• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. اميدوارم اشتباه كنم ولي: من الان آسياتكي هستم ولي قبلن چند سالي صبانتي بودم و چند ماهي هم پارس آنلاين، الان مشترك هر سه تاپيك ISP ها هستم اخيرن همه در تاپيك‌هاي مربوطه از مشكل سرعت يا قطع شدن پورت‌هاي V*P++N يا كم شدن ناگهاني سرعت شبانه خبر مي‌دهند (به ماند كه صبانت خيلي وقته كه شبانش افتضاه شده بود و اين دليل تغيير من بود) ولي من هم همين اواخر با چنين مشكلي مواجه شده‌ام و با تماس با پشتيباني آسياتك متوجه شدم دارند تغييراتي در سيستمظهاي خود مي‌دهند كه بر اساس گفته آنها تا هفته بعدي ادامه خواهد داشت!؟

. اگر اين تغييرات كه همزمان در (حداقل) 3 ISP دارد رخ مي‌دهد و نتيجه‌هاي آنها هم همه مشابه هم است (كم شدن سرعت شبانه/قطع شدن كامل پورت V+P/N/ و ...) احتمال يك تغيير اساسي در اينترنت كل كشور مي‌رود!؟ فقط خدا بخير بگذرونه!؟ چون بندگان خدا كه فقط منتظر تغييرات مي‌مانند تا با آن خود را سازگار نمايند!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/07
26.gif
103.gif

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان عزيز
1.gif

متوجه شدم دارند تغييراتي در سيستمظهاي خود مي‌دهند كه بر اساس گفته آنها تا هفته بعدي ادامه خواهد داشت!؟

. اگر اين تغييرات كه همزمان در (حداقل) 3 ISP دارد رخ مي‌دهد و نتيجه‌هاي آنها هم همه مشابه هم است (كم شدن سرعت شبانه/قطع شدن كامل پورت V+P/N/ و ...) احتمال يك تغيير اساسي در اينترنت كل كشور مي‌رود!؟ فقط خدا بخير بگذرونه!؟ چون بندگان خدا كه فقط منتظر تغييرات مي‌مانند تا با آن خود را سازگار نمايند!؟

67.gif

26.gif
103.gif

هزار و صد آفرین به شما که اینقدر خوب حدس زدی !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام AMIR0098 عزيز
1.gif

. شما پينگت 26 هست!؟!؟!؟!؟!؟ چيه شما اينترنتتون را مستقيمن از **** گرفتيد؟! چون مخابرات مال اونهاست و همه ISPهاي ايران هم از كانال كنترلي اونها مي‌گذره به همين دليل پينگ زير 200 به شكا عادي غير ممكنه! مگر اينكه مستقيم و بدون اين محدوديت‌ها شما وصل شده باشيد!؟!؟
39.gif

. پينگ‌هاي من رو ببين:
Google Ping is: 266
Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Ping is: 328
Yahoo! Canada Ping is: 250

. الان آسياتك دارم ولي تقريبن عين همين شماره‌ها هم زماني كه صبانت و بعدش پارس آنلايني بودم هم داشتم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/15
26.gif
103.gif

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
نوچ از خود صبانت گرفتم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام AMIR0098 عزيز
1.gif

نوچ از خود صبانت گرفتم
. خوب احتمالن اين صبانته توي **** هست!
21.gif
ميشه يه تست دستي بزني؟ برو توي داس (توي cmd) بعد توش بنويس ping download.com ببين پبگت چنده بعدش اون average(متوسطش) را اينجا بنويس. (آخرين خط هست)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/15
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام AMIR0098 عزيز
1.gif

اینو بلد نیستم !
. آها! دستت درد نكنه كه يك تست ديگه انجام داديد. خوب اون روش Ping از محيط DOS يكمي دقيقتره! جهت اطلاع عرض كنم:

1) اگر ويندوز شما XP است از منوي Start ويندوز به گزينه Run...‎ رفته و در آن بنويسيد cmd و كليد Enter ار از روي صفحه كليد (keyboard) فشار دهيد. اگر ويندوز شما Vista يا 7 است، در كادر جستجوي بالاي سر دكمه Start بنويسيد cmd و باز كليد Enter را از صفحه كليد فشار دهيد. پنجره سياه رنگ داس با يكسري نوشته سفيد توش باز مي‌شود.

2) روي پنجره داس يك كليك كنيد و توش با كمك صفحه كليد عبارت ping download.com را بنويسيد و كليد Enter را از صفحه كليد فشار دهيد.

3) با فشاز كليد Enter يكسري خطوط مثل نمونه زير نوشته مي‌شود:

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]‎
‎Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.‎

C:\Users\IgImAx>ping download.com

Pinging download.com [64.30.224.118] with 32 bytes of data:‎
Reply from 64.30.224.118: bytes=32 time=307ms TTL=233‎
Reply from 64.30.224.118: bytes=32 time=308ms TTL=233‎
Reply from 64.30.224.118: bytes=32 time=308ms TTL=233‎
Reply from 64.30.224.118: bytes=32 time=310ms TTL=233‎

Ping statistics for 64.30.224.118:‎
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),‎
Approximate round trip times in milli-seconds:‎
Minimum = 307ms, Maximum = 310ms, Average = 308ms

C:\Users\IgImAx>‎

. آنچه كه اينجا مهم است نتيجه تست‌هاي پينگ است كه با خط قرمز مشخص شده و شما كافيست همون عدد Average را اينجا قرار دهيد.

. جهت اطلاع بيشتر شما، مخصوصن يكسري خطوط را رنگي نمودم تا بشود رويشان توضيح داد. در داس به عبارت سبز رنگ كه در انتهاي آن كاراكتر < قرار دارد مي‌گويند DOS Prompt و در ايراني به آن مي‌گويند 'خط فرمان داس'. ما هميشه در جلوي اين DOS Prompt فرامين داس را مي‌نويسيم و با فشار كليد Enter آنها را اجرا مي‌كنيم. در اينجا اون عبارت Ping يك فرمان داس است و آنچه جلوي آن نوشته شده پارامتري است براي آن دستور. پارامتر ما در اينجا آدرس سايت Free software downloads and software reviews - CNET Download.com است و فرمان Ping در چهار تست متوالي سرعت رفت و برگشت اطلاعات از سيستم شما تا اين سايت را تست مي‌كند. در انتها در خط قرمز رنگ حداقل و حداكثر و متوسط اين چهار تست به شما نمايش داده مي‌شود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/15
26.gif
103.gif

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
Minimum = 367ms, Maximum = 370ms, Average = 368ms‎

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام AMIR0098 عزيز
1.gif

Minimum = 367ms, Maximum = 370ms, Average = 368ms‎
. اوه! ممنون بابت زحمت دوبارتون. ببينيد اين تسته خيلي دقيقتر از اون سايت Speedtest هست. حتا براي تست دنلود و آپلود هم دنلود عملي به كمك يك برنامه مديريت دنلود مثل IDM و ... باز هم دقيقتر از سايت فوق است. كلن اينجور سايت‌ها آنچنان نتيجه تست‌شان (حداقل براي ما ايراني‌ها) دقيق نيست!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/15
26.gif
103.gif

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام AMIR0098 عزيز
1.gif

. شما پينگت 26 هست!؟!؟!؟!؟!؟ چيه شما اينترنتتون را مستقيمن از **** گرفتيد؟! چون مخابرات مال اونهاست و همه ISPهاي ايران هم از كانال كنترلي اونها مي‌گذره به همين دليل پينگ زير 200 به شكا عادي غير ممكنه! مگر اينكه مستقيم و بدون اين محدوديت‌ها شما وصل شده باشيد!؟!؟
39.gif

. پينگ‌هاي من رو ببين:
Google Ping is: 266
Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Ping is: 328
Yahoo! Canada Ping is: 250

. الان آسياتك دارم ولي تقريبن عين همين شماره‌ها هم زماني كه صبانت و بعدش پارس آنلايني بودم هم داشتم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/15
26.gif
103.gif

IgImAx از شما بعيده :blink:
به اون تصوير يك بار ديگه توجه كنيد، اون تست از يك سرور تو خود ايران بودش، واسه همين هم پينگش اونقدر كمه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
IgImAx جان یه بار به تصویر دقت کن هر دو تست از سروری توی تهران و کرج بوده. معلومه پینگ انقدر کم هست.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام pejii و mahni1390 عزيز
1.gif

IgImAx از شما بعيده :blink:
به اون تصوير يك بار ديگه توجه كنيد، اون تست از يك سرور تو خود ايران بودش، واسه همين هم پينگش اونقدر كمه.
. نه همچين هم بعيد نيست! آدم جايزالخطا! هست!
71.gif
بله حق با هردوي شماست، نمي‌دانستم سايت Speedtest در ايران هم سرور ايجاد كرده! الان رفتم توي سايتشون ولي خود سايت باز هم نزديكترين سرور خارج ايران را به من پيشنهاد داد كه همين هم درسته نه يك سرور دم گوشمون!!! اين نتيجه تست ISP منه (آسياتك) با سروري در تهران(سرور توي تهران گويا اين سايت http://www.iranet.ir است):

. آخه مگه اين اعداد معني واقعي و كاربردي دارند؟! يا اين تست زير كه تا حدودي درستتر است چون از همون سايت و از يكي از نزديكترين سرورهاي خارج ايران تست شده:

. اگرچه همانطور كه عرض كردم، هيچيك از نتايج سايت‌هاي فوق و مشابه آنها دقيقن كاربردي و درست نيستند! چرا؟! چون اينچنين سايت‌هايي يك داده با حجم محدود را در مدت زماني كوتاه جهت Send/Receive تست مي‌كنند. خوب اين روش تست اون هم براي ISPهاي ايراني غلط است! خيلي از ISPهاي ايراني سرويس خودشان را گاهي طوري تنطيم مي‌كنند كه در 5~30 ثانيه اوليه شروع دنلود حداكثر سرعت شبكه را به كاربر مي‌دهند ولي بعدش.....!!!!؟؟؟؟ به غير از اين ثبات نمودار حداكثر دنلود در اكثر ISPها و روز‌هاي خاص در ايران ثابت نيست! من دوستاني در خارج دارم درسته كه گاهي در شبكه آنها هم ممكنه ميزان استفاده و بار شبكه بالا برود ولي حداقل آنها در تست‌هايشان نمودرا سرعتشون ثبات دارد. ببينيد دنلود زير توسط IDM و در 8 سگمنت و از سايت Download.com براي دنلود فايل Avira به حجم 79MB انجام شده:

لينك تصوير
نمودار از راست به چپ حركت مي‌نمايد و فاصله هر نقطه چين عمودي 30 ثانيه است و در زير نمودار سرعت لحظه كنوني DL/UL (ميشه سمت راست ترين قله نمودار) و در سطون سمت چپ سرعت حداكثر دنلود كه برابر نك بلندترين نمودار درون تصوير است.
(پس با توجه به خطوط نقطه چين عمودي، زمان تست 2 دقيقه و 30 ثانيه بوده)

. هيچي بهتر از تست عملي نيست! و متاسفانه در كل صفحات اين تاپيك و تاپيك‌هاي ديگر دوستان تصويري از سايت speednet قرار داده‌اند كه هيچ نشاني از سرعت واقعي و عملي آنها ندارد!!! براي Ping همون Ping داس يا هر برنامه‌اي در سيستم عامل و براي بدست آوردن سرعت واقعي DL/UL، تست دنلود و آپلود با برنامه‌هاي مخصوصشون است. براي مثال، اين‌ها پينگ‌هاي واقعي شبكه من هستند در همين ابتداي كانكشن فعليم:

‎‎4) 2:03:40 PM > Connecting to DAY Account after 1 try(s).‎
‎5) 2:03:42 PM - Ping test start:‎
www.google.com Ping is: 312
www.download.com Ping is: 344
www.yahoo.com Ping is: 437

. حتا در بازي‌ها كه پينگ را لحظه‌اي نمايش مي‌دهند (بسته بو نوع بازي) اكثرن پينگ من روي ميانگين 212 مي‌چرخد. در بعضي ديگر بيشتر و در بعضي كمي كمتر... ولي پينگ زير 150 براي سرور خارجي!؟ محال است!!! و اين پيگ بالاي ما هيچ ربطي به سرعت شبكه ندارد! بلكه بارها بچه‌هاي حرفه‌اي شبكه در اينجا مطرح نمودهظاند كه دليل اين پينگ بالاي 200 همون گلوگاهاي كنترلي بين ISP ما و خارج كشور هستند!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/16
26.gif
103.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دیروز خیلی افتضاح شده بود. امروز بهتر شده.

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
دارم سرویسمو عوض میکنم دنبال سرویس نامحدود میگردم .صبا نت سرویس 128 نامحدودش سرعت دانلودش تو روز یا شب چند هست؟

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
همیشه جالب نبوده :blink:

صبح خیلی حال داده دانلود رفته بود روی 180 :D
بازم میخواممممممممم:p

alfons

Registered User
لایک‌ها
7

چند وقته شبها خیلی مزخرف میشه :(

منظورم سرویس شبانه نیست . از ساعت 20 تا 24 رو میگم .

در طول روز هم کار کردن با ایمیل بسیار اعصاب خرد کن شده :hmm:

Last edited:

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
امشب که شاهکاره !

از یاهو پینگ گرفتم

Ping : 323ms

Packet Loss : 75%

بالا