• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
خوب بچه ها من که دانشگاه تکميل ظرفيت قبول شدم و ميرم و از سربازی راحت ميشم ، بعد از اين که برگردم هم ديگه معاف ميشام
پس ديگه سربازی بعد از 5 ماه و 20 روز کلّا تموم شد برا من ، ديگه فکر کنم وقتشه که اين سايت رو از تو bookmark دربيارم

همگی موفق باشيد

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
درخواست کمک فوری؛

من اول معاف از رزم شناخته شدم برای چشمام و بعدش رفتم اعتراض کردم و دکتر واسم معاینه مجدد نوشت و پروندم رو از بایگانی دراوردم و دوباره به جریان افتاد و طرف ( باجه 3 ) بهم گفت که برو خونه و منتظر باش تا نامه بیمارستان بیاد ( مثل سری اول )، اما به جای نامه بیمارستان، برگه سبز اومد در خونمون :wacko: ( 19 آبان هم زده تاریخ اعزام! )
بعدش رفتم **** وظیفه و گفت این برگه سبز باطله!!!!!!!! با خودشون بدجوری درگیر هستن! حالا این برگه سبز رو چکار کنم؟ من به حرف اینا اطمینان ندارم. چجوری برم خودم باطلش کنم؟ ( شنیدم میگن پلیس +10 باطل میکنه )، اما مدرکی هم بهم نمیدن که ثابت بشه دوباره معاینه مجدد گرفتم و نباید اصلا برگه سبزی در خونمون میومده ...
حالم از این خر تو خریاشون بهم میخوره ...
تا حالا واسه کسی از شما، یه همچین اتفاقی افتاده؟

hosseinshirzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دم شما گرم، کلی خیال من رو راحت کردی، کلا از 02 راضی بودی؟

hosseinshirzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستای عزیزی که 02 بودن اگه میشه راهنمایی کنند که شرایط کلی اونجا چطوره، وسایل برای روز اعزام چی با خودم ببرم؟ من فوق لیسانسم و متاهل.

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،
دوستان قضیه این حساب بانکی چیه؟
موقع ارسال مدارک، دفتر پلیس + 10 به من گفت باید تو بانک سپه حساب باز کنی، بعد الان میگن مثل اینکه بانک ارتش عوض شده، راسته؟
راستی من 1.8 اعزامم، اموزشگاه نظامی نزاجا پاسداران، کسی هست؟

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
سلام ،
دوستان قضیه این حساب بانکی چیه؟
موقع ارسال مدارک، دفتر پلیس + 10 به من گفت باید تو بانک سپه حساب باز کنی، بعد الان میگن مثل اینکه بانک ارتش عوض شده، راسته؟
راستی من 1.8 اعزامم، اموزشگاه نظامی نزاجا پاسداران، کسی هست؟

سلام دوست عزیز تو صفحه قبلی داد زدیم کسی جا نمونه!!! منم 1.8 آموزشگاه نظامی نزاجا هستم . حساب بانکی هم من قبلا یه عابر بانک سپه داشتم شماره حساب همون رو زدم . رو برگ سفید هم همونو زده. فکر نمیکنم عوض شده باشه . باید بریم ببینیم اونجا بهمون چی میگن.

شما از کجا هستید ؟ تهران یا جای دیگه ؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوستای عزیزی که 02 بودن اگه میشه راهنمایی کنند که شرایط کلی اونجا چطوره، وسایل برای روز اعزام چی با خودم ببرم؟ من فوق لیسانسم و متاهل.
آره من راضی بودم . کسی کاری به کارمون نداشت و تا تونستم پيچوندم ، نه ورزش نه رژه هيچ
در مورد اينکه چی با خودت ببری ، من خودم روز اوّل هيچی نبرده بودم ،حتی يه قاشق که باهاش ناهار بخورم
اگه تهرانی هستی ، هيچی نبر ، چون هر روز ميتونی برگرگردی خونه اگه نگاهبان نباشی
از اونجايی هم که تو 02 ميتونی با شخشی بری و بيای ، ميتونی يونی فرم هاتو بزاری تو کمدت تو پادگان ، که ديگه با لباس شخشی بيای و بری
اين کاری بود که من ميکردم . در ضمن روبروی پادگان هم پارکينک هست که اگه بخوای با ماشين بری ، ماشينتو بزاری توش خيالت راحت باشه
جو افسرده کننده اي داره 02 ولی نگران نباش ،هر روز که ميآی بيرون فراموش ميکنی ، زود هم ميگزره ،
موفق باشی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تو آموزشی سعی کنیم که کجا بیفتیم؟!

آشپزخونه،منشی،کارای کامپیوتری و ...

یا اصلا سعی نکنیم که جایی بیفتیم؟همین جوری بریم عین آدم آموزشی...

در ضمن همچنان کسی اول آبان پادگان **** شهدای کرمانشاه نبود؟!!!!

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
آره من راضی بودم . کسی کاری به کارمون نداشت و تا تونستم پيچوندم ، نه ورزش نه رژه هيچ
در مورد اينکه چی با خودت ببری ، من خودم روز اوّل هيچی نبرده بودم ،حتی يه قاشق که باهاش ناهار بخورم
اگه تهرانی هستی ، هيچی نبر ، چون هر روز ميتونی برگرگردی خونه اگه نگاهبان نباشی
از اونجايی هم که تو 02 ميتونی با شخشی بری و بيای ، ميتونی يونی فرم هاتو بزاری تو کمدت تو پادگان ، که ديگه با لباس شخشی بيای و بری
اين کاری بود که من ميکردم . در ضمن روبروی پادگان هم پارکينک هست که اگه بخوای با ماشين بری ، ماشينتو بزاری توش خيالت راحت باشه
جو افسرده کننده اي داره 02 ولی نگران نباش ،هر روز که ميآی بيرون فراموش ميکنی ، زود هم ميگزره ،
موفق باشی

داداش یعنی اگه تهران باشی هر روز میزارن بیای خونه ؟ جوادالائمه پاسداران چی؟ مثله 02 ؟؟ . واسه ما هم اینجوری میشه یا بستگی داره ؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
درخواست کمک فوری؛

من اول معاف از رزم شناخته شدم برای چشمام و بعدش رفتم اعتراض کردم و دکتر واسم معاینه مجدد نوشت و پروندم رو از بایگانی دراوردم و دوباره به جریان افتاد و طرف ( باجه 3 ) بهم گفت که برو خونه و منتظر باش تا نامه بیمارستان بیاد ( مثل سری اول )، اما به جای نامه بیمارستان، برگه سبز اومد در خونمون :wacko: ( 19 آبان هم زده تاریخ اعزام! )
بعدش رفتم **** وظیفه و گفت این برگه سبز باطله!!!!!!!! با خودشون بدجوری درگیر هستن! حالا این برگه سبز رو چکار کنم؟ من به حرف اینا اطمینان ندارم. چجوری برم خودم باطلش کنم؟ ( شنیدم میگن پلیس +10 باطل میکنه )، اما مدرکی هم بهم نمیدن که ثابت بشه دوباره معاینه مجدد گرفتم و نباید اصلا برگه سبزی در خونمون میومده ...
حالم از این خر تو خریاشون بهم میخوره ...
تا حالا واسه کسی از شما، یه همچین اتفاقی افتاده؟
برگه سبز که مهم نيست ، گفت باطله باطله ديگه ، پارش کن بريز بيرون ، برای من 3 تا برگه سبز اومد
اگه يک زمان برگه سفيد اومد اون وقت برو دنبالش که باتلش کنی ، انقدر نگران نباش ، برگه سبز = پشم

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
داداش یعنی اگه تهران باشی هر روز میزارن بیای خونه ؟ جوادالائمه پاسداران چی؟ مثله 02 ؟؟ . واسه ما هم اینجوری میشه یا بستگی داره ؟
رفيق نميخام نا اميدت کنم ، ولی نه 06 مثله 02 نيست ، اونجا فقط از پنجشنبه ساعت 1 تا جمعه ساعت 6 بعد از ظهر ميتونی بری تازه اگه نگاهبان نباشی
ولی در عوض جو 06 بهتره ، خوش آب و هوا تر هم هست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

اینجایی که شما داری میری اینقدر بخور بخوابه که شما نگران هیچی نباش .
یکی از دوستان اونجا بود برام تعریف کرده اوضاعشو ..... از هتل هم ردیف تره ...
.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32

تو اموزشی سعی کن تو چشم نباشی .فقط تا ميتونی هم بپيچون ، خودتو خوش خدمت نشون بدی باختی
يک چيزه ديگه هم که برات درد سر ساز ميشه ترسه . از هيچی نترس. نه کسی ميتونه تو اموزشی برات ازافه بزنه نه تنبيهت کنه ، هيچی
اگه گفتن چرا فلان کارو کردی يا نکردی بگو توجيح نبودی . همين
اگه قرار هم شد که مسئوليت بگيری ، فقط اگه مسئول غذا شدی يا نظافت چی سرويس. عوض کن همون که گفتم ،
تو چشم باشی کارت در اومده، مونشی هم باشی سخته ، همون نظافت چی ممولی خوبه که ميتونی نری اصلاً

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
رفيق نميخام نا اميدت کنم ، ولی نه 06 مثله 02 نيست ، اونجا فقط از پنجشنبه ساعت 1 تا جمعه ساعت 6 بعد از ظهر ميتونی بری تازه اگه نگاهبان نباشی
ولی در عوض جو 06 بهتره ، خوش آب و هوا تر هم هست

چرا نا امید داداش ؟ دیگه بالاخره باید بگذره این دوره هم. من فکر میکردم کلا آموزشی مرخصی نمیدن حالا میگید میدن. اینکه خوبه. ممنون

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز تو صفحه قبلی داد زدیم کسی جا نمونه!!! منم 1.8 آموزشگاه نظامی نزاجا هستم . حساب بانکی هم من قبلا یه عابر بانک سپه داشتم شماره حساب همون رو زدم . رو برگ سفید هم همونو زده. فکر نمیکنم عوض شده باشه . باید بریم ببینیم اونجا بهمون چی میگن.

شما از کجا هستید ؟ تهران یا جای دیگه ؟

من از کرجم، شما چه طور؟

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0
من تهران هستم. اتفاقا یکی دیگه از دوستان هم از کرج داره میاد. میاد تو تاپیک میگه. امیدوارم به خوبی و خوشی این 2 ماه بگذره!

اره واقعا، من شنیدم 06 یه ذره سخت تر از پادگان های دیگه تهرانه، ولی مهم نیست، چون آش خالته..
شما رشتت چیه؟ دوره کد میخوری؟

بالا