• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک به تمام دوستان استقلالی مخصوصا فرزاد عزیز
13141775951.gif

ذرود بر مهدی آبی دل ** تبریک بر خودت باد :دی

آقا مصطفی دمت گردم حسابی سنگ تموم گذاشته بودن بروبچ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم تیم استقلال در اسیا هم بتونه امسال نتایج بهتری بگیره :)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درود بر استقلال که امشب درید برید و نابود کرد همه ی آنچه را که باید میدرید میبرید و نابود میکرد ،تنها چیزی که میتونه این تیم رو از پا در بیاره حاشیه هست و نه چیز دیگری از ته دل آرزومندم که تراکتور رو در ازادی گل باران کنیم و از تراکتور حتی چرخی پنچر شده هم باقی نماند، نه به خاطر امیر نه به خاطر دوستان اذری نه به خاطر انتقام به خاطر استقلال و به نام هوادارانش........تبریک میگم به همه....

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
تازه داره میونه میدون شکل واقعیشو به خودش میگیره.
یه مواقعی فولادیا خرس وسط میشدن.
اویل نیمه دوم ما خوب نبودیم آخراش اونا.هم نفس کم آورده بودن هم روحیه اشون بعد پنالتی خراب شده بود. یه جورایی از رحمتی میترسیدن:دی
همین جور پیشرفت کنیم 4-3 هفته مونده آخر قهرمانیم.
Viva Esteghlal Viva Majidi

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
لطفا نامی از اون تیم نیارید..

یکی از افتخارات این تاپیک اینه که نامی از اون تیم درش دیده نمیشه..

برعکس اون تاپیک که یکی در میون نام تیم ما رو میارن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم یه بار دیگه تبریک میگم.

هرچی از فرهاد مجیدی بگیم که تموم نمیشه. واقعا آفرین تعصب و آفرین غیرت.
به نظرم یه جورایی فرهاد و اندو مخصوصا کارت گرفتن. برای دربی خیالشون راحت باشه. مخصوصا اندو که وضع پاش خوب نیست. خدا کنه تیم ملی بازی نکنه پاش بهتر بشه.
امیر ابادی برای اینده خب مطمعن نیست ولی از حق نگذریم این دو بازی خوب بوده هرچند دیگه اون متی قدیم نمیشه
من بازم بیشتر از این حسینی خوشم اومد. برام جالبه از این خرید های همچین آینده دار و ارزون که با انگیزه کار میکنه. این جای پژی رو میگره. الان باید برن و قراردادش رو تا چند سال تمدید کنن.
میلاد که باز اومد و ما رو دیوانه کرد. کار فرهاد رو گلش در حد اوج حرفه ای گری بود. یه بازیکن تازه به میدان برگشته رو راحت به گل رسوند با گذشتش و نشون داد کاپتان بودن یعنی چی. ضمن اینکه فشار زیادی رو از دوش میلاد برداشت.
جلو تراکتور اندو فرهاد نیستن و فکر کنم جایگزین ها رو داریم تا اون زمان. ولی فقط کیانوش رو مهار باید کرد. مثل پارسال برد تقدیمشون نکنه.
درباره بقه اوضاع هم که امشب پای تی وی انلاین گزارش بازی داشتیم :دی /
هنوز زوده بخواهیم خط و نشون بکشیم ولی خب الان اوضاع ردیفه ؛)

@ آقا مصطفی:
داداش دمت گرم. مرسی خیلی خوب و کامل. تنکس

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اولین مصاحبه میلاد میداوودی پس از بازگشت رویایی به استقلال

میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.

وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.

میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.

وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم

میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.

وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.

میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.

وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم ...

مظلومي: به نتيجه خيلي خوبي در اهواز رسيديم

اهواز- سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: امشب به نتيجه خيلي خوبي در اهواز رسيديم كه در اين سالها هرگز چنين نتيجه اي را رقم نزده بوديم.
مظلومي: به نتيجه خيلي خوبي در اهواز رسيديم
به گزارش ايرنا، تيم فوتبال استقلال تهران شامگاه پنجشنبه در آخرين بازي هفته پنجم ليگ برتر باشگاههاي ايران با نتيجه چهار بر يك ميزبان خود، تيم فوتبال فولاد خوزستان را شكست داد.
پرويز مظلومي كه در خاتمه اين مسابقه با خبرنگاران در اهواز گفت وگو مي كرد، با اشاره به اينكه دو تيم بازي خوبي از خود ارايه دادند، اظهارداشت: وقتي خيلي زود گل مساوي را دريافت كرديم، شيرازه تيم ما داشت بهم مي ريخت اما بازيكنان تيم استقلال بخود آمدند و دوباره در جريان بازي قرار گرفتند.
وي اضافه كرد: در نيمه اول مسابقه هدف ما شناسايي تاكتيك فولاد بود زيرا آنان با ارسال هاي بلند كار تيم ما را مشكل كرده بودند.
مظلومي افزود: در نيمه دوم با تبديل يك هافبك دفاعي به دو هافبك دفاعي تا اندازه اي توانستيم تاكتيك تيم فوتبال فولاد را خنثي و در پي آن با تغييراتي كه در تيم داده شد بازي را در اختيار گرفتيم و توانستيم به آنچه كه مي خواهيم نايل شويم.
وي با اشاره به اينكه فولاد هم در اين مسابقه خوب ظاهر و صاحب موقعيتهايي شد گفت: در عين حال، بازيكنان ما به آنان اجازه ندادند از اين فرصتها استفاده كنند و در عوض، اين بازيكنان تيم استقلال بودند كه توانستند فرصتهاي خود را به گل تبديل كنند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در خاتمه با اظهار رضايت از بازيكنان خود گفت: بازيكنان ما امشب در اهواز به نتيجه اي رسيدند كه در اين سالهاي گذشته هرگز به آن نرسيده بودند.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام به همگي تبريك ميگم بردو با گل شير فرهاد!!!!واقعا خيلي كاره تو ٣٥ سالگي اين جور بازي !!!فرهاد تموم نشدنيه.عجب بازي كرد اين ميثم حسيني !!دمش گرم
ولي حيف فردين عابديني كه ٢ دستي تقديم تراكتور كرديم واقعا حيفش.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جباری به نظر موقع تعویض ناراضی بود ... درسته ؟؟؟

از اون پشت معلوم نبود که نیمه ی اول روی شیر فرهاد خطای پنالتی مرتکب شدن یا نه .... ولی با توجه به اعتراضهاش بعد تز سوت نزدن داور میشد فهمید که خطا رو روش انجام دادن ... نمیدونم چرا احساس میکردم داور داره به نفع فولاد سوت میزنه ... به عنوان مثال بدتر از اون تنه ای ه توی محوطه ی استقلال واسه فولاد پنالتی گرفت رو فولادیا به شریفات زدن که اصلا خطا نگرفت!

حسینی نیمه ی دوم واقعا عالی شده بود و خیلی قشنگ بازی میکرد .... خیلی خوشم اومد ازش .... در مورد کیا هم نمیدونم چون بازی رو از تی وی نمیدیدم روی اعصاب نبود یا مثل بازیای قبلی بد بازی نکرد ؟؟؟؟ بین دو نیمه این هنکه آورده بودش وسط زمین و 15 دقیقه اختصاصی گرمش کرد .

پ.ن: هوای اهواز دیشب بسیار عالی و مناسب بود .... خدا رو شکر میکنیم چون تا دو شب پیشش شرجی چنان زیاد بود که حتی نیمه های شب هم نفس کشیدن توی هوای آزاد، آزار دهنده بود !!

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جراحی زندی با موفقیت انجام شد

nz9es8k5nkiz8wmfv4e.jpg

3cs3pwwhfufdzbyyf394.jpg

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ظهر پنج شنبه فریدون زندی در کلینیک پزشکی شایان مهر توسط دکتر کیهانی با روش آرتروسکوپی مورد عمل جراحی قرار گرفت. پزشکان وضعیت عمومی این بازیکن را مطلوب ارزیابی کردند. زندی جمعه صبح از بیمارستان مرخص میشود و زمان بازیگشت دقیقش به تمرینات تیم ،توسط پزشکان پس معاینه در روزهای آینده اعلام میشود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آبی دلان قهرمان

h9gmhrnz7f66hbkldtst.jpg

شیر فرهاد

85mcse409ude0k2d9yeg.jpg

0of4a5l4r2ho0p2lxxya.jpg

bwoaylxf43o3k9kn007r.jpg

سوپر میلاد

duxnoson4ndrddgfbaiu.jpg

حاج فتل سالار

6k8om620g3s5zh4w6w8i.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان آبی دل
منم برد دیشب و صدر نشینی رو تبریک میگم.
واقعآ زبان از توصیف کاپیتان مجیدی ناتوان هست ولی آمار خود گویا همه چیز هست . از 4گل استقلال، 2گل+ 2 پاس گل
دیشب واقعآ هم دلی در تیم موج میزد. مثلا وقتی فرهاد اون موقعیت تقریبآ 100% برای خودش رو به میداوودی پاس داد و وقتی میداوودی گل زد همه رفتن بهش تبریک گفتن و اندازه میداوودی شادی کردن.
ولی از حق نگذریم دیشب دفاع خیلی جا میموند و اگه کمی شانس نمی آوردیم و یکی از اون توپ های فولاد میرفت تو گل و بازی مساوی می شد دیگه شاید برد رقم نمی خورد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
واقعآ زبان از توصیف کاپیتان مجیدی ناتوان هست ولی آمار خود گویا همه چیز هست . از 4گل استقلال، 2گل+ 2 پاس گل
جالبه که اگه خودش می زد به آقای گل شدنش کمک می کرد، ولی پاس داد که میلاد توی این بازی یه گل بزنه (کلا همه دیشب شدید می خواستند که میلاد میداوودی گل بزنه تا روحیه بگیره).

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
یک خبر بد !
هیچ کس نمیگه فرهاد 3 کارتست !
نکنه 2 کارته باشه و مظلومی بترسه و بازی بعد بازیش بده و کارت بگیره :(
کسی میتونه آمار دقیق در بیاره ؟
ممنون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
یک خبر بد !
ممنون

درود

شیر فرهاد و آندو دیشب سه کارته شدن ، درسته

البته شایدم زیادد بد نباشه یه استراحتی بکنن ، آندو که مصدومیت کهنه هم داره ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
درود

شیر فرهاد و آندو دیشب سه کارته شدن ، درسته

البته شایدم زیادد بد نباشه یه استراحتی بکنن ، آندو که مصدومیت کهنه هم داره ..

فرزاد جان همه سایت ها نوشتند که فقط آندو سه کارتست !
اصلا اسمی از شیر فرهاد نبردند :(

تيموريان: زود است از قهرماني بگوييم /عمران‌زاده: فقط به قهرماني فكر مي‌كنيم

هافبك تيم استقلال تهران گفت: 20 دقيقه اول ديدار هر دو تيم خيلي عجولانه بازي كردند و همين امر باعث شد كه ما بعد از زدن گل اول، خيلي سريع گل تساوري را دريافت كنيم.

به گزارش خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان، هافبك تيم استقلال تهران پس از پيروزي تيمش مقابل فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بعد از ضربه پنالتي‌اي كه آرش افشين از دست داد تيم ما به جلو حركت كرد و در نيمه دوم سوار بر بازي بوديم و توانستيم گل‌هاي سوم و چهارم را وارد دروازه فولاد كنيم.

وي درباره عملكرد تيم استقلال در فصل جاري و اين‌كه آيا اين تيم قهرمان ليگ خواهد شد؟ گفت: در حال حاضر پنج بازي از ليگ انجام شده است و درست نيست كه اكنون بگويم قهرماني از آن ماست، ولي در كل روند تيم رو به رشد است و در آينده بهتر خواهد شد.

اين بازيكن آبي‌پوشان پايتخت درباره داوري اين بازي گفت: داوري اين ديدار عالي بود و با مشكل خاصي مواجه نبود كه بخواهيم در مورد آن صحبت كنيم.

عمران زاده: فقط به قهرماني فكر مي‌كنيم

همچنين حنيف عمران‌زاده، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اظهاركرد: فولاد تيم خوب و جواني است اما در كل ما در اين بازي به خصوص در اواخر ديدار سوار بر بازي بوديم و توانستيم با زدن دو گل در نيمه دوم كار را تمام كنيم.

وي بيان‌كرد: ما در اين فصل از رقابت‌ها فقط و فقط به فكر قهرماني هستيم و در هر بازي براي برد وارد ميدان مي‌شويم اميدوارم كه به اين مهم دست پيدا كنيم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
جباري: در ايران كهكشاني هستيم/ هيچ وقت از بدنسازي فرار نكردم/ دعوت به تيم ملي يك موفقيت بزرگ براي من است

همه مي‌دانند بازيكنان استقلال چقدر در اين مورد صبر كرده‌اند و چگونه در زمين مسابقه تلاش مي‌كنند. استقلال هميشه با مشكل بي‌پولي مواجه بوده و امسال اين مشكل بيشتر است. ولي مسئولان قول مساعد دادند كه حل شود

سايت گل ـ براي مجتبي جباري هيچ چيز خوشحال‌كننده‌تر از اين نبود كه به تيم ملي دعوت شود و البته بعد از اين اتفاق تيم باشگاهي‌اش در يك شب رويايي با 4گل فولاد خوزستان را شكست دهد. جباري در مورد دعوت شدن به تيم ملي، برد استقلال و مسائل مختلف ديگر گفت‌وگويي اختصاصي را با خبرنگار سايت گل انجام داد.

بله، خيلي خوب و شيرين بود. ما در گرماي اهواز موفق به شكست ميزبان شديم و واقعا زماني كه با نتيجه 2 بر يك جلو بوديم معلوم نبود چه اتفاقي مي‌افتد و چه نتيجه‌اي رقم مي‌خورد. خدا را شكر كه از دو فرصت ديگر استفاده كرديم و برنده شديم.

حالا مي‌توان گفت استقلال مدعي اول قهرماني است؟

ما هر سال مدعي هستيم و حالا كه در صدرجدول قرار گرفتيم و با توجه به امتيازهايي كه در همين ابتدا جمع كرديم مي‌توان گفت كه مدعي اول هستيم.

يك سوال تكراري؛ شما از اينكه به استقلال لقب كهكشاني دادند موافقيد؟

ما بازيكنان بسيار خوبي داريم و امسال از لحاظ بازيكن بار اسمي بالا رفته است. استقلال بهترين‌ها را جمع كرده و اميدوارم همه خيلي زود با يكديگر هماهنگ شويم.

نگفته‌اي كه با لقب كهكشاني موافقي؟

بله، در ايران كهكشاني هستيم.

وضعيت بدني و روحي‌ات چطور است؟

خدا را شكر در اين 5هفته همه چيز خوب بوده و تمرينات بدنسازي خوبي داشتيم. فكر مي‌كنم الان دوندگي لازم را در زمين دارم و رفته‌رفته بهتر مي‌شوم. چند بازي پشت سر هم انجام دادم و اين خيلي به من كمك مي‌كند تا بتوانم كيفيت خودم را بالا ببرم.

امسال اين فرصت دست داد كه در تمرينات بدنسازي شركت كنيم. قبول داري اين موضوع به نفع تو خواهد شد؟

من هيچ وقت از تمرينات بدنسازي فرار نكردم و اگر هم با تيم بدنسازي نكردم، اين كار را با همين آقاي مولايي كه الان مربي بدنساز تيم است انجام دادم. من هميشه بدنسازي مي‌كنم و اين مصدوميت‌ها هم غيرقابل پيش‌بيني است. الان خوشحالم كه بدون مشكل خاصي بازي مي‌كنم و احساس خوبي دارم. ولي در سال‌هاي گذشته اذيت مي‌شدم.

در مورد دعوت به اردوي تيم ملي صحبت كنيد كه به طور حتم يك اتفاق مهم براي تو است؟

آخرين‌باري كه به اردو دعوت شدم قبل از اردوي اتريش بود. من خدا را شكر مي‌كنم كه دوباره بعد از اين همه مصدوميت در شرايط خوبي قرار گرفتم. دعوت شدن به تيم ملي يك موفقيت بزرگ، روحيه‌بخش و راضي‌كننده براي من است. اميدوارم بازيكن مثمرثمري براي تيم ملي باشم. هدف هر بازيكني اين است كه در تيم ملي كشورش باشد و من هم مي‌خواهم بازيكن ثابت تيم ملي باشم.

به نظر تو اصلي‌ترين رقيب استقلال براي كسب عنوان قهرماني چه تيمي است؟

واقعا نمي‌توان از يك تيم اسم برد. امسال پراكنندگي بازيكنان خوب در تيم‌هاي مختلف باعث شده كه ما تمام توان خود را خرج كنيم و اگر بخواهيم شل بازي كنيم خيلي چيزها از دستمان خارج خواهد شد.

راستي مشكل مالي‌ات حل شد؟

همه مي‌دانند بازيكنان استقلال چقدر در اين مورد صبر كرده‌اند و چگونه در زمين مسابقه تلاش مي‌كنند. استقلال هميشه با مشكل بي‌پولي مواجه بوده و امسال اين مشكل بيشتر است. ولي مسئولان قول مساعد دادند كه حل شود. اگر الان نخواهند اين مشكلات را حل كنند واقعا شرايط سخت خواهد شد. حتي به ما قول پاداش هم داده‌اند ولي ما قبل از اينكه به پاداش فكر كنيم به فكر دريافت مبلغ قراردادمان هستيم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
یک خبر بد !
ممنون

از همون موقع هم معلوم بود که در اینده اختلاف بوجود میاد. منظورم بازی با مس هست.
اون بازی تصویربرداری خوبی نداشت و خیلی اتفاقات رو نشون نداد. و فقط گزارشگر بازی گفت که فرهاد کارت گرفته و چیزی نشون نداد. که این اصل قضیه هست.

بعد بازی مظلومی گفته بود که خیلی بد شد که ما 5 تا کارت گرفتیم تو این بازی.
فرداش من تو گزارش بازی دیدم که استقلال 6 تا کارت زرد گرفته.
اون موقع اسم فرهاد هم تو اون لیست بود ولی الان که رفتم باز ببینم دیدم اسم فرهاد نیست. و تازه یه بازی دیگه رو هم که یادم نیست جلو کی بوده کارتش نیست و فرهاد رو زده یه کارته! این برای خودم خیلی عجیبه چون یه کارت دیگه اش رو خودم دقیق دیدم ولی الان یادم نیست جلو کدوم تیم بوده. ولی یادمه بخاطر اعتراض به آفساید کارت گرفت. تو نوشته های خودم شاید پیداش کردم و اینجا گذاشتم.
اگه فرهاد جلو مس کارت نگرفته باشه سه کارته نیست و این رو میشه با اطمینان گفت. الان برای بازی مس 6 تا کارتی ثبت شده که عبارتند از : کیانوش/شریفات/اندو/مجتبی/خسرو/پژمان.

Last edited:

more

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک.تیم خوب و منطقی بود اما
-شاید بعد از این برد پرگل کسی زیاد پنالتی که مهدی رحمت گرفت یادش نباشه اما مطمئنا اگه اون پنالتی فولاد گل میشد شاید سرنوشت بازی عوض میشد.این جا هاست که ارزش بازیکنا یی مثل رحمتی مشخص میشه.تصور کنید رحمتی جلوی داماش و این بازی نبود!ایا استقلال صدر جدول بود؟!

-اندو بازیکن بسیار مفید و دونده ای ولی بعضی جاها توپ بیش از اندازه نگه میداره و باعث لو دادن توپ می شه که همون یه ضد حمله میشه.دیشب تو نیمه ی دوم دو بار نزدیک بود کار دست تیم بده.حنیفم با این که مدافع خوبی ولی رو کارهای سرعتی کم می یاره که امیدوارم میثم حسینی بتونه این نقیصه رو برطرف کنه.دیشب کیانوش رحمتی تو دقایقی که تو زمین بود خوب کار کرد وکلا به عنوان بازیکن ذخیره میشه روش حساب کرد.

-واقعا از کاپیتان مجیدی بعیده که بخاطر اعتراض اینقدر کارت بگیره و باید همه نگران باشم که نکنه جلوی پرسپولیس 3 کارته شه!همین کار شریفات و برهانی هم بارها انجام دادن که خیلی غیر حرفه ای این قدر مفت ادم کارت بگیره!اندو هم که متاسفانه جلوی تراکتور نیست.فقط امیدوارم روز بازی با تراکتور روز خوبه کیانوش رحمتی باشه تا جای خالی اندو حس نشه.دیشب به نظر می یومد تو بعضی از لحظات بدجوری روی اعصای کرار کار می کردن تا عصبانی شه کارت بگیره که تو یه صحنه نزدیک بود با بختیار رحمانی درگیر شه که ممکنه این یه تاکتیک برای مربیایی که دنبال فوتبال کثیفن در اینده ی نزدیک باشه.

-تو این تیم ادم نمی دونه از کدوم ستاره نام ببره هر یکی از یکی بهتر.من واقعا فکر نمی کردم میداوودی پس از این همه دوری از فوتبال اینقدر اماده باشه!مجیدی با 35 سال سن تو اون هوا 2 تا گل میزنه و 1 یه پاس گل میده.هر چند خیلی زوده ولی واقعا حیفه امسال تیم قهرمان نشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا