game city
Registered User
- نوشتهها
- 1,288
- لایکها
- 253
اقا افشین گل اصلا باهاتون موافق نیستم . اینکه بگیم این بردها از سرمون هم زیاده باعث میشه قانع بمونیم ، تیمها خیلی به هم نزدیک هستند و من فک میکنم هیچ دلیلی نداره که از ایتالیا و روسیه و ... ببازیم ! ایتالیا توی زمین خودش با هزار بدبختی تونست 3-2 ما رو ببره حالا با وجود ولاسکو و این بازیکنهای پر تلاش هیچ دلیلی برای باخت وجود نداره !
میدونید دلیل اینکه ما امروز نتیجه ی بهتر از 3-2 کسب نکردیم چی بود ؟ اینکه بازیکنها همه فک میکردند توی این بازی بازنده هستند ، گواه حرفم هم ست اول بازی هست که از نظر فنی خیلی خوب بودیم اما به خودمون قبولونده بودیم که از لهستان دیگه نمیشه برد !
این حرفی هم که شما میزنید درسته ولی نه برای الان ، از الان به بعد اگه تیم ملی همه ی بازیهاشم باخت وقتی برگشت ایران باید همه ازشون حمایت کنند و از پیروزیهاشون تمجید کرد ولی الان نباید بگیم این نتایج دور از انتظار بوده !
ایران اگه به خودش بقبولونه که میتونه جلوی هر تیمی پیروز از زمین بیرون بیاد شما شک نکن روسیه و ایتالیا رو هم میزنیم اما اگه قرار باشه روحیمون مثل ست اول بازی با لهستان باشه پیشرفت نمیکنیم . نتیجه ی خوب گرفتن حد و مرز نداره ...
با این حرف کاملا موافق هستم اگر تیم والیبال به همین نتایج قانع باشه میشه تیم فوتبال ایران که خیلی نوسان توی بازیهاش هست