• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من موندم چرا شما قیمت دلار رو خودت هر روز اینجا افزایش میدی؟!
کجا گفته شده که دلار پیپال باید 1400 باشه که شما واسه خودت قیمت گذاری می کنی؟!
شما اول سعی کنید کمی بر اعصابتون مسلط باشید. هیچ جا گفته نشده که دلار پی پال باید 1400 تومان باشه. ولی فکر میکنم بنده این حق رو داشته باشم که بر اساس یک سری معیارهایی که خودم تعریف کردم نرخ رو تعیین کنم. خدا رو شکر اینقدر فروشنده دلار زیاد هست که کسی هم مجبور نیست فقط از بنده خرید کنه. شما بهتره این رو به کسانی بگید که تا الان با دلار نفتی داشتن توی بازار جولان میدادن هر موقع میخواستن دلارهاشون رو بفروشن دلار نمیدادن تو بازار و هرموقع آقازاده ها میخواستن دلار بخرن دلار رو توی بازار پخش میکردن تا با قیمت بازی کنن. وگرنه ارزش واقعی ریال در برابر دلار از این به بعد خودشو به تدریج نشون میده.

ضمنا بنده نه دلال هستم که بخوام دلار از شخصی یا صرافی بخرم و بفروشم و نه از این کار خوشم میاد و پولی که از این طریق بدست میاد اونقدر برام ناچیز هست که ... این کار رو در درجه اول برای علاقه شخصی خودم و کسب تجارب بیشتر و بیشتر در این عرصه دارم ادامه میدم. دوم بخاطر خیلی از مشتریانی که سالهاست با بنده کار میکنن و حاضرن کمی گرون تر بخرن ولی خیالشون از بابت پرداخت هاشون راحت باشه.

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
با ايراني ها مشكل نداره ؟

فعلا مشکلی نداره

آقا من غلط کردم، به هفت پشتم هم خندیدم
خوبه؟
اصلا دلار باید 2000 تومن باشه!!

خودتونو اذیت نکنید. کل این قیمتها کاذب هست اما اگر خودتان این کار را انجام بدید متوجه میشید در شکل حقیقی وقتی کل هزینه ها را محاسبه کنید سود اصلی هر دلار به 10 تومان هم نمیرسه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با ايراني ها مشكل نداره ؟
افغانستان با ایران و ایرانی مشکل داره، انتظار داری آمریکا نداشته باشه؟
ما تروریستیم، Do you understand؟
اگه تو لیست کشورهاش ایران رو دیدی یعنی اینکه مشکلی نداره + باید از پشتیبانیشون بپرسی
در عین حال، کلی از ایرانیها با Name کار میکنن. من خودم حدود 200 دامین دارم ...

VornaHost

Registered User
لایک‌ها
11
افغانستان با ایران و ایرانی مشکل داره، انتظار داری آمریکا نداشته باشه؟
ما تروریستیم، Do you understand؟
اگه تو لیست کشورهاش ایران رو دیدی یعنی اینکه مشکلی نداره + باید از پشتیبانیشون بپرسی
در عین حال، کلی از ایرانیها با Name کار میکنن. من خودم حدود 200 دامین دارم ...

شما تروریستی یا ما ؟ :d

جالبه دولت ها با دولت ها مشکل دارن! بعد زجرش رو مردم باید بکشن. مردم با هم مشکل ندارن. با هم زندگی می کنن. با هم کسب و کار دارن ولی دولت ها واسه منافع خودشون ... .

جالبه اگه جنگ هم بشه باز دولت مرد ها تو خونه هاشون دارن مدیریت می کنن و باز این مردم هستن که به جنگ مردمی از جنس خودشون می رن و کشته می شن و این قصه تا ابد ادامه داره.

واسه اینکه نگن اسپم دادی :دی

19 دلار موجوده :d
هر دلار 1400
یه دلار کارمزد برا هر پرداخت.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چند سوال درباره پیپال دارم تو تاپیک پیپال به درستی جوابشون رو نگرفتم
شما حسابتون رو با مدارک و مشخصات واقعی باز کردین؟
از پروکسیفایر میشه برای پیپال استفاده کرد؟ اگه نه وی پی ان خارجی با آی پی اشتراکی هم جواب میده یا حتماً آی پی اختصاصی باشه
چطور اطمینان پیدا کنیم که کسی پول به حساب پیپالمون واریز میکنه دلاراش بدون مشکل هست ... شنیدم بعضی ها بعد از خرید از فروشنده، تقاضای شارژبک یا ریفاند میکنن (با اینکه خریدشون بدون مشکل بوده) واسه این خریدارا باید چکار کرد؟

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

152$ پرداخت پی پال دارم، فوری! لطفا از دوستان با سابقه پی ام بدن، ممنون.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
3500 دلار پی پال موجوده

هر دلار 1390

بدون کارمزد

یاهو آیدی:
movie_line2000

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
امروز در تهران به صورت اساسی از بنده پذیرایی شد و تمام زندگی نامه من دزدیده شد . اعم از لپ تاپ و ..... امروز شرمنده هستم که نتونستم در خدمت دوستان باشم . :(:(:(

بازم شرمنده

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
از پروکسیفایر میشه برای پیپال استفاده کرد؟ اگه نه وی پی ان خارجی با آی پی اشتراکی هم جواب میده یا حتماً آی پی اختصاصی باشه
چطور اطمینان پیدا کنیم که کسی پول به حساب پیپالمون واریز میکنه دلاراش بدون مشکل هست ... شنیدم بعضی ها بعد از خرید از فروشنده، تقاضای شارژبک یا ریفاند میکنن (با اینکه خریدشون بدون مشکل بوده) واسه این خریدارا باید چکار کرد؟

منظور از شما غیر واضجه اما پیپال برای ایرانیانم مقیم ایران نیست ! یعنی ایرانی هایی که تو ایران زندگی میکنند نمتونند مشخصات اصلی بدند !
پروکسیفایر رو نمیشناسم اما آی پی باید احتصاصی باشه و بسته به رجیستر کشور داره یعنی اگر آکنت رجیستر امریکا هست باید آی پی امریکا باشه !
اون هم بسته به فروشنده داره ! در هر حال طبق قوانین پی پال فروش دلار پیپال غیر مجاز هست یعنی شما اگر به کسی پول دادی که بهت دلار پیپال یده داد و ریفاند کرد نمیتونی چیزی بگی اما خرید از سایت های مطمین مشکلی بوجود نمیاره !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منظور از شما غیر واضجه اما پیپال برای ایرانیانم مقیم ایران نیست ! یعنی ایرانی هایی که تو ایران زندگی میکنند نمتونند مشخصات اصلی بدند !
منظور من باز حساب با مشخصات واقعی، اما نه مشخصات خومون بود (مشخصات یه فرد دیگه اما واقعی). ایرانیان مقیم خارج می تونن حساب پبپال باز کنن؟ حتی اگه پاسپورت ایرانی داشته باشن

پروکسیفایر رو نمیشناسم اما آی پی باید احتصاصی باشه و بسته به رجیستر کشور داره یعنی اگر آکنت رجیستر امریکا هست باید آی پی امریکا باشه !
Proxifier نرم افزاري ايست كه به برنامه هاي مختلف ، اجازه دسترسي به شبكه ، تحت يك proxy server را مي دهد.شما به كمك اين برنامه ميتونيد به راحتي از نرم افزار هاي مورد علاقه خودتون استفاده كنيد بدون اينكه تنظيم خاصي رو در اونها انجام بدين.با اين نرم افزار به راحتي ميتونيد از همه نوع برنامه نظير ، مرورگرها ، برنامه هاي ftp ، بازي هاي شبكه ،ICQ, IRC, Kazaa, telnet, ssh و غيره و به وسيله يه proxy server استفاده كنيد.اين برنامه امنيت شما رو با تغيير IP تامين ميكنه!نكته قابل توجه اينكه اين هست كه اين برنامه از اكثر برنامه هاي بررسي ايميل نظير Outlook, Eudora, Netscape و . . پشتيباني ميكنه وشما ميتونيد با خيال راحت ايميل هاي خود را به كمك يك proxy server ارسال و دريافت كنيد.همچنين اين برنامه اطلاعات شما رو بصورت گرافيكي به شما نشون ميده !!در ضمن اين برنامه از ***** v4, ***** v5, and HTTP هم پشتيباني ميكنه!!
ایجاد *** از پراکسی با Proxifier | freeneti108.tk
برای پروکسیفایر آی پی اختصاصی هم میدن ...
پروکسی رو سایتهای ایرانی و خارجی دیدم گفتن استفاده نکنید. اما نمی دونم پروکسیفایر مثل وی بی ان میمونه یا بروکسی
دربارش اینکه میشه از پروکسی فایر میشه برای پیپال استفاده کرد یا نه چیزی پیدا نکردمف همش درباره پروکسی بود

اون هم بسته به فروشنده داره ! در هر حال طبق قوانین پی پال فروش دلار پیپال غیر مجاز هست یعنی شما اگر به کسی پول دادی که بهت دلار پیپال یده داد و ریفاند کرد نمیتونی چیزی بگی اما خرید از سایت های مطمین مشکلی بوجود نمیاره !
منظورم این بود یه کالایی تو اینترنت بفروشیم مثلاً یه اکانت، در ازاش پیپال دریافت کتیم، ارسال کننده میتونه زرنگی کنه و تقاضای شارژبک/ریفاند کنه؟ راهی برای جلوگیری از این کار هست؟

یه چیزی هم تو یه فروم خارجی نوشته بودن.... گفته بودن اگه پیپال رو تو یه سایتای اکسچنجر تبدیل نکنید سرتون کلاه میزارن پیپال رو میگیرن اما چیزی بهتون نمیدن. بعد هم میتونه بگه پیپال رو در ازای اکسچنج دریافت کرده، اون موقع اکانت طرف توسط پیپال بسته (یا لیمیت) میشه.

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
150 دلار از کاربر 6600 خریداری شد .

ایشون واریز در سریعترین زمان ممکن انجام دادند .

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4

البته دوستان جواب دادند اما چند توضیح
اگر امکانش را دارید سعی کنید حتما با مدارک واقعی حساب را وریفای کنید
پیشنهاد میکنم اگر رفت و آمد در حسابتون زیاد هست، نه از _PN و نه از روشهای تونلینگ که با برنامه هایی مثل پروکسیفایر امکانش براتون هست استفاده کنید.
سعی کنید یک سیستم (یا VPS) داشته باشید که مستقیم کارها را داخل همان سیستم انجام دهید (البته امن باشه). کمی هزینه داره ولی هزینه اش از به مشکل خوردن حساب کمتره
سعی کنید فقط با حسابهای مطمئن کار کنید هم برای دریافت و هم برای پرداخت.
از پرداختهای با رقم بالا از طریق حسابتون (حساب جدیدتون) دوری کنید و اگر پرداختی به این شکل دارید حتما مدارک کافی داشته باشید. گاهی برخی پرداختها را علامت می زنند و ازتون توضیح میخوان

و در پایان، یک تاپیک برای این نوع سوالات هست اگر از اون استفاده کنید، این پاسخها بعدها برای بقیه هم قابل استفاده خواهند بود.

موفق باشید ;)

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من باز حساب با مشخصات واقعی، اما نه مشخصات خومون بود (مشخصات یه فرد دیگه اما واقعی). ایرانیان مقیم خارج می تونن حساب پبپال باز کنن؟ حتی اگه پاسپورت ایرانی داشته باشن
اون شدنی هست اما فرد دیگه هیچ وقت اطلاعاتی از خودش رو در اختیارتون نمیزاره چون خطرناک هست ! یعنی این که شما که اطلاعات اون رو دارید تو حساب میتونید از حساب اون پول بر دارید و یا ... ( اگر اطلاعات بانکی هم باشه ! )
ایرانی های خارج از کشور طبق قانون پیپال هست که اصلا نمیتونن داشته باشن اما خب همه باز میکنند بدون مشکل چون اگر برای لیمیت شدن پاسپورت بخوان صفجه اول رو میخوان و با پاسپورت ایرانی هم لیمیت رو باز میکنند ! اما تو قانون پیپال هست که ایرانی ها کلا نمیتونن حساب داشته باشن !
رای پروکسیفایر آی پی اختصاصی هم میدن ... پروکسی رو سایتهای ایرانی و خارجی دیدم گفتن استفاده نکنید. اما نمی دونم پروکسیفایر مثل وی بی ان میمونه یا بروکسی دربارش اینکه میشه از پروکسی فایر میشه برای پیپال استفاده کرد یا نه چیزی پیدا نکردمف همش درباره پروکسی بود
والله اطلاعات خاصی ندارم اما میدونم که باید آی پی ثابت باشه برای هر بار که لوگین میکنی و از کشوری که حساب به اونجا تعلق داره یعنی اگر حساب امریکا هست باید از آِ پی امریکا هم لوگین شید !
منظورم این بود یه کالایی تو اینترنت بفروشیم مثلاً یه اکانت، در ازاش پیپال دریافت کتیم، ارسال کننده میتونه زرنگی کنه و تقاضای شارژبک/ریفاند کنه؟ راهی برای جلوگیری از این کار هست؟
یه چیزی هم تو یه فروم خارجی نوشته بودن.... گفته بودن اگه پیپال رو تو یه سایتای اکسچنجر تبدیل نکنید سرتون کلاه میزارن پیپال رو میگیرن اما چیزی بهتون نمیدن. بعد هم میتونه بگه پیپال رو در ازای اکسچنج دریافت کرده، اون موقع اکانت طرف توسط پیپال بسته (یا لیمیت) میشه.
ارسال کننده میتونه این کار رو بکنه اما وقتی که این کار رو کرد هم پول مستقیم به حساب ایشون باز نمیگرده و به پیپال میره و suspend ميشه و پبپال از شما و اون طرف تقاضا میکنه که مدارک رو نشون بدید و داوری میکنه !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ممنون از پاسختون،

اون شدنی هست اما فرد دیگه هیچ وقت اطلاعاتی از خودش رو در اختیارتون نمیزاره چون خطرناک هست ! یعنی این که شما که اطلاعات اون رو دارید تو حساب میتونید از حساب اون پول بر دارید و یا ... ( اگر اطلاعات بانکی هم باشه ! )
!
اون اطلاعات فقط اسم و بیلینگ آدرس هست ، حساب بانکی لازم نیست (فقط برای چند کشور لازمه)، کردیت کارت و شماره تماس هم مال خودمون میشه، باز میشه پول از حسابش برداشت کرد؟
ارسال کننده میتونه این کار رو بکنه اما وقتی که این کار رو کرد هم پول مستقیم به حساب ایشون باز نمیگرده و به پیپال میره و suspend ميشه و پبپال از شما و اون طرف تقاضا میکنه که مدارک رو نشون بدید و داوری میکنه !
پس تنها نگرانی این هست که دلارهای فرستنده مشکل دار نباشن، این رو چکار میشه کرد؟
چون اگر برای لیمیت شدن پاسپورت بخوان صفجه اول رو میخوان و با پاسپورت ایرانی هم لیمیت رو باز میکنند
میتونیم از یه پاسپورت جعلی استفاده کنیم؟ مدارکی هم که واسه تایید آدرس بخوان جعلی؟؟ :دی

پیشنهاد میکنم اگر رفت و آمد در حسابتون زیاد هست، نه از _PN و نه از روشهای تونلینگ که با برنامه هایی مثل پروکسیفایر امکانش براتون هست استفاده کنید.
سعی کنید یک سیستم (یا VPS) داشته باشید که مستقیم کارها را داخل همان سیستم انجام دهید (البته امن باشه). کمی هزینه داره ولی هزینه اش از به مشکل خوردن حساب کمتره
سعی کنید فقط با حسابهای مطمئن کار کنید هم برای دریافت و هم برای پرداخت.
از پرداختهای با رقم بالا از طریق حسابتون (حساب جدیدتون) دوری کنید و اگر پرداختی به این شکل دارید حتما مدارک کافی داشته باشید. گاهی برخی پرداختها را علامت می زنند و ازتون توضیح میخوان

رفت و آمد حساب زیاد نیست. تازه میخوام شروع کنم...اگه کار کنم فکر نکنم بیشتر از 1000 دلار در ماه گردش داشته باشه.. میشه از وی بی ان یا پروکسیفایر استفاده کنم؟

و در پایان، یک تاپیک برای این نوع سوالات هست اگر از اون استفاده کنید، این پاسخها بعدها برای بقیه هم قابل استفاده خواهند بود.
موفق باشید

پست قبلی نوشته بودم تو اون تاپیک به جواب درستی نرسیدم (البته اونجا دوستان راهنمایی های خوبی کردن).. sorry جهت off topic

thanks . you too

Last edited:

ardalanjoon

Registered User
لایک‌ها
0
ایرانی های خارج از کشور طبق قانون پیپال هست که اصلا نمیتونن داشته باشن اما خب همه باز میکنند بدون مشکل چون اگر برای لیمیت شدن پاسپورت بخوان صفجه اول رو میخوان و با پاسپورت ایرانی هم لیمیت رو باز میکنند ! اما تو قانون پیپال هست که ایرانی ها کلا نمیتونن حساب داشته باشن !

والله اطلاعات خاصی ندارم اما میدونم که باید آی پی ثابت باشه برای هر بار که لوگین میکنی و از کشوری که حساب به اونجا تعلق داره یعنی اگر حساب امریکا هست باید از آِ پی امریکا هم لوگین شید !

سلام

عزیز جان اشتباه میکنی‌ ایرانی تحریم نیست ایران تحریم هست بنده ۱۰۰ بار تاحالا بهشون پاسپورت دادم همش هم دارم زنگ می‌زنم اونجا هیچ مشکلی‌ برای ایرانی بودن نیست مشکل ایران هست!

موفّق باشی‌

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ممنون از پاسختون،

اون اطلاعات فقط اسم و بیلینگ آدرس هست ، حساب بانکی لازم نیست (فقط برای چند کشور لازمه)، کردیت کارت و شماره تماس هم مال خودمون میشه، باز میشه پول از حسابش برداشت کرد؟

پس تنها نگرانی این هست که دلارهای فرستنده مشکل دار نباشن، این رو چکار میشه کرد؟

میتونیم از یه پاسپورت جعلی استفاده کنیم؟ مدارکی هم که واسه تایید آدرس بخوان جعلی؟؟ :دی

رفت و آمد حساب زیاد نیست. تازه میخوام شروع کنم...اگه کار کنم فکر نکنم بیشتر از 1000 دلار در ماه گردش داشته باشه.. میشه از وی بی ان یا پروکسیفایر استفاده کنم؟

پست قبلی نوشته بودم تو اون تاپیک به جواب درستی نرسیدم (البته اونجا دوستان راهنمایی های خوبی کردن).. sorry جهت off topic

thanks . you too

دلیلش اینه که شرایط هر کسی برای کار با پی پل فرق می کنه اما یه سری قوانین ثابت داره که برای همه یکسانه

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ایرانی های خارج از کشور میتونند حساب پی پال داشته باشند!
مشکلی هم نخواهد بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا