من هم فعلا در ایران رتبه ی 94 و تو لیگ خودمون رتبه ی دوم رو به دست آوردم !
رفقا یه سوال
الان وضعیت نقل و انتقالات به چه صورته ؟ اگر بازیکن جایگزین کنم ازم امتیازی چیزی کم میکنه یا چیز دیگه !؟
منم گفتم ولی جوابی نرسید.
یه تیم دیگه هم بود ولی الان یادم نمیاد.
چرا اینطوری هست امیر؟
من همه کارهایی که باید انجام می دادم رو انجام دادم! همونطور که تو خود سایت هم زده بود امتیازات شما از هفته بعد( که این هفته بود) اضافه خواهد شد اما اینطور نشده درسته؟ این دیگه مشکل من نیست و مشکل از خود سایت هست که این فصل تر زده. من خودم رو از هرگونه کم کاری و سهل انگاری معاف می دونمآقا چرا ما رو بازی نمیدید؟:hmm:
@حسام
هنوز علی جگوار و علی آقا به لیگ اضافه نشده اند!!! لیگ هد تو هد هم هنوز راه نیفتاده!!! چطور حالا سایت مشکلی نداره و فقط سنگین شده؟! :دی
@حسام
هنوز علی جگوار و علی آقا به لیگ اضافه نشده اند!!! لیگ هد تو هد هم هنوز راه نیفتاده!!! چطور حالا سایت مشکلی نداره و فقط سنگین شده؟! :دی
ولش کن اینو امیر ! :دی خودش خوب نتیجه گرفته میگه برای من مشکلی نداشته ! :دی نمیدونه که چند هفته دیگه باید برای سقوط بجنگه :دی
!
برا هد تو هد هم که اینو زده الان دیدم:
The matches for Persian Tools H2H will be generated after the round 3 deadline.
هر هفته داره این خزعبلات رو تحویل ملت میده اما هیچ اتفاقی رخ نمیده!!!Players to be added after the next points update
هد تو هد هم احتمالا بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات شروع میشه.
حسام جان بالا خبری نیست. هوا بارونیه. همون پایین زیر سقف باشی بهتره :دی- کم کم داریم میایم بالا ! :دی