• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
با این اینترنت هندلی اومد تا جواب دوست خوبم رو بدمfirenight666
اقا همه چیز خوب یک جا جمع نمیشه
در ایران هم اساتید خوبی هستن مثل شیهان مهدیزاد که یکی از کسایی است در ایران که خیلی چیزا میشه ازش یاد گرفت
شما اول سبک مورد علاقت رو باید تعیین کنی بعد باید برای رسیدن به هدف تلاش کنی
مثلا من یک زمانی مسافت زیادی رو میرفتم حدود 2 ساعت رفت 2 ساعت برگشت برای اینکه با یک استادی تمرین کنم با اینکه میتونستم پیش خیلی از اساتید دیگه همون سبک تمرین کنم با هزینه کمتر و راحت تر
شما هیچوقت ناامید نشو چون اون موقع دیگه پایان دوره ورزشیت است
خیلی ها رو میشنا سم که اینطوری شدن ولی ورزش رو ول نکردن الان هم خیلی موفقن
فقط بگرد دنبال دلیل نارضایتی ببین از سبک راضی نیستی از استادت از باشگاه یا ...
بلاخره شما هم اولین کسی نیستی که اینطوری شدی در ایران خیلی استاد خوب هست مثلا من یک استاد تایچی دیدم که مدرکش که بهم نشون داد کف کردم حالا نمشه توضیح بدم ولی استاد خوب زیاد است در ایران شما فقط ناامید نشو
کمکی بود در خدمتیم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
چاکر استاد میلاد هستیم
استاد چه خبر؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
ابتدا ذکر کنم که نمودار اعتماد به نفس حالت سینوسی داره که احتمالا شما در پایین ترین حالت قرار گرفتی و ناراحتی :D
به چیزای خوب تمرکز کن پنجره عشق هوا فکر زمین مال من است ;)
به جای اطلاعات ریز و درشت هم میتونی مثل من بزنی تو سبک دیدن فیلم های مستند تا اعصابت ریلکس بشه:::rambo::f34r:::

در مورد استاد خوب تو ایران هم نگران نباش من سعی و تلاشم را به کار خواهم بست تا استادی نمونه و زبانزد شوم:thumbsdow :puke:
احتمالا من هم تو نموداری که ابتدا ذکر کردم در بالاترین حالت قرار گرفتم:blink::wacko:

سلام
با این اینترنت هندلی اومد تا جواب دوست خوبم رو بدمfirenight666
اقا همه چیز خوب یک جا جمع نمیشه
در ایران هم اساتید خوبی هستن مثل شیهان مهدیزاد که یکی از کسایی است در ایران که خیلی چیزا میشه ازش یاد گرفت
شما اول سبک مورد علاقت رو باید تعیین کنی بعد باید برای رسیدن به هدف تلاش کنی
مثلا من یک زمانی مسافت زیادی رو میرفتم حدود 2 ساعت رفت 2 ساعت برگشت برای اینکه با یک استادی تمرین کنم با اینکه میتونستم پیش خیلی از اساتید دیگه همون سبک تمرین کنم با هزینه کمتر و راحت تر
شما هیچوقت ناامید نشو چون اون موقع دیگه پایان دوره ورزشیت است
خیلی ها رو میشنا سم که اینطوری شدن ولی ورزش رو ول نکردن الان هم خیلی موفقن
فقط بگرد دنبال دلیل نارضایتی ببین از سبک راضی نیستی از استادت از باشگاه یا ...
بلاخره شما هم اولین کسی نیستی که اینطوری شدی در ایران خیلی استاد خوب هست مثلا من یک استاد تایچی دیدم که مدرکش که بهم نشون داد کف کردم حالا نمشه توضیح بدم ولی استاد خوب زیاد است در ایران شما فقط ناامید نشو
کمکی بود در خدمتیم
با تشکر از شما دوستان .
یه مدت من هم خیلی داغ بودم . من اصفهان زندگی میکنم ولی به خاطر اینکه بتونم با استاد مورد علاقه ام کار کنم چند سال در تهران زندگی کردم . اصلا برام مهم نبود که کجا برم . فقط دنبال استاد خوب بودم . ولی ای کاش این کار ها را نمی کردم . نمی دونم شاید وقتمو هدر دادم . نمیدونم.:(
به هر حال خیلی تحقیقات کردم . در مورد نکات مثبت و منفی سبک های که در ایران فعالیت میکنند و همچنین استاد های هر سبک. این چیزهایی که در ایران آموزش میدن 60% اون چیزیست که واقعا باید آموزش داده بشه( کاش همین 60% هم وجود داشته باشه) . همین جا بگم که همه ی این چیز ها را مدیون استاد میلاد هستم. اصلا قصد ندارم با گفتن نواقص و محاسن هر سبک این فروم را به اغتشاش بکشم . فقط از همتون خواهش میکنم با تحقیق و دید باز استادتان را انتخاب کنید . هر چند که خودتون علت این موضوع را خیلی خیلی بهتر از من میدونید. با تشکر از همتون. :happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از شما دوستان .
یه مدت من هم خیلی داغ بودم . من اصفهان زندگی میکنم ولی به خاطر اینکه بتونم با استاد مورد علاقه ام کار کنم چند سال در تهران زندگی کردم . اصلا برام مهم نبود که کجا برم . فقط دنبال استاد خوب بودم . ولی ای کاش این کار ها را نمی کردم . نمی دونم شاید وقتمو هدر دادم . نمیدونم.:(
به هر حال خیلی تحقیقات کردم . در مورد نکات مثبت و منفی سبک های که در ایران فعالیت میکنند و همچنین استاد های هر سبک. این چیزهایی که در ایران آموزش میدن 60% اون چیزیست که واقعا باید آموزش داده بشه( کاش همین 60% هم وجود داشته باشه) . همین جا بگم که همه ی این چیز ها را مدیون استاد میلاد هستم. اصلا قصد ندارم با گفتن نواقص و محاسن هر سبک این فروم را به اغتشاش بکشم . فقط از همتون خواهش میکنم با تحقیق و دید باز استادتان را انتخاب کنید . هر چند که خودتون علت این موضوع را خیلی خیلی بهتر از من میدونید. با تشکر از همتون. :happy:

سلام
فقط ميتونم سكوت كنم و بگم ممنون جنگجو

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام دوباره به دوستان

برنامه های آماذگی جسمانی ژاپنی حرفه ای و اوصولی که دوستان تو پیام خصوصی بهم داده بودن و از من خواسته بودن . آماده کردم.

اگر همه دوستان بخوان واسه بقیه هم بزازم؟
ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
امروز با یکی از آموزشات کمیاب نینجوتسو اومدم

دوتنو جوتسو :

یکی از تاکتیک های (توجه داشته باشید تکنیک با تاکتیک فرق داره) جنگی نینجوتسو هست. که شامل استفاده از زمین و خاک میشه. در محیط های کثیف و خاکی کاربرد بهتری داره.
به این صورت که شما تو یک جنگ واقعی سعی به زنده ماندن دارید . یک جمله ژاپنی هست که میگه یک مشت شن یک کوه رو از پا در میاره.

فکر میکنم تا اینجا تاکتیک رو متوجه شده باشید. بله نیازی نیست از قدرت خودتون واسه غلبه به حریف استفاده کنید پرتاب یک مشت شن و خاک تو چشم حریف............... :)

دوستان سعی داشتم در این جا شما رو با تفاوت (تکنیک) و (تاکتیک) أشنا کنم . تو ژاپنی میگن 法 و 戦術

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد سفرهای برخی از اساتید (به قول خودشون) به کشورهایی مثل ژاپن و چین .......... باید بگم دلیل بر فراگرفتن دانش و لیاقت داشن دانش رو ندارن

بعضا در برخی از پست های خصوصی دوستان به بنده از من در مورد سفر فلان استاد به............... سوال میکنن . دوستان همینجا بگم که گاهی مواقع سفر این گونه افراد حتی باعث سردرگمی بیشترشون میشنه نه پیشرفت . و دقیقا من در ایران این موارد رو میبینم.

((دوستان یک مربی باید شایستگی داشتن دانش رو داشته باشه و خیلی از مربی ها هرچند با دانش فراوان اما لایق مربی بودن رو ندارن))
ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
امروز با یکی از آموزشات کمیاب نینجوتسو اومدم

دوتنو جوتسو :

یکی از تاکتیک های (توجه داشته باشید تکنیک با تاکتیک فرق داره) جنگی نینجوتسو هست. که شامل استفاده از زمین و خاک میشه. در محیط های کثیف و خاکی کاربرد بهتری داره.
به این صورت که شما تو یک جنگ واقعی سعی به زنده ماندن دارید . یک جمله ژاپنی هست که میگه یک مشت شن یک کوه رو از پا در میاره.

فکر میکنم تا اینجا تاکتیک رو متوجه شده باشید. بله نیازی نیست از قدرت خودتون واسه غلبه به حریف استفاده کنید پرتاب یک مشت شن و خاک تو چشم حریف............... :)

دوستان سعی داشتم در این جا شما رو با تفاوت (تکنیک) و (تاکتیک) أشنا کنم . تو ژاپنی میگن 法 و 戦術
راه مقابله با این تاکتیک چیه ؟؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد سفرهای برخی از اساتید (به قول خودشون) به کشورهایی مثل ژاپن و چین .......... باید بگم دلیل بر فراگرفتن دانش و لیاقت داشن دانش رو ندارن

بعضا در برخی از پست های خصوصی دوستان به بنده از من در مورد سفر فلان استاد به............... سوال میکنن . دوستان همینجا بگم که گاهی مواقع سفر این گونه افراد حتی باعث سردرگمی بیشترشون میشنه نه پیشرفت . و دقیقا من در ایران این موارد رو میبینم.

((دوستان یک مربی باید شایستگی داشتن دانش رو داشته باشه و خیلی از مربی ها هرچند با دانش فراوان اما لایق مربی بودن رو ندارن))
ممنون از حسن توجه شما

این خود بحث زیادی میطلبد
این خود اتشی (کا تون نو جیتسو ) در نیستان است
یک سوال
چرا شما میگید بعضی ها لیاقت ندارند؟نشان لیاقت یک نفر چیست؟

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این خود بحث زیادی میطلبد
این خود اتشی (کا تون نو جیتسو ) در نیستان است
یک سوال
چرا شما میگید بعضی ها لیاقت ندارند؟نشان لیاقت یک نفر چیست؟
سلام
کمی دقت کن خیلی خوب متوجه میشی :) یه راهنمایی : یه نگاهی بندازی به شیهان ون داک و کیت پورتر و..................... یا خیلی از اساتید خارجی دیگه که تو ژاپن حتی سالها زندگی کردن و حالا برگشن کشورشون دارن آموزش میدن متوجه میشی :)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
کمی دقت کن خیلی خوب متوجه میشی :) یه راهنمایی : یه نگاهی بندازی به شیهان ون داک و کیت پورتر و..................... یا خیلی از اساتید خارجی دیگه که تو ژاپن حتی سالها زندگی کردن و حالا برگشن کشورشون دارن آموزش میدن متوجه میشی :)

من نظرم متفاوته به نظر من هر کسی حدی داره برای یاد گیری و این هنرجو است که باید بدونه تمرین پیش این استاد خوبه برایش یا نه
و البته بحث در مورد سیستم (که خودت بهتر میدونی) و خیلی چیز های دیگه که اینجا نمیشه بگم
البته باید ون دانک و... رو از نزدیک دید بحث کرد و بعد تصمیم گرفت

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
با سلام به دوست عزیز . شما چه قدر در مورد آقای قهرمانی اطلاع داری ؟؟ میشناسیش ؟؟ به نظرت سبک وینگ چون ایشون یا بهتر بگم چیزی که ایشون کار میکنند صحیح و اصیله ؟؟ می تونی بیشتر تحقیق کنی . ضررش کمتره .
بالاخره از بن در اومدم !
خیلی سخت بود ...
من در مورد آقای قهرمانی اطلاعی ندارم .
اما متاسفانه باید بگم که ایشون یکی از شاگردانشون رو فرستادن اینجا برای آموزش وینگ چون و تا به حال 2 3 بار باهاشون تماس داشتم که هر دفعه میگفتن من فردا میام ، یا 2 روز دیگه میام و همچنان خبری از ایشون نشد .
همین باعث میشه آدم به استاد همچین افرادی شک کنه ...

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
آیا کیوکشین خوبه؟؟؟؟ میشه یاد گرفت ؟؟؟
سبک پدر مادر دار و عالیه ...
ولی شما نباید همینطوری بیای بگی فلان سبک خوبه یا نه . هدفت و باید بگی تا ببینیم مناسب هست یا نه.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
میگن خیلی سخته نمیتونی یاد بگیری و یه چیزی که همه میگن که از من گذشته . اگر قرار بود یاد بگیری باید از بچگی یاد میگرفتی. فکرشو بکن ما که تا حالا رزمی کار نکردیم بریم باشگاه همون روز اول اگر سالم بیاییم بیرون شانس اوردیم.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سبک پدر مادر دار و عالیه ...
ولی شما نباید همینطوری بیای بگی فلان سبک خوبه یا نه . هدفت و باید بگی تا ببینیم مناسب هست یا نه.

هدفم اینه که قدرت بیشتری داشته باشم .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
میگن خیلی سخته نمیتونی یاد بگیری و یه چیزی که همه میگن که از من گذشته . اگر قرار بود یاد بگیری باید از بچگی یاد میگرفتی. فکرشو بکن ما که تا حالا رزمی کار نکردیم بریم باشگاه همون روز اول اگر سالم بیاییم بیرون شانس اوردیم.
سلام
نه اینطور نیست،روز اول که کسی رو نمیزنن!
شما اراده کن و تمرین رو شروع کن و از هیچ چیز واهمه نداشته باش.
بعدا یادت میفته چجوری فکر میکردی خندت میگیره.
آرزوی موفقیت دارم براتون.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آیا کیوکشین خوبه؟؟؟؟ میشه یاد گرفت ؟؟؟

همونطور که دوستان گفتند ، هیچ وقت دیر نیست . ولی حتما حتما زیر نظر یه استاد خوب کار کن . هیچ فرقی هم بین سبک های اصلی کیوکشین نیست (IKO ) /ماتسویی / ماتسوشیما /....
امیدوارم موفق بشی .

بالا