سلام
در مورد سقف قرارداد
مثل ها رو باید درست گفت. دنبال گیر اوردن ادم خاص هم نباشید. دیگه واضحه که قانون فوق مذخرفی هست. حالا کی چقدر میگیره و کی چقدر. این حقه شه یا اون حقش نیست هم ببخشید ولی حرفه. الان من از خارج ایران و باشگاه مورد علاقه خودم یووه مثال میزنم که کسی هم بهش بر نخوره. صالی حمیدزیچ دو سه سال تو یووه بود. هر فصل هم جزو ضعیفترین ها و خیلی هم کم بازی کرد. قراردادش جزو 5 نفر اول بود. یعنی فکر کنم پنجم بود. این چیزها همه جای دنیا هست و ربطی هم خیلی به بی در و پیکر بودن فوتبال ما نداره. هرچند اینجا بدتر هست. مثل خونه گرفتن فرض کنید. شما میرید یه خونه معمولی میگیری صد تومن. بعد میبینی همزمان با شما فلانی بهتر از اونو گرفته نود تومن. دقیقا مثل همین که اخلاقیات طرفین و بنگاهی و... موثر هست تو فوتبال هم همینه. بازیکن و یاشگاه و وکیلشون و.. . الان فابرگاس چند رفت بارسلون! بعد ببیند اگرو با 40 میلیون یورو نیومد یووه و با قیمت نزدیک 60 تا رفت به من سیتی. این معنیش این میشه که اگرو دو برابر فابرگاس می ارزه؟ حالا دیگه فرقی نداره. اون تونسته اونقدر بگیره و اونی هم که این بازیکن رو خریده براش می ارزیده. تموم شد رفت. سقف واسه بازیکن چیزی بی معنی ای بود مثل همه قانون های در پیت فوتبال ما! بعضی ها هم از روی لجاجت سنگ میندازن. همه چیو با هم نباید قاطی کرد.
اینها میخواستن برای اینکه لای منگنه گیر نکن و هی نگن ما مجبوریم و کمک کنید و... از همون ده سال پیش که همه میگفتن میومدن باشگاه رو ثبت میزدن و کمک میکردن تا خصوصی بشن. الان هم همه چیز صاحب دار شده بود. نه اینکه به دست و پای طرف بیافتن که تو رو خدا کم بگیره بقیه هم مشکل ساز نشن. معلومه که بازیکن شاید چند سالی بتونه با این شرایط تمرینی رو اوج بمونه و باید تا میتونه بارشو ببنده. فردا اون بازیکن پدرش در میاد. دوستمون فرمودن که اگه سالی صد تا هم بذاره کنار بعد بازیش داره که زندگی رو بگذرونه. از کی مثال بزنم همین فرهاد مجیدی که الان داره تو این سن این امادگی رو حفظ میکنه سه سال دیگه نه پنج سال دیگه با زانوش مشکل داره. با کمرش همینطور و ... الان عابدزاده رو برید ببینید. نگاه به ظاهر نکنید. خود علی دایی و کلا همه اونهایی که تو سطح اول و واقعا قهرمانی بودن، بدنهاشون مشکل داره. از بس که این تمرین سخت هست و در ضممن هر کدوم ممکنه سالی یه جراحی داشته باشن که این جراحی ها در راستای سلامت همیشگی بازیکن نیست. دوای دوران بازیشه. اینها همه بعد از چند سال براشون مشکلات داره و فقط باید کلی دنبال کنن تا فقط سلامتیشون رو بدست بیارن. نمیدونم اون نود دایی و کاشانی رو تا تهش دیدید یا نه. خود دایی گفت که بخاطر عمل های زانوش الان هنوز باید به بدنش چربی برسونه. خب خودش گویای خیلی چیزها هست.
در مورد اون حرفای تو نود و بعضی دوستان در مورد سطح درامد پزشک و کارگر و مجری : صد تا دویست تا n تا بازیکن باید بیاد تا بشه یکیش فلان بازیکن و اینقدر بگیره. حقشه دقیقا. دکتری که میره درس میخونه مطمعنه که دکتر میشه و درامدش میشه فلان قدر. تخصص بگیره میشه چقدر و ... ولی یه کسی که میره دنیال فوتبال زندگیش رو ریسک کرده. کلی از اینها تو فوتبال به جایی نمی رسن و جوونی رو هم از دست میدن. طرف اصلا سلامتیش رو از دست میره و میره پی کارش. تازه مگه تو جامعه همه قد هم درامد دارن؟!!! معلومه که نه . بقال و کارگر و دکتر و معلم و مهندس و کارمند و... هر کی یه مبلغی میگیره. شما میری تو اداره طرف سه میلیون میگیره. اتاق بغلیش ده برابر کار میکنه هشتصد میگیره. چرا وقتی فوتبالیست میاد تو سطح اول نباید مثل بقیه دنیا پول بگیره. مگه ما با همین بازیکن ها نمیریم جلو بقه تیم های ملی. الان علی حبسی داره تو انگلیس بازی میکنه. بحرینیه. از بعضی گلرهای ما هم ضعیفتر هست.فکر میکنید چند میگیره؟ همین نکونام خودمون فرقش با بقیه ملی پوش ها چیه؟ تا کریم تو تیم ملی بود بهتر نبود؟ خب کریم و امثال کریم باقری ای که امروز دارن بازی میکنن نباید هم سطح اونها پول بگیرن؟ اصلا مبنای حرف صحیح نیست. بازیکن هر چی بهتر پولش بیشتر. محمدی رفته داماش. مهدوی کیا رفته و زنید رفته و .. خب اینها حتما حقشون بوده که پولش و گرفتن. این اصلا بحثی درش نیست. این که بگیم حقشون نبوده فقط به عابدینی مربوط هست که ایشون هم راضیه که این پول رو داده. دیگه به تلویزیون و لیگ و... ربطی نداره .اینها اگه مرد بودن و راست میگفتن فوتبال رو خصوصی میکردن تا باشگاه نتون بیشتر از درآمدش هزینه کنه. اونوقت دیگه این مشکلات هم نبود. این ها همش واسه اینه که دست زیاد نشه و چیزی از دست خودشون خارج نشه. همین!
تلویزیون هم کلا حرف بیخود میزنه. حق پخش رو بده بقیش پیشکش. پدر فوتبال رو دراوردن ملت زده شدن از فوتبال حالا نشستن سرش درستش کنند!
عزیز محمدی میگه ریئس هیات مدیره دو تا تیم قرمز و ابی یکی هست. آخه وقتی رئیس سازمان لیگ این حرف و میزنه ادم چی میتونه بگه. مگه میشه خبر نداشته باشه. رئیس هیات مدیره تو اسیا رو متفاوت لیست دادن. اون موقع سعیدلو پرسپولیس رو به اسم خودش داد و برای استقلال رو به نام امیدوار زدن. که تو اسیا به مشکل نخورن. کلا تو همه زمینه ها یه بحث بیجایی رو مطرح میکنند و با دلایل خنده دار در موردش حرف میزنن. ول کن اقا اصن
من كه احساس كسي رو دارم كه هم دوره اي هاي دانشگاهش همه فارغ التحصيل شدند و اين هنوز يكي دو ترم ديگه بايد بمونه حس بدي هست در عين حالي كه قدمت داري ولي غريبه اي
دلمون فقط به جناب ساسان خوشه
روبی جان شما عزیز دلی. فکر کنم بهتون علاقه دارن.
این مثالت منو یاد رفیق جون جونی م انداخت :دی