• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
@ ace: خب دوست عزیز وقتی روی حالت بریج گذاشتی. و کانکشن PPPOE رو روی ویندوز ساختی. اون وقت بهتره که توی تنظیمات کار شبکه IP , DNS هارو دستی بدی.
و خب فکر کنم اشکال از اینجاست که DNS ها نباید 192. .... باشه.
مهاجرت کانادا

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوستان
این رانژه خط هم برای ما داستانی شده، اول که درخواست قطع از شاتل لعنتی رو دادم، تا 15 روز بعد چراغ ADSL روشن بود و منم مرتب پیگیری می کردم، آخرش شاتل گفت مخابرات اعلام کرده خط از رانژه در اومده... منم گفتم پس چرا چراغ adsl روشنه گفتن زنگ بزن مخابرات بپرس! منم زنگ زدم مخابرات گفت خطتون آزاده اون مهم نیست!
بعد درخواست دادم برای شرکت جدید، (اوراکل) از اون روز تا الان 15 روز اداری (پنجشنبه جمعه ها رو اداری حساب نکنید! کلا میشه حول و حوش 20 روز ماه)
حالا امروز زنگ زدن نتیجه رانژه اومده مخابرات گفته خط هنوز از رانژه قبلی در نیومده! :blink::blink::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
شرایطو گفتم گفت دوباره میفرستیم درخواستو، یعنی الان دوباره باید 20 روز منتظر بمونم؟؟ زنگ میزنم مخابرات منطقه (شیخ فضل الله) کلا کسی برنمیداره:( از اول تابستون تا حالا اینترنت نداشتم... کاری نمیشه کرد؟
اعصابم خورد شده از دست این مخابرات ^@#$%^$%&#$^#&^#$%&#&^$#&%#&

Last edited:

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
سلام دوستان
این رانژه خط هم برای ما داستانی شده، اول که درخواست قطع از شاتل لعنتی رو دادم، تا 15 روز بعد چراغ ADSL روشن بود و منم مرتب پیگیری می کردم، آخرش شاتل گفت مخابرات اعلام کرده خط از رانژه در اومده... منم گفتم پس چرا چراغ adsl روشنه گفتن زنگ بزن مخابرات بپرس! منم زنگ زدم مخابرات گفت خطتون آزاده اون مهم نیست!
بعد درخواست دادم برای شرکت جدید، (اوراکل) از اون روز تا الان 15 روز اداری (پنجشنبه جمعه ها رو اداری حساب نکنید! کلا میشه حول و حوش 20 روز ماه)
حالا امروز زنگ زدن نتیجه رانژه اومده مخابرات گفته خط هنوز از رانژه قبلی در نیومده! :blink::blink::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
شرایطو گفتم گفت دوباره میفرستیم درخواستو، یعنی الان دوباره باید 20 روز منتظر بمونم؟؟ زنگ میزنم مخابرات منطقه (شیخ فضل الله) کلا کسی برنمیداره:( از اول تابستون تا حالا اینترنت نداشتم
اعصابم خورد شده از دست این مخابرات ^@#$%^$%&#$^#&^#$%&#&^$#&%#&

اصولا شما نباید با مخابرات کاری داشته باشید , این کارا وظیفه ی شرکتی هست که به شما سرویس میده ...

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بابا اینا خیلی بیخیالن، رانژه خطم که این همه طول کشید میگفتم پیگیری کنید میگفتن کاری از دست ما برنمیاد، باید وایسیم نتیجش بیاد، الانم گفتم لااقل پیگیری کنید این دفعه زودتر جواب بدن،گفت من درخواستو دوباره میفرستم همین! خلاصه که مرگ بر مرکز مخابراتی شیخ فضل لله!

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
@ ace: خب دوست عزیز وقتی روی حالت بریج گذاشتی. و کانکشن PPPOE رو روی ویندوز ساختی. اون وقت بهتره که توی تنظیمات کار شبکه IP , DNS هارو دستی بدی.
و خب فکر کنم اشکال از اینجاست که DNS ها نباید 192. .... باشه.
مهاجرت کانادا

من رفتم مخابرات ولی یه مشت آدم بی سواد اونجا ریخته ...

مودمو ریست دستی کرده بعد میگه توکه تنظیمش نکرده بودی ...

الان مشکل تا حدودی کمتر شده ... مثلا صفحه در حد پائین تر از Dial up باز میکنه ولی اصلا دانلود نمی کنه ...

دقیقا الان وقتی تو قسمتNetworking تنظیمات میرم و رو Properties کلیک میکنم تو اون قسمتای خالی باید چی وارد کنم ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من رفتم مخابرات ولی یه مشت آدم بی سواد اونجا ریخته ...

مودمو ریست دستی کرده بعد میگه توکه تنظیمش نکرده بودی ...

الان مشکل تا حدودی کمتر شده ... مثلا صفحه در حد پائین تر از Dial up باز میکنه ولی اصلا دانلود نمی کنه ...

دقیقا الان وقتی تو قسمتNetworking تنظیمات میرم و رو Properties کلیک میکنم تو اون قسمتای خالی باید چی وارد کنم ؟

سلام
ببینین اگه اونجا تنظیم کردن. پس روی حالت PPPOE گذاشتن. پس اون تنظیمات همه باید اتوماتیک باشه.
شما خطتون و چک کردین. نویز ندارین؟؟؟
اسپلیتر برای همه گوشی های خونه نصب کردین؟؟؟؟ ( به تعداد دستگاه های تلفن که در منزل دارین و با اون خط کار میکنه بهتره یک اسپلیتر داشته باشین. ). این موضوع هم خیلی موثره توی این قضیه.
مهاجرت کانادا

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
سلام
ببینین اگه اونجا تنظیم کردن. پس روی حالت PPPOE گذاشتن. پس اون تنظیمات همه باید اتوماتیک باشه.
شما خطتون و چک کردین. نویز ندارین؟؟؟
اسپلیتر برای همه گوشی های خونه نصب کردین؟؟؟؟ ( به تعداد دستگاه های تلفن که در منزل دارین و با اون خط کار میکنه بهتره یک اسپلیتر داشته باشین. ). این موضوع هم خیلی موثره توی این قضیه.
مهاجرت کانادا

یه دونه اسپلیتر دارم ...

یه تلفن داریم تو هاله ( حاله؟! ) فقط ... من از اتاق وصل میشم که به خط تو اتاق ( که همون تنها خط خونس ) اسپلیتر رو وصل کردم ...

گفتم که من قبلا هم دقیقا به همین صورت از جای دیگه اشتراک ADSL داشتم هیچ مشکلی نداشتم

دیگه نمی دونم چی کار کنم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یه دونه اسپلیتر دارم ...

یه تلفن داریم تو هاله ( حاله؟! ) فقط ... من از اتاق وصل میشم که به خط تو اتاق ( که همون تنها خط خونس ) اسپلیتر رو وصل کردم ...

گفتم که من قبلا هم دقیقا به همین صورت از جای دیگه اشتراک ADSL داشتم هیچ مشکلی نداشتم

دیگه نمی دونم چی کار کنم

سلام مجدد
خب الان دیگه باید با پشتیبانی هماهنگ کنین. مشکل از شما نیست.
شایدم سرعتش همین قدره؟؟؟
چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه فقط
یکی اسپلیتر که شما میگین به مودم وصله ولی تلفن جای دیگست. این میتونه مشکل ساز بشه. یکی دیگه هم پریز تلفن اگه ضد برق باشه .- که میگین قبلا مشکل نداشتین پس با پشتیبانی در جریان بذار مشکلتونو.
مهاجرت کانادا

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
سلام مجدد
خب الان دیگه باید با پشتیبانی هماهنگ کنین. مشکل از شما نیست.
شایدم سرعتش همین قدره؟؟؟
چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه فقط
یکی اسپلیتر که شما میگین به مودم وصله ولی تلفن جای دیگست. این میتونه مشکل ساز بشه. یکی دیگه هم پریز تلفن اگه ضد برق باشه .- که میگین قبلا مشکل نداشتین پس با پشتیبانی در جریان بذار مشکلتونو.
مهاجرت کانادا

ممنونم که وقت گذاشتید و به سوالات من جواب دادید ...

رفتم مخابرات اشکال از پورتم بود که خدا رو شکر برطرف شد ...

بازم مرسی ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ممنونم که وقت گذاشتید و به سوالات من جواب دادید ...

رفتم مخابرات اشکال از پورتم بود که خدا رو شکر برطرف شد ...

بازم مرسی ممنون

خب خداروشکر.
اسمتونو که توی این تاپیک دیدم. با خودم گفتم ااااا هنوز مشکل ایشون برطرف نشده. وقتی که اومدم این صفحه و دیدم برطرف شده خوشحال شدم.
امیدوارم این مشکل ها دیگه پیش نیاد.

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
مودم adsl دارم ریست نمیشه توی 192.168.1.1 هم نمیره و از پشت مودم هم ریست نمیشه مودوم شاتل وایرلس هم هست؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
هیچ راهی بجز ریست از پشت دستگاه نداری.
3 یا 4 ثانیه نگه دار ریست میشه. از طریق کابل لن هم نتونستید وارد کنترل پنل بشید؟؟؟؟
اگر نشد بهتره یکی نو بخرید.
چون الان این برند تو بازار نیست.

ariya_2pm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
یکی دوروزه مودم7904 SMC خریدم تنظیماتشو انجام دادم مطابق دفترچه اما هر کاری میکنم بازم یه علامت مثلث زرد رو کامپیوترا گوشه باقی میمونه که دابل کلیک کنم مینویسه NO internet accsess
از تو اینترنت اکسپلورر هم خطای theSNC isnt risponding داده میشه.
اصن انگار نه انگار مودم کانفیگ نمیشه ؟آخه مشکل از چیه؟
دوستان راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم:blush:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام به همه دوستان
یکی دوروزه مودم7904 SMC خریدم تنظیماتشو انجام دادم مطابق دفترچه اما هر کاری میکنم بازم یه علامت مثلث زرد رو کامپیوترا گوشه باقی میمونه که دابل کلیک کنم مینویسه NO internet accsess
از تو اینترنت اکسپلورر هم خطای theSNC isnt risponding داده میشه.
اصن انگار نه انگار مودم کانفیگ نمیشه ؟آخه مشکل از چیه؟
دوستان راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم:blush:

دوست عزیز فکر کنم خطا رو اشتباه نوشتی. DNS منظورتونه. نگفتین از کجا سرویس دارین.؟؟؟
ببینی اعداد VPI و VCI باید 0 و 35 باشه. بعدم یوزر و پس ورد. همین . خودش باید کانکت بشه. مورد دیگه ای نمی خواد. شاید نت قطعه. با مودم قبلی امتحان کردین؟؟
دوست عزیز مدل وایرلس دارشه؟؟؟؟ کمی بیشتر توضیح بدین.

Last edited:

ariya_2pm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فکر کنم خطا رو اشتباه نوشتی. DNS منظورتونه. نگفتین از کجا سرویس دارین.؟؟؟
ببینی اعداد VPI و VCI باید 0 و 35 باشه. بعدم یوزر و پس ورد. همین . خودش باید کانکت بشه. مورد دیگه ای نمی خواد. شاید نت قطعه. با مودم قبلی امتحان کردین؟؟
دوست عزیز مدل وایرلس دارشه؟؟؟؟ کمی بیشتر توضیح بدین.

مررسی دوست عزیز
آره DNS بوده اشتب نوشتم ببخشید.
اره از نوع وایرلس دار
از مخابرات-همه چیز رو کاملا صحیح وارد میکنم اما کانکت نمیشه الته در حالت PPPOE
تو حالت BRIDGED گذاشتم و یه کانکشن ساختم یوزر پسورد رو دادم کانکت شد.اما گوشی وصل نمیشه.مشکلش اینه که تو حالت PPPOE مودم خودکار وصل نمیشه...
ممنون میشم از راهنماییتون.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز تا اونجایی که میدونم. خود مخابرات توی راهنماش نوشته بهتره از حالت بریج استفاده کنین.
؟؟ منظورتون از گوشی چیه؟؟؟؟؟
گوشی تلفن؟؟
خب از اسپلیر استفاده کردین؟؟؟؟
شاید اسپلیترتون خرابه که گوشی وصل نمیشه یا کانکت نمیشه.

ali_kermanshah

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
367

omid.bomb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یه راهنمایی خواستم برای وصل کردن بیش از یک سیستم به مودم ADSL

سلام 2راه داره
1- یه مودم بگیری که که چند پورتlan داشته باشه و بقیه سیستما رو بهش وصل کنی با سیم lan
2-با وایرلس که راحتره وصل کنی

ali_kermanshah

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
367
سلام 2راه داره
1- یه مودم بگیری که که چند پورتlan داشته باشه و بقیه سیستما رو بهش وصل کنی با سیم lan
2-با وایرلس که راحتره وصل کنی

مودمی که دارم TP- LINK و مدلش TD - 8840 و جای چهار تا پورت داره و تا حالا من از یکی از پورت ها استفاده کردم خواستم ببینم چطوری میتونم یه سیستم دیگه هم بهش وصل کنم ؟؟ وصل کردن مودم به سیستم دوم کافیه ؟؟ یا کار دیگری باید بکنم ؟؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
مودمی که دارم TP- LINK و مدلش TD - 8840 و جای چهار تا پورت داره و تا حالا من از یکی از پورت ها استفاده کردم خواستم ببینم چطوری میتونم یه سیستم دیگه هم بهش وصل کنم ؟؟ وصل کردن مودم به سیستم دوم کافیه ؟؟ یا کار دیگری باید بکنم ؟؟

فکر کنم فقط مودم باید در حالت pppoe باشه ! چیز دیگه ای نیاز نیست!

بالا