• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alirah84

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
آقا من خدمتم با توجه به کسری 3 ماه بسیج تمام شده و 2 ماه تسویه کردم
**** وظیفه میگه کسریت حذف شده (مشکل داشته کسریت)
سپاهی که کسریم ثبت کردم رفتم میگن کسری به تو تعلق نمیگیره هیچی ما اشتباه زدیم و کسری شمارو حذف کردیم
کسی میدونه من چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
میتونم یک جای دیگه کسریمو ثبت کنم؟
یا 10 روز دیگه خدمت 17 ماهم تمام میشه 10 روز دیگه یک درخواست دیگه بدم بدون کسری برای صدور کارت
میشه؟؟؟
کمکم کنید
کمکم کنیددد

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان شهید با هنر کرمان نبوددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
من آموزشمو شهید باهنر کرمان افتادم نیروی انتظامی هم هست
خواهش می کنم هر کسی اطلاعات داره بگه آخه من فردا صبح باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام. من لیسانس مکانیکم. ساکن تهران. اعزام 1/10 . چقدر امکان کد خوردن هست؟ من تک پسرم بعد اموزشی تهران میوفتم؟ چه جوری اعلام کنم تک پسرم اخه تو فرمی که اول میفرستیم چیزی راجع به تک پسری نمیپرسن؟ متشکرم.

سلام
کد خوردن بستگی به این داره که ارتش باشی یا نه !

شهر تهران نمیگن معمولاً میگن استان تهران که اونم کاراشون معلوم نیست اما احتمالش بالاست
توی آموزشی خودشون اعلام میکنن تک پسرا و شرایط دارا مدارک بیارن

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام خدمت همه دوستان.باور بفرمایید تنها مرجعی که آدم میتونه اطلاع کسب کنه همین دوستان هستند.
1-دوستان شرکت نفت امریه منو رد کرد.به نظر شما کجا ها می تونم امریه بگیرم.من لیسانس مکانیک دارم.
2-واسه امریه تو **** باید بسیجی بود؟
3-اصلا راهی وجود داره که خدمت مقدس سربازی رو پیچوند و نرفت؟
ارادتمند

هر ارگانی که فکرش به ذهنت خطور کنه حتی بهزیستی !!!
تقریباً
باید آشنا داشت

خیـــــــر !!!!!

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان.باور بفرمایید تنها مرجعی که آدم میتونه اطلاع کسب کنه همین دوستان هستند.
1-دوستان شرکت نفت امریه منو رد کرد.به نظر شما کجا ها می تونم امریه بگیرم.من لیسانس مکانیک دارم.
2-واسه امریه تو **** باید بسیجی بود؟

ارادتمند

سلام.آقا کار شما درست نشد؟؟شرمنده که نتونستم درست راهنماییتون کنم ببخشید.امیدوارم کارتون درست شه.الان گرفتن پذیرش تو **** خیلی سخته هم کارت بسیج فعال میخواد هم آشنا.ایشالا کارت درست شه

alirah84

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
آقا من خدمتم با توجه به کسری 3 ماه بسیج تمام شده و 2 ماه تسویه کردم
**** وظیفه میگه کسریت حذف شده (مشکل داشته کسریت)
سپاهی که کسریم ثبت کردم رفتم میگن کسری به تو تعلق نمیگیره هیچی ما اشتباه زدیم و کسری شمارو حذف کردیم
کسی میدونه من چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
میتونم یک جای دیگه کسریمو ثبت کنم؟
یا 10 روز دیگه خدمت 17 ماهم تمام میشه 10 روز دیگه یک درخواست دیگه بدم بدون کسری برای صدور کارت
میشه؟؟؟
کمکم کنید
کمکم کنیددد
یکی نیست جواب بده

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم پیش میاد.راستی یه سوال شما چطوری امریه ی آتش نشانی گرفتین؟؟؟؟؟؟

خیلی راحت بود.تقریبا 2 ماه قبل از تاریخ اعزام با برگه سبزم رفتم آتش نشانی و پذیرش گرفتم

میتونین به این شماره واسه پذیرش زنگ بزنید >>>> 64322220 آقای عباسی (امور مشمولین آتش نشانی)

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی جان به نظر بنده بروو همون جایی که کسریتو گرفتی بسیج!! برو از اونجا پیگیری کن. بازم نتونستی پیگیری کنی اونجایی که خدمت کردی یه ننه قمریو پیدا کن تا دنباله کارت رو بگیره بالاخره یه سال و خورده ای خدمت کردی میشناسنت این سپاهیا تو بسیجم خرشون می ره!! تو باید از طریق یگانت یا هر اشنایی که داری بری برگه کسری جدیدی از اون پایگاه بسیج دریافت کنی. و دوباره بدی کارگزیینی یگانت تا تایید کنه / مشکلت حل می شه.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
آقا راهی داره بشه خودت رو یه جایی جا کنی ؟ بدون پارتی البته؛ مثلا آتش نشانی، یا از این پلیسا که سر چهار راه وای میسن ؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی راحت بود.تقریبا 2 ماه قبل از تاریخ اعزام با برگه سبزم رفتم آتش نشانی و پذیرش گرفتم

میتونین به این شماره واسه پذیرش زنگ بزنید >>>> 64322220 آقای عباسی (امور مشمولین آتش نشانی)

دمت گرم داداش،من خودم امریه گرفتم.میخواستم ببینم گیر نمیدن،مثلا به مدرک یا چیزای دیگه منظورم اینه که هر کسی با هر مدرکی بره قبولش میکنن؟؟؟مثلا من که رشتم کشاورزیه اگه میرفتم بهم امریه میدادن:p؟؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
آقا راهی داره بشه خودت رو یه جایی جا کنی ؟ بدون پارتی البته؛ مثلا آتش نشانی، یا از این پلیسا که سر چهار راه وای میسن ؟

سلام شما واقعا دوست داری بری سر چهار راه وایسی؟؟؟؟؟:eek: ما اینهمه پدر خودمونو در آوردیم و رفتیم امریه گرفتیم که ارگانی مثل نیروی انتظامی نیفتیم اونوقت شما..........

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
دمت گرم داداش،من خودم امریه گرفتم.میخواستم ببینم گیر نمیدن،مثلا به مدرک یا چیزای دیگه منظورم اینه که هر کسی با هر مدرکی بره قبولش میکنن؟؟؟مثلا من که رشتم کشاورزیه اگه میرفتم بهم امریه میدادن:p؟؟

نه داداش به مدرک کاری ندارن.دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس.ولی خوب باید بری پیش یه آقایی یکم نیگات میکنه بعد 2-3 تا سوال میپرسه ازت خوشش بیاد قبولت میکنن.شرایط سختی نداره ولی خوب محدود میگیرن واسه هر ماه 20 نفر تقریبا

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.آقا کار شما درست نشد؟؟شرمنده که نتونستم درست راهنماییتون کنم ببخشید.امیدوارم کارتون درست شه.الان گرفتن پذیرش تو **** خیلی سخته هم کارت بسیج فعال میخواد هم آشنا.ایشالا کارت درست شه
سلام.دشمنتون شرمنده باشه.شما به اندازه کافی مارو راهنمایی کردید:blush:.والا فعلا که در به در دنبال امریه می گردم.ولی خودمونیم مکانیک هم شد رشته.هیچ ارگانی بهش امریه نمیده.(فقط انرژی اتمی و نفت میده که اونا رو هم رد شدم:().

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا.بد ترین جا واسه خدمت همین وایسادن سر چهارراست که:blink: .همه در به در دنبال یه جایی می گردند تا مثل این سربازای بیچاره تو سرما و گرما راست راست تو خیابون واینستند:wacko:.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.امروز سرما خوردم و همش به خودم می گم اگر آدم تو دوران آموزشی سرما بخوره چی میشه؟مرخصی میدن؟دکتر، پنی سلین و کلا امکانات هست؟:(

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام شما واقعا دوست داری بری سر چهار راه وایسی؟؟؟؟؟:eek: ما اینهمه پدر خودمونو در آوردیم و رفتیم امریه گرفتیم که ارگانی مثل نیروی انتظامی نیفتیم اونوقت شما..........

نه اون سرباز باتوم به دست بابا !

این پلیسا هستن ماشینا رو میفرستن و برمیگردونن؛ مامور راهنمایی و رانندگی منظورمه بابا...

هرچند، جای بهتر گیر باید هم چه بهتر...

اعزامی ها از تهران، معمولا کجا میافتن برای آموزشی ؟

چطوری میشه از وضعیت تاهل و فرزند استفاده کرد ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان.امروز سرما خوردم و همش به خودم می گم اگر آدم تو دوران آموزشی سرما بخوره چی میشه؟مرخصی میدن؟دکتر، پنی سلین و کلا امکانات هست؟:(

تو اموزشی وسط تابستون تبو لرز کردم

یه نفر نبود بگه حالت چطوره

از خوابگاه تا بهداری حداقل 4 کیلومتر راه بود پیاده رفتم
طرف مرخصی داد
اومدم خوابیدم صبح ارشده بیدارم کرده میگه چرا خوابی میگم استعلاجی دارم
میگه اینکه تایید نشده
دوباره این همه راهو رفتم تایید کردم اومدم اومدم میگه نه برو سر رژه !!!!!!!!!

واقعا افتضاح حالم بد بود هیچ کسی به دادم نرسید جز خودم

اینا رو گفتم بدونید تو اموزشی سربازهای **** چه خبره !افسر ها قضیشون فرق داره

**** افتضاح ترین اموزشی رو داره

نیروی انتظامی ارتش اموزشی سخت نیست

مگر اینکه تکاوری بیفتین

بالا