• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
با سلام
من برای معافیت اقدام کردم اما دکتر **** گفت معاف نمیشی‌ حالا بیمارستان برگه داده که تا ۲۵ روز دیگه جواب شورا میاد اما دکتر به من گفت معاف نسیتم می‌خواستم بدونم جواب بیاد که معاف نیست تا چقدر بعدش اعزام میشم به خدمت ممنون

یکی از دوستای من حدود 20 روز بعد از اینکه مشخص شد معاف نیست تاریخ اعزامش بود .یعنی مشخص بشه معاف نیستید سریع اسمتون میره جزء اعزامیها ... البته اون دوستم 2-3 سال غیبت داشت .

Saman_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال

آقا ممنون بابت جواب راستش من اصلا از سربازی و به قول معروف از سختیاش هیچ ترسی‌ ندارم من چون فوتبال در سطح بالا بازی می‌کنم امیدوارم آموزشی تموم شه بتونم ادامه خدمتمو تو یه تیم نظامی بازی کنم به نظرتون می‌شه؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.راستی حقوق سربازی واسه سربازای لیسانس ماهیانه چقدره؟

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
جریان این معافیت یک برادری چیه؟
اصلا داریم همچین چیزی؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نکنم بیشتر از 40 50 تومن باشه...

40 50 تومن:eek::blink: من یکی از دوستام فوق دیپلم داره تا همین چند روز پیش ازش پرسیدم میگفت 60 تومن میگیره
اگه لیسانس 40 50 تومن بگیره پس زیر دیپلمه ی بدبخت چقدر باید بگیره؟؟؟؟؟:blink::D

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
40 50 تومن:eek::blink: من یکی از دوستام فوق دیپلم داره تا همین چند روز پیش ازش پرسیدم میگفت 60 تومن میگیره
اگه لیسانس 40 50 تومن بگیره پس زیر دیپلمه ی بدبخت چقدر باید بگیره؟؟؟؟؟:blink::D
بستگی به جاش داره سید ... اینکه بد آبو هوا باشه ... چه نیرویی باشی و چه پادگانی ... من خودم مثلا اهواز 80 نود تومن می گرفتم با فوق دیپلم ولی اصفهان بهم 50 تومن نهایت نمی ده ... در کل پولی توش نیست سربازی ...

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

آرتروز زانو معافی دائم داره؟

ممنون
سلام.
در مورد آرتروز گردن هم من سوال دارم.کلاً در مورد آرتروز چیزی تو معافیتها پیدا نکردم.
کسی چیزی میدونه؟

Saman_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ۲۰ روز گذشته از تشکیل پروندم هنوز جواب شورا نیومد دره خونمون با اینکه خود دکتر گفت کفیل پدرت نمیتونی‌ بشی‌ منتظرم زودتر بیاد زود برم سربازی تموم شه بیام به نظرتون تا کی‌ بده اینکه جواب شورا منفی‌ بود منو اعزام می‌کنن ?

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
05 کرمان، نیروی زمینی ارتش !

18 روز دیگه....

UTF 8 رو برم نصب کنم !

نبود آقا ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان
ببخشید برگه سفید که میاد توش فقط محل اموزش نوشته شده یا محل خدمت هم ذکر شده ؟ من واسه پذیرش اقدام کردم زنگ میزنم **** میگه انشا الله درست میشه !!! اول دی هم اعزاممه ... توی برگ سفید میزنند که پذیرش شدم یا نه ؟

Saman_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای خدا ۲۰ روز هم گذشت هنوز جواب کمیسیون من نیومد تو این برگه زده ۲۰ تا ۲۵ روز جوابش میاد من که می‌دونم معاف نیستم کی‌ بشه زودتر برم بیام سربازیمو

بالا