• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اینجایی که شما داری میری اینقدر بخور بخوابه که شما نگران هیچی نباش .
یکی از دوستان اونجا بود برام تعریف کرده اوضاعشو ..... از هتل هم ردیف تره ...
.

داش بین بهتر و بهتر تر ،خوب دومی بهتره دیگه...

تو اموزشی سعی کن تو چشم نباشی .فقط تا ميتونی هم بپيچون ، خودتو خوش خدمت نشون بدی باختی
يک چيزه ديگه هم که برات درد سر ساز ميشه ترسه . از هيچی نترس. نه کسی ميتونه تو اموزشی برات ازافه بزنه نه تنبيهت کنه ، هيچی
اگه گفتن چرا فلان کارو کردی يا نکردی بگو توجيح نبودی . همين
اگه قرار هم شد که مسئوليت بگيری ، فقط اگه مسئول غذا شدی يا نظافت چی سرويس. عوض کن همون که گفتم ،
تو چشم باشی کارت در اومده، مونشی هم باشی سخته ، همون نظافت چی ممولی خوبه که ميتونی نری اصلاً

آره داش،خودمونم یه کم کپل تشریف داریم،آشپزخونه خوفه

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
اره واقعا، من شنیدم 06 یه ذره سخت تر از پادگان های دیگه تهرانه، ولی مهم نیست، چون آش خالته..
شما رشتت چیه؟ دوره کد میخوری؟

من لیسانس کامپیوتر نرم افزار هستم. نمیدونم کد میخورم یا نه. شما در جریان هستی که چجوریاست ؟

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0
من لیسانس کامپیوتر نرم افزار هستم. نمیدونم کد میخورم یا نه. شما در جریان هستی که چجوریاست ؟

میدونم چند تا رشته احتمالش خیلی کمه که کد بخوره، یکیش کامپیوتره، برو حالشو ببر،
من که احتمالا یه 2 ماه می افتم اصفهان یا شیراز برا دوره کد ،رشتم مکانیک هستش، احتمال قوی کد میخوره

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
میدونم چند تا رشته احتمالش خیلی کمه که کد بخوره، یکیش کامپیوتره، برو حالشو ببر،
من که احتمالا یه 2 ماه می افتم اصفهان یا شیراز برا دوره کد ،رشتم مکانیک هستش، احتمال قوی کد میخوره

واللا من جای دیگه خونده بودم یکی از بچه ها نرم افزار بود ولی کد خورده بود. امیدوارم نخوریم. ولی یکی دیگه نوشته بود بد هم نیست و خوش میگذره و مرخصی بعدش زیاد میدن و مثله آموزشی سختی نداره و .....

همه چیز انگار بستگی به شانس داره. امیدوارم کد نخوریم و سریع بریم تو یگان .

URE1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب جاییه این نیرو انتظامی اراک ، من 100 صفحه از این تایپک رو خوندم ولی هیچ چیزی ازش دستگیرم نشده هنوز امیدوارم تو بقیش یه چیزی پیدا کنم ، راستی من 8/1 اعزامم کسی هست با من هم دوره باشه

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب جاییه این نیرو انتظامی اراک ، من 100 صفحه از این تایپک رو خوندم ولی هیچ چیزی ازش دستگیرم نشده هنوز امیدوارم تو بقیش یه چیزی پیدا کنم ، راستی من 8/1 اعزامم کسی هست با من هم دوره باشه

سلام دوست عزیز

این لینک رو بخون به دردت میخوره : پادگان مالک اشتر اراک

موفق باشی

eee_3e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان 06 آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران) صبح تو میدون **** همو پیدا کنیم چون تو پادگان اینقدر شلوغه و کارا زیاده دیگه نمیشه

بچه های قبلی گفتن روبروی در **** وظیفه یه مدرست مثلا می تونید اونجا قرار بزارید
یا هر جا که به ذهنتون می رسه

دوستانی ام که از کرج اونجان پیغام خصوصی بدن بیشتر آشنا شیم

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
برای پزشک و واکسن و تکمیل دفترچه کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
به مترو نزدیک باشه لطفا !

دفتر پستی هم که لازمه برای ارسال مدارک !

hosseinshirzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که قبلا گفتم من 02 نزاجا افتادم مدرک فوق لیسانس و متاهل، درجه من چی میشه؟ احتمالش هست روزاه بزارن بیام خونه؟ با توجه به اینکه پادگان افسریه است و من هم ساکن تهران؟

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا اعزامی اول آبان پادگان شهدای جوادنیا قزوین شدیم 3 نفر::)

sarkhan ، ali_autumnal ، peylvlan

جوادنیا نبود دیگه؟؟؟؟؟:eek:

سلام هم رزمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبید؟
آقا من رفتم پادگان جوادنیا رو از نزدیک بازدید کردم!!!

آدرس دقیقش: بعداز نیروگاه قزوین 2 الی 3 کیلومتر به سمت تهران که رفتی تابلو داره. کنار جاده یه اسکلت فلزی ساختمان هستش. اونو دید یعنی رسیدید به پادگان. ضلع شمالی اتوبان پادگان هستش.

متاسفانه از کنار جاده تا درب ورودی پادگان حدود 5 کیلومتر پیاده روی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وب سایت

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای پزشک و واکسن و تکمیل دفترچه کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
به مترو نزدیک باشه لطفا !

دفتر پستی هم که لازمه برای ارسال مدارک !

سلام دوست عزیز

برای پزشک به یه پزشک عمومی مراجعه کن که پول اضافه ندی چون فقط یه مهر و امضا میخواد بقیش رو خودت باید پر کنی!

برای واکسن برو به یه مرکز پلیس+10 توی تابلوهاشون آدرس مراکزی که واکسن میزنن رو نوشته فقط قبل از اینکه بری یه زنگ بزن که واکسن هاشون تموم نشده باشه!

برای ارسال مدارک نیاز به دفتر پستی نیست،شما فرم های دفترچه رو که پر کردی با بقیه مدارکی که تو دفترچه خواسته میبری به یه مرکز پلیس+10 و برات ثبتشون میکنه و مدارکت رو بهت برمیگردونه

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
مطمئنین ؟ شیراز چند بار پرسیدم برای دوست و آشنا، میگن باید پزشک مورد تایید نیروی انتظامی باشه و از این حرفا !؟

مدارک رو پس میدن ؟ عکس و اینا چی میشه پس ؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که قبلا گفتم من 02 نزاجا افتادم مدرک فوق لیسانس و متاهل، درجه من چی میشه؟ احتمالش هست روزاه بزارن بیام خونه؟ با توجه به اینکه پادگان افسریه است و من هم ساکن تهران؟

سلام دوست عزیز

به فوق لیسانس حداکثر ستوان دو میدهند یعنی بعضا احتمال داره ستوان سه هم بدهند!

بله همونطور که دوستمون sarbaztobe اشاره کردن اون پادگان به تهرانی ها معمولا مرخصی روزبرگ میدهد البته به این امید نباش که هر روز بیای خونه ممکن بهت نگهبانی بخوره یا به هر دلیل دیگه ای مرخصی ندن

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنین ؟ شیراز چند بار پرسیدم برای دوست و آشنا، میگن باید پزشک مورد تایید نیروی انتظامی باشه و از این حرفا !؟

مدارک رو پس میدن ؟ عکس و اینا چی میشه پس ؟

بله ، پزشک مورد تایید نیروی انتظامی زمانی لازمه که شما بخوای معافیت پزشکی بگیری که اونم شما باید مدارک معافیت رو پر کنی ببری پلیس +10 ثبت کنی بعد برات نامه میاد که باید بری به یه بیمارستان مرتبط با نیروی انتظامی

ولی برای تکمیل اون برگه داخل دفترچه پزشک عمومی مشکلی نداره

بله بعد از این که مداک رو تو پلیس + 10 ثبت کردی بهت بر میگردونن ، عکست رو هم همون لحظه اسکن میکنه و وارد سیستم جامع **** وظیفه میشه

البته این طور که شما گفتی اهل شیرازی و من این اطلاعات رو بر اساس این که تهران هستم گفتم و ممکنه تو شیراز یه مقدار مطالبی رو که من گفتم فرق داشته باشه چون اینجا ایرانه دیگه!

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بله ، پزشک مورد تایید نیروی انتظامی زمانی لازمه که شما بخوای معافیت پزشکی بگیری که اونم شما باید مدارک معافیت رو پر کنی ببری پلیس +10 ثبت کنی بعد برات نامه میاد که باید بری به یه بیمارستان مرتبط با نیروی انتظامی

ولی برای تکمیل اون برگه داخل دفترچه پزشک عمومی مشکلی نداره

بله بعد از این که مداک رو تو پلیس + 10 ثبت کردی بهت بر میگردونن ، عکست رو هم همون لحظه اسکن میکنه و وارد سیستم جامع **** وظیفه میشه

البته این طور که شما گفتی اهل شیرازی و من این اطلاعات رو بر اساس این که تهران هستم گفتم و ممکنه تو شیراز یه مقدار مطالبی رو که من گفتم فرق داشته باشه چون اینجا ایرانه دیگه!

ممنونم؛ دفترچه رو از تهران میخوام کاراش رو انجام بدم؛ متاهل هستم و برنامه سکونت در تهران داریم...

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
خواهش میکنم

در هر صورت موفق باشین

ممنون عزیز لطف کردین.
در خصوص واکسن؛ تا ساعت 10 برسم خوبه ؟ یعنی اینقدر سریع تموم میشه ؟
برای بعد از آموزشی میخوام تهران باشم؛ کاری میشه کرد که محل خدمت بیافتم داخل تهران ؟ تخصص کامپیوتر و شبکه و اینطور چیزا هم دارم.

+ اینکه تو دفترچه یه سری اولویت گذاشتن پر میکنیم؛ که تمایل به خدمت در کدوم بخش داریم؛ ارتش و نیرو انتظامی و ****، اولویت ها رو چطوری پر کنم ؟ پیشنهادتون اینه که کدوم رو بزارم اول ؟

ممنونم.

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هم رزمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبید؟
آقا من رفتم پادگان جوادنیا رو از نزدیک بازدید کردم!!!

آدرس دقیقش: بعداز نیروگاه قزوین 2 الی 3 کیلومتر به سمت تهران که رفتی تابلو داره. کنار جاده یه اسکلت فلزی ساختمان هستش. اونو دید یعنی رسیدید به پادگان. ضلع شمالی اتوبان پادگان هستش.

متاسفانه از کنار جاده تا درب ورودی پادگان حدود 5 کیلومتر پیاده روی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وب سایت

به به سلام هم رزم عزیز:lol:

شکر بد نیستیم

آقا دم شما گرم

این اطلاعات رو که قبلا گفته بودم حالا چرا اینقدر تعجب کردی :D

چند برابر این مسافتی رو که گفتی باید از درب ورودی پادگان بریم تا به آسایشگاه گردان یکم دانشجویی برسیم!:(

تازه با اینا میشه کنار اومد خدا بقیه مسائل رو ختم به خیر کنه

آمار دیگه ای نگرفتی؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون عزیز لطف کردین.
در خصوص واکسن؛ تا ساعت 10 برسم خوبه ؟ یعنی اینقدر سریع تموم میشه ؟
برای بعد از آموزشی میخوام تهران باشم؛ کاری میشه کرد که محل خدمت بیافتم داخل تهران ؟ تخصص کامپیوتر و شبکه و اینطور چیزا هم دارم.

+ اینکه تو دفترچه یه سری اولویت گذاشتن پر میکنیم؛ که تمایل به خدمت در کدوم بخش داریم؛ ارتش و نیرو انتظامی و ****، اولویت ها رو چطوری پر کنم ؟ پیشنهادتون اینه که کدوم رو بزارم اول ؟

ممنونم.

چون سهمیه ای که بهشون میدن کمه ممکنه زود تموم بشه ساعت 10 هم خوبه

با توجه به اینکه متاهل هستین شرایط دار محسوب میشین و میتونید در شهر محل سکونتتون خدمت کنید، واگه میخواین تهران باشین باید از تهران اقدام کنین و مدارک رو در پلیس+10 ثبت کنین و بالطبع باید یک آدرس در تهران هم

داشته باشید تا مدارک (برگه اعزام و برگه محل مراجعه) به اون آدرس براتون پست بشه ، البته امریه هم میتونید بگیرید که اون دیگه به خودتون بستگی داره

بحث اولویت برای چند سال پیش بود الان دیگه داخل دفترچه انتخاب اولویت وجود نداره، اگر شما تمایل به خدمت در هر کدام از نیروها از قبیل وزارت دفاع،****،ارتش یانیروی انتظامی رو دارین میتونید از آن ها امریه بگیرید

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به سلام هم رزم عزیز:lol:

شکر بد نیستیم

آقا دم شما گرم

این اطلاعات رو که قبلا گفته بودم حالا چرا اینقدر تعجب کردی :D

چند برابر این مسافتی رو که گفتی باید از درب ورودی پادگان بریم تا به آسایشگاه گردان یکم دانشجویی برسیم!:(

تازه با اینا میشه کنار اومد خدا بقیه مسائل رو ختم به خیر کنه

آمار دیگه ای نگرفتی؟

نگوووووووووووووووو...
بدبخت شدیم!!!!
من بیچاره غمم گرفته چطور این 5 کیلومتر رو برم حالا چند برابر این بماند!

11 روز دیگر باقیست!
بچه ها دوستام میگن هفته آخر حسابی بدویید، بشین پاشو و...رو تمرین کنید. میرید اونجا بدنتون کوفته میشه کم میارید!
من از شنبه آینده شروع میکنم.
وب سایت

بالا