StarSoheil
Registered User
شما اول سعی کنید کمی بر اعصابتون مسلط باشید. هیچ جا گفته نشده که دلار پی پال باید 1400 تومان باشه. ولی فکر میکنم بنده این حق رو داشته باشم که بر اساس یک سری معیارهایی که خودم تعریف کردم نرخ رو تعیین کنم. خدا رو شکر اینقدر فروشنده دلار زیاد هست که کسی هم مجبور نیست فقط از بنده خرید کنه. شما بهتره این رو به کسانی بگید که تا الان با دلار نفتی داشتن توی بازار جولان میدادن هر موقع میخواستن دلارهاشون رو بفروشن دلار نمیدادن تو بازار و هرموقع آقازاده ها میخواستن دلار بخرن دلار رو توی بازار پخش میکردن تا با قیمت بازی کنن. وگرنه ارزش واقعی ریال در برابر دلار از این به بعد خودشو به تدریج نشون میده.من موندم چرا شما قیمت دلار رو خودت هر روز اینجا افزایش میدی؟!
کجا گفته شده که دلار پیپال باید 1400 باشه که شما واسه خودت قیمت گذاری می کنی؟!
ضمنا بنده نه دلال هستم که بخوام دلار از شخصی یا صرافی بخرم و بفروشم و نه از این کار خوشم میاد و پولی که از این طریق بدست میاد اونقدر برام ناچیز هست که ... این کار رو در درجه اول برای علاقه شخصی خودم و کسب تجارب بیشتر و بیشتر در این عرصه دارم ادامه میدم. دوم بخاطر خیلی از مشتریانی که سالهاست با بنده کار میکنن و حاضرن کمی گرون تر بخرن ولی خیالشون از بابت پرداخت هاشون راحت باشه.