• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این نوشته خودم بعد اون بازی هست. البته انگار اون کارت به هیچ کدوم از دو مهاجم ما نبوده

سلام

اول بازی هم انگار یه کارت به فرهاد یا ارش داد سر جر و بحث.

.

گفته مظلومی بعد بازی.
مظلومي درباره اين كه بازيكنانش در اين بازي پنج كارت زرد دريافت كردند، گفت: بازيكنان ما بايد بدانند كه نبايد بيخود به داور اعتراض كنند، البته فغاني در اين ديدار خوب قضاوت كرد اما سخت گيري هاي زيادي انجام مي داد.
اینم کارتی های اون بازی. که تو پست قبلی اسم بردم.
do.php

حالا فرهاد شد دو کارته.اما هم داره!!! به غیر دیشب که کارت گرفت و دیدیم / ثابت میشه که بازی با مس کارت نگرفته. پس محروم نیست و نهایتا الان شده دو کارته. ولی مشکل اینجاست که اون یکه کارت دیگه رو کی گرفته؟ چون خوب یادمه بازی با فجر کارتی نداشتیم. جلو مس هم که نبوده. میمونه بازی سپاهان/ داماش. فرهاد باید تو یکی از این دو بازی هم یه کارت گرفته باشه ولی چیزی رو مستند پیدا نمیکنم. دوستان اگر میتونند بگردند و اونها هم کمک کنند. اگر فرهاد یه کارته باشه عالیه.

پ.ن: ! :دی

ادیت:

اولين فينال نه بازنده داشت ، نه برنده
آرش ، استقلال را كشت و زنده كرد
سپاهان اصفهان ۱
استقلال تهران۱
گل ها: فابيو جان واريو (دقيقه ۶۲) براى سپاهان و آرش برهانى (دقيقه ۸۴) براى استقلال
داور: محسن قهرمانى، كمك ها: حسن كامرانى فر و مسعود فرح نيا، اخطار: احمد جمشيديان (سپاهان)، آرش برهانى (استقلال)، اخراج: اسماعيل شريفات (دقيقه ۹۰) از استقلال، ورزشگاه: فولادشهر اصفهان، تماشاگر: حدود ۴۰ هزار نفر
سپاهان
رحمان احمدى، سيدجلال حسينى، محسن بنگر، مهدى جعفرپور از دقيقه ۷۴ هادى تأمينى، حسن اشجارى، حسن جعفرى، سيدمهدى سيدصالحى، اميد ابراهيمى، احمد جمشيديان، فابيو جان واريو از دقيقه ۱+۹۰ هاشم بيك زاده و ميلوراد يانوش از دقيقه ۶۷ عمادرضا
سرمربى: لوكا بوناچيچ
استقلال
سيدمهدى رحمتى، جواد شيرزاد، پژمان منتظرى، حنيف عمران زاده، كيانوش رحمتى از دقيقه ۸۲ سيدميثم حسينى، على حمودى، مجتبى جبارى، اسماعيل شريفات، محسن يوسفى از دقيقه ۵۸ فرهاد مجيدى، آرش برهانى و آندرانيك تيموريان از دقيقه ۸۷ حميد عزيززاده
سرمربى: پرويز مظلومى
----------------------------------------
نقد داورى ديدار سپاهان - استقلال
گل استقلال آفسايد نبودشريفات نبايد اخراج مى شد
- هوشنگ نصيرزاده
بازى تيم هاى سپاهان و استقلال را قهرمانى با همكارى كامرانى فر و فرح نيا قضاوت كردند. دقيقه ۲۲ سيدجلال حسينى از يك اخطار حتمى فرار كرد و اين موضوع باعث عصبانيت برهانى شد و آنقدر به داور اعتراض كرد كه در دقيقه ۲۸ از قهرمانى اخطار گرفت.در نيمه دوم گلى كه برهانى به ثمر رساند در تصاوير آهسته تلويزيونى به نظر مى رسيد كه مهاجم استقلال درون آفسايد نبوده است اما قضاوت در مورد آفسايد زمانى است كه زننده و گيرنده همزمان در تصوير باشند. گل تساوى بخش برهانى كاملاً سالم بود اما نكته مبهم مسابقه اخطار اول و اخراج شريفات بود. او واقعاً درون محوطه تحت فشار سرنگون شد اگر چه شكل زمين خوردنش نيز داراى چاشنى بود اما نبايد اخطار مى گرفت در اخطار دوم نيز اولين بار توپ به پشت سر او اصابت كرد و قصد كنترل با دست را نداشت. به همين دليل اخطار دوم او نيز سختگيرانه بود. در مجموع بايد گفت هر ۲ كارت شريفات سختگيرانه و غير منصفانه بود. به طور كلى داورى مسابقه درون محوطه جريمه خوب و منصفانه ديده شد.

الان فقط مونده بازی با داماش.
اگه اونجا کارت نگرفته باشه فرهاد یک کارته هست نه سه کارته

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
نکنه فرهاد بازی با تراکتور کارت زرد بگیره !!
وای نه :(
دوست دارم تو دربی کولاک کنه :(
فرهاد حرفه ای تر از این جرفاست که کارت بگیره تا جایی که می تونه خودشو نگه میداره
دیشب هم 4 گل زده شده همش با درایت فرهاد بود یعنی هتریک هم می تونست بکنه
فرهاد فوق العادست کاشکی هیچ وقت به امارات نرفته بود :(
خلاصه به خاطر نتایج و بازی های خوب استقلال تبریک میگم شدیدا

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
دیشب بازی رو ندیدم. نتیجه واقعا عالی بود. تبریک به همه.
شیرفرهاد هم که غوغاست.

در مورد فرهاد من الان ابرار ورزشی رو دیدم اینطور که مشخصه فرهاد اصلا کارت نداره :eek:

سپاهان 1-1 استقلال

اخطار: احمد جمشيديان (سپاهان)، آرش برهانى (استقلال)، اخراج: اسماعيل شريفات (دقيقه ۹۰)

استقلال 1-0 داماش

اخطار:آندرانيك تيموريان(استقلال)

مس 1-2 استقلال

اخطار: مصطفى سيفى، فرهاد سالارى پور و عادل كلاه كج (مس)، كيانوش رحمتى، حنيف عمران زاده، اسماعيل شريفات و آندرانيك تيموريان (استقلال)

استقلال 2-0 فجر

اخطار: مجيد حيدرى(فجر سپاسى)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نکنه فرهاد بازی با تراکتور کارت زرد بگیره !!
وای نه :(
دوست دارم تو دربی کولاک کنه :(

علی جان اصلا اگر جلو تراکتور هم کارت بگیره تازه میشه دو کارته.
دربی رو از دست نمیده.

پ.ن: با تشکر از مجید عزیز

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
دربی رو از دست نمیده.

کی میشه بشه 18 ام دستتو بگیرم بریم از خجالت هموطنان تراکتوری درآیم جواد :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

در مورد فرهاد من الان ابرار ورزشی رو دیدم اینطور که مشخصه فرهاد اصلا کارت نداره :eek:

دربی رو از دست نمیده.

نمی دونم چرا ولی قضیه کمی مشکوک می زنه :eek:

رضا جان جای من رو هم خالی کنید:دی:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مصاحبه عجیب از واعظ آشتیانی : فتح الله زاده باید بماند ! / امیدوارم هیات مدیره استقلال غیر سیاسی باشد

با توجه به نزدیکی انتخابات مجلس در اسفند ماه معتقدم افرادی برای هیات مدیره باشگاه استقلال باید انتخاب شوند که به دنبال بهره برداری سیاسی و تبلیغاتی نباشند

سایت گل – امیررضا واعظ آشتیانی ، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در مصاحبه ای عجیب و کم نظیر با سایت گل به حمایت از علی فتح الله زاده پرداخته است ! این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که وزارت ورزش و جوانان درتلاش است با توجه به ضرب الاجل کنفدراسیون فوتبال آسیا تا قبل از 11 شهریور ماه رئیس مجمع و هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را معرفی کند . اظهارات واعظ آشتیانی در این مصاحبه از آن جهت حائز اهمیت است که در هفته های گذشته شایعاتی مبنی بر حضور او در جایگاه رئیس مجمع ، عضو هیات مدیره و یا مدیرعامل باشگاه استقلال به گوش می رسد .

باشگاه استقلال به زودی صاحب هیات مدیره و مدیرعامل می شود . شما فکر می کنید که آیا تغییرات در باشگاه استقلال باید در سطح اجرایی هم صورت بگیرد ؟

فتح الله زاده خودش با کمک کادر فنی این تیم را بسته و از آنجایی که بحث واگذاری سهام این دو باشگاه توسط دولت مطرح است ، من پیشنهاد و اعتقادم بر این است که در جهت ثبات مدیریت ، فتح الله زاده باید در مسئولیت خود باقی بماند . وزارت ورزش اگر می خواهد تغییراتی در سطح مدیریت انجام دهد بهتر است لااقل تا پایان این فصل صبور باشد چرا که فتح الله زاده باید چیزی را که کاشته خودش برداشت کند و به نظر من باید بماند

جدا از بحث مدیرعامل این دو باشگاه باید به زودی صاحب هیات مدیره شوند . به نظر شما هیات مدیره باشگاه استقلال باید چگونه انتخاب شود ؟

من امیدوارم یک هیات مدیره کارآمد ، خوش فکر و غیر سیاسی را منصوب شود ! با توجه به نزدیکی انتخابات مجلس در اسفند ماه معتقدم افرادی برای هیات مدیره باشگاه استقلال باید انتخاب شوند که به دنبال بهره برداری سیاسی و تبلیغاتی نباشند ! هیات مدیره استقلال باید روحیه عدم دخالت در کار اجرایی داشته باشد . تعیین هیات مدیره الزامی و اثربخش است اما اعتقادی به همسو بودن هیات مدیره با مدیرعامل ندارم . بلکه باید تضارب افکار وجود داشته باشد تا یک هیات مدیره موثر و ثمربخش شکل بگیرد . در عین حال باز هم تاکید می کنم تغییرات در سطح مدیریت اجرایی صلاح نیست !

خبرهایی درباره بازگشت شما به باشگاه استقلال به گوش می رسد . شما این اخبار را تایید می کنید ؟

- من بارها تاکید کردم که بر نمی گردم اما اگر لازم باشد از لحاظ فکری و مشورتی کمک خواهم کرد . مطمئن باشید که من هرگز به مسئولیت اجرایی در باشگاه استقلال باز نخواهم گشت

علی فتح الله زاده هفته گذشته در مصاحبه ای به کنایه گفت که گویا شما تصمیم بازگشت به استقلال را دارید . با توجه با اختلافهایی که با او دارید باز هم فکر می کنید که فتح الله زاده باید در استقلال بماند ؟

- اختلافاتی که من با ایشان دارم طبیعی است اما وقتی بحث منطقی و کارشناسی صورت میگیرد انسان باید از واقعیت ها دفاع و حمایت کند !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
دیشب بازی رو ندیدم. نتیجه واقعا عالی بود. تبریک به همه.
شیرفرهاد هم که غوغاست.

سپاهان 1-1 استقلال

استقلال 1-0 داماش

مس 1-2 استقلال

استقلال 2-0 فجر

ممنون مجید عزیز !
خیالمون و راحت کردی :)

دربی رو از دست نمیده.

خدا رو شکر !
ممنون

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جيگرمون حال امد ،خوب درسی به مجيد کامپيوتر داديم.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این هفته با کدوم تیم بازی داریم؟
مثل اینکه دو هفته بازیها به خاطر تیم ملی تعطیله
امیدوارم که تیم به تحلیل نره تو این دو هفته و همچنان روند رو به جلو پیش بگیریم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عجب رضایی بود و عجب رضایی شد :دی پی ام ت و خودنم مردم از خنده.
سبز چمنی رو پایه ام همیشه.
blue%20%2834%29.png

سلام دوستان
نمی دونم چرا ولی قضیه کمی مشکوک می زنه :eek:

رضا جان جای من رو هم خالی کنید:دی:happy:
مشکوک نیست جواد داداش. سوء برداشت شده بوده :دی
امان از گزارشگرهای ایرانی که محصول سوء تفاهمن اصلا.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
لول ! جدی این یکی از سخت ترین بازیهای لیگمون بودا !! :دی نابود کردن فولاد رو , حرکات مجیدی و آماده بودنش دقیقا مثل یه مهاجم تراز اول فوتبال دنیاست ! این رو بی شوخی میگم وحشتناک آمادست . به قول یکی از دوستان نزدیک من که اتفاقا اون رنگی هم هست الان فرهاد با اختلاف فاحشی نسبت به بقیه مهاجم های فعلی ایران بهترینشونه ! میبالیم به خودمون به خاطر داشتن همچین الماس گران بهایی :cool:

حالا اون جلو کی میخواد دیگه زوج فرهاد-میلاد رو مهار کنه ! چقد میلاد آماده بود مرسی واقعا !

داشتم به این فکر میکردم خوب شد مهاجم نخریدیم , بدون شک الان بهترین زوج خط حمله رو خودمون داریم. بازم رحمتی و بازم یه آرامشی که به آدم از جانب دروازه میده ! خب کلا میریم که حریفای بعدی رو داشته باشیم :دی

میلاد هم که برای داربی داره خودشو گرم میکنه چه شود.

اتفاقا یه خط و نشونی هم کشید واسه دربی سر اون ضربه ایستگاهی :دی

درود بر استقلال که امشب درید برید و نابود کرد همه ی آنچه را که باید میدرید میبرید و نابود میکرد ،تنها چیزی که میتونه این تیم رو از پا در بیاره حاشیه هست و نه چیز دیگری از ته دل آرزومندم که تراکتور رو در ازادی گل باران کنیم و از تراکتور حتی چرخی پنچر شده هم باقی نماند، نه به خاطر امیر نه به خاطر دوستان اذری نه به خاطر انتقام به خاطر استقلال و به نام هوادارانش........تبریک میگم به همه....

به به ببین کی اینجاست , خیلی مخلصیم حسین جان :)

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

تبریک با تاخیر بنده رو هم پذیرا باشید ...
واقعا ایول داره به این استقلال ...
من بعد از 8 سال که تمامی بازی های استقلال رو توی اهواز به ورزشگاه رفته بودم ، متاسفانه این دفعه به دلیل فوت مادربزرگم ، سعادت نداشتم برم ورزشگاه و کنار هواداران استقلال تیم رو تشویق کنم .

هر چه فکر کردم نتونستم جمله ای در وصف شیر فرهاد پیدا کنم ... نمیدونم چی بگم ، فقط میگم خدایا بابت این نعمتی که به ما دادی ممنونیم.

من بازی رو کامل نتونستم ببینم ولی اون چیزی که دیدم بازی بسیار منطقی تیم استقلال بود .
میلاد هم که دمش گرم ... ای کاش اون ضربه ایستگاهی گل میشد ...

یه چیزی بگم که استقلال همیشه توی اهواز مشکل داشته و نتونسته راحت بازی کنه و با این بازی و این پیروزی نشون داد که امسال دیگه با سالهای قبل فرق میکنه ...

همیشه بازیهای استقلال توی اهواز جو خاصی دارند و همیشه پرهیجان دنبال میشه... تیم استقلال هم میشه گفت توی اهواز به هیچ عنوان غریبه نیست و هواداران زیادی داره ...
بی ضبرانه منتظر بازی بزرگ هستم که توی اون بازی کار رو تموم کنیم و بریم برای قهرمانی ....

فقط دوستان من نرسیدم گل شیر فرهاد رو ببینم و اونطور که معلومه مثل اینکه گل خیلی خیلی زیبایی زده ... از دوستان هر کسی این گل رو داره لطفا بزاره ببینیم ...

در آخر هم خیلی چاکریم...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شیر فرهاد در تمرین تیم ملی

v6f59o61hmy7kp7om6v1.jpg

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
این همون صحنه ای هست که آقا مصطفی در موردش صحبت کردند :

11-8-26-7502724.jpg

آخر این ماجرا هم جالب بود که کرار جاسم پیراهن خود را به این هوادار داد که مورد تشویق هم قرار گرفت . اینو یکی از دوستان که توی جایگاه فولاد نشسته بود برام تعریف کرد.

فایل های ضمیمه

• 11-8-26-7502724.jpg
    11-8-26-7502724.jpg
    131.2 KB · نمایش ها: 63
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا