• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
شیشولی رستورانی هست نرفته باشی ؟ ماشالا همش در حال بخور بخور :دی

رستوران اسفندیار هم عالیه ... مثلا استیک سفارش بدید میگه Welldone میخواید یا Grill یا Half Grill

یعنی با چند مدل پخت و حالت براتون میاره ... کسی آبدار دوست داره یا خشک یا نیمه خشک

قیمتاش خیلی بالاست ... 100 مدل سس میاره میزاره جلوتون ... پیانیست داره

در کل خیلی جای خوبیه اما بابت هر نفر الان فکر کنم 40 تومنی در بیاد

جاشم که بین جردن ولیعصره

38619_piesmiley1.gif:lol:

تقریبا همه جا رو تجربه کردم بیشتر طرف شمال تهران و شرق رو رفتم ... زندگی مجردی همینه دیگه یه متخصص حرفه ای ازت می سازه . یه گرگ بارون دیده

اسفندیار رفتم چند سال پیش یادم نیست چی خوردم مهمون بودم !!!!!!;) می خوای مهمونت کنم یا مهمونم کنییی؟؟؟؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
درود
یعنی خاک تو سر اون رستورانی که اینو نپرسه برای استیک :lol:
استیک گفتی من یادم اومد که یه رستوران یونانی هست به اسم سانتورینی ، تو مرکز خرید گاندی ، طبقه پایین ، غذاهای محلی یونانی داره و کلا فرنگی، سانتورینی اصلا اسم یکسری جزیره هست در جنوب یونان ، میگن خشگله ما که نرفتیم ، اما رستورانش تو تهران که هم قیافه ش خوبه هم کلاس قیمتش بالاست ، نفری 40 تا 50 تومن خرجتون میشه ، ولی انصافا کیفیت غذاش عالیه ، استیکش هم خوبه اگه غذاهای یونانی نخواین ، کسایی که توش کار می کنن مثل ویتراش ، همه شعور دارن و مثل خیلی از ویتر های گنده دماغ رستورانهای ( مخصوصا سنتی ایرانی) با آدم برخورد نمی کنن، ما که جا خوش کرده بودیم تا ساعت 12.30 که رسما عذرمونو خواستن ! به خاطر تعطیلی پاساژ البته

سلام رئیس شما که سلطان شماره یک رستوران با فست فود‌های تهرون با کشورهای اطرافی‌ یه سوالی داشتم ازت
زرچ هنوز هست ؟ یه زمانی‌ حرف اول رو میزد تو استیک . میخوام ببینم تازگی رئیس اونورا رفتی‌ یا نه اگه اره یه اطلأعاتی راجع بهش به ما بده حالشو ببریم

ارادت

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مشاهده پیوست 77017:lol:

تقریبا همه جا رو تجربه کردم بیشتر طرف شمال تهران و شرق رو رفتم ... زندگی مجردی همینه دیگه یه متخصص حرفه ای ازت می سازه . یه گرگ بارون دیده

اسفندیار رفتم چند سال پیش یادم نیست چی خوردم مهمون بودم !!!!!!;) می خوای مهمونت کنم یا مهمونم کنییی؟؟؟؟

مهمون اگه میکنی بگو بریم ... استیک میخورم
whistle.gif
234%20%2852%29.gif

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام رئیس شما که سلطان شماره یک رستوران با فست فود‌های تهرون با کشورهای اطرافی‌ یه سوالی داشتم ازت
زرچ هنوز هست ؟ یه زمانی‌ حرف اول رو میزد تو استیک . میخوام ببینم تازگی رئیس اونورا رفتی‌ یا نه اگه اره یه اطلأعاتی راجع بهش به ما بده حالشو ببریم

ارادت
درود
اولا که ارادت ما بیشتر
بعدش هم که سلطان کیه ؟ ما حالا حالا ها شاگرد شماییم آقا ، بویژه تو امر رستوران و این حرفا
بعدش هم زرچ مهنازو میگی ؟ آره بابا هنوز هم هست ، استیکش هم خوبه حرف نداره ، جات خالی نزدیک شرکت ماست ، رفته بودیم تازگیا ، ولی ، یه چی که باهاش حال نمی کنم اون صندلی های ردیف وسطش عین خورشت خوری های صدسال پیش چیدن ، ولی غذاش خوبه ، دسر پلمبیرش هم من طلبه م ، قیمتش مناسبه ، میتونی بگی بالاست با پیش غذا و دسر استیکت نزدیک 30 تومن میشه ، ولی می ارزه

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قلکمو شکوندن

مشاهده پیوست 77038 کمر بر خونه خراب کردن من بستی چرا؟؟:lol:

چه معنی داره آدم ادکلن به کسی که عاشق ادکلنه نده ... نه جدا چه معنی داره ؟ یه ساندویچ هایدا هم در کنارش ما راضییم ... ادکلن ایسی میاکیم تموم شده ... یدونه 120 میل لطفا :دی

======================

رستوران شار هم فوق العاده بود ... یه مدته که بسته بود ... تو خیابون الوند آرژانتین ... بیلیارد شار هم بود ... مکانش فوق العاده با کلاس و عالی بود

مهران مدیری و علی رضا عصارم همیشه اونجا بودن

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
چه معنی داره آدم ادکلن به کسی که عاشق ادکلنه نده ... نه جدا چه معنی داره ؟ یه ساندویچ هایدا هم در کنارش ما راضییم ... ادکلن ایسی میاکیم تموم شده ... یدونه 120 میل لطفا :دی

======================

رستوران شار هم فوق العاده بود ... یه مدته که بسته بود ... تو خیابون الوند آرژانتین ... بیلیارد شار هم بود ... مکانش فوق العاده با کلاس و عالی بود

نرفتم اما می رم به زودی

چی می خوای عطر تقدیم کنم :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نرفتم اما می رم به زودی

چی می خوای عطر تقدیم کنم :)

فکر کنم بسته باشه الان ... زیتونم حتما برو تو ولی عصر پشت ونوس برگر

-----------------

عطر نه ... ادکلن ... ایسی میاکی 120 میل :دی

ورساچه بلو ... فراری بلو ... همین مرسی
2i8d4ao.gif

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237

یادش بخیر شار ، اولهاش دخترای یونیفورم پوشی بودن که شار ها رو تو لوزی می چیدن و میز مرتب می کردن ، بعدش اماکن گیر داد ، دخترارو مرخص کردن ، مهران مدیری هم آره با عصار همیشه اسنوکر ردیف می کردن ، دو سه بار یادمه عصار نبود مهران مدیری با خودش بازی می کرد ، خوبی رستورانش این بود که هیچ وقت بدون رزرو راه نمی داد ، الان که دیگه نیست گمونم ، هست؟

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
این بالاشهری ها چه چیزایی میخورن , ما دیگه خیلی هنر کنیم پای مرغو بکشیم به سیخ کباب کنیم

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
والا من جاهای مختلف با قیمتهای مختلف دیدم :D
تو نبرد (سمت پیروزی) 4500 دیدم 5000 الی 5500 هم دید
طرف محل خودمون (طالقانی) 7500 الی 8500

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
دم خونه ما تو ساقدوش میده 5200 ، بریانکده دوزلی، چون خیلی حجم کار بریونش بالاست و هر کی از اونجا رد میشه میگیره بریونش می کنه ! ماهی بریون و بلدرچین بریون هم داره ، کلا چیزی جز بریون نداره، سایز مرغاشم کوچیک نیست، ولی خودتو آماده کن واسه یه صف آنچنانی

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
پیتزای بیست تیک رو امتحان کردین ؟ پیتزاهاش خیلی خوشمزه هست . از 8500 هست تا 6500 . برگر هم داره از 4500 تا 3300 .5 نوع ساندویچ هم داره که 3500 هست .
یه جور سیب زمینی ویژه هم داره که انصافا خیلی خوشمزه هست . حتما امتحانش کنین .

شعبه اول : خیابان ولی عصر . بالاتر از چهارراه پارک وی . خیابان فرشته ( فیاضی) نبش پاساژ فرشته . تلفن 22649990
شعبه دوم : یوسف اباد . ( ادرسشو دقیق نمیدونم ) تلفن : 88062777

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آقا من شیلا رو پیشنهاد میکنم
تو اکثر جاهای مهم ، تهران هم شعبه داره

مبتکر هات داگ تو ایران هستش

من عاشق هاتداگاشم خیلی عالیه

اینن سایت

Shila

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من از زیر پل گیشا تو تابستان 5900 می خریدم. متوسط بود. ولی خوشمزه بود. میخوام ببینم کجاها ارزانتره نسبت به سایز .تو دزاشیب 5500 میده ولی کوچیکه و یکجوریه که ادم رغبت نمیکنه بخره. یخزده وارداتی باید باشه. تو محل یا شهر شما چنده؟

نشاط - توی ستارخان - بپرسید بهتون میگن

بالا