PersianMohammad
Registered User
اونایی که تاریخ اعزامشون روز تعطیل هست، مثلا 18 آذر، میشه جمعه، روز بعد باید برن ؟
اونایی که تاریخ اعزامشون روز تعطیل هست، مثلا 18 آذر، میشه جمعه، روز بعد باید برن ؟
سلام
آقا اگه الان بریم پلیس +10 بهمون میگن کجا افتادیم؟ اعزام 10/1
مثل اینکه از وقتی اعزامی های 8/1 رفتن اینجا سوت و کور شده.اعزامی های 10/1 کجایین پس؟؟؟بابا یه عرض اندامی بکنین![]()
سلام اقا مجتبی . من 1.10 هستم ، حدود 12 روز پیش کپی برگ سبز رو دادم واسه پذیرش **** شهرستان . چند روز طول میکشه خبرشو بدند که بفهمم پذیرش شدم یا نه ؟
بعدم یه سوال کلی ... **** شهرستان ما یجوری بود که خودش برگه ها رو واسه پذیرش تحویل نمیگرفت باید میبردیم مرکز استان ( اصفهان ، **** صاحب الزمان ) ولی فرمانده **** اشنا بود فقط کپی برگ سبز رو ازم گرفت و گفت انشا الله درست میشه ... واقعیتش من خیلی استرس دارم ، یعنی اصلا مطمئن نیستم واسم کاری بکنه ... به نظرت سخت گیری میکنند یا راحت پذیرش رو قبول میکنند با توجه به اینکه من اصفهان که خواستم مدارک رو تحویل بدم گفت هم ظرفیتمون پر شده هم ذخیره هامون و مدارک رو ازم قبول نکرد .
سلام من هستم از کجایی؟
ایمیلتو می شه بدی؟
من امریه آتش نشانی دارم.فردا باید برم کهریزک.تو کجا میری؟!
[email protected]
سلام اقا مجتبی . من 1.10 هستم ، حدود 12 روز پیش کپی برگ سبز رو دادم واسه پذیرش **** شهرستان . چند روز طول میکشه خبرشو بدند که بفهمم پذیرش شدم یا نه ؟
بعدم یه سوال کلی ... **** شهرستان ما یجوری بود که خودش برگه ها رو واسه پذیرش تحویل نمیگرفت باید میبردیم مرکز استان ( اصفهان ، **** صاحب الزمان ) ولی فرمانده **** اشنا بود فقط کپی برگ سبز رو ازم گرفت و گفت انشا الله درست میشه ... واقعیتش من خیلی استرس دارم ، یعنی اصلا مطمئن نیستم واسم کاری بکنه ... به نظرت سخت گیری میکنند یا راحت پذیرش رو قبول میکنند با توجه به اینکه من اصفهان که خواستم مدارک رو تحویل بدم گفت هم ظرفیتمون پر شده هم ذخیره هامون و مدارک رو ازم قبول نکرد .
داداش منم امریه گرفتم تقریبا 12 هفته بعد بهم جواب دادن
البته نمیدونم **** هم اینجوری باشه من امریه آتش نشانی گرفتم
اقا این تک پسر یو مطمئنی شما؟دوست عزیز سلام باید یکی از این شرایط رو داشته باشی:
1- پارتی
2- متاهل
3- پدر نظامی
4- سرپرست خانواده
5- عضو کمیته امداد
6- تک پسر
7- شانس!
البته شاید به خاطر معاف از رزم بودنت هم بتونی شهر خودت خدمت کنی ولی این مورد رو مطمئن نیستم باید سوال کنی
12 هفته:blink:
:wacko: آهان منظورت یکی دو هفته هست درسته؟؟؟