• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اینجوری میشه همین وضع موجود که
اونایی که خونه ندارن باز بیخونه میمونن اما بعضیا چند تا خونه دارن
خب بخرن، مگه کسی جلشونو گرفته؟
دیگه الان 5 تومان پول رو همه میتونن جور کنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسی کسیو اجبار نمیکنه که خونشو بفروشه. بعدشم خونه های مسکن مهر مگه قابل خریدو فروشه؟ مگه آماده شده تحویل داده شده که به خرید و فروش کرد؟

خب بخرن، مگه کسی جلشونو گرفته؟
دیگه الان 5 تومان پول رو همه میتونن جور کنن

نه فکرکردم باز عده ای میان یکی 100 تا خونه میخرن واسه بقیه چیزی نمیونه باز بیخونه ها بیخونه میمونن

نظرتون درباره خرید عشر سکه چیه؟ (الان تعطیله صبحها بازه)
http://zakhire.com/index.php

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
طلا تو این 10 ساله حدود 480 درصد گرون شده. یعنی سالی حدود 48 درصد

gold_10_year_o_b_usd.png

30 ساله: 287 درصد

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
طلا و دلار حالت الکلنگی دارند، طلا بره بالا دلار میاد پایین و برعکس، بنابراین شما هیچوقت سود چندانی نمیکنید. حالا شما میری ریال میدی دلار می خری، طلا گرون بشه، دلاری که می خوان برات تبدیل کنند به ریال ارزونتره و اگر دلار گرون بشه، طلا ارزون تره، بنابراین بهتره که خریدتون بصورت فیزیکی باشه
منطق تجاری من میگه 1 ماه با پس اندازم طلا بخرم و 1 ماه دلار (حالا هرچقدر که بتونم از 100 هزارتومان تا 2 میلیون تومان) چون اگر دلار اومد پایین از طلا سود کنم و اگر طلا اومد پایین از دلار
رقم های بالای 2 میلیون هم که جریانش متفاوته ...

نه،

طلا د و ذلار در ایران، با هم بالا میرن، با هم پایین میان، اما در عرصه بینالمللی، بله، الاکلنگی است

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
اقا یکی به من بگه چرا اونس داره میره بالا قیمت سکه داره میاد پایین؟؟؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
کشور ما از نظر اقتصادی، یک کشور تحت تحریم و اقتصاد بسته ای دارد که ار تباط اقتصادیش با دنیا عمدتا فقط نفت و پسته و خاویار است.....

اینجا سیاستهای اقتصادی خاص خدوشنو دارن و شما نباید فکر کنید چون اونس میره بالا، پس سکه میره بالا...

چون دولت نمی خواد فعلا بره بالا.......اگر رشد سکه، مربوط به اونس بود هرگز رشدش اینقدر بالا نبود.

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
به نظر اساتید سکه بازم پایین تر میاد؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ما که تا خریدیم همش داره پایین میاد

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
اونس که همینجوری خرکی داره میره بالا.
احتمالا سکه هم باید شروع کنه بره بالا.

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
یعنی بنظرتون هفته اینده گرون میشه؟
از دوستان کسی از بازار بورس اصفهان اطلاعاتی نداره؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
هزار بار گفته شد که سکه روبرای یکروز دوروز یا چند هفته نخرید....صبر داشته باشید

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
با جناب anony موافقم
باید صبر کرد
من الان کلی سکه دارم
یادمه سال پیش فرورین یا اردیبهشت بود من ربع سکه خریدم هفتاد هزار تومن چند روز بعد شد 65 تومن اعصابم خورد شده بود
هر روز قیمت سکه رو چک میکردم که کی میره بالا
ولی الان من چند روز پیش رفتم تمام خریدم 445 حسابی خورده روش
ولی خداییش اصلا برام مهم نیست
چون بازار طلا مثل یه رود در جریان که هر جور شده راه خودش رو پیدا میکنه میره پایین ولی میاد بالا
پس داداش من خودتو این قدر درگیر نکن
و یه چیزم به دوستانی که شک دارن برای خرید سکه
شک نکنید
بخرید
چون یدفعه میره بالا

Deathlord

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به دوستان

به عنوان یک دوست که حرفه و تحصیلاتش در زمینه اقتصاد هست به عزیزانی که سرمایه ای راکد دارن توصیه می کنم طلا بخرن، طلا در طی چند سال آینده افزایش چشمگیری خواد داشت

دلایلی که برای این حرفم می تونم ارائه بدم :

موارد جهانی

1- بحران اقتصادی سال های 2007 -2008 : رکود جدی در بازار ها، کندی چرخه ی تولید و تورم منفی در اکثر کشور های صنعتی در این چند سال موجب ایجاد یک خلاء تورمی شد یعنی قیمت ها در شرایطی که باید افزایش پیدا می کرد دقیقا برعکس و بدلیل مطلوبیت بیشتر پس انداز نسبت به مصرف دربین مردم به اجبار پایین نگه داشته شد.
مشکل زمانی آغاز میشه که تقاضا بالا بره و ظرفیت تولید که در این چند سال پایین اومده جواب گوی تقاضا نباشه => تورم (افت ارزش ارز و افزایش قیمت طلا)

2- بحران منطقه ای اتحادیه اروپا : به طور خلاصه چندین کشور در اروپا زیر فشار قرض های قبلی دوباره به سمت قرض گرفتن بیشتر میرن و این موجب میشه بجای افزایش بودجه های عمرانی بودجه های جاری افزایش پیدا کنه و رشد اقتصادی کاهش پیدا کنه و از طرف دیگر کشور های وام دهنده مجبور به تن دادن به انبساط پولی و تزریق پول بشن = > تورم

3- وضعیت دستمزد ها در چین و عدم توانایی چین در کنترل تورم آتی جهانی : چین همیشه تولید کننده کلاهایی با قیمت پایینتر از هر جای دیگه در دنیا بوده، چرا؟ مسلما" نیروی کار ارزان ولی مردم چین دیگه مردم 20-30 سال پیش نیستن که فقط توقع دستمزد حداقلی برای خوردن و زنده موندن داشته باشن. افزایش سطح رفاه و گسترش قشر متوسط و کاهش ظرفیت های انسانی و طبیعی هزینه های تولید رو بالا می بره => افزایش قیمت کالاهای چینی => افزایش قیمت جهانی => تورم

4- افت ارزش دلار و یورو و تقویت یوآن : آمریکا همیشه در صف اول کشور هایی بوده که به چین اعتراض داشتن که چرا مصنوعا ارزش یوآن رو پایین نگه می داره و باعث میشه که کالای چینی ارزانتر به کشور های دیگه صادر بشه. چین در یکی دو سال اخیر داره با یک شیب ملایم ارزش یوآن رو واقعی می کنه => افزایش قیمت کالاهای چینی => افزایش قیمت جهانی => تورم

5- سیاست مقابله ای امریکا : جالبه بدونید آمریکا برای اینکه بتونه جلوی پیشروی لجام گسیخته ی اقتصادی چین رو بگیره ارزش دلار رو تا حدودی پایین میاره که بتونه برای صادرات کالای آمریکایی مزیت نسبی ایجاد کنه => افت ارزش دلار => افزایش تورم => افزایش قیمت طلا

6- افزایش تقاضا برای نفت و افزایش قیمت : ذخایر نفتی و ظرفیت تولید نا محدود نیست پس افزایش تقاضا برای نفت موجب افزایش قیمتش میشه و از طرفی ایران و ونزوئلا همیشه مانع و مخالف افزایش تولید اوپک هستند و مانعی در برابر افزایش عرضه => افزایش قیمت نفت => رابطه ی مستقیم نفت و طلا => افزایش قیمت طلا

7- بی ثباتی خاورمیانه، شرق دور و آمریکای لاتین : لبنان، فلسطین، سوریه،.... کره شمالی... ونزوئلا(دومین دارنده ذخایر نفت جهان)

موارد داخلی

1- یارانه ها : مهمترین دلیل افزایش تورم
افزایش نقدینگی =>افزایش تورم
افزایش قیمت حامل های انرژِی => کاهش قدرت و ظرفیت تولید => کاهش عرضه =>افزایش تورم
افزایش قیمت حامل های انرژِی => افزایش قیمت های حمل و نقل =>افزایش تورم

2- تحریم ها :
افزایش موانع ورودی کالا => افزایش قیمت تمام شده کالای وارداتی => افزایش تورم
افزایش موانع تبادلات ارزی => افزایش هزینه های تجارت و بازگانی => افزایش قیمت تمام شده کالای وارداتی => افزایش تورم
افزایش موانع ورودی سرمایه => کاهش قدرت و ظرفیت تولید => کاهش عرضه =>افزایش تورم
افزایش موانع ورودی سرمایه => عدم ورود تکنولوژی => کاهش قدرت و ظرفیت تولید => کاهش عرضه =>افزایش تورم

3- و مواردی دیگر از حوصله این بحث خارج است.

نکته : یک مثل هست که میگه همه ی تخم مرغ های خودت رو توی یک سبد نذار. سعی کنید همه ی سرمایه خودتون رو فقط صرف خرید یکی از موارد طلا، ارز، زمین، ملک و... نکنید سعی کنید یک پرتفوی سرمایه گذاری همراه با پس انداز نقدی داشته باشید.

در هر صورت من خیلی دوست داشتم خودم و هم وطنانم در بازار سرمایه (بورس) یا بانک ها یا اوراق مشارک سرمایه گذاری کنیم ولی وقتی بستر و رویه ی اقتصادی کشور نادرست و نامطمئن هست برای حفظ ارزش پول مجبور به استفاده از راهکارهای غیر مولد میشیم.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
حرفهاي دوستمون تاييد ميشه بجز يك نكته:

در ايران بر خلاف جوري كه تبليغ ميشه، بازار بورس بازار سرمايه صنايع نيست و شما به وارد كردن پولت به بورس فقط وارد سفته بازي يكسري آدم رند و لمپن ميشي كه با استفاده از اخبار داخلي شركتها و ... سر ملتو كلاه ميگذارن.

بازار بورس ايران بشدت فاسده و كسي جز با حركتهاي غيراخلاقي و غيرقانوني(كه در كشورهاي ديگه از 2 سال به بالا زندان جريمه داره و يكي از سختگيرانه ترين قوانين برش حاكمه) نميتونه در بورس سود كنه.

بهيچ وجه فكر نكنيد كه با خريد سكه و زمين و خونه پولتونو در كار غيرمولد گذاشتيد. توليد در ايران تعطيل شده(و خواهد ماند) و ما يك كشور كاملا مصرفي و وارد كننده هستيم. كار مولدي نيست كه بخواهيد پولتونو واردش بكنيد. تنها كارهاي سودده قاچاق و دلالي و كلاهبرداري هست.

بازار بورس بهيچ وجه مولد نيست. به اسامي و شعارها نگاه نكنيد. به واقعيت بازار نگاه كنيد. هزاران واحد توليدي در كشور ورشكست شده و يا تعطيل كردن، همه كارخونه ها نسبت به واردات بي رويه معترضند و .... اونوقت بازار بورس رو با سفته بازي هاي دولتي به سوددهي خيلي بالا رسوندن. جالبه كه هيچ كدوم اين سودها در جيب ملت نميره و چون فقط خودشون ميدونن كدوم شركتها قراره خريد بشه، خودشون سود ميكنند + يكسري آدم خوش شانس. وگرنه شركتها بر اساس عملكرد و ... نيست كه قيمت سهمشون بالا پايين ميشه. بخاطر سفته بازي هست كه بدليل اختلالات عمدي دولتي، خيلي متلاطم و غير قابل پيش بيني شده.

كلا بي خيال بورس بشيد بهتره. اصلا به قيمت سكه نگاه نكنيد. فقط ماهي يك سكه بخريد. نشد نيم سكه. نشد ربع بخريد. به قيمت بازار بخريد. بعد 5 سال بهتون ميگم كه چقدر سود كرديد. از سپرده طلاي بانك صادرات و خريد خونه و ... از همش بهتر و نقد شونده تره.

من تضمين ميدم كه اونس دوباره به 1200 هم برگرده سكه ديگه زير 400 نميره.

Last edited:

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
من سکه و دلار برای سرمایه گزاری و حفظ ارزش پول قبول ندارم این داستان شاید تا 15 سال پیش جواب میداد ولی الان دیگه نه
دلیلش هم اینکه این چیزی نیست که فقط به فکر شما یا من بیافته و چیز جدیدی هم نیست
دولت روی این دو موضوع حساسیت شدیدی داره ، و با ایجاد نوسان نقدینگی مردم کنترل میکنه و اجازه نمیده کسی از این بازار سود ببره و با ایجاد ترس در مردم پولها رو سرازیر می کنه به بانکها و جاهای دیگه و باعث ضرر زیان خیلی ها میشه
مگر اینکه دستی در کار داشته باشی و قبل از هر اتفاقی پیشگیری کنی که قبل از همه اخبار دریافت کنی
با این حال بازم آدم های ساده زیاد پیدا میشه که این راه انتخاب میکنن نمیدونم چرا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من سکه و دلار برای سرمایه گزاری و حفظ ارزش پول قبول ندارم این داستان شاید تا 15 سال پیش جواب میداد ولی الان دیگه نه
دلیلش هم اینکه این چیزی نیست که فقط به فکر شما یا من بیافته و چیز جدیدی هم نیست
دولت روی این دو موضوع حساسیت شدیدی داره ، و با ایجاد نوسان نقدینگی مردم کنترل میکنه و اجازه نمیده کسی از این بازار سود ببره و با ایجاد ترس در مردم پولها رو سرازیر می کنه به بانکها و جاهای دیگه و باعث ضرر زیان خیلی ها میشه
مگر اینکه دستی در کار داشته باشی و قبل از هر اتفاقی پیشگیری کنی که قبل از همه اخبار دریافت کنی
با این حال بازم آدم های ساده زیاد پیدا میشه که این راه انتخاب میکنن نمیدونم چرا

ظاهرا که دولت با پایین اوردن سود سپرده های بانکی داره بر عکس عمل میکنه!!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
قیمت اونس از مرز 1600 دلار گذشته اما سکه 428 تومان شده، تا می تونید بخرید
قیمت های فعلی مثل یک آتش فشان در حال انفجاره که بزور سرش گرفتن، اما بزودی توانشون تموم میشه و شاهد انفجار قیمت سکه و طلا در بازار داخلی خواهیم بود.
من حداقل 500 تومان را پیش بینی می کنم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
الان قیمت بانک واقعی هست. یعنی با دلار 1055 و هر انس طلا 1616 و 4 درصد مالیات قیمت سکه تمام باید 425/000 تومن باشه که هست.

بالا