• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
نه داداش به مدرک کاری ندارن.دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس.ولی خوب باید بری پیش یه آقایی یکم نیگات میکنه بعد 2-3 تا سوال میپرسه ازت خوشش بیاد قبولت میکنن.شرایط سختی نداره ولی خوب محدود میگیرن واسه هر ماه 20 نفر تقریبا

ماهی 20 نفر؟؟؟چقدر خوبه جهاد کشاورزی که من امریه گرفتم ماههای زوج کلا از خود شهر اصفهان 3 نفر و بقیه ی شهرستانهای استان هر کدوم یک نفر میگیرن تازه فقط برجهای 4 6 8 10 12

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.دشمنتون شرمنده باشه.شما به اندازه کافی مارو راهنمایی کردید:blush:.والا فعلا که در به در دنبال امریه می گردم.ولی خودمونیم مکانیک هم شد رشته.هیچ ارگانی بهش امریه نمیده.(فقط انرژی اتمی و نفت میده که اونا رو هم رد شدم:().

درسته شاید الان نتونید برای سربازی کاری کنید ولی حداقل بعد از سربازی میتونید یه کاری برا خودتون دست و پا کنید ما چی بگیم...

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
نه اون سرباز باتوم به دست بابا !

این پلیسا هستن ماشینا رو میفرستن و برمیگردونن؛ مامور راهنمایی و رانندگی منظورمه بابا...

هرچند، جای بهتر گیر باید هم چه بهتر...

اعزامی ها از تهران، معمولا کجا میافتن برای آموزشی ؟

چطوری میشه از وضعیت تاهل و فرزند استفاده کرد ؟

هیچ قانونی نداره که کجا میندازن ولی اگه شما متاهل هستی میتونید شهر خودتون باشید

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.امروز سرما خوردم و همش به خودم می گم اگر آدم تو دوران آموزشی سرما بخوره چی میشه؟مرخصی میدن؟دکتر، پنی سلین و کلا امکانات هست؟:(

تو اموزشی وسط تابستون تبو لرز کردم

یه نفر نبود بگه حالت چطوره

از خوابگاه تا بهداری حداقل 4 کیلومتر راه بود پیاده رفتم
طرف مرخصی داد
اومدم خوابیدم صبح ارشده بیدارم کرده میگه چرا خوابی میگم استعلاجی دارم
میگه اینکه تایید نشده
دوباره این همه راهو رفتم تایید کردم اومدم اومدم میگه نه برو سر رژه !!!!!!!!!

واقعا افتضاح حالم بد بود هیچ کسی به دادم نرسید جز خودم

اینا رو گفتم بدونید تو اموزشی سربازهای **** چه خبره !افسر ها قضیشون فرق داره

**** افتضاح ترین اموزشی رو داره

نیروی انتظامی ارتش اموزشی سخت نیست

مگر اینکه تکاوری بیفتین

میگم بهتر نیست قبل از اعزام واکسن سرماخوردگی بزنیم؟؟؟؟

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
ماهی 20 نفر؟؟؟چقدر خوبه جهاد کشاورزی که من امریه گرفتم ماههای زوج کلا از خود شهر اصفهان 3 نفر و بقیه ی شهرستانهای استان هر کدوم یک نفر میگیرن تازه فقط برجهای 4 6 8 10 12

آتش نشانی تهران فقط از خود تهران نیرو میگیره.بقیه شهرستان ها هم جدا پذیرش دارن که شرایط اونا متفاوت هست
تهران شرایط راحت تر هست
این 20 نفر هم دیر اقدام کنی پر شده :D ولی امریه اش خیلی خوبه

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
تو اموزشی وسط تابستون تبو لرز کردم

یه نفر نبود بگه حالت چطوره

از خوابگاه تا بهداری حداقل 4 کیلومتر راه بود پیاده رفتم
طرف مرخصی داد
اومدم خوابیدم صبح ارشده بیدارم کرده میگه چرا خوابی میگم استعلاجی دارم
میگه اینکه تایید نشده
دوباره این همه راهو رفتم تایید کردم اومدم اومدم میگه نه برو سر رژه !!!!!!!!!

واقعا افتضاح حالم بد بود هیچ کسی به دادم نرسید جز خودم

اینا رو گفتم بدونید تو اموزشی سربازهای **** چه خبره !افسر ها قضیشون فرق داره

**** افتضاح ترین اموزشی رو داره

نیروی انتظامی ارتش اموزشی سخت نیست

مگر اینکه تکاوری بیفتین
ای بابا عوض اینکه به ما روحیه بدی مارو حسابی ترسوندید که:eek:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان اگه بخواین از این چیزا بترسین چجوری میخواین زندگی کنین ؟!

من حداقل یاد گرفتم که دارم میمیرم هیچکسی هم نیست خودم به داد خودم برسم !

شما هم نترسین هیچی نیست
اعتماد به نفستون میره بالا و از گشاد بودن در میاین

اگه سرما نخوردین قبل اموزشی واکسن انفلونزا بگیرین بزنین
اگه مریض باشین بزنین بدتر میشین

بازم میگم نترسین

پست های منو بخونین قبلی ها رو

اشکتون شاید در بیاد

به ما عینه تکاور ها اموزش دادن

ولی پشیمون نیستم از اینکه رفتم

الان تموم شده و راحت شدم اسیر پاسپورت و این چیزا نیستم دیگه

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
1-تفاوت اعزام به صورت حضوری و اعزام به صورت غیر حضوری(انفرادی) چیه؟کدومو تیک بزنم بهتره؟
2-بهترین سازمان پیشنهادی کدوم یکی میتونه باشه(از لحاظ راحتی و نزدیک بودن به شهر محل سکونت)؟ارتش،****،ناجا،یا وزارت دفاع؟
منتظر جوابتون هستم.

kurtkav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
سوالی داشتم که ممکنه تو صفحات قبل جوابش باشه ولی تعداد صفحات انقدر زیاده که واقعا وقتش رو ندارم
میخواستم بپرسم تو این هفته دفترچه رو پر کنم و بفرستم فکر میکنید کدوم ماه اعزام بشم؟
دی ماه یا اسفند ؟؟
با تشکر از عزیزان

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه
سوالی داشتم که ممکنه تو صفحات قبل جوابش باشه ولی تعداد صفحات انقدر زیاده که واقعا وقتش رو ندارم
میخواستم بپرسم تو این هفته دفترچه رو پر کنم و بفرستم فکر میکنید کدوم ماه اعزام بشم؟
دی ماه یا اسفند ؟؟
با تشکر از عزیزان

سلام اگه الان بفرستی احتمالش هست که اعزامت دی بشه ولی خیلی کمه اما اگه میخوای اسفند اعزامت باشه برج 10 پست کنی بهتره(البته بگم اینا همش احتماله چون هیچ قانونی نداره)

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
دو تا سوال داشتم.
1-تفاوت اعزام به صورت حضوری و اعزام به صورت غیر حضوری(انفرادی) چیه؟کدومو تیک بزنم بهتره؟
2-بهترین سازمان پیشنهادی کدوم یکی میتونه باشه(از لحاظ راحتی و نزدیک بودن به شهر محل سکونت)؟ارتش،****،ناجا،یا وزارت دفاع؟از میون این سازمانا فقط یکی رو تو دفترچه می تونم تیک بزنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:blush:.

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان.
دو تا سوال داشتم.
2-بهترین سازمان پیشنهادی کدوم یکی میتونه باشه(از لحاظ راحتی و نزدیک بودن به شهر محل سکونت)؟ارتش،****،ناجا،یا وزارت دفاع؟از میون این سازمانا فقط یکی رو تو دفترچه می تونم تیک بزنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:blush:.

اگه غیبت داشته باشی **** نمیفتی
اون چیزی که دفترچه نوشته تشریفاتیه و اهمیتی نداره

حالا هرکدوم رو میخوای بزن

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان، اگه تونستید کمی راهنماییم کنید ...

من 1 دی اعزامم و معافیت از رزم دارم. می خواستم از شماها راهنمایی بخوام که چطوری می تونم کاری کنم تا دوره خدمتم بیوفته شهر خودم ؟ ( تبریز ) - دلیلش فقط اینه که میخوام وقت آزاد داشته باشم تا در طول زمان خدمت کمی زبان انگلیسی بخونم تا مدرک تافل بگیرم. برای دوران بعد از خدمت سربازی لازمم هست.

شرایطم اینه که : لیسانس فناوری اطلاعات دارم، یک برادر بزرگتر از خودم دارم که 8 سالی میشه مستقل از ما تو یه شهر دیگه زندگی میکنه، پدرم 60 سال تمام هست، خودم هم معاف از رزم دارم.

الان که تقریبا 40 روز مونده به اعزامم، میشه به هر طریقی پذیرش بگیرم یا خیلی دیر شده ؟ اگه نشد پذیرش، راه دیگه ای هم هست ؟

با تشکر،
صابر

filit

Registered User
لایک‌ها
7

من 1 دی اعزامم و معافیت از رزم دارم. می خواستم از شماها راهنمایی بخوام که چطوری می تونم کاری کنم تا دوره خدمتم بیوفته شهر خودم ؟ ( تبریز ) - دلیلش فقط اینه که میخوام وقت آزاد داشته باشم تا در طول زمان خدمت کمی زبان انگلیسی بخونم تا مدرک تافل بگیرم. برای دوران بعد از خدمت سربازی لازمم هست.

شرایطم اینه که : لیسانس فناوری اطلاعات دارم، یک برادر بزرگتر از خودم دارم که 8 سالی میشه مستقل از ما تو یه شهر دیگه زندگی میکنه، پدرم 60 سال تمام هست، خودم هم معاف از رزم دارم.

الان که تقریبا 40 روز مونده به اعزامم، میشه به هر طریقی پذیرش بگیرم یا خیلی دیر شده ؟ اگه نشد پذیرش، راه دیگه ای هم هست ؟

با تشکر،
صابر

اگه پارتی ککلفت داشته باشی میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

با تشکر،
صابر

سلام صابر عزیز . الان دیگه زمان پذیرش گرفتن تقریبا تموم شده و واقعا بعیده که بشه کاری کرد ولی در صورت وجود پارتی توی **** ، نیرو انتظامی یا هر جای دیگه میتونید اعزامتون رو 2 ماه عقب بندازید ( البته خودتون هم برید ممکنه واستون عقب بندازند ولی احتمالش کمه ) و بعدش اون اشنا براتون پذیرش بگیره .
البته واسه پذیرش **** اگر اشنا نداشته باشی ولی بسیج فعال داشته باشی + دوره ی کفایت میتونی خودت اقدام کنی اما الان بدون اشنا خیلی سخته تاریخ اعزام رو عقب انداختن .
اول امیدت به خدا باشه بعدم برو دنبال یه اشنا ، انشا الله که بتونی کاری بکنی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام بر همه
دی ماه یا اسفند ؟؟
با تشکر از عزیزان

الان اصلا مشخص نیست ، احتمال 25% برج 10 میخوره 75% برج 12 ولی اگه میخوای مطمئن باشی برج 10 نمیخوره 20 اذر پست کن که مطمئنا میخوره اسنفد ماه .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

با تشکر،
صابر

اگر مشکلی با این موضوع نداری ازدواج رسمی میتونه احتمال تو شهر خودت افتادن رو به بالای 95 درصد برسونه .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام دوستان.امروز سرما خوردم و همش به خودم می گم اگر آدم تو دوران آموزشی سرما بخوره چی میشه؟مرخصی میدن؟دکتر، پنی سلین و کلا امکانات هست؟:(

سعی کن قرص جوشان ویتامین ث حتما ببری و هر روز بخوری . قرص سرما خوردگی هم ببر و ... / اگر هم مریض بشی به این راحتی ها بهت مرخصی نمیدن . اول قرص میدن . یکم مشکل حادتر باشه آمپول تجویز میکنن . بیماری هایی مثل سرماخوردگی چون با آمپول سریع خوب میشن رو لفتش نمیدن ! ولی بعضی بیماری ها دوره درمان داره که باید بگزره ( مثلا پات زخمی بشه یا ... ) در اون صورت استراحت میدن بهت .

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بعداز23روزسربازی اومدیم میان دوره25 پادگان شهید مدرس کرج(فرماندهی کل ****)
23آبان تا28آبان میان دوره ماست.واقعابه جرات میشه گفت بهترین پادگان ایران است.
فرماندهانی که داره همه مردهستن وعقده ای نیستند.حالابعداز آموزشی به صورت کامل ازخوبی های این پادگان می گم براتون.
تا پایان دوره به خدا میسپارمتون
بای

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام صابر عزیز . الان دیگه زمان پذیرش گرفتن تقریبا تموم شده و واقعا بعیده که بشه کاری کرد ولی در صورت وجود پارتی توی **** ، نیرو انتظامی یا هر جای دیگه میتونید اعزامتون رو 2 ماه عقب بندازید ( البته خودتون هم برید ممکنه واستون عقب بندازند ولی احتمالش کمه ) و بعدش اون اشنا براتون پذیرش بگیره .
البته واسه پذیرش **** اگر اشنا نداشته باشی ولی بسیج فعال داشته باشی + دوره ی کفایت میتونی خودت اقدام کنی اما الان بدون اشنا خیلی سخته تاریخ اعزام رو عقب انداختن .
اول امیدت به خدا باشه بعدم برو دنبال یه اشنا ، انشا الله که بتونی کاری بکنی

ممنون از راهنماییتون، 2 تا سوالم داشتم :

1 - فرض کنیم نتونم پذیرش جایی بگیرم. حالا من که معاف از رزمم، امکان داره موقع کد خوردن بیفتم **** یا نه ؟ منظورم اینه که اصلا معاف از رزمارو کد میزنن **** یا نه ؟ ( پذیرش که چند جا رفتم، گفتن معاف از رزم نمیشه )

2 - آیا این درسته که معمولا معاف از رزم ها رو میندازن شهر خودشون ؟

اگر مشکلی با این موضوع نداری ازدواج رسمی میتونه احتمال تو شهر خودت افتادن رو به بالای 95 درصد برسونه .

مرسی از راهنماییت. زیادم مشکل ندارم. شاید همین روشو انجام بدم. راستی هر وقت که ازدواج کنم میشه انتقالی بگیرم شهر خودم یا باید قبل از کد خوردن و اعزام اقدام کرده باشم واسه نامزدی ؟

بالا