• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ممنونم بابت پیگیریتون دوست عزیز.
خب خدا رو شکر جواب منو هم دادن .
به احتمال زیاد بتونم 7 8 نفر رو برای کلاس جمع کنم . چون خیلی وقته دارم سعی می کنم وینگ چون رو به دوستانم بشناسونم و خیلی هاشون هم خوشبختانه ابراز علاقه کردن .
فقط نمی دونم باشگاه یا محلی رو برای آموزش در نظر گرفتن یا نه . چون در این مورد هم من می تونم کمکشون کنم و یک باشگاه واسشون پیدا کنم .
در هر صورت امیدوارم تا موقعی که وینگ چون در اهواز آموزشش شروع میشه کشیدگی همسترینگ منم مداوا بشه که برم سر تمرین ...

خواهش میکنم دوست من وظیفس .
بهترین کار اینه که با خود مربی تماس بگیرید شمارشو گذاشتن براتون .

امیدوارم مداوا بشه که حتمأ میشه .

موفق باشید .

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
یه نرم افزار فلش هست بصورت مجازی ایکیدو رو آموزش میده... کسی داره آپلود کنه حالشو ببریم ؟ :D

سلام اگه منظورت aikido 3d هستش میتونی از اینجا به صورت غیر تکنولوژیک تهیه کنی

Iran Aikido

ولی تو نت زیاد بگردی پیدا میشه ولی مساله مهم فایل و روش کرک کردنشه که نسبت به نرم افزارای دیگه کمی حوصله بیشتری میخواد
اگه با تور نت بخوای بگیریش آدرس زیر مشخصاتشه:
Aikido 3D Ultimate Aikido explanation and training software - Demonoid

اینم فایلش که یه راس بندازی تو برنامه تور نت: البته فشرده شدس
http://up5.iranblog.com/images/qbf4pzgau2vnv5tzch9p.rar

اگر تکنیکایی که توش میبینی رو با خیلی تکنیکایی که از اساتید بزرگ میبینی مقایسه کنی کلی تفاوت داره ولی خب یقینا آی کی دو هست
بیشتر بدرد مرور تکنیک میخوره چون آی کی دو به ریزه کاریاش استواره و تو فیلم و حالت بدون توضیح، سخت میشه اصولی کار کرد

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
باور کنید همین استاد های خوبی که شما دربارشون حرف میزنید به خاطر عدم صلاحیت بعضی ها .... یا گوشه گیر شدند و یا ....

حالم خیلی بده .. از استاد های دروغین دلم پره .. از مسئولان فدراسیون.. از یه مشت آدم متعصب و نادان..
دوست داشتم بتوانم بدون هیچ محدودیتی از وضع ورزش در ایران .....
:(

آقا این بحث تو این فروم بسیار چالشی و تماشاگر پسنده چون مثل برنامه نود هروقت که به راه میفته کلی فیدبک :)blink:) میده و یجورایی مثل باتری به باتری کردن ماشین بحث رو راه میندازه

arash1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها کسی آدرس باشگاه نینجا نزدیک منطقه 18 میدونه کجاست؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام بچه ها کسی آدرس باشگاه نینجا نزدیک منطقه 18 میدونه کجاست؟

سلام دوست من
من باز هم برگشتم با دانش و.......... بیشتر

دوست من در ایران باشگاه نینجا وجود نداره . و بوجینکان هیج ربطی به نینجوتسو نداره به بغیر از یک سری موارد خیلی کوچیک.
در ایران باشگاه بوجینکان بودو تای جوتسو هست اما نه نینجوتسو . ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا این بحث تو این فروم بسیار چالشی و تماشاگر پسنده چون مثل برنامه نود هروقت که به راه میفته کلی فیدبک :)blink:) میده و یجورایی مثل باتری به باتری کردن ماشین بحث رو راه میندازه

بله دوست من

arash1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

دوست من در ایران باشگاه نینجا وجود نداره . و بوجینکان هیج ربطی به نینجوتسو نداره به بغیر از یک سری موارد خیلی کوچیک.
در ایران باشگاه بوجینکان بودو تای جوتسو هست اما نه نینجوتسو . ممنون از حسن توجه شما

ممنون من منظورم همون باشگاه نینجوتسو بود
کسی نزدیک منطقه 18 میشناسه؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون من منظورم همون باشگاه نینجوتسو بود
کسی نزدیک منطقه 18 میشناسه؟

دوست من بازم میگم باشگاه نینجوتسویی در ایران وجود نداره .هیچ جای دنیا جز ژاپن نیست. شاید نینجا هایی باشن اما باشگاه نینجا واقعی فقط ژاپن
او چیزی هم که شما تو ایران می بینی بوجینکان هست که اکبر فرجی تدریس میکنن
بوجینکان به گفته بنیان گزارش نینجوتسو هست. اما نینجوتسو نیست و من در آوردی شخص سوک هاتسومی هست.

فکر میکنم باشگاه کبکانیان تو ۷ تیر به شما نزدیک باشه
اما بازم میگم حقیقت نینجوتسو نیست

ممنون از حسن توجه شما

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
سلام سلام . باشگاه موی تای ، کیک بوکس یا هر ورزش رزمی توی همین سبک سراغ دارید ؟؟

//

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام . خیلی وقته نیومدم . ....
کو گوش شنوا . هر چی تو سر خوذم میزنم فایده نداره . تقصیر خودمه . حالم از خودم بهم می خوره . استاد خوب تو ایران ؟؟؟ دارم کم کم به این نتیجه میرسم وجود نداره . اصلا قصد توهین به هیچ استادی ندارم . نمی دونم ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من
سلام دوست عزیز خوش به حالت ... بادبادک برای پرواز کردن نیاز به باد مخالف داره . هر چه قدر مخالفانت بیشتر باشند تو بیشتر صعود میکنی پس به کارت ادامه بده.
اما از بخت بد من گیر باد موافق افتادم . با کله خوردم زمین.:lol:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم بابت پیگیریتون دوست عزیز.
خب خدا رو شکر جواب منو هم دادن .
به احتمال زیاد بتونم 7 8 نفر رو برای کلاس جمع کنم . چون خیلی وقته دارم سعی می کنم وینگ چون رو به دوستانم بشناسونم و خیلی هاشون هم خوشبختانه ابراز علاقه کردن .
فقط نمی دونم باشگاه یا محلی رو برای آموزش در نظر گرفتن یا نه . چون در این مورد هم من می تونم کمکشون کنم و یک باشگاه واسشون پیدا کنم .
در هر صورت امیدوارم تا موقعی که وینگ چون در اهواز آموزشش شروع میشه کشیدگی همسترینگ منم مداوا بشه که برم سر تمرین ...
با سلام به دوست عزیز . شما چه قدر در مورد آقای قهرمانی اطلاع داری ؟؟ میشناسیش ؟؟ به نظرت سبک وینگ چون ایشون یا بهتر بگم چیزی که ایشون کار میکنند صحیح و اصیله ؟؟ می تونی بیشتر تحقیق کنی . ضررش کمتره .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام به دوست عزیز . شما چه قدر در مورد آقای قهرمانی اطلاع داری ؟؟ میشناسیش ؟؟ به نظرت سبک وینگ چون ایشون یا بهتر بگم چیزی که ایشون کار میکنند صحیح و اصیله ؟؟ می تونی بیشتر تحقیق کنی . ضررش کمتره .

سلام خوش اومدی دوست من

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست عزیز خوش به حالت ... بادبادک برای پرواز کردن نیاز به باد مخالف داره . هر چه قدر مخالفانت بیشتر باشند تو بیشتر صعود میکنی پس به کارت ادامه بده.
اما از بخت بد من گیر باد موافق افتادم . با کله خوردم زمین.:lol:
ممنون دوست من . شما همیشه لطف داشتی
اگه خوب دقت کنی حالا تازه مغز تو اولین ریست خودش رو انجام داده :) این اولینش نیست ِ آخرینش هم نخواهد بود
‍پس تو هم داری دانش بهتری یاد میگیری جنگجو :)

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
من رزمی کار نیستم ولی رزمی کاران را دوست دارم :rambo:
والا برادر من چند سالی هست که رزمی کار میکنه. رشته های مختلفی هم تجربه کرده..
به نظرش سبک قوی و کارامد جیت کاندو سبک کالی اسکریما هست که خودش الان چند سالی تو این رشته هست .
خود من حدود 10-12 سال پیش وقتی جوون بودم :rolleyes: کونگفو تو آ کار میکردم پیش استاد محمد تقی مهدینژاد ( امیدوارم اسمش را جا به جا نگفته باشم) . یادش بخیر . استاد خوب و بزرگی بود . یک بار مربی تیم ملی شد و برای اولین بار ایران تو مسابقات جهانی ووشو - سان شو شرکت کرد و همان یه بار تو هم دنیا مقام اول تو ووشو و دوم توی سان شو آورد . بعد که کنارش گذاشتن دقیقا دو سال بعد ایران تو آسیا اوت شد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون دوست من . شما همیشه لطف داشتی
اگه خوب دقت کنی حالا تازه مغز تو اولین ریست خودش رو انجام داده :) این اولینش نیست ِ آخرینش هم نخواهد بود
‍پس تو هم داری دانش بهتری یاد میگیری جنگجو :)
دانش بهتر ؟؟؟؟ َبه خدا من بدبخت شدم . اگه بدونی تو این چند هفته اخیر چی بهم گذشته .... سر به کوه و بیابون گذاشتم . دیگه مثل همیشه با انرژی باشگاه نمی رم . دیگه برام مهم نیست تفاوت جودو با جوجیتسو چیه . خدا میدونه کی حالم بهتر میشه . من مثل تو نیستم . تو از من خیلی بهتری . به خاطر همین کم نیاوردی اما من بریدم . کم اوردم . اون قدر اطلاعات ریزو درشت از کثافت کاری های به اصطلاح اساتید در همه سبک ها در اوردم که حالم بهم می خوره . تازه تنها به اینجا ختم نمیشه . بحث من تنها بر سر استاد نماها نیست . موضوع اصلی چیز دیگه ای است. ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دانش بهتر ؟؟؟؟ َبه خدا من بدبخت شدم . اگه بدونی تو این چند هفته اخیر چی بهم گذشته .... سر به کوه و بیابون گذاشتم . دیگه مثل همیشه با انرژی باشگاه نمی رم . دیگه برام مهم نیست تفاوت جودو با جوجیتسو چیه . خدا میدونه کی حالم بهتر میشه . من مثل تو نیستم . تو از من خیلی بهتری . به خاطر همین کم نیاوردی اما من بریدم . کم اوردم . اون قدر اطلاعات ریزو درشت از کثافت کاری های به اصطلاح اساتید در همه سبک ها در اوردم که حالم بهم می خوره . تازه تنها به اینجا ختم نمیشه . بحث من تنها بر سر استاد نماها نیست . موضوع اصلی چیز دیگه ای است. ...
واسه همینه که میگم تازه ریست شدی :) این ها خصلت یک جنگجو هست :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من رزمی کار نیستم ولی رزمی کاران را دوست دارم :rambo:
والا برادر من چند سالی هست که رزمی کار میکنه. رشته های مختلفی هم تجربه کرده..
به نظرش سبک قوی و کارامد جیت کاندو سبک کالی اسکریما هست که خودش الان چند سالی تو این رشته هست .
خود من حدود 10-12 سال پیش وقتی جوون بودم :rolleyes: کونگفو تو آ کار میکردم پیش استاد محمد تقی مهدینژاد ( امیدوارم اسمش را جا به جا نگفته باشم) . یادش بخیر . استاد خوب و بزرگی بود . یک بار مربی تیم ملی شد و برای اولین بار ایران تو مسابقات جهانی ووشو - سان شو شرکت کرد و همان یه بار تو هم دنیا مقام اول تو ووشو و دوم توی سان شو آورد . بعد که کنارش گذاشتن دقیقا دو سال بعد ایران تو آسیا اوت شد.
هرکسی تو هر رشته ای هست سبکش بهترینه :)

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2

سلام
ابتدا ذکر کنم که نمودار اعتماد به نفس حالت سینوسی داره که احتمالا شما در پایین ترین حالت قرار گرفتی و ناراحتی :D
به چیزای خوب تمرکز کن پنجره عشق هوا فکر زمین مال من است ;)
به جای اطلاعات ریز و درشت هم میتونی مثل من بزنی تو سبک دیدن فیلم های مستند تا اعصابت ریلکس بشه:::rambo::f34r:::

در مورد استاد خوب تو ایران هم نگران نباش من سعی و تلاشم را به کار خواهم بست تا استادی نمونه و زبانزد شوم:thumbsdow :puke:
احتمالا من هم تو نموداری که ابتدا ذکر کردم در بالاترین حالت قرار گرفتم:blink::wacko:

بالا