• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

میشه راجب
بند16-محدوديت حركات مفاصل: الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه معاف دائم.
یکمی توضیح بدید.

من توی تصادف دچار شکستگی استخوان درشت نی در زانوم شدم. و الان با از بین رفتن غضروف مفصلی دچار آرتروز شدید هستم به شکلی که اصلا نمیتونم با این زانوم از پله بالا و پایین برم و رباط ACL پاره شده و رباط PCL هم دچار پارگی جزیی هست اونجوری که توی MRI اومده:
ACL: Tearing
PCL: at least partial tearing of PCL accompanied with fracture line in posterior aspect of tibial platue

حالا با این اوصاف میخواستم ببینم وضعیت من شامل بند بالا برای معافی دائم میشه یا نه؟
ممنون
پارگی ACL معاف دائم هست ، البته با شرایط خاص

Shapakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارگی ACL معاف دائم هست ، البته با شرایط خاص

ممنون دوست عزیز میشه بگید شرایط خاصش چیه ؟
چون من پیش یکی از دکترهای ارتوپد که عضو شورا هم هست رفتم گفت که احتمال معاف از رزم بیشتره. ولی توی اون بند بالا نوشته که محدودیت حرکت مفصل بزرگ معاف دائمه. خوب منم محدودیت حرکت زانو دارم دیگه. توی این بند هم
(بند28-پارگي شديد و كامل رباطهاي جانبي و متقاطع زانو كه باعث ناپايداري مفصل گردد:الف) در موارديكه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم.
ب) در موارد پارگي رباط ACL و PCL همراه با پارگي منيسك معاف دائم.)

که گفته پارگی رباطها معاف دائم .
اگه بیشتر راهنمائی کنید ممنون میشم.

eshT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من 1/8 جوادنیا قزوین افتادم !!!
کسی بچه شیراز اونجا نیست؟؟؟!

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
والا تا اونجایی که من شنیدم روال به این صورت بوده که خدمتت گفتم ولی شما باز از اونجایی که اقدام کردی یه آمار بگیر ببین چی میگن

راستی یه سوال تو برگه سفیدتون جایی رو به عنوان مرکز آموزش تعیین نکرده؟

تو برگه سفیدم اسم اون ارگان که ازش پذیرش گرفتم رو به عنوان مرکز آموزش نوشته.از دوستم پرسیدم گفت ظاهرا اینجوریه که اول باید بری شهرک آزمایش(اصفهانم) بعد اونجا بهت برگه می دند میری لباس میگیری و میری اون ارگان.

ehsan1436

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبید
آقا تو برگ سفید من جلو مرکز آموزش هیچی نزده تاریخ اعزام هم 1 آبان
رفتم **** وظیفه گفت کد مازادی
مدرکم لیسانس مهندسی شیمی هستش
از بوشهرم
یعنی کجا میوفتم؟؟
اگه تو **** وظیفه آشنا داشته باشم الان چیکار میتونه بکنه واسم؟؟
:blush:

Last edited:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من 1/8 جوادنیا قزوین افتادم !!!
کسی بچه شیراز اونجا نیست؟؟؟!

سلام دوست عزیز

به سلامتی هم پادگانی هستیم منم 8/1 جوادنیا هستم

تا حالا دو نفر دیگه هم هستن یکی که مثل خودم از تهرانه و یکی از زنجان و با شما که از شیراز هستی شدیم 4 نفر

تو صفحات قبل کامنت گذاشتن

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبید
آقا تو برگ سفید من چلو مرکز آموزش هیچی نزده تاریخ اعزام هم 1 آبان
رفتم **** وظیفه گفت کد مازادی
مدرکم لیسانس مهندسی شیمی هستش
از بوشهرم
یعنی کجا میوفتم؟؟
اگه تو **** وظیفه آشنا داشته باشم الان چیکار میتونه بکنه واسم؟؟
:blush:

سلام دوست عزیز

مازاد یعنی اینکه اول آبان میری **** وظیفه شهرتون هرجا که جا داشته باشن شما رو میندازن و تا اون روز معلوم نیست که کجا میوفتی

اگر هم آشنا داری بگو همون روز بیاد سفارشت رو به مسئول تقسیم بکنه هرجا دوست داری بری!

ehsan1436

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

مازاد یعنی اینکه اول آبان میری **** وظیفه شهرتون هرجا که جا داشته باشن شما رو میندازن و تا اون روز معلوم نیست که کجا میوفتی

اگر هم آشنا داری بگو همون روز بیاد سفارشت رو به مسئول تقسیم بکنه هرجا دوست داری بری!

**** هم میتونن بندازن
یعنی اصلا **** جای خالی داره اون موقع؟؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
**** هم میتونن بندازن
یعنی اصلا **** جای خالی داره اون موقع؟؟

بله میتونن اگه آشنا داشته باشی چرا نتونن!

اینکه جای خالی داره یا نه رو من نمیدونم، احتمال داره **** به دلیل اینکه خیلی ها از قبل امریه گرفتن پر باشه و مثلا شما رو بندازن نیروی انتظامی یا ارتش

اگه آشنا تو **** وظیفه داری زودتر بهش بگو یه کاری برات بکنه

ehsan1436

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میتونن اگه آشنا داشته باشی چرا نتونن!

اینکه جای خالی داره یا نه رو من نمیدونم، احتمال داره **** به دلیل اینکه خیلی ها از قبل امریه گرفتن پر باشه و مثلا شما رو بندازن نیروی انتظامی یا ارتش

اگه آشنا تو **** وظیفه داری زودتر بهش بگو یه کاری برات بکنه

آشنا که دارم
فقط نیرو انتظامی نیوفتم که کلی بدبختیه

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوران آموزشي من در شهداي كرمانشاه تمام شد خدا رو شكر دوره خوبي بود . انشاله همه اين دوره رو به سلامت بگذرونن

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام .دوستان تاریخ اعزام ملاک محاسبه شروع خدمت هستش یا زمانی که وارد پادگان میشی و لباس و پوتین و ... رو تحویل می گیری ؟ یا زمانی که لباس ها رو اندازه گرفتی و ... (حدودا 3-4 روز بعد)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام دوران آموزشي من در شهداي كرمانشاه تمام شد خدا رو شكر دوره خوبي بود . انشاله همه اين دوره رو به سلامت بگذرونن

داش یه توضیحاتی میدی به من؟
من اول آبان اعزامم اونجا،از لحاظ فرمانده و امکانات و کارایی که میشه کرد،تو شهری و میان دوره میدن،کلا چه جوریاست دیگه...

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اول آبان ، نیروی انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز ، خودم هم که اهل تبریزم :happy:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .دوستان تاریخ اعزام ملاک محاسبه شروع خدمت هستش یا زمانی که وارد پادگان میشی و لباس و پوتین و ... رو تحویل می گیری ؟ یا زمانی که لباس ها رو اندازه گرفتی و ... (حدودا 3-4 روز بعد)

سلام دوست عزیز

ملاک محسبه تاریخ اعزام هست

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
داش یه توضیحاتی میدی به من؟
من اول آبان اعزامم اونجا،از لحاظ فرمانده و امکانات و کارایی که میشه کرد،تو شهری و میان دوره میدن،کلا چه جوریاست دیگه...
سلام جاي خوبيه . اگه جاهاي ديگه رو ببيني تازه مفهوم خوب رو متوجه ميشي . از لحاظ فرمانده كه برخورد همشون محترمانست ما كه بي احترامي نديديم . امكاناتش هم خوبه بوفه و سرويس بهداشتي و حمام در حد معمول هست . دروه ما يه مقدار حمومش سرد ميشد كه اونم با توجه به گرماي هوا قابل تحمل بود . كارايي كه ميشه كرد رو متوجه نميشم منظورت چيه؟ مرخصي عمومي دو بار ما رو فرستادن يكي عيد فطر بود كه از 8 تا 11 شهريور بود و يكي هم از 31 شهريور تا 4 كه هر دو تاشون تعطيل رسمي بودن و همين تعطيلي 31 شهريور يه روز بهش اضافه كردن و اسمش رو گذاشتن ميان دوره . 4 يا 5 روز ميان دوره هست معمولا . تو شهري و پنجشنبه جمعه ها رو از هفته سوم ميدن . در كل جاي خوبيه . حتما يه مقدار اولش آدم اذيت ميشه من هفته اول واقعا سخت گذشت بهم اما بعد برام عادي شد و گذشت . سعي كن رفيق پيدا كني و بگذرونيش

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام جاي خوبيه . اگه جاهاي ديگه رو ببيني تازه مفهوم خوب رو متوجه ميشي . از لحاظ فرمانده كه برخورد همشون محترمانست ما كه بي احترامي نديديم . امكاناتش هم خوبه بوفه و سرويس بهداشتي و حمام در حد معمول هست . دروه ما يه مقدار حمومش سرد ميشد كه اونم با توجه به گرماي هوا قابل تحمل بود . كارايي كه ميشه كرد رو متوجه نميشم منظورت چيه؟ مرخصي عمومي دو بار ما رو فرستادن يكي عيد فطر بود كه از 8 تا 11 شهريور بود و يكي هم از 31 شهريور تا 4 كه هر دو تاشون تعطيل رسمي بودن و همين تعطيلي 31 شهريور يه روز بهش اضافه كردن و اسمش رو گذاشتن ميان دوره . 4 يا 5 روز ميان دوره هست معمولا . تو شهري و پنجشنبه جمعه ها رو از هفته سوم ميدن . در كل جاي خوبيه . حتما يه مقدار اولش آدم اذيت ميشه من هفته اول واقعا سخت گذشت بهم اما بعد برام عادي شد و گذشت . سعي كن رفيق پيدا كني و بگذرونيش

منظورم این بود که دژبانیش گیر هست یا نه؟قرص و اینا میزارن ببری داخل؟اردو چطور بود راستی؟سخت میگیرن؟پادگان کوهستانی هست یا دشته؟

خیلی ممنون از جوابایی که میدی...

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم این بود که دژبانیش گیر هست یا نه؟قرص و اینا میزارن ببری داخل؟اردو چطور بود راستی؟سخت میگیرن؟پادگان کوهستانی هست یا دشته؟

خیلی ممنون از جوابایی که میدی...
دفعه اول كه سفت و سخت ميگردن . قرص جز ترامادون به چيزي گير نميدن . آره انواع قرص رو بچه ها مي آوردن سرماخوردگي و ساير اونجا لازمت ميشه ببر . ما اردو نداشتيم به خاطر سفر **** . جنوب پادگان همش كوهه اطراف هم دشت كه البته با فاصله اي كوهها رو ميبيني . تو مرخصي ها بچه ها همه چيز مياوردن تيغ و .... كه ممنوع هستن . ميشه خيلي چيزا رو كه ممنوعه وارد كرد ما كه ديديم خيليها اين كار رو كردن .

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دفعه اول كه سفت و سخت ميگردن . قرص جز ترامادون به چيزي گير نميدن . آره انواع قرص رو بچه ها مي آوردن سرماخوردگي و ساير اونجا لازمت ميشه ببر . ما اردو نداشتيم به خاطر سفر **** . جنوب پادگان همش كوهه اطراف هم دشت كه البته با فاصله اي كوهها رو ميبيني . تو مرخصي ها بچه ها همه چيز مياوردن تيغ و .... كه ممنوع هستن . ميشه خيلي چيزا رو كه ممنوعه وارد كرد ما كه ديديم خيليها اين كار رو كردن .
خیلی ممنون از پاسختون،چقدر از شهر فاصله داره؟ماشین خوب گیر میاد تا کرمانشاه؟تو خود شهر کجاها میشه رفت؟قهوه خونه و غیره،دژبان مرکز سراغتون اومد اصلا؟

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از پاسختون،چقدر از شهر فاصله داره؟ماشین خوب گیر میاد تا کرمانشاه؟تو خود شهر کجاها میشه رفت؟قهوه خونه و غیره،دژبان مرکز سراغتون اومد اصلا؟[/QUOTE
تا شهر 15 يا 20 كيلومتر فاصله هست . ماشين كه گير مياد . تو خود شهر من نرفتم اطلاعي ندارم كه كجاهاش ميشه رفت ولي دوستاني كه ميرفتن خيلي راحت ميرفتن و ميومدن مشكلي نداشتن

بالا