• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من که عین خیالم هم نیست بابا! اصلا چرا باید کسی که به نتیجه این بازی بیخود اون هم با این تیم اهمیت بده؟

البته بعید نیست اون وری ها اگر ببرند بخواد تا یه مدت شارژ بشن و روحیه بگیرن، ولی خوب بذار بگیرن طفلکی ها! :D

ببخشید ..درسته که 7-8 بازیکن اصلی خودمون و در واقع 80% تیم نیست...ولی اینم در تاریخ دربی ها ثبت میشه!

جناب آقای مظلومی خان! به جای این که بترسه و مثل موش هی جام عزیز جام عزیز بکنه..باید امید ها رو میفرستاد تو زمین..تا اینا با بردن 20% تیم ما این طور روشون زیاد نشه بعد بازی! همین الانم نیمه دوم باید زندی و برهانی و عمران زاده و..بکشه بیرون امید ها رو بفرسته تو...

اینجوری باید جواب اینا رو داد!

الان مزدک خوب تیکه انداخت به فدراسیون رنگی!

به رحمتی اجازه نمیدن بازی کنه..بعد بادامکی راست راست میگرده توی زمین!

با 20 % تیم هم بهشون گل زدیم الان!

ولی باید امید ها رو بفرسته داخل..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سایتی هست که اتفاقای بازی رو زنده گزار کنه؟

چی گفته مگه؟

برو فیس بوک...پیج فکر کنم ( " به نام استقلال ") ..لحظه ای گزارش میکنه..

هیچی استقلال درخواست کرده مهدی رحمتی بازی کنه..فدرواسیون گفته نه احتمال مصدومیت هست نمیشه!

بعد بادامکی که دعوت شده به تیم ملی..داره بازی میکنه و مصدوم هم نمیشه!

دقیقا روی شریفات پنالتی شد مظفری نگرفت!

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دفاع که تعطیل بود امروز ..
زندی عجب توپی رو خراب کرد ... خیلی راحت میتونست توپ رو بیاره روی پای چپش و بچسبونه به تاق دروازه !
ببینیم نیمه دوم چی میشه ... ولی ای کاش تیم امید رو میفرستاد توی بازی تا کسب تجربه کنند .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب سر محسن یوسفی شکست..و حمودی آقای سوتی وارد میدان شد!

گل خوردیم! زرین ساعد اگه توی تیم فوتبال دانشگاه ما هم بود بازیش نمی داادن!

دفاع در حد تیم های دسته 2!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان این الونگ کی اوردیم؟؟
اس اس هم الان گل زد حنیف

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
منم تعجب کردم! این همون الونگه که توی پرسپولیس بود؟
اره من کپ کردم
احتمالا الونگ رو واسه دفاع اوردن
ولی تو این چند دقیقه خوب بازی کرده
عجیبه که تا الان چیزی در موردش درز نکرده
+++
از دستمون در رفتن
دقیقه اخر پنالتی نگرفتن دیگه تابلو بود

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کجاش خوب بازی کرد؟ مزخرف بود...

خب اکثر خطاهامون رو هم نگرفت در دقایق آخر...و جام ولایت مداری رو دادن به اونا..

مبارکشون باشه..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
کجاش خوب بازی کرد؟ مزخرف بود...

خب قرار نیست که همه بازیکنها یه قابلیت رو داشته باشن !
اگه به عنوان مدافع وسط بازی کنه به نظرم مهره بدی نیست و از عزیززاده خیلی خیلی بهتر هست
قد بلند ، گام های بلند ، درگیر و سمج که توی اکثر درگیری ها توپ رو از دست نداد ...
میشه گفت بازیکن بدی نیست و میتونه به کمک استقلال بیاد ...

پ.ن : حرکت آخری شریفات خطا نبود آیا ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پ.ن : حرکت آخری شریفات خطا نبود آیا ؟

خطا که بود..ولی انتظار داشتی خطا بگیره؟ :دی

مظلومی: می‌خواستند پرسپولیس را قهرمان کنند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: می‌خواستند پرسپولیس را قهرمان جام ولایت کنند.

1105657_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از تساوی 2 بر 2 استقلال و پرسپولیس پرویز مظلومی در حالی که به سمت رختکن استقلال می‌رفت، گفت: من از مسئولان برگزارکننده این بازی‌ها گله‌مند هستم، برای این بازی مهدی رحمتی را می‌خواستیم اما او را ندادند. البته هادی زرین ساعد امروز خوب گلری کرد.

وی افزود: حسین بادامکی هم به تیم ملی دعوت شده اما امروز برای پرسپولیس بازی کرد. چه فرقی می‌کند؟ می‌خواستند پرسپولیس را قهرمان کنند.

پ. ن : من خودم اضافه میکنم این دلایل رو.

1- دو مسابقه طی 3 روز انجام داد..اونم همین ترکیب! در حالی که اونا استراحت کرده بودن...

2-خطای پنالتی روی شریفات رو نگرفت نیمه اول..

3- معمار زاده اخراج نشد

با تمام اینا نتونستن ما رو ببرن...البته با ما مساوی کردن یعنی ما رو بردن :دی

واسه اینه که میگفتم باید امید ها رو بازی میدادن...تا تو دهنی بزرگی به فدراسیون..داور و ###$@# میزدیم!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مظلومی: مظفری‌زاده به پرسپولیس روحیه داد/ استقلال بازی را برد!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال گفت: داور مسابقه با پنالتی‌ای که به سود حریف گرفت به بازیکنان پرسپولیس روحیه داد.
13900801142240_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از تساوی استقلال مقابل پرسپولیس در ابتدای صحبت‌هایش در جمع خبرنگاران در حالی که می خندید گفت: فکر می‌کنم مسئولین هل شده بودند و شاید اگر ما قهرمان می‌شدیم جام را خیلی با تأخیر می‌دادند.

وی تأکید کرد: اسم این مسابقه را دربی نمی‌گذارم ولی بازی خوبی انجام دادیم و با توجه به حساسیت بازی و اینکه بازیکنان بسیار زیادی نداشتیم از عملکرد آنها راضی هستم. متأسفانه امروز هم دو بازیکن ما آسیب دیدند و حریف نسبت به ما کامل‌تر بود. پس از مصدومیت یوسفی یک مدافع را به خط حمله آوردیم.

سرمربی استقلال افزود: یک بازیکن تیم امید و یک بازیکن تستی در ترکیب قرار دادیم و با تمام احترامی که برای این جام قائل هستم تصور می‌کنم عدالت رعایت نشد. حریف 4 روز استراحت داشت اما ما کمتر از 48 ساعت پا به این مسابقه گذاشتیم. من قصد نداشتم با ترکیب اصلی به میدان بیایم ولی به ما تکلیف شد و به احترام نام بزرگ این جام در این مسابقات شرکت کردیم.

مظلومی در خصوص روند فنی این مسابقه گفت: بازی خوبی انجام دادیم و به اعتقاد من استقلال برنده این مسابقه بود چرا که پنالتی‌ای که هیچ اتفاقی نیفتاد برای حریف گرفتند و به آنها روحیه دادند. امیدوار هستم کارشناسان با قاطعیت در این مورد نظر بدهند و حتی پنالتی دقیقه 93 ما را نادیده گرفتند. من از مظفری‌زاده توقع داشتم عدالت را بیشتر رعایت می‌کرد و با تمام احترامی که برای او قائل هستم معتقدم آن صحنه صد در صد پنالتی بود.

مظلومی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان استقلال در این مسابقه گفت: آنها بدون استراحت پا به این مسابقه گذاشتند و با وجود اینکه در خیلی از پست‌ها کمبود یار داشتیم به این مسابقه آمدیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا با بازی دادن الونگ قصد سورپرایز کردن هواداران را داشتید گفت: ما همیشه اهل سورپرایز کردن هستیم و این بازیکن چون بازیکن آزاد محسوب می‌شود 35 دقیقه به او فرصت دادیم. اعتقاد دارم او بد کار نکرد و قرار است در تمرینات ما هم حاضر شود چون می‌تواند در دو پست هافبک و دفاع به میدان برود.

در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران سؤال کرد شما در 4 مسابقه به پرسپولیس نباخته‌اید آیا این کار فوت و فنی دارد که مظلومی در پاسخ گفت:‌ حتما یک چیزی هست که من دربی را نمی‌بازم. اینکه دربی نبود. شما در بازی برگشت فرصت بدهید آن زمان دربی را نشان خواهیم داد. به اعتقاد من این بازی یک مینی‌دربی بود چون این دو تیم در هر رده سنی که با هم بازی کنند برای مردم حساسیت دارد و هواداران دو تیم امروز هم زحمات زیادی کشیدند که پا به این مسابقه گذاشتند و با وجود هوای سرد تیم خود را تشویق کردند.

مظلومی در خصوص دیدار استقلال و صبا گفت: تا آن مسابقه 10 - 12 روز باقی مانده است. فرهاد مجیدی امروز با 9 سانت پارگی عضله خود را به ما معرفی کرد و خسرو حیدری نیز همین شرایط را دارد. این مسئله به خاطر فشردگی مسابقات است. ما امروز به جای زندی یکی از بازیکنان خوب و جوان تیم خود را بازی دادیم و یوسفی نیز پس از مصدومیت سرگیجه گرفت و چشمانش نمی‌دید، تا آن روز باید صبور بود تا ببینیم تیممان چه شرایطی دارد.

پ.ن : من نمیفهمم! تکلیف شد یعنی چی؟ مثلا اگه با بازیکن اصلی نمیرفتی تو بازی چی کارت میکردن؟ به جرم عناد با **** مقدس میگرفتنت؟ عجب...
هیچ غلطی نمیتونستن بکنن!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حسینی:‌ داور پنالتی ما را نگرفت/ قهرمانی مبارک پرسپولیس

خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: داور پنالتی روی اسماعیل شریفات را نگرفت تا بازی از حالت عادی خارج نشود.

13900723120439_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، میثم حسینی پس از تساوی 2 بر 2 برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این مسابقه 2 بار از حریف عقب افتادیم و توانستیم جبران کنیم. هواداران از بازی ما راضی بودند ضمن اینکه هر دو تیم بدون ملی‌پوشان خود بازی کردند.

وی ادامه داد: در اواخر نیمه اول اگر فریدون زندی آن فرصت گلزنی را از دست نمی‌داد نتیجه بازی تغییر می‌کرد. داور در دقایق پایانی مسابقه خطا روی اسماعیل شریفات را نگرفت تا بازی از حالت عادی خارج نشود. به هر حال پرسپولیس قهرمان این جام شد و به آنها تبریک می‌گویم و مبارک‌شان باشد

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ستاره های ما قابل قیاس نیستند . هر کدومشون (حتی 1 نفر ) بود 100% بازی با برد استقلال همراه میشد .
هر چند این تیم هم امروز باید بازی رو میبرد . ولی ...
تف :دی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
الونگ که نسبت به حمودی و عزیز زاده و امیر ابادی خیلی خوب بازی کردقدت بدنی عالی داره . امیدوارم تو تریک استقلال عالی بازی کنه
بد از دستمون در رفتن باید میبردیمشون حیف شد
این دروازبان که اخرشه خیلی جو گیره یاد پینتو تو بارسا افتادم حرکاتش مثل اونو
امیر ابادی هم دیگه گفتن نداره یک پاس گل داد بقیه هم سوتی
حنیف زیاد جالب نبود
زندی خوب بود اگر گل رو زده بود خیلی عالی میشد
برهانی هم خوب قوربونش برم یک گل زد ولی همه توپها رو خودش میزد میخواست خودشو نشون بده که رسما" خراب کرد
میثم حسینی جز بهترینها بود
شیرزاد هم معلوم نبود تو بازی بود یا نه
شریفات هم خوب بود خوراک اعصاب خوردکردن تیمها هست مخصوصا" در مقابل این تیم که مدافعاش اسطوره خنده هستن:lol:
+++++++
راستی دوستان یکی ته توی این قضیه الونگ رو دراره ممنون میشم
موفق باشید

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
چرا بیخودی ناراحتید مثلا چه جامی بود که از دست دادیم ! جام ولایت :wacko: خوبه دیدیم یه پنالتی هم نگرفت . اصلا به نظرم استقلال نباید تو چنین جام های بی کیفیتی بازی بکنه یه بازیکنمون هم سرش شکست

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چرا بیخودی ناراحتید مثلا چه جامی بود که از دست دادیم ! جام ولایت :wacko: خوبه دیدیم یه پنالتی هم نگرفت . اصلا به نظرم استقلال نباید تو چنین جام های بی کیفیتی بازی بکنه یه بازیکنمون هم سرش شکست

منم قبل بازی از همین ناراحت بودم...

نمیدونم اینا از کی ترسیدن؟

من بودم میگفتم باشه با تیم دخیره ها بازی میکنیم...بعد یهو تیم امید رو میفرستادم داخل...اگه 10 تا هم میخوردن مهم نبود...چون میگفتیم تیم امیده..
مثلا میخواستن چی کار کنن آخه؟ محروم کنن باشگاه رو؟

بعدشم راس میگی..همون بهتر جام رو نگرفتیم...چون به نظرم این جام ولایت همون ارزشی رو داره که مایع ظرفشویی جام داره!

اینقدر ضایع هست که وحید هاشمیان هم زود از سکو اومد پایین رفت! شرمنده شد اصلا! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خب بازی کلا بد از آب در نیومد. وقتی مساوی میشه دو طرف مدعی برد میشند ولی هر دو طرف خودشون میدونند حق با کیه. همین کافیه

دقیقا از دیروز که فهمیدم داور کیه قید بردن رو زدن چون ایشون رو از نزدیک میشناسم و دیگه اگر کسی رنگش رو تشخیص نداده بود حالا باید راحت بتونه تشخیص بده. مهم نیست که داور طرفدار تیمی باشه خب ادمه و احساسات داره ولی اینکه تمایلاتش و تو کارش دخالت بده واقعا شرم آوره! شرم آور. واقعا براش متاسفم.

خب پنالتی ای برای حریف گرفته شد که بهتره اصلا درباره اش حرف نزنم. اصلا نمیتونم بفهمم چیو گرفت. و در عوض اون خطای واضح روی شریفات رو در حالی که زاویه بسیار مناسبی برای تشخیص داشت ندید! از صمیم قلب آرزو میکنم که واقعا ندیده باشه ولی یعنی ممکنه؟

تیم دوم ما با اصلی ها خیلی فاصله داشت و برعکس حریف تیم دومی براش در کار نبود. تقریبا همه اینها از مهرهای اصلیشون تو لیگ و در بازیهای مختلف بوده. این اولین تفاوت فاحش هست و اگر کسی بخواهد واقعیت رو ببینه راحت میبینه.

گلر ما ضعیفه/ با توجه به سنش که کم نیست بسیار تحت جو بود. رو گل دوم بد کار کرد. یه توپ خوب رو گرفت و بیشتر اونها رو موقعیت هاشون ضعیف بودند.
بعد از گل اول و تا قبل گل دفاع خیلی متزلزل بود. در هم و برهم. بعد گل که عزیز زاده رو از دفاع برد وسط زمین و تغییر جای حسینی و شیرزاد اوضاع بهتر شد.
عزیز زاده که کلا مرخصه. امیر ابادی هم جالبه :دی/ بازم با بازی نه چندان خوب تو نیمه اول پاس گل داد. نیمه دوم بهتر کار کرد یه کمی البته.
ارش گل زد ولی کلا و مخصوصا نیمه اول اصلا تو درگیری ها شرکت نکرد و همه سرها رو راحت داد به دفاع اونها.
اونهایی که تو ترکیبمون همیشه ضعیف بودن بازم ضعیف بودند. کیانوش امروز یه بام و دو هوا بود.
الونگ به نظر من خیلی خوب بازی کرد. نظرات مختلف دوستان رو در موردش خوندم ولی نظر من اینه که این بازیکن خیلی مفید بود برای ما تو نیمه دوم و ترجیح میدم همیشه بجای کیانوش فیکس باشه. واقعا قلدره و حفظ توپش خوبه. پاس بلند خوب میده و بازیکن ها رو تو فضا ها خوب دید.

اعتراف میکنم که قبل بازی با توجه به ضعفهایی که تو تیم میدیدم به تساوی راضی بودم ولی تو بازی و مخصوصا نیمه دوم توقعم برد بود فقط.

حنیف خیلی دوید و دمش گرم گلم زد. شریفات هم امروز خیلی تلاش کرد و موثر بود. کناره ها تقریبا 60 درصد قبولی میگیرند. کلا با توجه به این تیم و ضعفهاش نتیجه بد نیست.

در مورد جام کلا برام مهم نبود و همینطور جامش :دی! ولی با توجه به اینکه خیلی ها از روزنامه ها تا تی وی و ... قصد انتقام گیری از تیم داشتند خوشحالم که تیم سربلند از زمین خارج شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عکس نگار داربی دوستانه

373852_214003802004963_132328430172501_531673_589866218_n.jpg

آرش آقای گل :

389816_2020280801531_1679268922_1498199_1686467937_n.jpg381210_214004228671587_132328430172501_531674_38544923_n.jpg

حنیف :

717881_orig.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
الونگ: آمده بودم تست بدهم

13900816163017_PhotoA.jpg

گزارش خبرگزاری فارس، الونگ الونگ پس از تساوی 2 بر 2 برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: امروز برای تست دادن در استقلال بازی کردم. مدیر برنامه‌هایم روز گذشته با مسئولان استقلال صحبت کرد و خیلی دوست دارم در این تیم بازی کنم. فردا با مسئولان استقلال به طور جدی مذاکره می‌کنم.‌ من با مظلومی حرف زدم و او به من گفت اگر مثل قبل باشی تو را می‌خواهم.

وی ادامه داد: اکنون در شرایط صد در صد آماده قرار ندارم ولی می‌توانم خودم را به آمادگی برسانم. با سرپرست استقلال هم حرف زده‌ام. استقلال به دنبال بازیکن خارجی درجه یک بود و امیدوارم با این تیم قرارداد ببندم. من در پرسپولیس هم بازی کردم و تجربه لازم را دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا