سلام دوستان
فتحاللهزاده در گفتوگو با ايسنا:
هيچ اختياري در انتخاب اعضاي هيات مديره ندارم
اگر هواداران استقلال نيايند ظرفيت بيشتري را به تبريزيها ميدهيم
سرپرست باشگاه استقلال ميگويد كه به دليل استقبال زياد تماشاگران استقلالي از بازي اين تيم برابر تراكتورسازي نميشود بيش از 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را به هواداران تبريزي اختصاص داد.
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد بازي اين تيم برابر تراكتورسازي تبريز و اختصاص 10 درصد ظرفيت ورزشگاه آزادي به تماشاگران تبريزي، تيم ملي و موضوعهاي مختلف صحبت كرد كه مشروح گفتوگو را در زير ميخوانيد:
*
بازي با تراكتورسازي نزديك است، اين بازي را چطور ميبينيد؟
اين مسابقه، بازي بزرگ و زيبايي است كه بين دو تيم محبوب برگزار ميشود و بازي خوبي خواهد بود. اميدوار هستم در اين بازي هم روند پيشرفت و بردهايمان ادامه پيدا كند تا از مدعيان عقب نيفتيم.
*
باشگاه شما اعلام كرده بود كه تنها 10 درصد از ظرفيت استاديوم را در اختيار هواداران تبريزي قرار ميدهد. فكر ميكنيد اين واقعا شدني باشد؟
به هر حال طبق قانون 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را ميشود در اختيار هواداران تراكتورسازي قرار داد. ما هم بايد امكانات لازم را براي هوادارانمان در نظر بگيريم. اگر تماشاگران استقلال كمتر بيايند حتما ظرفيت بيشتري را به هواداران تبريزي اختصاص ميدهيم.
*
به نظر شما 10 درصد براي تبريزيها كافي است؟
هواداران ما هم حق دارند كه از سهميه خودشان استفاده كنند. اگر بخواهيم ظرفيت بيشتري را در اختيار تماشاگران تراكتورسازي بگذاريم، استقلاليها را كجا جا بدهيم؟ ما نگران هستيم كه براي هواداران خودمان هم جا كم بياوريم.
*
قلعه نويي گفته شما به دليل اين كه گفتيد مظلومي او را شكست ميدهد دكتراي پيشگويي داريد؟
در مورد اين موضوع نظر خاصي ندارم. به هر حال بازي است. هر كسي ميتواند نظر خودش را بگويد و مشكلي نيست.
*
نظرتان درباره حضور 6 بازيكن استقلال در تيم ملي چيست؟
همه ما موظف هستيم كه به تيم ملي كمك كنيم. خوشحال هستم كه بازيكنان استقلال در تيم ملي تاثيرگذار بودند. بازي مقابل اندونزي هم بازي خوبي بود، دست كيروش هم درد نكند.
*
نبود اين بازيكنان چه تاثيري در روند استقلال دارد؟
به هر حال وقتي يك تيم چند بازيكن را براي آماده سازي در اختيار ندارد در روند تيم تاثير ميگذارد، در حالي كه تيمهاي ديگر تمرينات خود را انجام ميدهند. وقتي 6 نفر از بازيكنان ما در تيم ملي ايران هستند و دو نفر هم در تيم ملي كويت و عراق حضور دارند، روند تمرينات با وقفه مواجه ميشود، بايد زود خودمان را به آمادگي برسانيم.
*
از اين كه هيات رييسه فدراسيون در اين مدت جلسه اي با كيروش نداشته انتقاد كرده بوديد.
اگر لازم باشد بايد جلسهاي با او داشته باشيم. فدراسيون بايد جلسهاي بگذارد تا از نزديك از مشكلات كيروش آگاه شويم. همه موظف هستيم كه به كيروش كمك كنيم تا مشكلات برطرف شود. مشكلات كيروش فوتبالي است و بايد آنها را رفع كرد.
*
AFC مهلت معرفي هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را تمديد كرد. وضعيت اعضاي هيات مديره استقلال به كجا رسيد؟
مسئوليت انتخاب هيات مديره بر عهده وزارت ورزش است و حتي من هم ميتوانم جزو انتخاب شوندهها باشم اما در اين زمينه هيچ اختياري ندارم.
*
وزارت ورزش و جوانان 500 ميليون به باشگاه كمك كرده است. آيا با اين رقم مشكلات استقلال حل ميشود؟
طبيعي است كه 500 ميليون رقمي نيست كه مشكلات استقلال را حل كند. به هر حال مجلس مصوبهاي را تصويب كرده و عباسي در تلاش است كه راهكار مناسبي را به كار بگيرد تا اين مشكل حل شود. اين مشكل فقط براي ما نيست، بلكه مشكل هر دو تيم استقلال و پرسپوليس است.
*
وضعيت كميته فني استقلال به كجا رسيد؟
به همان جايي كه بايد برسد. انشاءالله نام اعضاي كميته فني را اعلام ميكنيم. فعلا تيم خوب نتيجه ميگيرد و عجلهاي نيست، تمام هم و غم خود را ميگذاريم تا روند پيشرفت استقلال مختل نشود.
*
بحثهاي مربوط به رضا رجبي و آكادمي استقلال به چه نتيجهاي رسيد؟
وظيفه ما اين است اخباري كه ميرسد را به مراكز ذيربط منعكس كنيم و آنها پيگيري كنند.
*
اين موضوع توسط چه كسي پيگيري ميشود؟
كميته رسيدگي به تخلفات فدراسيون فوتبال.
*
قرار است كياني را به استقلال بياوريد؟
به من گفتند كه كياني را نميگيريد، من هم گفتم كه امسال نميشود. اگر سال آينده بشود براي گرفتن او اقدام ميكنيم. اميدوار هستم كه كياني سالها در تراكتورسازي بماند و بازي كند.
منبع:ایسنا