• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
رو نیست که .. ! :D خوبه حالا منچستر برد یکم از غم و قصه هات کم بشه :lol:
آرین جان برای یادآوری واقعیت ها به یک پرسپولیسی وقت و انرژیت رو تلف نکن ، یعنی شما سنگ پا نانو در نظر بگیر!
75laugh.gif
400 مدل منطق برای خودشون درست میکنن که واقعیت رو قبول نکنن
13141775951.gif

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
امضا رو گذاشتم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اخی بمیرم عقده ای شدید بس که گریه کردین ما که هر روز شادیم بخیل نیستیم 3 روزم شما اس اس ها بخندین
نو پرابلم

معلومه کی گریه کرده
بعد 3تا بازی صدای گریت تا اینجا میومد
sheikhHessam.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

چند نکته رو خواستم بگم الان با اجازه

ببینید ! درسته که اینجا 2 گروه دارن باهم شرط بندی میکنن و باید جنبه هاشون بالا باشه و پی خیلی چیزا رو به تنشون بمالن ولی ما همون اولش چند نکته رو با هم قرار گذاشته بودیم که مهمترینش این بود که از بکار بردن جملات و عکس های توهین آمیز جلوگیری بشه

شاید حتی گذاشتن عکس گوسفندائی که قرمز یا آبی پوشیده باشن رو 2 طرف از قبل باهم قرار گذاشته باشن ولی بقیه هوادارانی که تو این شرط بندی نبودن که گناهی ندارن که با دیدن همچین عکسی تو تمام تالار ها ناراحت و دل چرکین بشن ما ها میدونیم که تمام بچه های اینجا با هم رفیقن و جنبه شون بالاست و غیره ولی بقیه که نمیدونن این عکس یک نفر رو مخاطب نداده آخه یک گروه رو شامل میشه

در ضمن بازم ما از همون اول قرار گذاشته بودیم که از کلمات لنگی و کیسه کش تو محیط تالار استفاده نکنیم هرچند شاید برای بعضی ها مضمون توهین اصلا نداشته باشه و فقط شوخی محسوب بشه ، لذا لنگی ها و علف خوردن هم تو جمله توهین آمیز محسوب میشه

بازم لذا ! از دوستان برنده میخوام تا فردا شب عکس مناسب تری تهیه کنن و تو جمله هم اون 2 تغییر رو بدن

پاینده باشید ..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اول اینکه کلمه "لنگ" تو امضای بازی قبل هم بوده جالبه که اطلاعی نداشتی فرزاد جان !

دوم که در مورد اون قسمت "علف خوردن" رو منم باهاش مخالف بودم اتفاقا اما چون اکثریت گفتن باشه گذاشتیم بمونه .

در مورد عکس هم چون کارتونی هم هست کاملا مشخصه جنبه فان بودنش ضمن اینکه فکر کنم بار ها گفته شده کسی که میاد تو این تاپیک باید جنبه این موارد رو هم داشته باشه !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اول اینکه کلمه "لنگ" تو امضای بازی قبل هم بوده جالبه که اطلاعی نداشتی فرزاد جان !
دوم که در مورد اون قسمت "علف خوردن" رو منم باهاش مخالف بودم اتفاقا اما چون اکثریت گفتن باشه گذاشتیم بمونه .
در مورد عکس هم چون کارتونی هم هست کاملا مشخصه جنبه فان بودنش ضمن اینکه فکر کنم بار ها گفته شده کسی که میاد تو این تاپیک باید جنبه این موارد رو هم داشته باشه !

درود بر آرین عزیز

درسته ! منم همچین ادعائی نکردم که اشراف کامل به همه چیز دارم ، اصلا آخرین باری که این تاپیک رو باز کردم یادم نمیاد ! چون تمام بروبچ اینجا از جمله خودت رو خوب میشناسم و خب دیگه الان چند ساله بیراه نیست بگم داریم باهم زندگی میکنیم اصلا ! به نظرم اصلا اینجا بازدید نمیخواد چون یه عده دوستن که جنبه شون هم بالاس و با هم همیشه کنار میان همینطور که تا الان هم همین بوده و تازه یکبار واژه لنگی هم رد شده و تموم شده و رفته :دی همه بازنده ها هم که امضا رو گذاشتن ظاهرا پس اینجا بحث جنبه طرفین شرط بندی هم نیست ..

تو همون پست اول هم گفتم شما با این عکس یک گروه رو مخاطب قرار دادین و کسانی که تو این شرط بندی نبودن که دیگه گناهی ندارن تو این تست جنبه حضور پیدا کنن ، من خودم تو یه شرط بندی عکس یک الاغ زیبا رو تو امضام گذاشتم که کار همین یوسف خودمون هم بود :دی من بچه های اینجا رو قبول دارم ولی صحبتم اینه که این عکس میتونه توهین به یک گروه باشه

درسته برادر ؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
معلومه کی گریه کرده
بعد 3تا بازی صدای گریت تا اینجا میومد
sheikhHessam.gif

منو گریه؟ یوسف خبر داره و بروبچ من موقعی که بند نافم رو بریدن جای گریه همچین اخم کردم به پرستار که نگو
:D
الانشم همینه شما بیخود تلاش نکن به ما نسبت بدی:lol:
دانه بلند سابق مسن فعلی بگو به اینا
جوادین(جواد ها) شما بگین
حسام تو یه چی بگو اصلا:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
جدول شرط بندی بعد از اضافه کردن امتیاز تیمهای استقلال و منچستر :

نکته

@ جوادها : لیست بازی رم - اینتر نبود ! باید یک امتیاز بابت اون بازی به حساب بچه های واریز بشه، لیست رو بدید واریز کنیم ! :دی
- مهدی عجیب داری شاخ میشی! :دی
- آرین تو هم کم کم داری شاخ میشی ! :دی
- تف به این فوتبال ! استقلال سوراخه ! منچستر سوراخه !
- با تشکر !

حسام تو یه چی بگو اصلا

عزیزم اینها یک عده گلابی تازه به دوران رسیده هستند، اصلا ارزش ندارن تو آواتارشون نگاه کنی، حالا میخوای بزنی تو گوششون ؟ لیاقت ندارن خواهر من ! لیاقت ندارن عزیز من ! یک عده ... آقا استقلال سوراخـــــــــــــــــــه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فرزاد عزیز
امضا به اندازه کافی بی معنی و مسخره هست :دی
شما ایندفعه رو بیخیال شو و بزار این بمونه
بعدش اگه خواستی این موارد رو توی قوانین اضافه میکنیم
حداقل من از طرف یک پرسپولیسی اینجا میگم که از دید من هیچ توهینی به تیم من توی این امضا نشده و بیشتر خود استقلالی ها ضایع شدن :دی
حالا ایندفعه زیاد مهم نیست
دفعه بعد قوانین رو به روز میکنیم
باید یک وقتی هم مشخص کنیم برای دادن امضا از این به بعد

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
@ f@arzad :

عکس رو پیدا نکردیم که شما دستور میدی عکس رو تا فردا شب عوض کنید ! برای عکس زحمت کشیده شده و هیچ وقت هم بیکار نیستم بشینم دوباره یه عکس دیگه رو بخاطر نظر شخصی شما که برای خودت مهم هست ادیت کنم ..

این همه عکس گاو و گوسفند واقعی گذاشتن تو امضا چیزی نبوده بعد حالا به عکس کارتونی که تابلو هست فان هست اومدی گیر دادی !

من چیزی نمیگم ، جواد گفت میام جواب میدم ..

پ.ن 2 : الان آواتار به این قشنگی ـه منم گوسفنده :دی هر سری هم میبینمش لذت میبرم :دی

red rose.gif

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
فرزاد عزیز
امضا به اندازه کافی بی معنی و مسخره هست :دی
شما ایندفعه رو بیخیال شو و بزار این بمونه
بعدش اگه خواستی این موارد رو توی قوانین اضافه میکنیم
حداقل من از طرف یک پرسپولیسی اینجا میگم که از دید من هیچ توهینی به تیم من توی این امضا نشده و بیشتر خود استقلالی ها ضایع شدن :دی
حالا ایندفعه زیاد مهم نیست
دفعه بعد قوانین رو به روز میکنیم
باید یک وقتی هم مشخص کنیم برای دادن امضا از این به بعد
محض نمونه اسپویلی که جلوش عدد 25 دارخ توی صفحه اول که خودم لیست امضاها ور گذاشتم ببینند دوستان اون وقت مقایسه کنن!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
بازی استقلال و پرسپولیس: برنده پرسپولیس

سرت را بالا بگیر [COLOR="Blue"]هوادار![/COLOR]

ما به "پرسپولیس" پر افتخارترین تیم ایران 2-1 باختیم. باید خدا را شکر کنیم که دوباره شیش تایی نشدیم.

1265964165.jpg

مرفاوی تو به جای اینکه ناخن هات رو بخوری، یکم مربیگری یاد بگیر که ما انقدر ضایع نشیم.

محض نمونه اسپویلی که جلوش عدد 25 دارخ توی صفحه اول که خودم لیست امضاها ور گذاشتم ببینند دوستان اون وقت مقایسه کنن!

o4u1obuwjltf5iuu5o.gif
:دی

//

اییش این کجا & امضای ما کجا : ))

محض اطلاع بگم هیچکس نمیگه ماست من ترشه
icon6.gif
خدایی خیلی عکس جالبی شده ، البته از کسی که مبلغ شرطبندی رو پرداخت میکنه توقعی نمیشه رفت که بگه چه امضای قشنگی دادین
xc6w7f42yuem1dztqb2r.gif

مخصوصا خط آخر امضا که یکی از بچه ها پیشنهاد کرد
laugh2.gif

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چلسی ------------------

ای بابا
من دوباره حواسم نبود اینجا نوشتم چلسی

دوستان من میخواستم تاپیک هوادارن چلسی رو بالا بیارم حواسم نبود اینجا نوشتم
همونجور که میبینید هیچ نشانه ای دال بر این که بنده قصد شرط بندی داشتم نیست پس لطفا منو از لیست حذف کنید

با سپاس فراوان

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
@ f@arzad :

عکس رو پیدا نکردیم که شما دستور میدی عکس رو تا فردا شب عوض کنید ! برای عکس زحمت کشیده شده و هیچ وقت هم بیکار نیستم بشینم دوباره یه عکس دیگه رو بخاطر نظر شخصی شما که برای خودت مهم هست ادیت کنم ..

این همه عکس گاو و گوسفند واقعی گذاشتن تو امضا چیزی نبوده بعد حالا به عکس کارتونی که تابلو هست فان هست اومدی گیر دادی !

من چیزی نمیگم ، جواد گفت میام جواب میدم ..

پ.ن : این یهو وسط پریدنت اخلاق بدیه فرزاد جان ! وگرنه همه میدونن از 3 روز امضا گذاشتن چیزی از کسی کم نمیشه.

پ.ن 2 : الان آواتار به این قشنگی ـه منم گوسفنده :دی هر سری هم میبینمش لذت میبرم :دی

red rose.gif

ببین حمید خان
بیرون فروم با هم دوستیم و حتی توی خود پی تی با هم رفیقیم سر جاش
اما اول اینکه این نوع صحبت کردن شما اصلا درست نیست
فرزاد از انجمن و بخش دیگه ای نیومده اینجا نظر شخصی بده و بره که برای شما مهم نباشه! و برای خودش مهم باشه!
چه شما خوشت بیاد چه نیاد مسئول این بخش هستن و قوانین بخش رو اجرا میکنن
این ادبیات نوشتاریتون رو درست کنید لطفا
حداقل فرزاد از شما استقلالی تر بوده هم از نظر سن و هم از نظر تجربه
الان هم اگه حرفی زده به خاطر استقلال پرسپولیس نگفته
منم که از ایشون خواستم به خاطر ما هم که شده ایندفعه بی خیال شه تا برای دفعات بعدی

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
امضا رو گذاشتم.
بعد از 2 روز تلاش شبانه روزی این امضا نتیجه شد؟
من چرا انقدر بد شانسم بازی هایی که میگم یا مساوی میشه یا تیمم می بازه.
راستی امضا باید چند روز بمونه؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ببین حمید خان
بیرون فروم با هم دوستیم و حتی توی خود پی تی با هم رفیقیم سر جاش
اما اول اینکه این نوع صحبت کردن شما اصلا درست نیست
فرزاد از انجمن و بخش دیگه ای نیومده اینجا نظر شخصی بده و بره که برای شما مهم نباشه! و برای خودش مهم باشه!
چه شما خوشت بیاد چه نیاد مسئول این بخش هستن و قوانین بخش رو اجرا میکنن
این ادبیات نوشتاریتون رو درست کنید لطفا
حداقل فرزاد از شما استقلالی تر بوده هم از نظر سن و هم از نظر تجربه
الان هم اگه حرفی زده به خاطر استقلال پرسپولیس نگفته
منم که از ایشون خواستم به خاطر ما هم که شده ایندفعه بی خیال شه تا برای دفعات بعدی

ایشون یه جوری میگند یه عکس دیگه پیدا کنید که...

عکسی بوده که براش وقت گذاشته شده و بابت این عکس تمام دوستان تو گروه نظر دادند !

اینکه گفتم نظر شخصی به این جهت بود که بزرگای این بخش هم تو گروه حضور داشتند ، مثل جواد و فرامرز و... که مطمئنا اگر اشکالی تو کار میدیدند جهت اصلاحش تذکر میدادند..

برای من هم اصلا فرقی نمیکنه ، دوستانی که تو گروه نظر دادند ، تایید کنند که عکس توهین آمیز بوده میتونن بچه ها امضا رو بردارند از امضاشون..

اگر هم بی احترامی شد به فرزاد عذر خواهی میکنم ...
red%20rose.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حرف فرزاد جان درسته
ولی یک چیزی هم هست اینجا تاپیک شرط بندی هست و این امضا هم برای همین هست بلاخره باید یک چیزی باشه که گروه مقابل خوشش نیاد و من هم نمیگم که مودبانه هست
ولی کسی که توی این تاپیک شرکت می کنه باید پی همه چی رو به خودش بماله حالا اگه این امضا توهین آمیز هست و برای اش مهم هست می تونه به احترام تیم خودش تا 3 روز پست نده تا این امضا هم دیده نشه
بعد فکر کنم از این امضا توهین آمیز تر هم وجود داشت مثل امضا آث میلان که آرم آث میلان را روی دستمال توالت انداخته بودند

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ایشون یه جوری میگند یه عکس دیگه پیدا کنید که...

عکسی بوده که براش وقت گذاشته شده و بابت این عکس تمام دوستان تو گروه نظر دادند !

اینکه گفتم نظر شخصی به این جهت بود که بزرگای این بخش هم تو گروه حضور داشتند ، مثل جواد و فرامرز و... که مطمئنا اگر اشکالی تو کار میدیدند جهت اصلاحش تذکر میدادند..

برای من هم اصلا فرقی نمیکنه ، دوستانی که تو گروه نظر دادند ، تایید کنند که عکس توهین آمیز بوده میتونن بچه ها امضا رو بردارند از امضاشون..

اگر هم بی احترامی شد به فرزاد عذر خواهی میکنم ...
red%20rose.gif

بزرگان این تاپیک از استارتر بگیر تا من، مهم نیست نظرمون چی هست. نظر مهم و حرف اول و آخر رو ساسان میزنه و فرزاد. که منم از ایشون خواستم این بار هم کاری نداشته باشن تا دفعه بعد

خود من یک بار امضا دادم که موزمار اومد پست داد که این امضا مشکل داره عوض هم کردیم. معنی نمیده بیاییم بگیم چون بچه های گروه تایید کردن پس عوض نمیکینم
خود من هم هیچ ناراحتی ای از این امضا ندارم و باز هم میگم بیشتر از اینکه تیم ما ضایع بشه تیم خودتون خراب شده. مثل کسایی که بزرگ نیستن و دوست دارن یا این جور کلمات خودشون رو بزرگ نشون بدن
...

Last edited:
بالا