PersianMohammad
Registered User
با 9 تومن میتونی یه 206 مدل 85 بگیری که سگش شرف داره به پراید و ام وی ام
هزینه هاش چطور ؟
با 9 تومن میتونی یه 206 مدل 85 بگیری که سگش شرف داره به پراید و ام وی ام
هزینه هاش چطور ؟
سلام دوستان
مگان 2000 ماشین خوبیه ؟؟؟ مصرف سوختش چنده ؟؟؟ ارزش خرید داره ؟؟ رفتیم بخریم خیلی میزدن تو سرش :دی میگفتن خوب نیست .... تو نت که هرجا سرچ میکنم ازش تعریف میکنن ، کسایی که داشتن و کسایی که واردن ممنون میشم راهنماییم کنن
تمام آپشنهای الکترونیکی مگان رو فقط در خودروهای خیلی گرون قیمت میتونی ببینی.مگان مصرف سوختش به نسبت حجم موتورش و قدرت بالایی که داره بسیار پایینه.(اگه باهاش معمولی رانندگی کنی حدود کمتر از 7لیتر در 100 کیلومتر)
ایمنی بسیار بالای خورور.آرامش رانندگی.تعلیق مناسب طراحی هندسه ی فرمان بسیار عالی و زاویه ی فرمان بالا لذت رانندگی رو چند برابر کرده.اسپرت پذیری این ماشین فوق العاده است.
1مقدار وسایلش گرونه.همین.
اگه به دنبال 1 ماشین خیلی عالی هستی آوانته هم از همه لحاظ مناسبه مخصوصا که شتاب واقا بالایی داره و اصلا خراب نمیشه و به خرج نمی افته.
در کل به حرفایی که بیرون شنیدی اصلا اعتماد نکن.ما ایرانیها عادت داریم راجع به همه چیز ایی که هیچ اطلاعاتی نداریم ازشون ،نظر کارشناسی بدیم.
اگه 77-78 باشه، دو در باشه، موتور Z zZ باشه... گاز LPG هم داشته باشه... پوسیدگی هم نداشته باشه میارزه... یکم خشکه ...من دوران دانشجویی یدونه خریدم 6.8 دو سال داشتمش... تمام مشخصات که گفتم رو داشت... مشکی روغنی هم بود... رینگ هم داشت... کمک های عقب رو گازی کرده بودم، تودوزی هم پاجرویی... یه لکه رنگ هم نداشت... یه ذره پوسیدگی نداشت... ماشین سرحال بود... راحت پا به گاز میکردم 170 تا رو میرفت کولر روشن...
رانندگی باهاش سخت نیست فرمون هیدرولیک داره و ترمزهای خوبی داره... چهارچرخ متحرکه تقریبا جایی گیر نمیکنه... مثل هر ماشین جدید باید لم ماشین بیاد دستت... یادش بخیر چه حالی میکردم با پاترول خودم...کارت گاز داشتم هر 6 ماه 3000 تومن میدادم تمدید میکردم، توی 6 ماه هر چندبار میخواستم گاز مجانی میزدم
هر دفعه هم میزدم 400-420 تا میرفت
![]()
یعنی جاده می خوره ها...
ولی بنزین 22 می خوره هر 100 کیلومتر![]()