• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم تبریک میگم به همه :) مرسی آقای ولاسکو، مرسی بچه ها... فکر کـــــــــن. لهستانو بردیم. چه بازی عجیبی بود. به اندازه کل آخر هفته انرژی گرفتیم :D یعنی میشه سهمیه المپیکو همینجا بگیریم؟ :rolleyes: البته با این تیم و این مربی و این انگیزه نشد نداره!
ایشالا کلی لژیونر هم از دل این جام برامون بیرون بیاد (اولیشو که گزارشگره گفت نادی هست و ظاهرا ژاپنی ها میخوانش) که کاملا به نفع والیبال کشورمونه.

راستی قضیه این ست سوم که 25-8 باختن چیه؟ :eek: چه نتیجه عجیبی!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
والا دقیق نمیدونم ولی احتمالا 3 تیم برتر این مسابقات مستقیم به المپیک میرن و باقی هم یه مسابقات انتخاب المپیک هست که اگه با این روش و غیرت بازی کنن 100% به المپیک میریم

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام تبريك مجدد
فقط سه تيم اول ميروند المپيك
2 ماه ديگه مسابقاتي با حضور ايران ژاپن كره استرالياو چند تيمه ديگه برگذار ميشه
فقط تيم برتر ميره المپيك
متاسفانه مسابقات در ژاپن هست
اگه بحث ناداوری و حاشیه ای درست کنن بازم میزنیمشون
دیگه پیروزی مقابل ما برای اونا میشه شگفتی !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ایول ایول!
گفتم تموم شدا ، بردیم :D

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفم كه فوتبال خودش رو ميكشه سهميه جام جهاني بگيره
ولي واليبال ابرو داري ميكنه تو جام جهاني
اميدوارم برگشتند ايران پاداش خوبي بهشون بدن
اين روزنامه هاي ورزشي هم بجاي اينكه بگن فلان فوتباليست
ناهار چي خورده
يك كم سر تيتر راجع به واليبال بزننند

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
راستش درسته توقع بالایی هست ولی فکر کنم میتونیم.

الان چند ساله روند خوبمون رو حفظ کردیم
پارسال تو ایتالیا با حسین مدنی به خود ایتالیای میزبان تو گیم 5 با اختلاف دو پوئن (اونم بازی رو دو شده بود) باختیم. سرمربیش همین آناستازی بود که امروز مربی لهستان بود.
خب الان داریم تنه میزنیم به تیمهای قلدر و حرفه ای دنیا.

فکر میکنم اگه مشکلی مثل خستگی بازی با کوبا پیش نیاد بعید نیست همینجا سهمیه رو بزنیم تو گوشش.

تفکر حرفه ای که ولاسکو داره باعث میشه تیم زود راضی نشه و تشنه موفقیت بیشتر باشه. بچه های ما هم الان واقعا دیگه ستاره های جهانی هستند و کم نمیارند.
میشه . نمیشه؟

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
با سلام تبريك مجدد
فقط سه تيم اول ميروند المپيك
2 ماه ديگه مسابقاتي با حضور ايران ژاپن كره استرالياو چند تيمه ديگه برگذار ميشه
فقط تيم برتر ميره المپيك
متاسفانه مسابقات در ژاپن هست
تیم های آسیایی دیگه نمی تونم جلو ایران پیروز باشن ..... مطمىٔن باش

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
چین مصرو که میبریم هیچ :ی
امریکا یه بازی پایاپای انجام میشه قدرت هر دو تیم میشه گفت یکی هست ایتالیا هم که فکر کنم قبلا بردیم :ی

بازی های سختمون بازی با روسیه برزیل که امیداورم روسیه رو هم مثل لهستان ببریم :ی برزیلم که از ایتالیا خورد هیچ :ی

ولی الان تیم های دیگه ایران رو دست کم نمیگیرن

سطح انتظارمون رو بهتر بالا نبریم همینکه بتونیم نتیجه خوب بگیرم عالیه عالی سهمیه هم گرفتن یخورده سخته ولی بشه چی میشه :ی

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

ولاسکو که دید 10 امتیاز همون اولش عقب افتادیم (13-3) بازیکنای اصلی رو کشید بیرون برای ست چهارم و بچه ها کلا شل گرفته بودن.نمیخواستن انرژیشون هدر بره!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
جدولو ببینید! اگه کوبا را زده بودیم که اگه خستگیه نبود می تونستیم بزنیمش الان حدودا سوم بودیم! من که میگم همینجا هم میتونیم سهمیه را بگیریم.

پ.ن: الان میفهمم ولاسکو تو دهه هشتاد با ایتالیا چیکار کرده که بعد از ولاسکو شده قدرت جهانی والیبال. البته ولاسکو که همیشگی نیست تو تیم ما ولی امیداورم همه چیزو ازش یاد بگیریم و بتونیم همین طوری بریم جلو و تو دنیا هم بزرگی کنیم (هرچند متاسفانه به دلایل کاملا مشخص فکر نکنم بشه برسیم به جایی که ایتالیا رسید).

ولاسکو که دید 10 امتیاز همون اولش عقب افتادیم (13-3) بازیکنای اصلی رو کشید بیرون برای ست چهارم و بچه ها کلا شل گرفته بودن.نمیخواستن انرژیشون هدر بره!

که اینطور! دم ولاسکو گرم. چه تدبیر هوشمندانه ای. البته اگه تو سرویس و دفاع و جمع کردن توپها خوب باشیم اینطوری نمیشه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من بازی رو نددیم اما روند تاپیک رو خوندم برام هیجان بازی رو داشت:دی
به جون خودم چند بار حس کردم باختیم
ایول ایول
تبریک

الان چندتا بازی کردیم چند تا بردیم و باختیم؟چند امتیاز داریم و چندم هستیم؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سهمیه المپیک که واقعا دور از انتظار هست !!!

ایتالیا ، برزیل ، روسیه ، و همین لهستانیرو که بردیم مدعی کامل هستند واسه اول تا سومی..تازه امریکا و ارژانتینو حساب نکردیم..

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
وای پسر عجب تیمی شده این ایران
دیگه آرژانتین رو سه سته بردن رو شاخش
دمش گرم دم شما هم گرم که خبر دادین
دم ولاسکو هم گرم که یه تیم جهانی ساخته

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
منم تبریک میگم به همه :) مرسی آقای ولاسکو، مرسی بچه ها... فکر کـــــــــن. لهستانو بردیم. چه بازی عجیبی بود. به اندازه کل آخر هفته انرژی گرفتیم :D یعنی میشه سهمیه المپیکو همینجا بگیریم؟ :rolleyes: البته با این تیم و این مربی و این انگیزه نشد نداره!
ایشالا کلی لژیونر هم از دل این جام برامون بیرون بیاد (اولیشو که گزارشگره گفت نادی هست و ظاهرا ژاپنی ها میخوانش) که کاملا به نفع والیبال کشورمونه.

آوانس (آبانس ؟ ) دادن به لهستان . جدی نبود :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
متاسفم كه فوتبال خودش رو ميكشه سهميه جام جهاني بگيره
ولي واليبال ابرو داري ميكنه تو جام جهاني
اميدوارم برگشتند ايران پاداش خوبي بهشون بدن
اين روزنامه هاي ورزشي هم بجاي اينكه بگن فلان فوتباليست
ناهار چي خورده
يك كم سر تيتر راجع به واليبال بزننند

البته قبلشم شما این نکته رو یاداوری کردید و بنده نمیخواستم تو شیرینی والیبال از تلخی های فوتبال حرف بزنم ولی دوست عزیز این موفقیت که شما و من میبینیم محصول چیه؟ جز برنامه ریزی و تلاش ؟ برنامه ریزی ای که از زمان یزدانی خرم کلید خورد و حالا تو دوره های اخیر با فدراسیون جدید و حمایت های داورزنی اومده و شده این.
شما تو فوتبال این برنامه ریزی های سطح کلان رو میبیند؟ جز اینکه با هرج و مرج و بی نظمی و خودخواهی و خویشتن فرمایی کار و بیشتر گره میزنند؟ بحثش خیلی مفصله. من شک ندارم تو هر رشته ای ما قابلیت جهانی بودن داریم ولی باید پتانسیل رو بکار گرفت نه اینکه هرز و هدر داد. فوتبال که سهله ما تو شنا و دومیدانی میتونیم درجه یک باشیم ولی چی میبینیم.
حتما همه شنیدیم که توجه زیادی چه نتیجه ای داره. این همون بدبختی فوتباله و اینکه همه براش هول میزنن تا بیان جلو و بدبختانه اونقدر دست سیاسی و ... توش زیاده که نگو.
بیش از 50 درصد بدبختی های فوتبال ما به همون سر تیتر مربوط میشه که شما میفرمایید. اینها بدیه و خوبی نیست. ظاهرا توجه هست ولی باطنا کاری هست که میبینید با فوتبال شده.

بگذریم/ حیفه این برد و موفقیت ها رو با اوضاع زشت فوتبال (این مدلی مملکت ما) خراب کنیم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان واقعا تبریک میگم .... این برد خیلی به من چسبید ... خصوصا بعد از اینکه اون ست رو 25 یه 8 واگذار کردیم ... تبریک میگم ... فک نکنم تیمی توی اروپا باشه که نتونیم ازش ببریم :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
تبریک میگم
کلا با تیمهای آمریکایی مشکل خواهیم داشت
با آرژانتین
با برزیل
با امریکا
ولی باقیشو احتمال بردمون خیلی زیاده

راستش بیشتر این تیمها قدرتی هستن که یه کم در برابر این تیمها به مشکل بر میخوریم انشاا... که فردا برعکس از آب دربیاد دمار از روزگار آرژانتین در بیاریم

بالا