• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه چاپي ارسال به دوستان
با كاهش 20 دلاري:
قيمت طلا به كمترين رقم در 6 هفته اخير رسيد

خبرگزاري فارس: به دنبال افزايش اميدواري نسبت به بهبود شرايط اقتصادي يونان و افزايش شاخص سهام در بازارهاي بين المللي قيمت طلا به پايين ترين رقم در شش هفته اخير رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از داو جونز، در پايان معاملات هفته گذشته قيمت هر اونس طلا در بازار نيويورك براي تحويل در ماه اوت با 20.20 دلار كاهش به كمتر از 1482.60 دلار رسيد. اين براي نخستين بار از 17 مي 2011 است كه قيمت طلا به كمتر از 1500 دلار در هر اونس رسيده است .
قيمت طلا طي هفته گذشته بيش از 1.2 درصد كاهش داشته است . به دنبال تصويب برنامه جديد رياضت اقتصادي يونان مبني بر كاهش 28 ميليارد يورو از هزينه هاي دولت آتن از سوي پارلمان اين كشور اميدواري ها نسبت به پايان بحران مالي اين كشور افزايش يافت و اين مساله موجب كاهش تقاضاي طلا شده است .
به اعتقاد كارشناسان اقتصادي اكنون سرمايه گذاران بين المللي نگراني كمتري نسبت به شرايط و اوضاع داخلي يونان دارند .
بر اساس اين گزارش شاخص صنعتي داو جونز آمريكا با 1.2 درصد رشد به بيش از 12560 واحد رسيده است . قيمت هر اونس نقره نيز براي تحويل در ماه سپتامبر با 3.2 درصد كاهش به 33.70 دلار رسيده است .
موسسه تحقيقاتي باركلي كاپيتال نيز پيش بيني كرد قيمت هر اونس طلا در آينده نزديك به كمتر از 1460 تا 1470 دلار برسد . قيمت هر اونس پلاتين نيز با 0.5 درصد كاهش به 1716.80 دلار رسيد .

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
یه سوال دارم الان اگه از بانک مرکزی دلار بخرم می تونم توی بازار آزاد اونو بفروشم؟؟
(یه سفر در پیش دارم که به خاطر اون بهم دلار مسافرتی می دن)

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
بله! صد در صد! البته یورو می گرفتید بهتر بود

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام می خوام رو ربع سرمایه گذاری کنم .
به نظرتون ربع بگیرم یا نیم .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام می خوام رو ربع سرمایه گذاری کنم .
به نظرتون ربع بگیرم یا نیم .
تمام بگیر .
ربع حباب داره . اینو از قیمت راحت میشه فهمید . الان نیم 217 هست . پس ربع باید 109 باشه نه 129 . می بینید 20 تومن حباب داره .
به نظر من رو ربع سرمایه گذاری کردن ریسک هست .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
هنوز نگرفتم
مگه یورو هم مثله دلار دچار نوسانات قیمت شده؟؟؟
همه ارزها . نمیشه که یک ارز فقط نوسان داشته باشه .
منتها چون بیشتر مشغلات مردم با دلار هست رو دلار بیشتر تمرکز میشه و حرفش زده میشه .

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده در مورد حساب طلای بانک صادرات.
ببینید مگه نمیگید طلا داره قیمتش رشد میکنه ( البته پیش بینی در مورد آینده رو میگم نه این چند مدت را ) ضمن اینکه دوستان می گن که ارزش ریال هم داره پایین میاد با این حساب اقتصاد گل و بلبل.
بانک صادرات مگه نمیگه سپرده شما رو با نرخ فروش ارز محاسبه میکنه به دلار تبدیل می کنه بعد به همون مقدار گرم طلا برای شما میذاره تو حسابتون.موقع تسویه حساب هم گرم طلای شما رو با نرخ خرید دلار به ریال تبدیل می کنه و به شما میده؟
اگر اینطور باشه که خوب سود داره توش.اینطور نیست؟
چون در اینصورت طلا که رشد خواهد داشت ضمن اینکه ریال در حال تضعیف شدن خواهد بود پس یه دلار مقدار بیشتری ریال خواهد شد و حاصلضرب گرم طلای موجود در بانک در قیمت خرید دلار عدد بیشتری خواهد شد.
درست میگم؟
با این استدلال به نظرم حساب طلا چیز خوبی خواهد بود ولی نمی دونم چرا بین اینکه سکه بگیرم و یا ببرم بذارم تو حساب طلا سکه رو انتخاب می کنم.
ممنون می شم دوستان یه توضیح دقیق بدن چون با شناختی که من از بانک ها دارم بعید میدونم به این خوبی سود بدن.یه جای کار هست که می لنگه و با حسابای من جور در نمیاد.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
تمام بگیر .
ربع حباب داره . اینو از قیمت راحت میشه فهمید . الان نیم 217 هست . پس ربع باید 109 باشه نه 129 . می بینید 20 تومن حباب داره .
به نظر من رو ربع سرمایه گذاری کردن ریسک هست .

تمام طرح قدیم بگیرم یا جدید
یا نیم بگیرم .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تمام طرح قدیم بگیرم یا جدید
یا نیم بگیرم .
اگه توانشو داری قدیم بگیر . اگه نه جدید . امامی باشه . ضرب 86 . پلمپ وکیوم . قیمت امروزم 432 تومن . حالا هزار تومن بالا پایین . چون اونس 15 دلار رفت بالا . البته اگه تا قبل 12 بگیری همین قیمته . چون ساعت 12 اتحادیه نرخ اعلام میکنه .
نیمم میتونی بگیری .. اما جا زیاد میگیره . فرقی نداره با تمام .

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده در مورد حساب طلای بانک صادرات.
ببینید مگه نمیگید طلا داره قیمتش رشد میکنه ( البته پیش بینی در مورد آینده رو میگم نه این چند مدت را ) ضمن اینکه دوستان می گن که ارزش ریال هم داره پایین میاد با این حساب اقتصاد گل و بلبل.
بانک صادرات مگه نمیگه سپرده شما رو با نرخ فروش ارز محاسبه میکنه به دلار تبدیل می کنه بعد به همون مقدار گرم طلا برای شما میذاره تو حسابتون.موقع تسویه حساب هم گرم طلای شما رو با نرخ خرید دلار به ریال تبدیل می کنه و به شما میده؟
اگر اینطور باشه که خوب سود داره توش.اینطور نیست؟
چون در اینصورت طلا که رشد خواهد داشت ضمن اینکه ریال در حال تضعیف شدن خواهد بود پس یه دلار مقدار بیشتری ریال خواهد شد و حاصلضرب گرم طلای موجود در بانک در قیمت خرید دلار عدد بیشتری خواهد شد.
درست میگم؟
با این استدلال به نظرم حساب طلا چیز خوبی خواهد بود ولی نمی دونم چرا بین اینکه سکه بگیرم و یا ببرم بذارم تو حساب طلا سکه رو انتخاب می کنم.
ممنون می شم دوستان یه توضیح دقیق بدن چون با شناختی که من از بانک ها دارم بعید میدونم به این خوبی سود بدن.یه جای کار هست که می لنگه و با حسابای من جور در نمیاد.

بانک قیمت دلار رو بر حسب نرخ بانک مرکزی حساب می کنه باهاتون نه نرخ بازار، یکم حساب کتاب کن تا تهشو بخون ...

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
بانک قیمت دلار رو بر حسب نرخ بانک مرکزی حساب می کنه باهاتون نه نرخ بازار، یکم حساب کتاب کن تا تهشو بخون ...

خب وقتی که میرید حساب باز کنید هم مگه با نرخ بانک مرکزی حساب نمی کنه؟
اینجوری وقتی میرید حساب باز کنید چون نرخ بانک مرکزی پایین تره ریالتون تبدیل به دلار بیشتری میشه البته موقع تسویه حساب هم دلارتون تبدیل به ریال کمتری میشه.به همین خاطر از این بابت ضرر آنچنانی ای نمی کنیم.مگر اینکه قیمت دلار یهو افت شدید داشته باشه که هم ضرر کاهش قیمت دلار نصیبمون میشه هم ضرر کاهش قیمت طلا.
درست نمی گم؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
خب وقتی که میرید حساب باز کنید هم مگه با نرخ بانک مرکزی حساب نمی کنه؟
اینجوری وقتی میرید حساب باز کنید چون نرخ بانک مرکزی پایین تره ریالتون تبدیل به دلار بیشتری میشه البته موقع تسویه حساب هم دلارتون تبدیل به ریال کمتری میشه.به همین خاطر از این بابت ضرر آنچنانی ای نمی کنیم.مگر اینکه قیمت دلار یهو افت شدید داشته باشه که هم ضرر کاهش قیمت دلار نصیبمون میشه هم ضرر کاهش قیمت طلا.
درست نمی گم؟
طلا و دلار حالت الکلنگی دارند، طلا بره بالا دلار میاد پایین و برعکس، بنابراین شما هیچوقت سود چندانی نمیکنید. حالا شما میری ریال میدی دلار می خری، طلا گرون بشه، دلاری که می خوان برات تبدیل کنند به ریال ارزونتره و اگر دلار گرون بشه، طلا ارزون تره، بنابراین بهتره که خریدتون بصورت فیزیکی باشه
منطق تجاری من میگه 1 ماه با پس اندازم طلا بخرم و 1 ماه دلار (حالا هرچقدر که بتونم از 100 هزارتومان تا 2 میلیون تومان) چون اگر دلار اومد پایین از طلا سود کنم و اگر طلا اومد پایین از دلار
رقم های بالای 2 میلیون هم که جریانش متفاوته ...

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
طلا و دلار حالت الکلنگی دارند، طلا بره بالا دلار میاد پایین و برعکس، بنابراین شما هیچوقت سود چندانی نمیکنید. حالا شما میری ریال میدی دلار می خری، طلا گرون بشه، دلاری که می خوان برات تبدیل کنند به ریال ارزونتره و اگر دلار گرون بشه، طلا ارزون تره، بنابراین بهتره که خریدتون بصورت فیزیکی باشه
منطق تجاری من میگه 1 ماه با پس اندازم طلا بخرم و 1 ماه دلار (حالا هرچقدر که بتونم از 100 هزارتومان تا 2 میلیون تومان) چون اگر دلار اومد پایین از طلا سود کنم و اگر طلا اومد پایین از دلار
رقم های بالای 2 میلیون هم که جریانش متفاوته ...

ممنون از راهنماییتون
برای رقم های بالای 2 میلیون چه پیشنهادی دارید؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون از راهنماییتون
برای رقم های بالای 2 میلیون چه پیشنهادی دارید؟
با دید بلند مدت، پولم رو تبدیل به 5 میلیون تومان میکنم (حالا یا با فروش سکه هام یا راه دیگر ...) و از این آپارتمان های مسکن مهر می خرم
5 میلیون نقد می دم، 5 میلیون هم چک بلند مدت میدم (جوری که حداکثر ماهی 300 تومان بشه)، 5 میلیون هم رهن میدم خونه رو ، 20 میلیون هم وام داره
تقریبا سعی می کنم سالی یک یا دو تا از این آپارتمان ها بخرم

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
با دید بلند مدت، پولم رو تبدیل به 5 میلیون تومان میکنم (حالا یا با فروش سکه هام یا راه دیگر ...) و از این آپارتمان های مسکن مهر می خرم
5 میلیون نقد می دم، 5 میلیون هم چک بلند مدت میدم (جوری که حداکثر ماهی 300 تومان بشه)، 5 میلیون هم رهن میدم خونه رو ، 20 میلیون هم وام داره

مگه خرید و فروش میشه؟
مگه به کسی تحویل هم دادند که بخو اد خرید و فروش هم بشه؟

1544.4
طلا چرا یهو داره میره بالا؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

تمام شواهد(از نظر من) مبتني بر دستكاري بازار آتي سكه براي تاثيرگذاري رواني بر بازار است.

در درازمدت(با ديد حداقل يكساله) همين امروز سكه بخريد و سال بعد نتيجه را در مقايسه با مسكن و بانك و ماشين و .... و حتي دلار ببينيد.

دلار خيلي بار رواني زيادي براي دولت داره و اجازه بالا پايين شدنش رو به اين راحتي نميده. ولي سكه رو كاري نميتونن بكنن و حساسيت كمتري هم روش دارن. نوسان سكه بالاتر خواهد بود. دليلش هم اينه كه ذخيره ميشه و اتفاق كمتري توي اقتصاد مي افته، به نسبت وقتي دلار بالا بره و همه قيمتهاي كالاهاي وارداتي و تورم و ... بشدت بالا بره.

سكه بخريد.

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
چرا با وجود افزایش قیمت اونس قیمت سکه از روز چهارشنبه پنج شنبه پایین تر هم اومده؟؟؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

اینجوری میشه همین وضع موجود که
اونایی که خونه ندارن باز بیخونه میمونن اما بعضیا چند تا خونه دارن

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
اینجوری میشه همین وضع موجود که
اونایی که خونه ندارن باز بیخونه میمونن اما بعضیا چند تا خونه دارن

کسی کسیو اجبار نمیکنه که خونشو بفروشه. بعدشم خونه های مسکن مهر مگه قابل خریدو فروشه؟ مگه آماده شده تحویل داده شده که به خرید و فروش کرد؟

بالا