• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
از هر کدوم که ارزونتر و راحتتر می شد خرید کرد
من خودم وقتی اختلفا قیمت 1-2 تومان هست ترجیح می دم از بازار بخرم که پول وکیوم و ... هم ندم

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
کسی جواب نداد :( بالاخره از بانک بخریم ( میشه خرید ؟ ) یا بازار ؟

خوب جواب واضحه هرجا ارزونتر میده!!حالا 1000 تمونم برا پلمپ کردن.از بانک روزی 5 تا سکه میشه خرید

anony

Registered User
لایک‌ها
48
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=264061

بنظرم اين شروعي براي بالا بردن نرخ سود بانكهاست. براي جمع كردن نقدينگي از جامعه و كاهش تورم. اثرش روي طلا هم كه مشخصه. اونسم كه به حمدالله 1650 رفت !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اینجا دیگه تقرییبا تعطیل شده
هیچ بحث و نبادل نظری نیست، هیچ تحلیلی انجام نمیشه :sleepy:

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
الان بازار ایران به خاطر دلار 2 هفته ای هست که نوسان کمی داشته و بهترین زمان برای خرید هست.
من الان خرید رو پیشنهاد میدم به دوستان . ان شاء الله تا ماه دیگه هم دلار میره بالای 1200 و سود تپل هم نوش جونتون .
بازم اعلام میکنم قیمت ربع واقعی نیست و 13 تومن حباب داره . دقیقا باید نصف قیمت نیم و نیم هم نصف قیمت تمام باشه . البته تا 2 تومن طبیعی هست اما نه دیگه 13 تومن . پس خرید نیم و تمام بهتر هست .

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
الان بورس روی ارز هستش. از اونجایی که اگر اخبار روز دستتون باشه باید بدونید که ریال تو چند ماه آینده نابود میشه پس بهتره دلار داشته باشین ... طلا الان خابیده زیاد سود نمیکنید

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
الان بازار ایران به خاطر دلار 2 هفته ای هست که نوسان کمی داشته و بهترین زمان برای خرید هست.
من الان خرید رو پیشنهاد میدم به دوستان . ان شاء الله تا ماه دیگه هم دلار میره بالای 1200 و سود تپل هم نوش جونتون .
بازم اعلام میکنم قیمت ربع واقعی نیست و 13 تومن حباب داره . دقیقا باید نصف قیمت نیم و نیم هم نصف قیمت تمام باشه . البته تا 2 تومن طبیعی هست اما نه دیگه 13 تومن . پس خرید نیم و تمام بهتر هست .

ای بابا از این دعا ها نکنید!!دلار بره بالا که از اینم که هسیم بد بخت تر میشیم!برا چندرغاز سود که دعای بد بخت کردنه مردم و نکین!خدایا نشنو این دعا ها رو!!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
ای بابا از این دعا ها نکنید!!دلار بره بالا که از اینم که هسیم بد بخت تر میشیم!برا چندرغاز سود که دعای بد بخت کردنه مردم و نکین!خدایا نشنو این دعا ها رو!!
من واسه خودم دعا نکردم .
شما از دید خودت بدبختی ، من از دید خودم خوشبخت ترینم . (خوشبختی هم به پول و این چیزا نیست عزیز من )

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من واسه خودم دعا نکردم .
شما از دید خودت بدبختی ، من از دید خودم خوشبخت ترینم . (خوشبختی هم به پول و این چیزا نیست عزیز من )

من از شما یه سوالی دارم ...
مجله اکونومیست در آخرین شماره بعد از این که کلی اقتصاد ایران رو زیر سوال برد پیش بینی کرد که دلار تا سال 2015 می رسه به مرز 1199 تومان . البته این پیش بینی با توجه به روند نزولی اقتصاد بود.
من واقعا نمی دونم شما چگونه این قدر مطمئنی که دلار این چنین روند صعودی خواهد داشت . تا همین چند ماه پیش بعضی ها قسم می خوردن که دلار می شه 1500 ! شد ؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مجله اکونومیست در آخرین شماره بعد از این که کلی اقتصاد ایران رو زیر سوال برد پیش بینی کرد که دلار تا سال 2015 می رسه به مرز 1199 تومان . البته این پیش بینی با توجه به روند نزولی اقتصاد بود.
من واقعا نمی دونم شما چگونه این قدر مطمئنی که دلار این چنین روند صعودی خواهد داشت . تا همین چند ماه پیش بعضی ها قسم می خوردن که دلار می شه 1500 ! شد ؟
دفعه پیش هم از این حرفا بود شما به تحلیل فاندامنتال و تکنیکال کار نداشته باش . من خودم وقتی همه میگفتن نخر خریدم از 1100 تومن شد 1250 (قیمت خرید صرافی تازه)

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
فکر کنم جوابتونو دوستان دادن . دیگه نیازی به جواب من نیست .

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اتفاقا من جوابم رو نگرفتم
شما از سیر صعودی دلار تا آینده ای نزدیک گفتین ولی جواب من شد تثبیت قیمت دلار هر چند مقطعی تا پایان ریاست احمدی نژاد
باز هم می گم تو همین تاپیک ذکر شده بود دلار تا آخر سال می رسه به 1500 تومن ...
بالاخره پیش بینی شما چیه می رسه به این رقم یا نه ؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
1 هفته نشده که 4 تا سکه تمام خریدم و 2 تا نیم سکه .
تمام رو 430 خریدم و نیم رو 214 .
باید قبلا به خرید سکه فکر می کردم

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
طرح سپرده طلا چند ماهی است در **** بانکی ایران حکمرانی می کند اما هنوز برای بسیاری از شهروندان ناشناخته است.

یکی از خوانندگان خبرآنلاین از تجربه شخصی خود در مورد افتتاح حساب سپرده طلا در بانک صادرات برای ما نوشت:

در خبرها آمده بود: محمد کشتی آرای، رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر که متن کامل گفت و گو با او را می توانید اینجا بخوانید در پاسخ به این سوال که آیا مردم می توانند به طرح سپرده گذاری طلا اعتماد کنند گفت: « قاعدتا باید به سیستم بانکی کشور اعتماد کرد. ظاهرا بانک صادرات با توجه به آن موضوع اعلام سیاست بانک مرکزی نسبت به سپرده های بانکی که کاهش نرخ سپرده ها را اعلام کرد، و پس از آن بسیاری مردم سپرده های خودشان را از بانک ها خارج کردند اقدام به این کار کرده است. بانک ها پس از کاهش نرخ سود بانک ضرر کردند چرا که بسیاری از مردم سپرده های خودشان را خارج کردند و دلار و طلا خریداری کردند. »

او در رابطه با جزییات طرح سپرده طلا گفت: « بانک صادرات آمد و یک ابتکاری به خرج دادو بر اساس آن مردمی که می خواهند طلا بخرند و پیش خودشان سپرده کنند، بیایند ریال بدهند و معادل آن به روز قیمت طلا بخرند. یعنی به طور مثال یک میلیون پرداخت می کنند که این رقم 25 گرم طلا در بانک می شود. این شخصی که این سپرده را می گذارد همیشه 25 گرم طلا از بانک طلبکار است. یعنی در هر زمان که مراجعه کند به بانک صادرات می گوید 25 گرم طلای من را پرداخت کن. در همان مقطع بانک صادرات می آید و می گوید 25 گرم طلای شما مطابق قیمت جهانی و قیمت ارز این مقدار می شود. »

این خواننده خبر آنلاین در ادامه در توضیح تجربه شخصی خود می گوید:

"بسیار خوشحال شدم که این خبر رو دیدم که بتونم تجربه خودم رو اینجا بنویسم تا هم وطنان عزیز متوجه بشوندو با آگاهی اقدام به این سپرده گذاری بکنند.موضوع اینه که بانک به مشتری طلا را با نرخ فروش دلار میفروشد منتهی نه نرخ فروش دلار که بانک مرکزی اعلام میکند بلکه نرخی که بانک صادرات از طرف خودش تعیین کرده است و بالاتر از بانک مرکزی است و همچنین موقع خرید طلا از مشتری با نرخ خریدی که پایین تر از نرخ خرید بانک مرکزی است میخرد در واقع اگر تفاوت نرخ خرید و فروش در بانک مرکزی 40 ریال باشد در بانک صادرات 70 ریال است لذا بیشتر مشتری های بانک از این قضیه در لحظه عقد قرارداد خبر ندارند و پس از ششماه بطور طبیعی که قیمت طلا بالا میرود از سودی برخوردار میشوند که خیلی پایینتر از سود واقعی است.

بنده خودم در لحظه عقد قرارداد که به منزل برگشتم و وارد سایت بانک صادرات شدم متوجه شدم که با وجود ثابت ماندن قیمت طلا حدود 300 هزارتومان متضرر شدم و دلیلش هم همان تفاوت زیاد نرخ خرید و فروش دلار است که بیشتر از بانک مرکزی است امیدوارم بانک صادرات به این مسئله توجه بیشتری کند و سود عادلانه را خواهان باشد تا بیشتر به هموطنانی که آگاهی ندارند ظلمی وارد نشود.همچنین یک درصد سرمایه را بابت کارمزد میگیرد که این اقدام در بازار عرف نیست."

ضمن تشکر از این مخاطب محترم، بانک صادرات و نیز سایر افرادی که این حساب را افتتاح کرده اند، می توانند نظرات خود را برای خبرآنلاین ارسال کنند.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
از همون اول هم مشخص بود
مردم یک مقدار تحقیق کنن اصلا چنین حسابی باز نمی کنند
فقط فریب تبلیغ دختر پادشاه را خوردن !!!!!!

islamic

Registered User
لایک‌ها
29
باز بگین سکه بده .
ربع بوده 73 شده 128 . زبونمون مو در آورد به خدا انقدر گفتیم به جای سرمایه گذاری تو بانک برید سکه بخرید .

الان موسسه اعتباری صالحین(با مجوز بانک مرکزی) به سپرده های پنج ساله (سررسید پنج ساله) 150 درصد سود می دهد فکر می کنید برای سرمایه یک تا دو میلیون تومان این بهتر است یا سکه؟( با فرض اینکه ممکن است ظرف دو سال احتیاج به پول نقد شود و مجبور به فروش سکه شویم آیا خریدار مناسبی برای سکه هست؟ زیرا بلافاصله بانک پول نقد تحویل می دهد ولی مثلاً دو سال دیگر بلافاصله می توان سکه ها را با قیمت مناسبی نقد کرد؟)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اول شما ببین 5 سال پیش سکه چند بود الان چند شده ؟
مطمئنا سود سکه بیشتره
به موسسه تازه وارد باز خیلی اطمینانی نیست
اون 150 درصد هم تاز ه می شه بعد از 5 سال
شما می تونی توی بازار مواقعی که قیمت خیلی بالا می ره سکه را بفروشی
از تب و تاب افتاد بری اروزنتر بخری
مثل موقعی که شد 460 تومن
و بعد اومد روی 430

islamic

Registered User
لایک‌ها
29
اول شما ببین 5 سال پیش سکه چند بود الان چند شده ؟
مطمئنا سود سکه بیشتره
به موسسه تازه وارد باز خیلی اطمینانی نیست
اون 150 درصد هم تاز ه می شه بعد از 5 سال
شما می تونی توی بازار مواقعی که قیمت خیلی بالا می ره سکه را بفروشی
از تب و تاب افتاد بری اروزنتر بخری
مثل موقعی که شد 460 تومن
و بعد اومد روی 430

نکته در همین است در شهرستان مثلاً وقتی که قیمت سکه بالا می رود ، خریدار سکه وجود دارد؟ چون من شنیده ام که در شهرستانها مخصوصاً خریدار سکه وجود ندارد اگر هم طلافروشها بخرند خیلی کمتر از نرخی است که مثلاً در روزنامه ها به عنوان قیمت سکه بازار تهران اعلام می شود.( یعنی طلافروشی های شهرستان فقط سکه می فروشند نه اینکه از کسی بخرند)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بستگی به شهرش داره
شیراز که من هر موقع بردم خریدن
حتی قیمت بالا که بوده
چون طلا فروش ترجیح می ده با قیمت پایین تر از مشتری بخره
تا بره از بانک بخره

با این اوضاع اقتصادی هم معلوم نیتس یکسال دیگه چی بشه
چه بره به 5 سال دیگه
شما این طوری پولت دستت هست

یک موقع مشکلی پیش بیاد دست آدم به کجا بنده ؟

قیمت سکه هم جهانی هست
مطمئنا تا چند سال دیگه سود خیلی خوبی می کنید

بالا