• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من بعد از 8 سال که تمامی بازی های استقلال رو توی اهواز به ورزشگاه رفته بودم ، متاسفانه این دفعه به دلیل فوت مادربزرگم ، سعادت نداشتم برم ورزشگاه و کنار هواداران استقلال تیم رو تشویق کنم .

تسلیت میگم مصطفی جان . امیدوارم غم آخرت باشه..

فقط دوستان من نرسیدم گل شیر فرهاد رو ببینم و اونطور که معلومه مثل اینکه گل خیلی خیلی زیبایی زده ... از دوستان هر کسی این گل رو داره لطفا بزاره ببینیم ...

اینجا رو ببین همه گل های بازی + دو نیمه بازی هست

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

درود بر آبی دلان

من بعد از 8 سال که تمامی بازی های استقلال رو توی اهواز به ورزشگاه رفته بودم ، متاسفانه این دفعه به دلیل فوت مادربزرگم ، سعادت نداشتم برم ورزشگاه و کنار هواداران استقلال تیم رو تشویق کنم .

مصطفی جان من هم تسلیت می گم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی

مصطفی جان خیلی حالم گرفته شد داداش/ تسلیت میگم
روحشون شاد و خدا رحمت کنه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر آبی دلان

درود

مصطفی جان منم تسلیت میگم .. ایشالا که همیشه به شادی باشید ..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
آقا مصطفی من هم تسلیت میگم - غم آخرتون باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این قضیه موی میلاد شر نشه خوبه .. :eek:

پورحيدري: من مقصر هستم؛ ميلاد موهايش را از ته تراشيد

121156_PhotoA.jpg

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت استقلال اظهار داشت: خوشبختانه بچه ها با انگيزه كار مي كنند و خوب امتياز مي ‌گيريم. با اين وجود نه من و نه مظلومي هنوز از كار گروهي تيم راضي نيستيم اما مربي بايد فرصت كار كردن با تيم را داشته باشد. اين فرصت چه زماني قرار است به دست آيد نمي دانم. قبل از ليگ هم ملي پوشان را نداشتيم و اكنون هم ملي پوشان را نداريم.

وي در خصوص اينكه فكر مي كند گل هاي استقلال از روي حادثه به دست آمد، عنوان كرد: كادرفني استقلال تمام بازي هاي حريفان را آناليز مي كند و حتي عده اي مي روند بازي ها را مي بينند تا نقاط ضعف حريفان را ببينند. براي بازي با فولاد هم برنامه حمله را داشتيم چون به نقاط ضعف حريف در خط دفاع آگاه بوديم.

پورحيدري تصريح كرد: نمي شود گفت همه گل هاي بدست آمده از روي حادثه بوده است. درست است هنوز به لحاظ كار گروهي تكميل نشده ايم اما تاكتيك تيمي هم در اين پيروزي نقش داشت. تعويض هاي صورت گرفته همگي به تيم كمك كرد. در مورد ضربه پنالتي فولاد هم بايد بگويم وقتي مهدي رحمتي درون دروازه است انتظار مي رود كه توپ را بگيرد. اين مسئله به لحاظ روحي روي زننده پنالتي هم تاثير مي گذارد.

سرپرست تيم استقلال در خصوص اينكه در تعطيلات اين تيم به اردو نمي رود، گفت: 6 بازيكن ملي پوش و چند بازيكن مصدوم داريم. در واقع در تمرينات زير 50 درصد هستيم و با اين شرايط جايي نرويم بهتر است.البته بازي دوستانه خواهيم داشت كه هنوز برنامه آن مشخص نيست. اگر بخواهيم بازي دوستانه داشته باشيم بايد از تيم اميدهاي خود استفاده كنيم.

پورحيدري در مورد احضار به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال به دليل مدل موهاي ميلاد ميداودي به فارس گفت: مقصر من هستم كه اين مسئله را كنترل نكردم. براي اين مسابقه گرفتارهايي داشتم و از اين موضوع غافل شدم. بازيكنان مطرح الگو هستند و من بايد دقت مي كردم. اين حق مسلم عليپور بود كه چنين تذكري را بدهد و خودم هم اين مسئله را به گردن مي گيرم. من ميداودي را قبل از سفر ديدم اما وقت نكردم به او بگويم. اين را هم بگويم كه ميداودي بعد از بازي بلافاصله موهايش را از ته تراشيد.

وي در پايان در مورد نتيجه گيري تراكتورسازي با امير قلعه نويي و رويارويي استقلال در هفته ششم با اين تيم گفت: طبيعي است كه امير قلعه نويي نتيجه بگيرد، او مي داند چه مي خواهد. همه بازي ها نزديك به هم شده است. اميدوارم كه از اتفاق هاي زمين خوب استفاده كنيم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درود بر آبی دلان
در آخر هم خیلی چاکریم...

مصطفی جان تسلیت میگم .... ایشالا هر چی خاک اون مرحومه بقای زندگی خودت زیر سایه ی خونوادت باشه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
*جریمه نقدی برای مدیا آفیسر مس کرمان و تیم استقلال تهران
در دیدار دو تیم صنعت مس کرمان و استقلال تهران افشین اسدی مدیر رسانه ای تیم صنعت مس کرمان به صورت غیر قانونی وارد زمین مسابقه شد. بر همین اساس طبق بند 2 ماده 8 آئین نامه انضباطی وی به توبیخ کتبي و درج در پرونده محکوم شد. تیم استقلال به دلیل داشتن 7 بازیکن اخطاری در این دیدار به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این قضیه موی میلاد شر نشه خوبه .. :eek:

پورحيدري: من مقصر هستم؛ ميلاد موهايش را از ته تراشيد
اين را هم بگويم كه ميداودي بعد از بازي بلافاصله موهايش را از ته تراشيد.
[/SIZE]

فقط همین قسمت جامعه اصلاح نشده بود که خب به لطف سرباز علیپور که گ م نام هم نبود اصلاح شد. مسخره کردن خودشون رو.

نه دیگه حالا که زده بعیده/ کاریش ندارن.

قضیه فرهاد و کارتاش خیلی جالب شده. دیگه واضح شد که محروم نیست ولی سر دو کارت و یه کارته بودنش بحث هست.
امروز تو سایت فدراسیون زده استقلال تو بازی با مس بدلیل دریافت 7 کارت زرد جریمه شده. ما لیستهامون 5 نفره و 6 نفره بود برای اخطاری های اون بازی/ این هفتمی رو از کجا دراوردن؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

دوستان از همدردیتون بسیار سپاسگزارم .... زنده باشید .

//

آرین جان بابت گلها هم ممنونم ... عجب گلی زد فرهاد ... دمش گرم ...

فقط همین قسمت جامعه اصلاح نشده بود که خب به لطف سرباز علیپور که گ م نام هم نبود اصلاح شد. مسخره کردن خودشون رو.

تایید 100%

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخر نفهمیدیم مصدومیت زندی مقصرش کادر پزشکی اس اس بود یا نه .. ؟!

دوری 6 هفته ای فریدون زندی از میادین

55kk.jpg

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر اکبر رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومیت فریدون زندی گفت: این بازیکن پس از جراحی نیاز به دو روز استراحت دارد و پس از آن فیزیو تراپی خود را آغاز می کند.

طبق بر آوردی زمانی که داریم این بازیکن حداکثر از 6 هفته دیگر بدون هیچ مشکلی قادر خواهد بود در کنار سایر بازیکنان به تمرین بپردازد، هرچند سعی بر این داریم این زمان را کاهش دهیم.

پرويز مظلومي: بايد به سليقه هواداران احترام گذاشت
شايد آنها عليه من شعار بدهند اما قطعا از جايي خط نمي‌گيرند

g5ihsjej1svd5dztcseg.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال معتقد است فرهنگ‌سازي در بين تماشاگران با فعاليت بيشتر كميته‌هاي فرهنگي باشگاه‌ها انجام‌پذير است.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان درباره وضعيت فرهنگي در ورزشگاه‌ها اظهار كرد: امكان دارد گاهي مواقع هوادار از من نوعي خوشش نيايد و شعار سر دهد ولي اين ‌كه بخواهيم اين مسايل را گردن كسي بياندازيم و بگوييم آن‌ها از جايي هدايت مي‌شوند، فكر مي‌كنم درست نباشد.

وي بيان‌كرد: ‌به هر حال اين نوع رفتارها سليقه مردم است و شايد يك روزي هم از مظلومي خوششان نيايد و عليه او شعار دهند. در اين مواقع خود مظلومي است كه بايد تصميم بگيرد كه آيا مي‌تواند در اين شرايط در تيم فعاليت و با جو موجود مبارزه كند يا خير.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تاكيد كرد: اين‌كه هوادار از دقيقه 40 به بعد عليه تيم و مربي شعار بدهد كار درستي نيست و آن را قبول ندارم. هواداران بايد به مربيان فرصت دهند تا آن‌ها بتوانند ايده‌هاي خود را به نحو مطلوبي در تيم‌شان پياده كنند.

وي افزود: واقعا يك مربي كه تيمش دير بسته شده و هفت، هشت بازيكنش كه در اختيار تيم‌ملي بوده‌اند سه روز مانده به مسابقات به تيم اضافه مي‌شوند، در چهار هفته اول رقابت‌ها چه كار مي‌تواند بكند؟ حالا شايد يك عده فقط فكر كنند كه 11 بازيكن در زمين فرستاده مي‌شوند و به ديگر مسايل كاري ندارند. واقعا روي اين 11بازيكن خيلي بايد كار شود كه بتوانند در زمين يك فوتبال ايده‌آل ارايه دهند.

مظلومي گفت: نبايد فراموش كنيم كه تمام تيم‌ها مقابل استقلال و پرسپوليس 10 برابر نيرو مي‌گيرند و بسيار قوي ظاهر مي‌شوند. به عنوان مثال شايد همه مي‌گفتند كه استقلال روي كاغذ بايد چهار، پنج گل به فجرسپاسي بزند ولي ديديد كه نه تنها اين طور نشد بلكه برعكس فجرسپاسي در بعضي مواقع بازي، ما را اذيت كرد. امروزه تمام تيم‌ها با انگيزه كار مي‌كنند و واقعا ديگر نمي‌توان راحت تيمي را شكست داد.

وي بيان‌كرد: در واقع باشگاه‌ها و كساني‌كه اين وظيفه را بر گردن دارند بايد طوري برنامه‌ريزي كنند كه شاهد رويكرد مثبت تماشاگران در ورزشگاه‌ها باشيم و اگر هم مورد منفي در اين خصوص وجود دارد، باشگاه‌ها بايد اين مسايل را در دل كميته فرهنگي و مشوقان باشگاه ريشه‌يابي و برطرف كنند تا ديگر به ورزشگاه‌ها كشيده نشود.

سرمربي تيم فوتبال استقلال يادآور شد: خوشبختانه در حال حاضر پاي تماشاگران به ورزشگاه‌ها باز شده و بار ديگر شاهد حضور پرشور آن‌ها هستيم. ما بايد كاري كنيم كه اين تماشاگر حفظ شود و نبايد به نحوي برخورد شود كه تماشاگر در خانه بنشيند و رفتن به ورزشگاه را تحريم كند و رفتارها نبايد طوري باشد كه تماشاگر نابود شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ميداودي: براي مدل مويم دليلي داشتم كه نمي‌خواهم بگويم

121156_PhotoA.jpg

* تغییر مدل موهایت حسابی سر و صدا کرده است.
این موضوع مهم تر از بازگشتم به میادین فوتبال نیست و انتظار داشتم به شروع خوبم پس از 9 ماه دوری از میادین هم اشاره می شد. من مدت هاست که موهایم را کوتاه نگه می دارم و در همین زمان حضورم در استقلال هم اکثر اوقات موهایم را از ته می تراشیدم. برای بازی با فولاد خوزستان بنا به یک دلیل شخصی که نمی خواهم درباره اش صحبت کنم، با آن مدل مو به میدان رفتم و روز جمعه هم آن ها را مثل قبل کوتاه کردم. حتی در دو سالی که در امارات بازی می کردم و هیچ محدودیتی وجود نداشت، دنبال مدل مو و این مسائل نبودم.

*آیا از باشگاه تماسی در این رابطه با شما گرفته شد؟
روز شنبه آقای پورحیدری با من تماس گرفت و اطلاع داد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایراد گرفته اند. به منصورخان گفتم من صبح جمعه موهایم را مثل قبل کوتاه کرده ام.

*در خصوص بازگشتت به میادین و احساست در آن دقایق بازی مقابل فولاد صحبت کن.
بعد از لحظاتی حضور مقابل داماش این فرصت برایم فراهم شد تا بار دیگر در اهواز بازی کنم و خدا را شکر که مقابل محبت آن همه هوادار استقلال سربلند شدم. انگیزه بالایی برای این بازی داشتم و جدا از بحث بازگشتم به میادین می دانستم که شکست دادن فولاد برای استقلالی های متعصب اهواز خوشحالی زیادی به همراه دارد. سال گذشته باخت چهار بر یک استقلال مقابل فولاد را از تلویزیون نگاه می کردم و می گفتم خدا کند خوب شوم و یک روز با استقلال در اهواز این نتیجه را جبران کنیم. خوشحالم که این اتفاق افتاد و در چنین شبی به ترکیب استقلال برگشتم.

*اما فولادی ها معتقدند که نسبت به سال گذشته نفراتشان را از دست داده اند. در مجموع آیا نتیجه عادلانه بود؟
فولاد فقط علی حمودی را از دست داده و دفاع راست تیم ملی عراق را گرفته؛ ضمن اینکه پارسال نیمی از بازیکنان ما در آن مسابقه حضور نداشتند. نتیجه بازی اخیر مقابل فولاد عادلانه بود و اگر از فرصت هایمان استفاده بهتری می کردیم، فولاد بیشتر گل می خورد. خودم به تنهایی می توانستم در همان ده دقیقه هت تریک کنم اما یک ضربه ام به تیر دروازه خورد و ضربه ایستگاهی ام هم با فاصله کم به اوت رفت.

*از گلی که به ثمر رساندی صحبت کن. بعد از گل هیجان زده بودی و ظاهرا برنامه مشخصی برای شادی نداشتی.
وقتی مجیدی از قلب دفاع فولاد فرار کرد و به محوطه رسید؛ صدایش کردم و آقا فرهاد هم بلافاصله به سمتم برگشت و در حالی که می توانست به سمت دروازه شوت بزند به من پاس داد تا گل بزنم. در خصوص شادی بعد از گل هم راستش نمی دانستم چکار باید بکنم! اول به سمت هواداران رفتم تا شادی ام را با آن ها تقسیم کنم اما یاد مجیدی افتادم و برگشتم تا بابت پاس گل تشکر کنم؛ همان لحظه هم صدای مظلومی را شنیدم. مظلومی که از حضور مجددم در تیم خوشحال بود، اسمم را فریاد می زد و می خواست تبریک بگوید که به سمتش رفتم. در مجموع این گل برایم هیجان زیادی داشت.

*فولادی ها شاکی بودند که چرا بعد از گلزنی در شهر خودت خوشحالی کردی.
من به هر تیمی گل بزنم خوشحالی می کنم و هر چیزی که در دل دارم را نشان می دهم. ضمن اینکه یادم نمی آید فولاد حقی به گردن من داشته باشد و در طول مسابقه هم هوادارانش خیلی فحاشی می کردند. زمانی که در استقلال اهواز بودم، به عنوان بازیکن قرضی برای خدمت سربازی به پاس تهران رفتم و روزی که با استقلال اهواز بازی داشتیم گل زدم و خوشحالی هم کردم چون نمی توانستم فیلم بازی کنم و خودم را به ناراحتی بزنم.

*در همان دقایق اندکی که بازی کردی، هماهنگی خوبی با کرار جاسم داشتی و بعد از تعویضت بازی کرار بیشتر به چشم آمد. در این رابطه توضیح بده و اینکه چگونه دو بازیکن که برای اولین بار کنار هم بازی می کنند چنین هماهنگی دارند.
بازیکنانی که در سطح ملی بازی می کنند، نیازی نیست چند بازی کنار هم باشند تا هماهنگ شوند. چند جلسه تمرین کافی بود تا به خصوصیات بازی هم آشنا شویم. چون کرار محروم بود و من هم هنوز به میدان نرفته بودم، دو هفته در تمرینات و هنگام بازی های تمرینی در یک تیم قرار می گرفتیم و هماهنگ شدیم. در صحنه ای که تک به تک شدم، وقتی داور خطا گرفت، کرار جاسم با سر اشاره کرد و من سریع به فضای خالی پشت دفاع فولاد فرار کردم تا پاس را دریافت کنم. در صحنه گل چهارم و حتی قبل از آن که از جناح چپ توپ را برای مجیدی سانتر کردم، همین هماهنگی وجود داشت.

*معمولا بازیکنانی که بعد از یک مصدومیت طولانی به میادین بازمی گردند، مدت ها طول می کشد تا به فرم مطلوب برسند و اکثر آن ها هیچ وقت مثل سابق نمی شوند. چه موضوعی باعث شد در همان چند دقیقه استقلالی ها را اینقدر امیدوار کنی؟
بعد از بازی با داماش که دو دقیقه در زمین بودم و حتی توپ به پایم نخورد، گفتم مطمئن باشید اگر فرصتی داشته باشم ثابت می کنم که همان بازیکن سابق هستم. الان هم سر حرفم ایستاده ام و فقط کمی زمان لازم دارم تا بدنم به آمادگی کامل برسد. خیلی ها حتی تردید داشتند که من بتوانم دوباره فوتبال بازی کنم اما دیدید که این گونه نبود و حالا هم اطمینان می دهم که با دعای خیر مردم به روزهای اوج برمی گردم.

*اوضاع استقلال در این فصل را چگونه می بینی؟
وضعیت تیم که از نظر فنی خیلی خوب است و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم. خودم احساس می کنم امسال با توجه به مهره هایی که به تیم اضافه شده، قادر هستم که بهتر از سال قبل بازی کنم و موثرتر باشم. به غیر از قهرمانی در لیگ برتر این توانایی را داریم که بعد از چند سال استقلال را به جمع هشت تیم برتر آسیا ببریم.

*یعنی سقف توانایی استقلال رسیدن تا جمع هشت تیم است و نمی تواند به مراحل بالاتر برود؟
منظورم این نیست. تقویم لیگ آسیا با مسابقات داخلی فرق دارد و تا خاتمه فصل فقط می توانیم به جمع هشت تیم برسیم. مرحله یک چهارم نهایی هم بعد از شروع فصل آینده لیگ ایران شروع می شود، همانطور که فصل قبل سپاهان و ذوب آهن به جمع هشت تیم صعود کردند و این فصل با نفرات جدیدی در این مرحله حاضر می شوند.

*در پایان چه صحبتی داری؟
در مدت مصدومیتم مجموعه باشگاه استقلال و هواداران عزیزش همواره کنارم بودند و به من روحیه می دادند. کادر پزشکی سابق باشگاه که برایم سنگ تمام گذاشت و طرفداران دیگر تیم ها هم بارها به سایت شخصی ام پیام می زدند و می خواستند که با مصدومیت مبارزه کنم. خبرنگارانی هم بودند که با اطلاع از روز تولدم با تهیه کیک تولد و دسته گل به کلینیک فیزیوتراپی دکتر نوروزی آمدند و مرا برای ادامه فوتبال دلگرم کردند. دوست دارم گلی که در اهواز به ثمر رساندم را به همه آن هایی تقدیم کنم که دوست داشتند باز هم مرا در میادین فوتبال ببینند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آبی دلان کوجائین ؟! :دی

مجيدي: در تيم ملي بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم

4zc4zxekc8gt2p5kz0h2.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي قبل از آغاز تمرين تيم ملي در اظهار داشت: در اين 3 روز كه اردو را پشت سر گذاشته‌ايم همه چيز خوب بوده و از لحاظ امكانات در شرايط مطلوبي به سر مي‌بريم.

وي ادامه داد: صبح امروز جلسه آناليز تيم اندونزي را پشت سر گذاشتيم. آنها تيمي نيستند كه در حد نام ايران باشند ولي ما با تمام وجود مقابل آنها بازي خواهيم كرد و حريف را دست كم نخواهيم گرفت.

مجيدي در خصوص ادامه راه تيم ملي بعد از بازي با اندونزي گفت: شايد به نظر بيايد كه ديدار با اندونزي راحت است ولي در دور دوم قبول دارم كه شرايط سخت مي‌شود هرچند با مربي بزرگ و تيم بزرگي كه در اختيار داريم به جام جهاني صعود مي‌كنيم.

كاپيتان استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود شما گفته‌ايد حتي در صورت نيمكت نشيني از تيم ملي خداحافظي نخواهيد كرد آيا اين موضوع صحت دارد؟ پاسخ داد: با توجه به شرايط قبل كه قطبي مربي تيم ملي بود و با توجه به شرايط خاص آن زمان تصميم گرفتم در تيم ملي نباشم اما حالا با توجه به تغيير كادر فني و سرپرستي فضا را خوب ديدم و خوشحالم كه پيراهن تيم ملي را مي‌پوشم و مطمئن باشيد تا زماني كه در تيم ملي باشم تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم.

وي در خصوص اينكه تعامل او و كريمي تا چه اندازه به تيم ملي كمك مي‌كند، گفت: علي كريمي از دوستان خوب من است و يكي از بهترين فوتباليست‌هاي دهه اخير ايران بوده و مطمئناً‌ بازگشت كريمي به تيم ملي خيلي كمك مي‌كند. ما نيز هر كمكي از دستمان بر بيايد براي تيم ملي انجام مي‌دهيم.

در ادامه يكي از خبرنگاران از مجيدي پرسيد شما در استقلال ستاره هستيد و در اين لحظه مجيدي از آن خبرنگار درخواست كرد كه اين لفظ را به كار نبرند. مجيدي گفت: ما در تيم خيلي ستاره داريم و دوست ندارم از اين لفظ كه من ستاره هستم استفاده كنيد.

يكي ديگر از خبرنگاران از كاپيتان استقلال پرسيد: عده‌اي از كارشناسان معتقدند شما در تيم ملي و استقلال به صورت همزمان نمي‌توانيد آن درخششي را كه در تيم باشگاهي داريد به نمايش بگذاريد، مجيدي در اين خصوص گفت: آنها نظر خود را گفته‌اند و من هنوز براي تيم ملي بازي نكرده‌ام. اجازه بدهيد بازي كنم شايد كارشناسان و همكاران شما درست گفته باشند.

وي در پايان گفت: اعتقاد دارم حالا كه در تيم ملي هستم بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم و انتظار مربي از من بالاست.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال با 10 غايب تمرين كرد

1091222_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از سه روز تعطيلي تمرينات استقلال براي بازي با تراكتورسازي ساعت 11 صبح امروز آغاز شد.

در اين تمرين 6 ملي پوش استقلال به همراه جاسم كرار و وليد علي كه در اردوهاي تيم ملي عراق و كويت حضور دارند غيبت داشتند. همچنين فريدون زندي و پژمان منتظري به دليل مصدوميت غايب بودند.

آبي‌پوشان پس از 20 دقيقه دويدن به وزنه زدن پرداختند. پرويز مظلومي قبل از شروع تمرين براي دقايقي در مورد باز‌ي‌هاي پيش رو با بازيكنان صحبت كرد.

تمرين عصر استقلال ساعت 18 در زمين دستگردي برگزار مي‌شود. اين تيم 18 شهريور ميزبان تراكتورسازي خواهد بود.

wh120-305.JPG

علي فتح‌الله‌زاده: بازي با تراكتورسازي زيبا خواهد بود
از واعظ ممنونم كه مصاحبه حمايتي انجام داد
كسي كه خودش را به خواب مي‌زند نمي‌شود بيدار كرد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
پورحیدری: مشکلات حل نشود، بحران فرا می رسد/ فتح الله زاده زیر بار قرض رفته است
منصور پورحیدری سرپرست استقلال تهران به خبرنگار ورزشی برنا گفت: متاسفانه مشکلات مالی باشگاه هر روز تیتر می شود و اگر مسوولان هر چه سریعتر فکری به حال تیم نکنند، با بحران سختی روبرو خواهیم شد.
وی در ادامه گفت: تا امروز مدیریت باشگاه با هر روشی که به ذهنش رسیده، مجموعه را اداره کرده و اجازه نداده بحران به سراغ تیم بیاید، اما اگر این وضع ادامه داشته باشد، شرایط سخت می شود.
پورحیدری در انتها گفت: باشگاه داری در ایران با توجه به در اختیار نداشتن منابع مالی مشخص دشوار است و تا جایی که بنده می دانم و در جریان هستم، آقای فتح الله زاده برای جلوگیری از بحران از جیب خودش خرج کرده و همین الان هم حسابی زیر بار قرض رفته است
.

19217619770500336598.jpg

منصور رشیدی بستری شد
سایت استقلال، منصور رشیدی دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال از صبح دیروز دچار عرضه قلبی شده و به بیمارستان پیامبران منتقل شده است. رشیدی پس از تشخیص پزشكان ((آنژیو)) گردیده و در CCU تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت.
رشیدی به عنوان مربی دروازه بان های تیم ملی برزگسالان و امید استقلال،سایپا،صنعت نفت و ... فعالیت كرده است. مهدی رحمتی در استقلال،میثاق معمارزاده در پرسپولیس، وحید طالب لو در شاهین بوشهر، حسن هوری در مس سرچشمه، ابراهیم میرزاپور در شهرداری تبریز، حسن رودباریان در راه آهن و... از شاگردان منصور رشیدی بوده اند.

انگار داور دربی رو میخوان قهرمانی بذارن. خدا به داد برسه/ این زود جو گیر میشه

@مجید
چشم رفیق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا