• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
تبریک :D
فعلا تیم 4ام هستش، اگر 3امتیاز رو کامل میگرفتیم امکان اینکه تا پایان روز 5ام تو همین رده بمونیم خیلی بالا بود:|

.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی

با احترام بنظر شما
اما این چه ربطی داره دوست عزیز
هر کسی دیدگاه خودش رو داره مثلا من طرفدار آرسنال هستم که اونور دنیاست و هیچوقت هم سود مالی واسه من نداره اما یکی از چیزایی که بیشترین علاقه رو بهش دارم
.

مبحث اقتصاد هم کلا با این چیزا بحث جداست.
من خودم یکی از کسانی هستم که بیشترین مخالفت رو با این طرح های اقتصادی داشتم و دارم که داره مملکت رو نابود میکنه. اما دلیلی نمیبینم که این دو مسئله رو بهم ربط بدم
موفق باشی

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ایول تبریک میگم . من هر روز بازی ها رو میبینم. بسکه قشنگ بازی میکنن
ما دو تیمی رو بردیم که هر دو کوبا رو برده بودن .کاش کوبا رو هم میبردیم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ما به احترام این مربی بزرگ اواترمون رو عوض کردیم. پیشنهاد میکنم شما هم همینکار رو بکنید :دی

تنها کاریه که از دست امثال ما در این فروم بر میاد
تا الان فک می کردم عکس خودته!! :O

بستگی داره این بردها رو تقدیم کنن به مردم ایران یا آغا

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
:ی اینم که ترکید :ی

از کوبا هم فقط بخاطره مساله روانی باختیم همون اتفاقی نزدیک بود تو بازی لهستان بیوفته ولی نیوفتاد

خدایی حرفی نمیمونه عالی بود :ی

الان 4 روم هستیم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واااااااااااااااااااااای ... نامردیه ...

من نمیدونستم امروز صبح بازی داریم .... بنی آرژانتینو بردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

حال کردم به قرآن ...

کاش کوبا رو زده بودیم ...

خدا رو شکر ... من به کسب سهمیه خوشبینم :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
واااااااااااااااااااااای ... نامردیه ...

من نمیدونستم امروز صبح بازی داریم .... بنی آرژانتینو بردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

حال کردم به قرآن ...

کاش کوبا رو زده بودیم ...

خدا رو شکر ... من به کسب سهمیه خوشبینم :)

عجب...

من هم نمی دونستم امروز صبح بازی داریم وگرنه هر طور بود بیدار می موندم و بازی رو می دیدم!! حیف شد... :eek:

اما واقعا دست شون درد نکنه, کارستون کرده اند! بردن قدرت های تراز اول دنیا که هیچ وقت حتی فکر نمی کردیم روبروشون قرار بگیریم با هر نتیجه ای فوق العاده است!!

حقیقتا ایران الان جزء برترین های والیبال دنیا شده, کسی نمی تونه این واقعیت رو نادیده بگیره

آسیایی ها که دیگه قطعا ماست ها رو کیسه کردند!! :D

به نظر من ایران شایستگی کسب سهمیه المپیک رو داره قطعا, ولی اگر هم نشد هیچ چیز از ارزش کار اونها کم نخواهد کرد.

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من کار به روش امتیازدهی والیبال ندارم هر کی همه تیمارو نفله کرد واقعاً شایسته عنوان قهرمانیه الان اگه فوتبال بود رده دومی دیگه کمترین حقمون بود ولی حیف که والیباله والیبول هم واقعاً ورزش سختیه این همه جون میکنی دونه دونه امتیاز میگیریو بعد دو ساعت تو 5 ست بازی رو میبری بعد فرقت با بازنده یه امتیاز ! :blink::wacko:
الان دوتا تیم پیزوری با اینکه برداشون از ما کمتره بالاترن خب این خیلی زوره اما کاش اون بازی کوبا لااقل با این نتیجه نمیباختیم به نظرم تیم هنوز به نتایج در حد برد و باخت فکر میکنه و بازی کوبا که روحیشونو از دست دادن کلن وا دادن
اما خب بازیای بعدیو هم فکر کنم میبریم آمریکا که کلاً هیچ غلطی نمیکنه :دی اگه تو سه ست ببریمش تلافی کوبا رو کردیم و میریم یکی دو رده بالاتر مصر هم که اصلاً در حد تیمای قبلی نیست و باید ببریمش مگه دوباره مثل اون بازی عجیب تو ایتالیا بشه که سه هیچ مارو بردن :(( چینم که کلاً نبردنش شرم آوره و من فکر میکنم دور اول و دوم مهمترین بازیها بود که خدارو شکر بچه ها از پسش بر اومدن البته برزیل و روسیه واقعاً مدعیای اصلین ولی من فکر میکنم جلو اینا و ایتالیا هم بتونیم با قدرت ظاهر شیم و لااقل 4 امتیاز بگیریم حالا دیگه ولاسکو یه قهرمان ملی میشه و باید منتظر اعطای نشان شجاعت به این بزرگمرد باشیم

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آفرین بر غیور مردان والیبال
آخه تا کی باید پول نفله ی این فوتبال بشه؟آخه چقدر بازیکن سالاری؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر افتخار آفرینان والیبالیست کشورمون

58.jpg

تبریکات فراوان ..حمزه زرینی هم بعنوان بهترین بازیکن انتخاب شد راستی !

شرح کامل بازی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نتایج عالیند اگر از همین الان تمام بازی ها رو هم 3-0 ببازیم باز هم نتایج عالی بودن
امیدوارم تا آخر مسابقات همه هنوز یادشون باشه ما اومده بودیم که 3-2 ژاپن و مصر رو ببریم 3-1 چین رو ببریم و فوقش یک ست از بقیه تیمها بگیریم و برگردیم! نتایج همین روزهای اول ما رو اونقدر متوقع کرده که باختن دو سه به آرژانتین برامون سنگینه
اما الان ما داریم میبریم! شانسی هم اصلآ نمیشه گفت هست! تیمی که چندتا تیم رو میبره اصلآ شانسی نیست.

بازی های آسون تر (چین و مصر) هنوز نیومدن احتمالآ ما اونها رو با سه امتیاز میبریم جامون تغییر میکنه!
تیمهای باقی مونده غولهای والیبال هستند! ایتالیا ، برزیل ، روسیه و حتی امریکا تیمهای خیلی بزرگی هستند گرفتن یک امتیاز از اینها شاید اندازه برد های قبلی ارزش داشته باشه!
من جدآ امیدوارم از ولاسکو مثل یک قهرمان استقبال بشه و مثل یک قهرمان هم بدرقه بشه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
تبریک میگم
الان دیگه باید گفت با این اعتماد به نفسی که بچه ها دارن
با این مدیریت خوبی که ولاسکو داره
و هزاران دلیل دیگه
همه تیم ها باید از ما بترسن

دو تا بازی سنگین پنج گیمه انجام دادیم و یقینا بچه ها خسته هستن
باید دید ولاسکو برای بازی بعدی چه ترکیبی میچینه
احتمال اینکه لیبرو اصلی برگرده زیاد هست اما بقیه رو نمیشه چیزی گفت

فعلا باید چسبید به همین بازی با آرژانتین و حسابی تبریک گفت به غیرتشون

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خدایی دمشون گرم
واقعا شاهکار کردن
آدم لذت میبره بازی این تیم رو میبینه
احساس غرور میکنم
این تیم حقشه بره المپیک
زنده باد
:D

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
با اون موهای سفید اون چشم های بی تفاوت و اون صورت یخی با نگاهش هر لحظه در حال تحقیر کردن تیم های حریفه.حتی زمانی که تیمش دو ست عقبه نوع نگاهش به بازیکنان حریف تغییر نمی کنه و تیمش سرشار از روحیه می شه.
صحبت از نابغه والیباله.کسی که مانندش تو والیبال خلق نشده...

IMAGE634352652056586250.jpg

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نتایج عالیند اگر از همین الان تمام بازی ها رو هم 3-0 ببریم نتایج عالی بودن
امیدوارم تا آخر مسابقات همه هنوز یادشون باشه ما اومده بودیم که 3-2 ژاپن و مصر رو ببریم 3-1 چین رو ببریم و فوقش یک ست از بقیه تیمها بگیریم و برگردیم!
اما الان ما داریم میبریم! شانسی هم اصلآ نمیشه گفت هست! تیمی که چندتا تیم رو میبره اصلآ شانسی نیست.

بازی های آسون تر (چین و مصر) هنوز نیومدن احتمالآ ما اونها رو با سه امتیاز میبریم جامون تغییر میکنه!
تیمهای باقی مونده غولهای والیبال هستند! ایتالیا ، برزیل و حتی امریکا تیمهای خیلی بزرگی هستند گرفتن یک امتیاز از اینها شاید اندازه برد های قبلی ارزش داشته باشه!
من جدآ امیدوارم از ولاسکو مثل یک قهرمان استقبال بشه و مثل یک قهرمان هم بدرقه بشه.
درود بر علی عزیز
این رو خوندم یاد اتفاقی افتادم که توی فرودگاه دیدم
اون روزی که اینا اومدن تهران من هم فرودگاه بودم و برای استقبال از یکی از دوستانم رفته بودیم اونجا
بعد دیدیم کلی آدم فوتبالی جمع شدن اونجا
خلاصه اینکه فهمیدیم کی روش میخواد بیاد
تو همون پرواز بوده یا پرواز دیگه ای خلاصه اینکه همزمان ولاسکو هم اومد
یک نفر از طرف فدراسیون والیبال اومده بود دنبالش :|
نه استقبالی نه عکاسی نه خبرنگاری
همه دور کی روش حلقه زده بودن

از اونجایی که حدود ده دوازده سال هست والیبال حرفه ای دنیا رو دنبال میکنم ولاسکو رو شناختم و به همین دلیل متوجه شدم که توی اون شلوغی اون هم اومده
خلاصه که نشد بریم یک عکسی باهاش بندازیم
کسی که صد برابر کی روش توی دنیا ارزش و شناخته شدن داره اونجوری ازش استقبال کردیم

امیدوارم این دفعه درست ازش تقدیر کنیم و ارزش کاری که کرده رو بدونیم

بالا