• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
روحش شاد و یادش گرامی ...
واقعا تحمل خوندن این مصاحبه خیلی سخته ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جواد جان ممنون از مصاحبه ای که از همسر مرحوم حجازی گذاشتی.
روح ناصر خان قرین رحمت الهی.

شاد و پیروز باشید

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود

این میلاد بدجوری داره خودشو برای داربی آماده میکنه ... دیروز از 40 متری به استقلال اهواز گل زده ... فکر کنم باید منتظر یه همچین گلی توی داربی باشیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دوستان آرش مصدوم شده؟ یه چیزایی شنیدم ولی خبری از باشگاه نیست.

مصطفی جان این میلاد گوهری هست. امیدوارم روحیه بازیش رو بالا نگه داره و مطمعنم خودشو باز تثبیت میکنه/

مخلص مرجان عزیز و ساسان جان خان.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مصطفی جان این میلاد گوهری هست.

:happy: آقا ! چند دقیقه داشتم فکر میکردم میلاد گوهری دیگه کیه ؟!! شاید بازیکن جوانانه ! بعد 2 ریالیم افتاد که میلاد خودمونه که گوهری یه :دی

هی میگین این مصدومه اون مصدومه حالا هم نوبت خودم شده ! :(

وضعيت حسيني امشب مشخص ميشود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دكتر اكبر رضايي پزشك تيم فوتبال در مورد آخرين وضعيت ميثم حسيني گفت: اين بازيكن روز گذشته در جريان مسابقه دوستانه با استقلال اهواز دچار آسيب ديدگي شد و از ناحيه زانو احساس ناراحتي كرد. امشب پزشك متخصص پس از رويت MRI از زانوي وي ، وضعيت دقيق مصدوميت مدافع استقلال را مشخص ميكند.

غيبت مجدد هنكه و بازگشت منتظري به تمرينات

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال كه خود را براي ديدار هفته ششم ليگ برتر مقابل تراكتورسازي آماده مي‌كند از ساعت 19:30 امروز در ورزشگاه دستگردي تمريناتش را برگزار كرد.

* در ابتداي تمرين پرويز مظلومي چند دقيقه براي بازيكنانش صحبت كرد و برنامه‌هاي تمريني را به آنها انتقال داد.
* ميشائيل هنكه مربي آلماني استقلال در تمرين امروز هم حضور نداشت ظاهراً اين مربي هنوز به ايران بازنگشته است.
* پژمان منتظري كه در ديدار مقابل مس كرمان دچار آسيب‌ديدگي شده بود از امروز دويدن دور زمين را آغاز كرد و به نرم دوي پرداخت. همچنين كيانوش رحمتي و ميثم حسيني كه چنين شرايطي دارند تنها كارهاي سبك كششي را انجام دادند.
* يكي از دغدغه‌هاي اصلي كادر فني استقلال كمبود بازيكنان اين تيم است و براي تكميل بازيكنان سرمربي استقلال از بازيكنان اميد اين تيم در تمرينات استفاده كرد.
* در اواسط تمرين پرويز مظلومي با پژمان منتظري در خصوص آخرين وضعيتش به صحبت پرداخت.
* دويدن دور زمين، كارهاي كششي و فوتبال در نيمي از زمين آيتم‌هاي اصلي تمرين امروز استقلالي‌ها بود.
* يكي از نكات جالب تمرين امروز تفاوت پيراهن بازيكنان اميد و بازيكنان بزرگسال استقلال بود.
* تمرين امروز استقلالي‌ها ساعت 20:30 دقيقه به پايان رسيد. اين تيم از ساعت 19 فردا در ورزشگاه دستگردي تمرينات تاكتيكي را برگزار خواهد كرد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام

دوستان آرش مصدوم شده؟ یه چیزایی شنیدم ولی خبری از باشگاه نیست.

فکر نمیکنم ... چیزی اعلام نشده تا الان ...

مصطفی جان این میلاد گوهری هست.

:happy: آقا ! چند دقیقه داشتم فکر میکردم میلاد گوهری دیگه کیه ؟!! شاید بازیکن جوانانه ! بعد 2 ریالیم افتاد که میلاد خودمونه که گوهری یه :دی

lol
من هم یه لحظه جا خوردم ... گفتم یعنی استقلال یه بازیکن دیگه با خصوصیت میلاد رو کرده ... تا اینکه پست فرزاد رو دیدم ....خیلی :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

زمان ديدار استقلال و تراكتورسازي تغيير كرد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه تراكتورسازي، طی اطلاع رسانی قبلی مقرر شده بود دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران ساعت 20 روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود اما با توجه به نامه دریافتی باشگاه تراكتورسازي از سازمان لیگ زمان دیدار این دو تیم تغییر یافت و این دیدار از ساعت 20 روز جمعه به ساعت 18:45 دقیقه همین روز تغییر زمان داد.
طبق اعلام سازمان لیگ این دیدار بنا به درخواست مدیر گروه ورزش و مسابقات شبکه سه سیما تغییر زمان یافت.

تمرين صبح تيم فوتبال استقلال با يك غايب برگزار شد.

تمرين صبح امروز استقلال از ساعت 10:30 در زمين دستگردي و در سالن وزنه پيگيري شد.

بازيكنان استقلال همچنين به دويدن دور زمين و كارهاي هوازي مشغول شدند. تنها بازيكن غايب اين تمرين كيانوش رحمتي بود. اين بازيكن با مصدوميت روبه‌رو است.

ميشائيل هنكه مربي‌ آلماني آبي‌پوشان همچنان يكي از غايبان تمرين آبي‌پوشان است. ظاهرا قرار است او سه‌شنبه خود را به مربيان استقلال معرفي كند.

با توجه به مصدوميت جاسم كرار،‌ منصور پورحيدري سرپرست استقلال با مشورت كادر فني تصميم گرفت نامه‌اي به فدراسيون عراق ارسال كند تا كرار هر چه زودتر به ايران بازگردد و زير نظر پزشك استقلال معاينه شود.
جاسم كرار در جريان بازي تيم ملي عراق با اردن مصدوم شد.

با اعلام سايت باشگاه استقلال تمرين عصر استقلال ساعت 19:30 در ورزشگاه دستگردي برگزار مي‌شود.

رحمتي: اميدوارم به بازي با تراكتورسازي برسم

سايت باشگاه استقلال : كيانوش رحمتي پيرامون آخرين وضعيت مصدوميت خود گفت: شرايطم بهتر از آن چيزي است كه تصور مي كردم، نرم دويدن را آغاز كرده ام و از امروز بر شدت تمريناتم خواهم افزود تا چنانچه پزشك تيم صلاح بداند بتوانم با سايرين به تمرين بپردازم.

وي ادامه داد: هم خودم و هم دكتر رضايي بسيار اميدوار هستيم كه به بازي حساس روز جمعه برسم و تمام تلاش خودم را انجام خواهم داد تا به اين مسابقه برسم. در هر صورت چه باشم چه نباشم اميدوارم در نهايت هواداران استقلال با خوشحالي ورزشگاه را ترك كنند و استقلال مقتدرانه بر صدر جدول تكيه بزند.

اسامی داوران بازی استقلال و تراکتورسازی :

جمعه 18/6/90-هفته ششم

استقلال-تراکتور سازی تبریز-آزادی-تهران-ساعت 18:45
محسن ترکی-حسن کامرانی فر-حسین خانبان-محمد ملکی-ناظر:ایرج نظری-نماینده:یدالله *******

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

lol
من هم یه لحظه جا خوردم ... گفتم یعنی استقلال یه بازیکن دیگه با خصوصیت میلاد رو کرده ... تا اینکه پست فرزاد رو دیدم ....خیلی :دی

حالا جدی این میلاد گوهری کیه ؟! :f34r:
smile.gif
05.gif

زمان ديدار استقلال و تراكتورسازي تغيير كرد

طبق اعلام سازمان لیگ این دیدار بنا به درخواست مدیر گروه ورزش و مسابقات شبکه سه سیما تغییر زمان یافت.

بر باعث و بانیش لعنت. باز خوبه از جمعه ننداختن پنج شنبه!
یعنی خ(آ)ک بر سر این سازمان لیگ. وقتی ستایش مهمتر از یه بازی به این مهمی هست دیگه نباید قیافه بگیرن که از فوتبال حمایت میشه! تغییر نمیدادن اونها مجبور میشدن برنامه هاشون رو جابجا کنن. واسه یه پولی که حق فوتبال ده برابرش رو از صداسیما بگیره ببین چقدر گربه براشون میرقصونن.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا:
هيچ اختياري در انتخاب اعضاي هيات مديره ندارم
اگر هواداران استقلال نيايند ظرفيت بيشتري را به تبريزي‌ها مي‌دهيم

00352971517061760912.jpg

سرپرست باشگاه استقلال مي‌گويد كه به دليل استقبال زياد تماشاگران استقلالي از بازي اين تيم برابر تراكتورسازي نمي‌شود بيش از 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را به هواداران تبريزي اختصاص داد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد بازي اين تيم برابر تراكتورسازي تبريز و اختصاص 10 درصد ظرفيت ورزشگاه آزادي به تماشاگران تبريزي، تيم ملي و موضوعهاي مختلف صحبت كرد كه مشروح گفت‌وگو‌ را در زير مي‌خوانيد:

* بازي با تراكتورسازي نزديك است، اين بازي را چطور مي‌بينيد؟

اين مسابقه، بازي بزرگ و زيبايي است كه بين دو تيم محبوب برگزار مي‌شود و بازي خوبي خواهد بود. اميدوار هستم در اين بازي هم روند پيشرفت و بردهايمان ادامه پيدا كند تا از مدعيان عقب نيفتيم.

*باشگاه شما اعلام كرده بود كه تنها 10 درصد از ظرفيت استاديوم را در اختيار هواداران تبريزي قرار مي‌دهد. فكر مي‌كنيد اين واقعا شدني باشد؟

به هر حال طبق قانون 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را مي‌شود در اختيار هواداران تراكتورسازي قرار داد. ما هم بايد امكانات لازم را براي هوادارانمان در نظر ‌بگيريم. اگر تماشاگران استقلال كمتر بيايند حتما ظرفيت بيشتري را به هواداران تبريزي اختصاص مي‌دهيم.

* به نظر شما 10 درصد براي تبريزي‌ها كافي است؟

هواداران ما هم حق دارند كه از سهميه خودشان استفاده كنند. اگر بخواهيم ظرفيت بيشتري را در اختيار تماشاگران تراكتورسازي بگذاريم، استقلالي‌ها را كجا جا بدهيم؟ ما نگران هستيم كه براي هواداران خودمان هم جا كم بياوريم.

* قلعه نويي گفته شما به دليل اين كه گفتيد مظلومي او را شكست مي‌دهد دكتراي پيشگويي داريد؟

در مورد اين موضوع نظر خاصي ندارم. به هر حال بازي است. هر كسي مي‌تواند نظر خودش را بگويد و مشكلي نيست.

* نظرتان درباره حضور 6 بازيكن استقلال در تيم ملي چيست؟

همه ما موظف هستيم كه به تيم ملي كمك كنيم. خوشحال هستم كه بازيكنان استقلال در تيم ملي تاثيرگذار بودند. بازي مقابل اندونزي هم بازي خوبي بود، دست كي‌روش هم درد نكند.

* نبود اين بازيكنان چه تاثيري در روند استقلال دارد؟

به هر حال وقتي يك تيم چند بازيكن را براي آماده سازي در اختيار ندارد در روند تيم تاثير مي‌گذارد، در حالي كه تيم‌هاي ديگر تمرينات خود را انجام مي‌دهند. وقتي 6 نفر از بازيكنان ما در تيم ملي ايران هستند و دو نفر هم در تيم ملي كويت و عراق حضور دارند، روند تمرينات با وقفه مواجه مي‌شود، بايد زود خودمان را به آمادگي برسانيم.

* از اين كه هيات رييسه فدراسيون در اين مدت جلسه اي با كي‌روش نداشته انتقاد كرده بوديد.

اگر لازم باشد بايد جلسه‌اي با او داشته باشيم. فدراسيون بايد جلسه‌اي بگذارد تا از نزديك از مشكلات كي‌روش آگاه شويم. همه موظف هستيم كه به كي‌روش كمك كنيم تا مشكلات برطرف شود. مشكلات كي‌روش فوتبالي است و بايد آن‌ها را رفع كرد.

* AFC مهلت معرفي هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را تمديد كرد. وضعيت اعضاي هيات مديره استقلال به كجا رسيد؟

مسئوليت انتخاب هيات مديره بر عهده وزارت ورزش است و حتي من هم مي‌توانم جزو انتخاب شونده‌ها باشم اما در اين زمينه هيچ اختياري ندارم.

* وزارت ورزش و جوانان 500 ميليون به باشگاه كمك كرده است. آيا با اين رقم مشكلات استقلال حل مي‌شود؟

طبيعي است كه 500 ميليون رقمي نيست كه مشكلات استقلال را حل كند. به هر حال مجلس مصوبه‌اي را تصويب كرده و عباسي در تلاش است كه راهكار مناسبي را به كار بگيرد تا اين مشكل حل شود. اين مشكل فقط براي ما نيست، بلكه مشكل هر دو تيم استقلال و پرسپوليس است.

* وضعيت كميته فني استقلال به كجا رسيد؟

به همان جايي كه بايد برسد. انشاءالله نام اعضاي كميته فني را اعلام مي‌كنيم. فعلا تيم خوب نتيجه‌ مي‌گيرد و عجله‌اي نيست، تمام هم و غم خود را مي‌گذاريم تا روند پيشرفت استقلال مختل نشود.

* بحث‌هاي مربوط به رضا رجبي و آكادمي استقلال به چه نتيجه‌اي رسيد؟

وظيفه ما اين است اخباري كه مي‌رسد را به مراكز ذيربط منعكس كنيم و آن‌ها پيگيري كنند.

* اين موضوع توسط چه كسي پيگيري مي‌شود؟

كميته رسيدگي به تخلفات فدراسيون فوتبال.

* قرار است كياني را به استقلال بياوريد؟

به من گفتند كه كياني را نمي‌گيريد، من هم گفتم كه امسال نمي‌شود. اگر سال آينده بشود براي گرفتن او اقدام مي‌كنيم. اميدوار هستم كه كياني سال‌ها در تراكتورسازي بماند و بازي كند.

منبع:ایسنا

more

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه حسن روشن تو مصاحبه اش با گل باز برای استقلال و فتح‌الله‌زاده حاشیه درست کرده و تو قسمتی از صحبتهاش گفته :

چرا فتح‌الله‌زاده درباره تخلفات رضا رجبی سکوت کرده است؟
برای خود من هم سوال است که چرا فتح‌الله‌زاده چیزی نمی‌گوید. شاید چون پای خودش هم گیر است. به هر حال حکم ریاست رجبی در آکادمی را خود او صادر کرده است.

حسن روشن مدت هاست که برای تیم حاشیه درست می کنه اما فتح‌الله‌زاده با امضای خودش این اقا رو کرد رئیس کمیته ی فنی که شخصی با سابقه ی پورحیدری هم با اون مخالفت کرد.اشتباهی که شاید تاوان سنگینی داشته باشه.مسلما اگه کمیته ی فنی طبق نفرات پیشنهادی روشن تشکیل میشد دیگه راجع به این جور مسائل چیزی به زبون نمی اورد! به هر حال چیزی که مشخصه در استانه ی بازی جمعه و همین طور داربی بعضی ها رو به فکر فرو برده که جه طور می تونن استقلال وارد حاشیه کنن...!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه شما حسن روشن رو دارید

ما هم حاجی مایلی رو

و خیلی جالب میشه اگه یه روزی متوجه بشیم شاید این 2 نفر همکار هم هستند :دی

more

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه شما حسن روشن رو دارید

ما هم حاجی مایلی رو

و خیلی جالب میشه اگه یه روزی متوجه بشیم شاید این 2 نفر همکار هم هستند :دی
بعید میدونم این دو نفر با هم همکاری داشته باشن چون چند وقت پیش طی مصاحبه های جنجال حسابی از خجالت هم دراومدن!
البته یه فرق اساسی این دو نفر با هم دارن اونم اینه که مایلی کهن رو حساب تعطیل بودنش این حرفها رو میزنه و حاشیه ایجاد می کنه اما این حسن روشن فقط صرف انگیزه های مادی این داستانها رو به وجود می اره!نتیجه اینکه دهن حسن روشن با دادن یه پستی یا یه پول درست و حسابی میشه بست اما مایلی کهن هیچ رقمه نمیشه کاری کرد!همون طور که گفتم کلا ...:(

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
جدا اگر فقط و فقط یک نکته مبهم بشه تو فعالیتهای حاجی پیدا کرد همین حسن روشنه.
برای خود من هم هنوز قابل درک نیست که چرا این آدم رو که پارسال اون توهینها رو به حاجی کرد دوباره آوردش تو اس اس.
واقعا آدم کودنیه این حسن روشن (البته تو این چند سال رو عرض میکنم) هر چند وقت یک بار تیم رو به حاشیه میبره نادان.
آقا تو میگی رجبی دلالی کرده؟ پول الکی گرفته؟ دیگه فتح ا... زاده که نباید بیاد رجبی رو اعدامش کنه که - ارجاع داده به علی پور اونم که اطلاعاتی تیر - اگر درست باشه دهنی ازش سرویس میکنن که کیف کنی ولی اگر یک درصد اشتباه باشه با زندگی و آبرو حیثیت چند نفر بازی کردی - نکن اینکارو برادر نکن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
انصافا این بازیکنان استقلال تیم ملی رو میچرخونن :D

//

مجيدي و افسوس براي گلي که نزد
فرهاد مجيدي بعد از بازي افسوس موقعيت گلي را مي خورد که در بازي با قطر از دست داد.

فرهاد مجیدی در مسابقه دیشب تنها 20 دقیقه زمان بازی پیدا کرد و در آخر از اینکه تنها فرصت به دست آمده را به گل تبدیل نکرد، فوق‌العاده ناراحت بود و می‌گفت کاش ضربه سر را کمی پایین‌تر زده بودم؛ اما علی کریمی به او دلداری داد و گفت 4 بازی دیگر داریم.

Last edited:

more

Registered User
لایک‌ها
0
چند دقیقه پیش نفرات پیشنهادی برای هیئت مدیره دو تیم استقلال و پرسپولیس اعلام شده که به نقل از ایسنا این نفرات پیشنهادی برای هیئت مدیره ی استقلاله که نام واعظ اشتیانی بدجوری توی ذوق می زنه!
از مسعود زريبافان، اميررضا واعظي آشتياني، علي انصاري، خسرو دانشجو و علي فتح‌الله زاده براي باشگاه استقلال نام برده میشه.
زریبافان که رئیس بنیاد مستضعفان و ...به هر حال ایشون باید تحت هر شرایطی باشه!!!
واعظ اشتیانی که همه از اختلافاتش با علي فتح‌الله زاده اگاهن و فقط خدا به خیر کنه...
علی انصاری گزینه ی خوبی چه از نظر اقتصادی و چه حاشیه ای.
خسرو دانشجو همونی که زمان سرمربی گری مرحوم حجازی بجای حمایت از سرمربی تیم مصر ترین فرد در برکنار شدن اون مرحوم بود!
وجود خود علي فتح‌الله زاده در هیئت مدیره نکته ی مثبتی.
البته نکته ی مبهم نبود امیدوار رضایی در این لیسته که واقعا عجیبه!
به هر حال باید صبر کرد ودید که چه قدر این لیست به واقعیت نزدیکه...

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
واعظ آشتیانی..! جون مادرت بیخیال..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
واعظ دشمن درجه یک استقلال هست و بس.
سال گذشته نهایت سعیش رو در نابودی اس اس به کار برد و در بدترین شرایط در حالی که استقلال در بازیهای آسیایی هم حاضر بود ویرانه ای رو تحویل داد و زد به چاک. فقط خدا میدونه چه منطقی پشت این اسامی هست و بس.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا