• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
اونایی که تاریخ اعزامشون روز تعطیل هست، مثلا 18 آذر، میشه جمعه، روز بعد باید برن ؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا اگه الان بریم پلیس +10 بهمون میگن کجا افتادیم؟ اعزام 10/1

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وایی خدا 200 صفحه ای می گذره از اون موقعی که من اینجا پست دادم :))

هر کی یگانش دانشگاه جامع امام حسین(ع) هست و آموزشی رفته بابل ؛ سوالی باسش پیش اومد بهم ایمیل بزنه [email protected]

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه از وقتی اعزامی های 8/1 رفتن اینجا سوت و کور شده.اعزامی های 10/1 کجایین پس؟؟؟بابا یه عرض اندامی بکنین:cool::D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مثل اینکه از وقتی اعزامی های 8/1 رفتن اینجا سوت و کور شده.اعزامی های 10/1 کجایین پس؟؟؟بابا یه عرض اندامی بکنین:cool::D

سلام اقا مجتبی . من 1.10 هستم ، حدود 12 روز پیش کپی برگ سبز رو دادم واسه پذیرش **** شهرستان . چند روز طول میکشه خبرشو بدند که بفهمم پذیرش شدم یا نه ؟
بعدم یه سوال کلی ... **** شهرستان ما یجوری بود که خودش برگه ها رو واسه پذیرش تحویل نمیگرفت باید میبردیم مرکز استان ( اصفهان ، **** صاحب الزمان ) ولی فرمانده **** اشنا بود فقط کپی برگ سبز رو ازم گرفت و گفت انشا الله درست میشه ... واقعیتش من خیلی استرس دارم ، یعنی اصلا مطمئن نیستم واسم کاری بکنه ... به نظرت سخت گیری میکنند یا راحت پذیرش رو قبول میکنند با توجه به اینکه من اصفهان که خواستم مدارک رو تحویل بدم گفت هم ظرفیتمون پر شده هم ذخیره هامون و مدارک رو ازم قبول نکرد .

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا مجتبی . من 1.10 هستم ، حدود 12 روز پیش کپی برگ سبز رو دادم واسه پذیرش **** شهرستان . چند روز طول میکشه خبرشو بدند که بفهمم پذیرش شدم یا نه ؟
بعدم یه سوال کلی ... **** شهرستان ما یجوری بود که خودش برگه ها رو واسه پذیرش تحویل نمیگرفت باید میبردیم مرکز استان ( اصفهان ، **** صاحب الزمان ) ولی فرمانده **** اشنا بود فقط کپی برگ سبز رو ازم گرفت و گفت انشا الله درست میشه ... واقعیتش من خیلی استرس دارم ، یعنی اصلا مطمئن نیستم واسم کاری بکنه ... به نظرت سخت گیری میکنند یا راحت پذیرش رو قبول میکنند با توجه به اینکه من اصفهان که خواستم مدارک رو تحویل بدم گفت هم ظرفیتمون پر شده هم ذخیره هامون و مدارک رو ازم قبول نکرد .

داداش منم امریه گرفتم تقریبا 1-2 هفته بعد بهم جواب دادن
البته نمیدونم **** هم اینجوری باشه من امریه آتش نشانی گرفتم

Last edited:

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
اعزام 18/8/90 کسی نیـــــــــست؟!
فقط 1 روز دیگه مونده ها :wacko:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
گروه ناجا - سازمان وظيفه عمومي ناجا از تمديد مجدد مهلت ارسال گواهي كسر خدمت اخذ شده در سال 1389 خبر داد.

سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولاني كه داراي گواهي كسر خدمت مربوط به جبهه و جانبازي والدين و يا سابقه بسيج مشمول ، صادره تا پايان سال 89 بوده و درخواست مشمول يا تاييديه آن نيز حداكثر تا تاريخ بيست و چهارم آبانماه 1390در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گردد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان در سال 1389 خواهند بود.

لذا به اين دسته از مشمولان تاكيد مي شود هر چه سريعتر براي ثبت درخواست خود به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند.

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0

sarbazielaanati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من لیسانس مکانیکم. ساکن تهران. اعزام 1/10 . چقدر امکان کد خوردن هست؟ من تک پسرم بعد اموزشی تهران میوفتم؟ چه جوری اعلام کنم تک پسرم اخه تو فرمی که اول میفرستیم چیزی راجع به تک پسری نمیپرسن؟ متشکرم.

alirah84

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
آقا من خدمتم با توجه به کسری 3 ماه بسیج تمام شده و 2 ماه تسویه کردم
**** وظیفه میگه کسریت حذف شده (مشکل داشته کسریت)
سپاهی که کسریم ثبت کردم رفتم میگن کسری به تو تعلق نمیگیره هیچی ما اشتباه زدیم و کسری شمارو حذف کردیم
کسی میدونه من چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
میتونم یک جای دیگه کسریمو ثبت کنم؟
یا 10 روز دیگه خدمت 17 ماهم تمام میشه 10 روز دیگه یک درخواست دیگه بدم بدون کسری برای صدور کارت
میشه؟؟؟
کمکم کنید
کمکم کنیددد

Last edited:

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0

سلام دوست عزیز منم امریه جهاد کشاورزی هستم.من همون روزی که برگه ی سبزم رو بردم کار امریم رو ردیف کردم البته نه همون روز چون یه سری مدارک میخواست اونا رو آماده کردم وفردا صبحش رفتم همین جهاد خیابون هزار جریب کارمو ردیف کردم و بهم گفتن برو تا وقتی که برگه سفیدت بیاد همین.از پذیرش ها اطلاع ندارم ولی اگه آشنا داری خوبه و بهتره که پیگیری کنی.شما از کدوم شهرستان اصفهانی؟؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
داداش منم امریه گرفتم تقریبا 12 هفته بعد بهم جواب دادن
البته نمیدونم **** هم اینجوری باشه من امریه آتش نشانی گرفتم

12 هفته :eek::blink::eek::wacko: آهان منظورت یکی دو هفته هست درسته؟؟؟

sarbazielaanati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام باید یکی از این شرایط رو داشته باشی:
1- پارتی
2- متاهل
3- پدر نظامی
4- سرپرست خانواده
5- عضو کمیته امداد
6- تک پسر
7- شانس!
البته شاید به خاطر معاف از رزم بودنت هم بتونی شهر خودت خدمت کنی ولی این مورد رو مطمئن نیستم باید سوال کنی
اقا این تک پسر یو مطمئنی شما؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان.باور بفرمایید تنها مرجعی که آدم میتونه اطلاع کسب کنه همین دوستان هستند.
1-دوستان شرکت نفت امریه منو رد کرد.به نظر شما کجا ها می تونم امریه بگیرم.من لیسانس مکانیک دارم.
2-واسه امریه تو **** باید بسیجی بود؟

ارادتمند

Last edited:
بالا