• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
1-0 تموم شد

بازي بعد جرونيو و سونگم هستن بهتر كار ميكنيم

ليورپولم باخت از استوك

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه بازی رو ندیدم
اما چیزی که بیش از هر چیزی مهم بود این بود که بازی رو ببریم! حالا فشار از روی تیم ما برداشته شده و از هفته بعد تیم بهتری خواهیم بود.
تبریک می گم
@کیا
مطمئنی سانگ و جروینیو بر می گردن؟ فکر کنم یه هفته دیگه از محرومیتشون مونده؟!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
متاسفانه بازی رو ندیدم
اما چیزی که بیش از هر چیزی مهم بود این بود که بازی رو ببریم! حالا فشار از روی تیم ما برداشته شده و از هفته بعد تیم بهتری خواهیم بود.
تبریک می گم
@کیا
مطمئنی سانگ و جروینیو بر می گردن؟ فکر کنم یه هفته دیگه از محرومیتشون مونده؟!

منم تبریک میگم

نه کجا مونده از محرومیتشون؟
3 جلسه محروم بودن هفته اول محروم شدن و این بازی از هفته چهارم بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منم تبریک میگم

نه کجا مونده از محرومیتشون؟
3 جلسه محروم بودن هفته اول محروم شدن و این بازی از هفته چهارم بود
خب هفته اول اخراج شدن و 3 هفته بعدش محروم میشن دیگه! مگه اینطوری نیست؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خب هفته اول اخراج شدن و 3 هفته بعدش محروم میشن دیگه! مگه اینطوری نیست؟

هفته دوم ليورپول جلسه اول
هفته سوم منچستر جلسه دوم
هفته چهارم سوان سييتي جلسه سوم

3 جلسه رو تموم كردند!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آها...:دی
/
هفته بعد منچستر با چلسی بازی داره و ما هم میهمان بلکبرن هستیم. من سی تی هم میهمان فولام. جهت اطلاع گفتم :دی
کسی فایل pdf از بازی های این فصل آرسنال نداره؟ فصل پیش یادمه بود همچین چیزی!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نمرات بازیکنان در برابر سوانسی

ژسنی:7
کشیلنی:7
مرتساکر:6.5
سانیا:6
گیبز:6
فریمپونگ:4.5
آرتتا:6.5
آرشاوین:7.5
رمسی:5.5
ولکات:4.5
فان پرسی:6
بنایون(تعویضی):5.5
شاماخ(تعویضی):6
کوکلین(تعویضی):5.5

در هفته های اخیرانتقادهای بسیاری از ونگر شد.

او در مصاحبه اخیر خود در مورد قدرت تیم امسال گفت : "تیم ما قوی تر است،اگر شما در تیم ما نگاه کنید، و تصور کنید که جک و ورمالن و دیابی در تیم باشند تیم ما یک تیم کاملا بالغ به نظر میرسد." واقعا من فکر می کنم ما یک تیم قوی تری نسبت به سال گذشته داریم،حداقل بر روی کاغذ،اما ما به شدت به یک امضای بزرگ در طول نقل و انتقالات زمستانی نیاز داریم.

کسی مانند عدن یا یان ام ویلا.درست است،نصری و فابرگاس به ما آزادی عمل ندادند .نصری و فابرگاس،بازیکنانی در حرکت و تکاپو هستند و ما نمیتوانیم اجبارا در تیمی که به آن علاقه ندارند نگهشان داریم." ونگر همچنین در مورد نقل و انتقالت گفت: "پر،یوسی،آرتتا،جروینیو،آندره سانتوس و پارک چو یانگ به تیم ما اضافه شده اند، آنها باید در ماه های ژوئن و ژوئیه افافه میشدند نه در پایان ماه اوت. اگر بازیکنان فوق همه با هم از تابستان در کنار تیم ما قرار می گرفتند قطعا در حال حاضر خیلی بهتر از امروزمان بودیم،اما آنچه اتفاق افتاده است دیگر افتاده و ما باید به سرعت پیشرفت کنیم.ونگر درمورد انتقالات گفت من ترسی از شکایات و انتقادات نداشتم و انتقالات را فقط از لحاظ تاکتیکی انتخاب کردم و هیچ شکی هم در آن ندارم و نداشته ام."

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خب سوانسی زدیم. فکر کنم تیم داره مرحله گذر از شوک طی میکنه. این هفته امیدوارم در اروپا هم اولین برد بدست بیاریم. خیلی سخته بازی در زمین دورتموند ولی آرسنال توانایی شکست این تیم داره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مرته ساکر هیجان زده از حضور در انگلستان ...
بازیکن ملی پوش و آلمانی آرسنال شنبه ی گذشته و در اولین بازی خود شاهد پیروزی یک بر صفر تیمش در برابر سوانسی بود !

او پس از مسابقه در مصاحبه با یک روزنامه ی آلمانی گفت :

" هنوز هم هیجان بازی را دارم و تنم مور مور می شود ... ما در سرزمینی هستیم که مهد فوتبال جهان است و این یک اتفاق خاص است "

او همچنین تحت تاثیر ونگر قرار گرفته... مربی ای که بر خلاف فصول گذشته ، امسال شروع خوبی نداشته است!

" ونگر شخصیت بسیار بزرگی است ... ساده بگویم ; او به من اطمینان صد در صدی دارد ..."

او اعتراف می کند باید سرعت عمل بیشتری را به کار گیرد تا با لیگ هماهنگ شود .

پر افزود : " احساس من این بود که همه چیز اندکی سریع تر است ...برخورد ها و همچنین جریان بازی "

اطلاعات این مدافع از تیم های آلمانی می تواند در سفر به آلمان به آرسنال کمک کند !

و او اضافه می کند تیم جدیدش نباید بیش از حد تحت تاثیر شروع بد قهرمان فصل پیش ژرمن ها قرار بگیرد ... دورتموند هفته ی گذشته با نتیجه ی 1-2 از هرتابرلینی شکست خورد که به تازگی به بوندسلیگای 1 صعود کرده است..

" به نظر من دورتموند یکی از 16 تیم صعود کننده به مرحله ی بعد خواهد بود ...آنها با وجود شکست در برابر تیم تازه صعود کرده ی هرتابرلین ، هنوز در خانه نیرومند هستند "​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هنری لانسبری که 90 دقیقه در میدان حاضر بود بازی بسیار قابل قبولی از خود نشان داد و گل دوم تیمش را نیز به ثمر رساند.

تیم فوتبال وستهام این هفته در چهار چوب دسته یک انگلیس در دیداری جذاب ، پرگل و پربرخورد موفق به پیروزی چهار به سه مقابل پورتس موث شد که با درخشش لانسبری همراه بود.

هنری لانسبری که 90 دقیقه در میدان حاضر بود بازی بسیار قابل قبولی از خود نشان داد و گل دوم تیمش را نیز به ثمر رساند.

لانسبری به تازگی به صورت قرضی از آرسنال به وستهام پیوسته تا تجارب بیشتری در این تیم کسب کند وستهام همچنین از بنتلی بازیکن سابق آرسنال نیز بهره میبرد.

بنتلی نیز از بازیکنان سابق آرسنال میباشد که بازی خوب او در ترکیب تاتنهام و مقابل آرسنال را به خاطر داریم.

سام آلاردایس، سرمربی وستهام یونایتد از هنری لانسبری و بنتلی بسیار تمجید کرده است و میگوید اضافه شدن هنری و بنتلی کیفیت قوی و عمیقی به تیم بخشیده است.

سرمربی وستهام ادامه داد که استقامت و جنگندگی لانسبری برای ما در این بازی بسیار مهم بود او ***** تیم را بر عهده داشت و به خوبی در زمانهای مناسب به تغییر تاکتیک و گردش مناسب توپ میپرداخت.

آلاردایس همچنین از حضور 30 دقیقه ای بنتلی نیز بسیار راضی بود و به تمجید از وی پرداخت.

وستهام سال گذشته به دسته ی پایین تر صعود کرده است و امسال در تلاش است تا بتواند مجددا به سطح اول فوتبال انگلیس بازگردد وستهام هم اکنون در رده ی چهارم قرار گرفته است.

////
بنتلی کیه؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تركيب احتمالي آرسنال در بازي امشب :

Wojciech Szczesny
Bacary Sagna - Per Mertesacker - Koscielny- Andre Santos
Emmanuel Frimpong - Alex Song
Theo Walcott - Mikel Arteta - Gervinho
Robin van Persie

--------------------------------------------
Andrey Arshavin
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Johan Djourou
Kieran Gibbs
Lukasz Fabianski
Ju Young Park

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رو حرگت عالي والكات و رابين گل اولو زديم توسط كاپيتان

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
نیمه اول خوب بازی کردیم. نشون دادیم داریم به آرسنال همیشگی نزدیک می شیم. خط میانی خیلی بهتر شده. رابینم با پای راست گل زد.نیمه دوم با حمله دورتموند می تونیم رو ضد حمله با تئو خطرناک باشیم. بریم واسه یه برد روحیه ساز.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دقيقه 88 رو يه شوت غير قابل مهار گل خورديم

مساوي هم نتيجه بدي نيست البته ولي حيف شد

ژسني عالي بود
ارتتا هم خوب بود

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
عجب جایی گل خوردیم. 11 نفره داشتیم دفاع می کردیم.خیلی حیف شد. ولی بازم تبریک می گم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از بازی تیم راضی نیستم!
دورتموند کاملا برتر بود و یه بازی فوق العاده به نمایش گذاشت. خیلی سرعتی بازی کردن و با تعداد نفرات زیاد حمله کردن و سرعتشون از دفاع به حمله خیلی خوب بود.
اما به نظر من بازیکنانی نظیر آرتتا خوب نبودن. ما بازیکنی توپ نگه دار و تکنیکی نداشتیم که بتونه جریان بازی رو تغییر بده و این خیلی نومید کننده بود. باید دید بازی با بلکبرن چه می کنیم؟! اون موقع میشه آنالیز بهتری نسبت به تیم این فصلمون داشت!
به دورتموند تبریک میگم به خاطر تیم فوق العاده ای که داشتن و اینکه این گوتزه عجب چیز فوق العاده ایه! مطمئنا اگر از فابرگاس بهتر نباشه از او کمتر هم نیست! فقط 18 سالشه!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
با برادر Rudiger موافقم...

بازی کلا دست دورتموند بود...دورتموند هرچند که قهرمان فصل پیش آلمان هم باشه ولی نباید جلوی ما بزرگی کنه!

آرتتا دیشب کلا در جربان بازی نبود اون آرتتای اورتون هم نیست!

انگاری وسط زمین کلا کسی رو نداریم...!

کشلینی هم که انگار سال اولشه داره فوتبال بازی میکنه! خیلی هراسونه کلا! مرته ساکر افساید گیری های فوقالعاده ای داشت 90% اوقات جناب کشلینی آفساید ها رو پر کرده بودن...

نمیدونم چرا دیشب سانتوس از اول بازی نکرد!

در کل وضعیت تیم امسال نگران کنندست...

بالا