• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

game city

Registered User
لایک‌ها
253
اقا افشین گل اصلا باهاتون موافق نیستم . اینکه بگیم این بردها از سرمون هم زیاده باعث میشه قانع بمونیم ، تیمها خیلی به هم نزدیک هستند و من فک میکنم هیچ دلیلی نداره که از ایتالیا و روسیه و ... ببازیم ! ایتالیا توی زمین خودش با هزار بدبختی تونست 3-2 ما رو ببره حالا با وجود ولاسکو و این بازیکنهای پر تلاش هیچ دلیلی برای باخت وجود نداره !

میدونید دلیل اینکه ما امروز نتیجه ی بهتر از 3-2 کسب نکردیم چی بود ؟ اینکه بازیکنها همه فک میکردند توی این بازی بازنده هستند ، گواه حرفم هم ست اول بازی هست که از نظر فنی خیلی خوب بودیم اما به خودمون قبولونده بودیم که از لهستان دیگه نمیشه برد !

این حرفی هم که شما میزنید درسته ولی نه برای الان ، از الان به بعد اگه تیم ملی همه ی بازیهاشم باخت وقتی برگشت ایران باید همه ازشون حمایت کنند و از پیروزیهاشون تمجید کرد ولی الان نباید بگیم این نتایج دور از انتظار بوده !

ایران اگه به خودش بقبولونه که میتونه جلوی هر تیمی پیروز از زمین بیرون بیاد شما شک نکن روسیه و ایتالیا رو هم میزنیم اما اگه قرار باشه روحیمون مثل ست اول بازی با لهستان باشه پیشرفت نمیکنیم . نتیجه ی خوب گرفتن حد و مرز نداره ...

با این حرف کاملا موافق هستم اگر تیم والیبال به همین نتایج قانع باشه میشه تیم فوتبال ایران که خیلی نوسان توی بازیهاش هست

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من هنوز هیچکدوم از بازیاشونو ندیدم.
زیاد والیبال رو دنبال نمیکنم
برای صعود به لیگ جهانی باید چیکار کنن اینا/؟

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حیف شد, چقدر دیر اینجا رو دیدم...!
.
.
.

آفرین بر غیرت و همیت بازیکنان والیبالیست ایرانی!

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ایران دیگه داره یکی از قطبای والیبال دنیا لااقل تو منطقه آسیا میشه
من فقط یه سوال درباره تیم ژاپون داشتم کونیهیرو رو اورده بودن ؟ همون که فینال بازیهای آسیایی یه تنه تیممونو لوله کرد !!

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
اقا افشین گل اصلا باهاتون موافق نیستم . اینکه بگیم این بردها از سرمون هم زیاده باعث میشه قانع بمونیم ، تیمها خیلی به هم نزدیک هستند و من فک میکنم هیچ دلیلی نداره که از ایتالیا و روسیه و ... ببازیم ! ایتالیا توی زمین خودش با هزار بدبختی تونست 3-2 ما رو ببره حالا با وجود ولاسکو و این بازیکنهای پر تلاش هیچ دلیلی برای باخت وجود نداره !

میدونید دلیل اینکه ما امروز نتیجه ی بهتر از 3-2 کسب نکردیم چی بود ؟ اینکه بازیکنها همه فک میکردند توی این بازی بازنده هستند ، گواه حرفم هم ست اول بازی هست که از نظر فنی خیلی خوب بودیم اما به خودمون قبولونده بودیم که از لهستان دیگه نمیشه برد !

این حرفی هم که شما میزنید درسته ولی نه برای الان ، از الان به بعد اگه تیم ملی همه ی بازیهاشم باخت وقتی برگشت ایران باید همه ازشون حمایت کنند و از پیروزیهاشون تمجید کرد ولی الان نباید بگیم این نتایج دور از انتظار بوده !

ایران اگه به خودش بقبولونه که میتونه جلوی هر تیمی پیروز از زمین بیرون بیاد شما شک نکن روسیه و ایتالیا رو هم میزنیم اما اگه قرار باشه روحیمون مثل ست اول بازی با لهستان باشه پیشرفت نمیکنیم . نتیجه ی خوب گرفتن حد و مرز نداره ...

نه من منظورم این نبود که نمیشه روسیه و ایتالیا رو برد،اتفاقآ من به برد جلوی ایتالیا خوشبین تر هستم تا برد جلوی چین!!!
من یه لحظه جو اینجا رو که دیدم این حالت بهم دست داد!!
الان داریم میگیم المپیک!! آخه دور از انتظاره دیگه!!
آدم باید ببینه قبل از مسابقات چه توقعی داشته،حالا یه ذره بهتر از اون خوب چه بهتر.

آخه میدونی چیه توقع که میره بالا،بعدش اگر مثلآ ما به ایتالیا و چین و مصر و ... ببازیم میایم سرکوفت هم میزنیم!!!! عادتمونه دیگه!!
به خاطر این بود که گفتم کلآ توقع نره بالا بهتره.

همین که ملی پوشا خودشون رو باور دارن و میبینن که میتونن جلوی صربستان و لهستان بیرون از زمین بیرون بیان کلی جای شکر داره.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آقا تبریکات بسیار بسیار زیاد
حرف نداره این ولاسکو
عزیز دلمهههههههه
باور کنید ادم روحیه کم بازیکن ها توی ست های ابتدایی رو میدید امکان نداشت به پیروزی حتی فکر کنه
این مربی انگار با چشماش بازیکن هاش رو بازی میده
واقعا بزرگ هست
حتی به جرات میگم این بازیکن هایی که الان توی زمین داریم از بازیکن هایی که دست مدنی و پارک کره ای بودن در مجموع سطح پایین تری دارن اما میبینیم که نتایج متفاوت هست
حتی نبودن محمد کاظم و معروف که ایتالیا رو به زانو در آورده بودن، حس هم نمیشه!
حتی زرینی هم نصف خودش نیست
و همینطور موسوی
با این حال از این سطح بازیکن ها اینجوری بازی گرفتن فقط میتونه کار یکی باشه تو دنیا که اونم ولاسکو هست بدون شک

باور کنید این برد تمام دنیای والیبال رو تکون داد
قبل از بازی ها هم تو بازی دوستانه سه دو همین لهستان رو برده بودیم اما همین مربی لهستان اعلام کرده بود توی بازی رسمی ایران رو بدون از دست دادن یک ست میبریم و باختش رو کمرنگ کرده بود

تا همینجا ایران مزد نگاه کردن به قله های والیبال جهان رو گرفته و با برد صربستان و لهستان فراتر از پدیده مسابقات میشه بهش گفت
درود بهشون که بلندترین مدافعان روی تور اروپا رو به زانو در آوردن
معرکه بود
معرکه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام . آقا تبریک من که هنوز باورم نمیشه .

*یکی از رؤیاهای علاقه‌مندان به والیبال رسیدن به لیگ جهانی است، آن هم خیلی زود. شما توان این کار را دارید؟

حضور در لیگ جهانی و من فکر می‌کنم ایران باید به لیگ جهانی برسد اما تنها مشکل این است که رسیدن تنها به فدراسیون ربط ندارد. فدراسیون می‌خواهد آن کار هر طوری شده انجام دهد اما باید دید FIVB چه شیوه‌ای برای انتخاب تیم‌های حاضر در لیگ جهانی دارد. برای دوره قبل با مصر بازی داشت و حالا نمی‌دانم با چه تیمی بازی دارد. منتظر خبر از فدراسیون جهانی هستیم.

*یعنی ایران امسال می‌تواند به لیگ جهانی برسد؟

حتماً.

گفتگو با سرمربی جدید والیبال

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
تبریک به همه ی دوستان عالــــــــــی بودن عالــــــــــــــــــــــی

سلام . آقا تبریک من که هنوز باورم نمیشه .

*یکی از رؤیاهای علاقه‌مندان به والیبال رسیدن به لیگ جهانی است، آن هم خیلی زود. شما توان این کار را دارید؟

حضور در لیگ جهانی و من فکر می‌کنم ایران باید به لیگ جهانی برسد اما تنها مشکل این است که رسیدن تنها به فدراسیون ربط ندارد. فدراسیون می‌خواهد آن کار هر طوری شده انجام دهد اما باید دید FIVB چه شیوه‌ای برای انتخاب تیم‌های حاضر در لیگ جهانی دارد. برای دوره قبل با مصر بازی داشت و حالا نمی‌دانم با چه تیمی بازی دارد. منتظر خبر از فدراسیون جهانی هستیم.

*یعنی ایران امسال می‌تواند به لیگ جهانی برسد؟

حتماً.

گفتگو با سرمربی جدید والیبال

دوست عزیز این مصاحبه مال خیلی وقت پیشه
ایران برای راهیابی به لیگ جهانی 2012 با چین بازی کرد که متاسفانه باخت و نتونست به لیگ برسه

من با این بازیها خیلی به انتخابی 2012 و حضور ایران تو المپیک امیدوار شدم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
مطمئنی با چین بود؟ من یادم نمیاد با ولاسکو به چین ببازیم.!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بله با چین بود
باید رفت و برگشت میبود که چینی ها نفوذ داشتن و تک بازی کردن توی چین
دقیقا بیست روزی بود که ولاسکو قرارداد امضا کرده بود
از طرفی بازیکن ها همه نبودن
رفتیم و باختیم

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببینیم فردا آرژانتینم فیتیله پیچ میکنیم ؟؟؟
بردن این خوشگلا یه کیف دیگه داره ها :cool:

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اینجا اگه چندم بشیم میریم المپیک ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سه تیم اول میرن المپیک