آرین جان برای یادآوری واقعیت ها به یک پرسپولیسی وقت و انرژیت رو تلف نکن ، یعنی شما سنگ پا نانو در نظر بگیر!رو نیست که .. !خوبه حالا منچستر برد یکم از غم و قصه هات کم بشه :lol:

Last edited:
آرین جان برای یادآوری واقعیت ها به یک پرسپولیسی وقت و انرژیت رو تلف نکن ، یعنی شما سنگ پا نانو در نظر بگیر!رو نیست که .. !خوبه حالا منچستر برد یکم از غم و قصه هات کم بشه :lol:
اخی بمیرم عقده ای شدید بس که گریه کردین ما که هر روز شادیم بخیل نیستیم 3 روزم شما اس اس ها بخندین
نو پرابلم
اول اینکه کلمه "لنگ" تو امضای بازی قبل هم بوده جالبه که اطلاعی نداشتی فرزاد جان !
دوم که در مورد اون قسمت "علف خوردن" رو منم باهاش مخالف بودم اتفاقا اما چون اکثریت گفتن باشه گذاشتیم بمونه .
در مورد عکس هم چون کارتونی هم هست کاملا مشخصه جنبه فان بودنش ضمن اینکه فکر کنم بار ها گفته شده کسی که میاد تو این تاپیک باید جنبه این موارد رو هم داشته باشه !
معلومه کی گریه کرده
بعد 3تا بازی صدای گریت تا اینجا میومد![]()
حسام تو یه چی بگو اصلا
محض نمونه اسپویلی که جلوش عدد 25 دارخ توی صفحه اول که خودم لیست امضاها ور گذاشتم ببینند دوستان اون وقت مقایسه کنن!فرزاد عزیز
امضا به اندازه کافی بی معنی و مسخره هست :دی
شما ایندفعه رو بیخیال شو و بزار این بمونه
بعدش اگه خواستی این موارد رو توی قوانین اضافه میکنیم
حداقل من از طرف یک پرسپولیسی اینجا میگم که از دید من هیچ توهینی به تیم من توی این امضا نشده و بیشتر خود استقلالی ها ضایع شدن :دی
حالا ایندفعه زیاد مهم نیست
دفعه بعد قوانین رو به روز میکنیم
باید یک وقتی هم مشخص کنیم برای دادن امضا از این به بعد
بازی استقلال و پرسپولیس: برنده پرسپولیس
سرت را بالا بگیر [COLOR="Blue"]هوادار![/COLOR]
ما به "پرسپولیس" پر افتخارترین تیم ایران 2-1 باختیم. باید خدا را شکر کنیم که دوباره شیش تایی نشدیم.
![]()
مرفاوی تو به جای اینکه ناخن هات رو بخوری، یکم مربیگری یاد بگیر که ما انقدر ضایع نشیم.
محض نمونه اسپویلی که جلوش عدد 25 دارخ توی صفحه اول که خودم لیست امضاها ور گذاشتم ببینند دوستان اون وقت مقایسه کنن!
چلسی ------------------
من چرا یه امتیازی هستم حسام ؟
@ f@arzad :
عکس رو پیدا نکردیم که شما دستور میدی عکس رو تا فردا شب عوض کنید ! برای عکس زحمت کشیده شده و هیچ وقت هم بیکار نیستم بشینم دوباره یه عکس دیگه رو بخاطر نظر شخصی شما که برای خودت مهم هست ادیت کنم ..
این همه عکس گاو و گوسفند واقعی گذاشتن تو امضا چیزی نبوده بعد حالا به عکس کارتونی که تابلو هست فان هست اومدی گیر دادی !
من چیزی نمیگم ، جواد گفت میام جواب میدم ..
پ.ن : این یهو وسط پریدنت اخلاق بدیه فرزاد جان ! وگرنه همه میدونن از 3 روز امضا گذاشتن چیزی از کسی کم نمیشه.
پ.ن 2 : الان آواتار به این قشنگی ـه منم گوسفنده :دی هر سری هم میبینمش لذت میبرم :دی
![]()
ببین حمید خان
بیرون فروم با هم دوستیم و حتی توی خود پی تی با هم رفیقیم سر جاش
اما اول اینکه این نوع صحبت کردن شما اصلا درست نیست
فرزاد از انجمن و بخش دیگه ای نیومده اینجا نظر شخصی بده و بره که برای شما مهم نباشه! و برای خودش مهم باشه!
چه شما خوشت بیاد چه نیاد مسئول این بخش هستن و قوانین بخش رو اجرا میکنن
این ادبیات نوشتاریتون رو درست کنید لطفا
حداقل فرزاد از شما استقلالی تر بوده هم از نظر سن و هم از نظر تجربه
الان هم اگه حرفی زده به خاطر استقلال پرسپولیس نگفته
منم که از ایشون خواستم به خاطر ما هم که شده ایندفعه بی خیال شه تا برای دفعات بعدی
ایشون یه جوری میگند یه عکس دیگه پیدا کنید که...
عکسی بوده که براش وقت گذاشته شده و بابت این عکس تمام دوستان تو گروه نظر دادند !
اینکه گفتم نظر شخصی به این جهت بود که بزرگای این بخش هم تو گروه حضور داشتند ، مثل جواد و فرامرز و... که مطمئنا اگر اشکالی تو کار میدیدند جهت اصلاحش تذکر میدادند..
برای من هم اصلا فرقی نمیکنه ، دوستانی که تو گروه نظر دادند ، تایید کنند که عکس توهین آمیز بوده میتونن بچه ها امضا رو بردارند از امضاشون..
اگر هم بی احترامی شد به فرزاد عذر خواهی میکنم ...
![]()