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به نظر می رسه بازار بین هزار و یک مولفه عجیب و غریبی که توی تعیین قیمت سکه دخالت دارند در وضعیت جنون و سرگیجه محض به سر می بره!

سر ظهری به یه صرافی (البته از اون عوضی هاشونه) زنگ زدم که قیمت سکه طرح جدید رو بپرسم، (اونس اون موقع 1740 بود فکر کنم) گفتند 460 می خریم، و 472 می فروشیم! الان اونس همین لحظه 1763 هستش، همین پنج دقیقه قبل به یه صرافی (با انصاف تر) زنگ زدم گفتند 472 خرید و 476 فروش مونه.

البته واقعا باید بریم توی خود مغازه و ببینیم پای معامله چی میگن و چی کار می کنن، ولی واقعا به نظر میاد خود بازاری ها هم بین یک میلیون تا مولفه تعیین کننده قیمت سکه (قیمت دلار، قیمت اونس، قیمت فروش بانک، میزان تقاضا، و از همه مهم تر کیفیت رابطه زناشویی شب گذشته حاج آقای فلان با خانواده محترمه شون) سرگیجه گرفتند و این یه خورده اختلاف قیمت خرید و قیمت فروش سکه رو به دلیل ترس از ضرر براشون بالا برده...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110

توی سایت بانک ملی شعبه هایی که فروش سکه دارند رو نوشته . من از شعبه مسجد جامع شهرک غرب خریدم . البته 4 ، 5 ماه پیش .

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278

فهرست این شعب در سایت بانک مرکزی اعلام شده است .

۴۰ شعبه عرضه کننده سکه بانک ملی در تهران به این شرح است :

امیریه ، میدان جهاد، نازی‌آباد ،خجسته، پاچنار، میدان امام حسین (ع) شهر ری، فلکه دوم تهرانپارس، خ ذوالفقاری میدان شهداء،فدک،پیام انقلاب اسلامی، ابوریجانی،دماوند، ورامین، افسریه، کاشف، فیروزکوه، زبرجد ، میدان نبوت، خ نیاوران ،اسلام‌شهر، مسجد جامع شهرک قدس،یافت‌آباد،میدان اسدآباد ، تهرانسر، پارسا، صادقیه،آناهیتا، پونک،میرداماد، امیرآباد،خ انقلاب رودکی،نادری، استاد معین ، ایثار،فرودسی،صبا،سعدی.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

ضمنا من دوباره تاكيد ميكنم كه:

1) مسئوليت خريد و فروش هاي شما و ضررهاي احتمالي بعهده خودتونه. بعدا نيايد در اين تاپيك بگيد كه چرا ضرر كرديد.

2) با پول قرضي از اين كارها نكنيد. اگر پول بيكاري داشتيد كه خواستيد خداي نكرده در بانك بگذاريد، سكه بهتره.

3) سرمايه گذاري ميان/بلند مدت هست و بعد 2 هفته انتظار سود نداشته باشيد. الان بخريد لااقل 6 تا 8 ماه ديگه بايد صبر كنيد.

4) كل اين ماجراها براي سود كردن نيست و بلكه براي از بين نرفتن ارزش پولتونه. اگر به ريال پولتون رو نگه داريد، پولتون 20-30% ارزششو در سال از دست ميده.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
دیروز ظهر مشهد خواستم بخرم چند جا که فروش نداشتن ! یه جا گفت 468 ... دیگه به زور یه جا 465 پیدا کردم .

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
بالاخره طلا رو بفروشم يا نگه دارم؟
48600...؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
500 تومن پول دارم سکه بخرم یا طلای بدون کارمزد؟؟

بالا