• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قسمت پزشکیش تایید نمیشه !
1 هفته پیش با یه استاد دندونپزشکی تو تبریز حرف میزدم،ماهی 100 تومن !!!!
متخصص ارتودنسی بود،میگفت عمومی درآمدش بخور نمیره،ماهی 10-15 تومن !!!:blink:
شرمنده بابت اسپم پزشکی !!:D

منم گفتم بجز موارد خاص
در ضمن بعید میدونم یه دکتر عمومی ماهی 10 15 تومن در بیاره!!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حق میده اما چقدر؟
به من باشه میگم حقیقی 50 میلیونم اضافشه! حالا شما چقدر به رحمتی حق میدی؟

من نمیگم رحمتی 700-800 میلیون حقشه..

ولی تا زمانی که بقیه دروازه بان ها حداقل 300-400 میلیون ( منظورم شناخته شده هاست مثل گردان..حقیقی..طالبلو..محمدی..رحمان احمدیو..) میگیرن..رحمتی بایدم بالاتر بگیره..

هر وقت مثلا بقیه سقفشون اومد روی 100 میلیون ..میشه به رحمتی اعتراض کرد..

وقتی به قول شما بازیکنی مثل جباری که همش مصدومه..بعد غر هم میزنه که چرا چکم پاس نشد در حالی که میدونه اینجا ایرانه! و استقلال و پرسپو.لیس هم وضعشون تا بوده همین بوده..دیگه از بازیکنی که همش فیکسه..تاثیر گذار هم هست..نباید خرده گرفت!

البته من هیچ وقت نمیگم رحمتی 100% دروغ میگه! شایدم همون 500 میلیون قرار داد بسته!خدا میدونه!

ولی تا زمانی که دستمزد بقیه که همش سوتی میدن و فرت فرت گل میخورن..روی 100 تا 300 میلیونه..دیگه دروازه بان شماره 1 تیم ملی ..چقدر حق داره؟ اندازه اونا؟

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام بچه ها.اومدم يه سر به اين تاپيك قديمي بزنم.واي چقدر بزرگ شده.يادش بخير زمان جوونيام اين تاپيك رو زدم.
خوشحالم كه اينهمه بين يوزرها محبوب شده.سعي ميكنم بيشتر سر بزنم.از همه ممنونم.
از رابي عزيز هم متشكرم كه به ياد من بودن.
هادي جان خيلي خوشحالم كه بعد از مدتها يك پست ازت مي بينم
اميدوارم مثل گذشته ها بازهم شاهد حضور شما و ساير دوستان قديمي باشيم
من كه احساس كسي رو دارم كه هم دوره اي هاي دانشگاهش همه فارغ التحصيل شدند و اين هنوز يكي دو ترم ديگه بايد بمونه حس بدي هست در عين حالي كه قدمت داري ولي غريبه اي
دلمون فقط به جناب ساسان خوشه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام بچه ها.اومدم يه سر به اين تاپيك قديمي بزنم.واي چقدر بزرگ شده.يادش بخير زمان جوونيام اين تاپيك رو زدم.
خوشحالم كه اينهمه بين يوزرها محبوب شده.سعي ميكنم بيشتر سر بزنم.از همه ممنونم.
از رابي عزيز هم متشكرم كه به ياد من بودن.
خوش برگشتی هادی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به نظر من باید بازیکنان رو level بندی کنن از نظر کیفیت بازیمثلا 5 لول داشته باشیمبا توجه به بازی هایی که در فصل جاری انجام دادن و امتیاز هایی که هر بازیکن نسبت به بازی خودش گرفته توی هر لول که لیاقتشه قرارش بدنقیمت لول ها رو هم بزارن 100 تا 500یا 50 تا 350ارزش گذاری و لول بندی بازیکنا رو هم بزارن به عهده مثلا کمیته فنی باشگاه. یا یه چی تو این مایه ها که حرف و حدیثی توش نباشهدیگه اینجوری رحمتی میتونه 350 میلیون بگیره. و بازیکنای نیمکت نشین هم 50 میلیون و بقیه هم با توجه به کیفیت بازیشون به همین ترتیبمزیت دیگه ی این طرح اینه که بازیکنا تلاش میکنن در سطح عالی بازی کنن تا بتونن در آخر فصل جزو رتبه های بالای دسته بندی بازیکنا از نظر قیمت باشن

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
به نظر من باید بازیکنان رو level بندی کنن از نظر کیفیت بازیمثلا 5 لول داشته باشیمبا توجه به بازی هایی که در فصل جاری انجام دادن و امتیاز هایی که هر بازیکن نسبت به بازی خودش گرفته توی هر لول که لیاقتشه قرارش بدنقیمت لول ها رو هم بزارن 100 تا 500یا 50 تا 350ارزش گذاری و لول بندی بازیکنا رو هم بزارن به عهده مثلا کمیته فنی باشگاه. یا یه چی تو این مایه ها که حرف و حدیثی توش نباشهدیگه اینجوری رحمتی میتونه 350 میلیون بگیره. و بازیکنای نیمکت نشین هم 50 میلیون و بقیه هم با توجه به کیفیت بازیشون به همین ترتیبمزیت دیگه ی این طرح اینه که بازیکنا تلاش میکنن در سطح عالی بازی کنن تا بتونن در آخر فصل جزو رتبه های بالای دسته بندی بازیکنا از نظر قیمت باشن

پیشنهاد جالبیه،
اما کو گوش شنوا!
همه دنبال پول زیاد هستن!

.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کلا وقتی سقف گذاشتن باعث شد همه بازیکن ها خودشون رو به سقف نزدیک کنن! بازیکنی که 70 میلیون میگرفت الان زیر 300 افت داره براش
به قول معروف شده کف

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
در مورد سقف قرارداد
مثل ها رو باید درست گفت. دنبال گیر اوردن ادم خاص هم نباشید. دیگه واضحه که قانون فوق مذخرفی هست. حالا کی چقدر میگیره و کی چقدر. این حقه شه یا اون حقش نیست هم ببخشید ولی حرفه. الان من از خارج ایران و باشگاه مورد علاقه خودم یووه مثال میزنم که کسی هم بهش بر نخوره. صالی حمیدزیچ دو سه سال تو یووه بود. هر فصل هم جزو ضعیفترین ها و خیلی هم کم بازی کرد. قراردادش جزو 5 نفر اول بود. یعنی فکر کنم پنجم بود. این چیزها همه جای دنیا هست و ربطی هم خیلی به بی در و پیکر بودن فوتبال ما نداره. هرچند اینجا بدتر هست. مثل خونه گرفتن فرض کنید. شما میرید یه خونه معمولی میگیری صد تومن. بعد میبینی همزمان با شما فلانی بهتر از اونو گرفته نود تومن. دقیقا مثل همین که اخلاقیات طرفین و بنگاهی و... موثر هست تو فوتبال هم همینه. بازیکن و یاشگاه و وکیلشون و.. . الان فابرگاس چند رفت بارسلون! بعد ببیند اگرو با 40 میلیون یورو نیومد یووه و با قیمت نزدیک 60 تا رفت به من سیتی. این معنیش این میشه که اگرو دو برابر فابرگاس می ارزه؟ حالا دیگه فرقی نداره. اون تونسته اونقدر بگیره و اونی هم که این بازیکن رو خریده براش می ارزیده. تموم شد رفت. سقف واسه بازیکن چیزی بی معنی ای بود مثل همه قانون های در پیت فوتبال ما! بعضی ها هم از روی لجاجت سنگ میندازن. همه چیو با هم نباید قاطی کرد.
اینها میخواستن برای اینکه لای منگنه گیر نکن و هی نگن ما مجبوریم و کمک کنید و... از همون ده سال پیش که همه میگفتن میومدن باشگاه رو ثبت میزدن و کمک میکردن تا خصوصی بشن. الان هم همه چیز صاحب دار شده بود. نه اینکه به دست و پای طرف بیافتن که تو رو خدا کم بگیره بقیه هم مشکل ساز نشن. معلومه که بازیکن شاید چند سالی بتونه با این شرایط تمرینی رو اوج بمونه و باید تا میتونه بارشو ببنده. فردا اون بازیکن پدرش در میاد. دوستمون فرمودن که اگه سالی صد تا هم بذاره کنار بعد بازیش داره که زندگی رو بگذرونه. از کی مثال بزنم همین فرهاد مجیدی که الان داره تو این سن این امادگی رو حفظ میکنه سه سال دیگه نه پنج سال دیگه با زانوش مشکل داره. با کمرش همینطور و ... الان عابدزاده رو برید ببینید. نگاه به ظاهر نکنید. خود علی دایی و کلا همه اونهایی که تو سطح اول و واقعا قهرمانی بودن، بدنهاشون مشکل داره. از بس که این تمرین سخت هست و در ضممن هر کدوم ممکنه سالی یه جراحی داشته باشن که این جراحی ها در راستای سلامت همیشگی بازیکن نیست. دوای دوران بازیشه. اینها همه بعد از چند سال براشون مشکلات داره و فقط باید کلی دنبال کنن تا فقط سلامتیشون رو بدست بیارن. نمیدونم اون نود دایی و کاشانی رو تا تهش دیدید یا نه. خود دایی گفت که بخاطر عمل های زانوش الان هنوز باید به بدنش چربی برسونه. خب خودش گویای خیلی چیزها هست.
در مورد اون حرفای تو نود و بعضی دوستان در مورد سطح درامد پزشک و کارگر و مجری : صد تا دویست تا n تا بازیکن باید بیاد تا بشه یکیش فلان بازیکن و اینقدر بگیره. حقشه دقیقا. دکتری که میره درس میخونه مطمعنه که دکتر میشه و درامدش میشه فلان قدر. تخصص بگیره میشه چقدر و ... ولی یه کسی که میره دنیال فوتبال زندگیش رو ریسک کرده. کلی از اینها تو فوتبال به جایی نمی رسن و جوونی رو هم از دست میدن. طرف اصلا سلامتیش رو از دست میره و میره پی کارش. تازه مگه تو جامعه همه قد هم درامد دارن؟!!! معلومه که نه . بقال و کارگر و دکتر و معلم و مهندس و کارمند و... هر کی یه مبلغی میگیره. شما میری تو اداره طرف سه میلیون میگیره. اتاق بغلیش ده برابر کار میکنه هشتصد میگیره. چرا وقتی فوتبالیست میاد تو سطح اول نباید مثل بقیه دنیا پول بگیره. مگه ما با همین بازیکن ها نمیریم جلو بقه تیم های ملی. الان علی حبسی داره تو انگلیس بازی میکنه. بحرینیه. از بعضی گلرهای ما هم ضعیفتر هست.فکر میکنید چند میگیره؟ همین نکونام خودمون فرقش با بقیه ملی پوش ها چیه؟ تا کریم تو تیم ملی بود بهتر نبود؟ خب کریم و امثال کریم باقری ای که امروز دارن بازی میکنن نباید هم سطح اونها پول بگیرن؟ اصلا مبنای حرف صحیح نیست. بازیکن هر چی بهتر پولش بیشتر. محمدی رفته داماش. مهدوی کیا رفته و زنید رفته و .. خب اینها حتما حقشون بوده که پولش و گرفتن. این اصلا بحثی درش نیست. این که بگیم حقشون نبوده فقط به عابدینی مربوط هست که ایشون هم راضیه که این پول رو داده. دیگه به تلویزیون و لیگ و... ربطی نداره .اینها اگه مرد بودن و راست میگفتن فوتبال رو خصوصی میکردن تا باشگاه نتون بیشتر از درآمدش هزینه کنه. اونوقت دیگه این مشکلات هم نبود. این ها همش واسه اینه که دست زیاد نشه و چیزی از دست خودشون خارج نشه. همین!
تلویزیون هم کلا حرف بیخود میزنه. حق پخش رو بده بقیش پیشکش. پدر فوتبال رو دراوردن ملت زده شدن از فوتبال حالا نشستن سرش درستش کنند!
عزیز محمدی میگه ریئس هیات مدیره دو تا تیم قرمز و ابی یکی هست. آخه وقتی رئیس سازمان لیگ این حرف و میزنه ادم چی میتونه بگه. مگه میشه خبر نداشته باشه. رئیس هیات مدیره تو اسیا رو متفاوت لیست دادن. اون موقع سعیدلو پرسپولیس رو به اسم خودش داد و برای استقلال رو به نام امیدوار زدن. که تو اسیا به مشکل نخورن. کلا تو همه زمینه ها یه بحث بیجایی رو مطرح میکنند و با دلایل خنده دار در موردش حرف میزنن. ول کن اقا اصن
من كه احساس كسي رو دارم كه هم دوره اي هاي دانشگاهش همه فارغ التحصيل شدند و اين هنوز يكي دو ترم ديگه بايد بمونه حس بدي هست در عين حالي كه قدمت داري ولي غريبه اي
دلمون فقط به جناب ساسان خوشه
روبی جان شما عزیز دلی. فکر کنم بهتون علاقه دارن.
flirtysmile3.gif

این مثالت منو یاد رفیق جون جونی م انداخت :دی
11382.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
کلا وقتی سقف گذاشتن باعث شد همه بازیکن ها خودشون رو به سقف نزدیک کنن! بازیکنی که 70 میلیون میگرفت الان زیر 300 افت داره براشبه قول معروف شده کف
اگر اون روشی که من گفتم پیاده بشه تقریبا هیچ نقصی توش نیس. سقف هم رعایت میشه. ضمنا اگر بازیکنی ناراضی بود چیکار میتونه بکنه؟ فوقش اینه که بره کشور اماراتی دیگه. که اونجا هم فقط بازیکنای آس مارو جذب میکنن. که البته همین الانشم بعضی هاشون که طمع زیادی دارن میرن امارات! بقیه بازیکنا هیچ کاری نمیتونن بکنن. مجبورم همین ایران بمونن و با همون مقدار پولی که بهشون میدن بازی کنن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اگر اون روشی که من گفتم پیاده بشه تقریبا هیچ نقصی توش نیس. سقف هم رعایت میشه. ضمنا اگر بازیکنی ناراضی بود چیکار میتونه بکنه؟ فوقش اینه که بره کشور اماراتی دیگه. که اونجا هم فقط بازیکنای آس مارو جذب میکنن. که البته همین الانشم بعضی هاشون که طمع زیادی دارن میرن امارات! بقیه بازیکنا هیچ کاری نمیتونن بکنن. مجبورم همین ایران بمونن و با همون مقدار پولی که بهشون میدن بازی کنن

کی گوش میده؟
الان انقدر پیشنهاد خوب میشه و انجام نمیشه که امارش از دست همه در رفته!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من که فوتبال منچستریونایتد-تاتنهام رو دیدم و چقدر هم لذت بردم :D

دیگه نود دیدن نداره مثل قبل. عادل مثل بقیه خورده شیشه داره. تا کارش گیر می کنه یه ذره گریه می کنه بعد یه SMS میذاره نود خوبه یا بد ! :wacko:
ملت هم جوگیر مسائل سیاسی هستن فکر می کنن بگن آره به آقای x دهن کجی کردن !
تنها سود نود داره تو جیب مخابرات میره !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من نمیگم رحمتی 700-800 میلیون حقشه..

ولی تا زمانی که بقیه دروازه بان ها حداقل 300-400 میلیون ( منظورم شناخته شده هاست مثل گردان..حقیقی..طالبلو..محمدی..رحمان احمدیو..) میگیرن..رحمتی بایدم بالاتر بگیره..

هر وقت مثلا بقیه سقفشون اومد روی 100 میلیون ..میشه به رحمتی اعتراض کرد..

وقتی به قول شما بازیکنی مثل جباری که همش مصدومه..بعد غر هم میزنه که چرا چکم پاس نشد در حالی که میدونه اینجا ایرانه! و استقلال و پرسپو.لیس هم وضعشون تا بوده همین بوده..دیگه از بازیکنی که همش فیکسه..تاثیر گذار هم هست..نباید خرده گرفت!

البته من هیچ وقت نمیگم رحمتی 100% دروغ میگه! شایدم همون 500 میلیون قرار داد بسته!خدا میدونه!

ولی تا زمانی که دستمزد بقیه که همش سوتی میدن و فرت فرت گل میخورن..روی 100 تا 300 میلیونه..دیگه دروازه بان شماره 1 تیم ملی ..چقدر حق داره؟ اندازه اونا؟

منم میگم مشکلی نیس بیشتر بگیره
اما اینا انقدر حقشونه!

کم پول ملت رو جاهای دیگه بزل و بخشش میکنن حالا اینم شده یه نمونه دیگه ...

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
این فرهنگ چاقو کشی هم مثل اینکه بدجوری همه گیر شده اون از آبادان اینم از رشت!

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
برنامه نود چه روزی پخش میشه..؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر من که اصلا لزومی نداره برای بازیکن ها سقف بزارن . بهتره بودجه باشگاه ها رو محدود کنند . اگه تیمی بودجه اش 3 میلیارد باشه خوب اگه بیاد یک میلیارد به رحمتی بده مشکلی نداره . فقط خود مدیر نمیتونه تیم رو اداره کنه اگه از جیب خودش هم میاره مشکلی نیست . مشکل اینه که بودجه بعضی تیم ها مثل سپاهان نامحدود میشه توی یه سال و اون قیمت بازیکن ها رو یهویی دو برابر میکنه .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
یادم هست آخر های فوتبال احمد رضا عابزاده یک قرار داد امضا کرد به مبلغ 40 میلیون تومن یادم نیست با کدوم تیم بود ولی همه شاخ در اورده بودن با این مبلغ عجیب غریب برای دروازه بان ولی حالا..!

همه این رقم های افسانه ای هم از قرار دادهای 200 - 300 میلیونی کریم باقری شد..

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
"نود" به شبکه ورزش منتقل می شود؟

تا مدتی برنامه‌ها همزمان از شبکه‌های سه و ورزش پخش می‌شوند.

به گزارش ایسنا، سعید مقیسه ـ قائم مقام مدیر شبکه سه سیما ـ با بیان این مطلب، گفت: در ماه‌های اخیر شبکه‌ای با عنوان شبکه ورزش در دست تهیه است که ابتدا فقط از طریق گیرنده‌های دیجیتال قابل دریافت خواهد بود.

او افزود: برای تامین برنامه‌های این شبکه با مشکل خاصی روبرو نیستیم چون برنامه‌های زنده ورزشی زیادی داریم که به دلیل تراکم کنداکتور، پخش نمی‌شوند. اگر در این شبکه ما تولید هم نداشته باشیم و تنها به پخش مسابقات زنده پرمخاطب بپردازیم، مشکلی از این نظر نخواهیم داشت.

مقیسه که در حاشیه بازدید از غرفه معاونت سیما در نمایشگاه قرآن سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی ما در این زمینه عدم دسترسی عموم مخاطبان به گیرنده‌های دیجیتال است.

وی در خصوص انتقال برنامه‌های پرمخاطبی مانند «90» به این شبکه توضیح داد: اگر برنامه‌های پرمخاطب فقط از این شبکه پخش شوند، خیلی از مردم چون گیرنده دیجیتال ندارند، نمی‌توانند آنها را ببینند و معترض می‌شوند. قاعدتا با راه‌اندازی «شبکه ورزش» تا مدتی برنامه‌ها به شکل همزمان از این شبکه و شبکه سه پخش می‌شود.

مقیسه در پایان تصریح کرد: به زودی در این شبکه شاهد برنامه‌هایی با محتوای «90» اما به شکل وسیع‌تر خواهید بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب اینم جلب مشتری برای رسی ور اسلامی :دی
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

مرسی علی جان

اگر در این شبکه ما تولید هم نداشته باشیم و تنها به پخش مسابقات زنده پرمخاطب بپردازیم، مشکلی از این نظر نخواهیم داشت.
راست میگه
فوتبال کش میزن و با یه لوگو ناقابل میدن رو انتن.

بالا