انقدر کار بچه ها شایسته تقریر هست که 5 خبر اصلی از ده خبر سایت جهانی والیبال به ایران ارتباط داره
FIVB Fédération Internationale de Volleyball Homepage
FIVB Fédération Internationale de Volleyball Homepage
اواترات شبی به من چقد :ی
دوست عزیز واسه کشاورزی که خودش نمیره حقشو بگیره و منتظره امثال شما هستن، بهتره تره هم خورد نکنی. اون کشاورز باید بره بمیره. اگه خودش پاشد حقشو بگبره، رو تخم چشامون ما هم حمایتش میکنیم و همراه با هم فریاد میزنیم.ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی
شما کلا حرفت اینه : ما نمی تونیم ، ما میمیریم و..آهاه........آره دیگه.....ملتی که زمین کشاورزیش خشک شده......ملتی که حرفی تو صنعت واقتصاد نداره.........باید هم بااین چیزا سرشون گرم بشه ودلشون شاد.....باتشکر.....میسی
اصلا ارژانتین در حد و اندازه های ما نبود ، دیگه در بدترین حالت باید 3-1 میبردیمشون . الان فقط 2 امتیاز گرفتیم و ارژانتین هم 1 امتیاز گرفت و تازه امتیازهامون برابر شد . اگر 3 امتیاز رو میگرفتیم ممکن بود تا رده ی 4 جدول بیاییم بالا و خودش خیلی روحیه بود واسه تیم . الان احتمال 90% همون رده 6 موندگار خواهیم شد با این تفاوت که فاصله رو با امریکا و کوبا و صربستان زیاد کردیم
ضمن اینکه یه نکته رو بگم به اون دوستانی که بازی رو ندیدند ، ایران با تیم ذخیره هاش ارژانتین رو 3-2 برد و ما 4-5 تا بازیکن اصلیمون اصلا وارد زمین هم نشدند !
به همه تبریک میگم
اگه منظورت دهنمکیه که اون حرفشو درموردفوتبال قبول دارم.....ولی اگه دست من بودفقط حرف نمیزدم.....عمل میکردم......بجای اینکه پول بریزم توفوتبال ومدیرباشگاه بشم پول رومیریختم توکشاورزی ومیرفتم شخم میزدم......هروقت هم که بخودکفایی رسیدیم اونوخ میرفتم دنبال کسب سودازفوتبال......این طرزفکروعملکردمنه......ولی دهنمکی وعاغاش فقط زرمیزنن......بعدخوشون میشن مدیرواز حماقت مردم پول پارومیکنن.......من میگم همون راهی روبریم که آمریکارفت.......کشاورزامون روبیکارنکنیم بریم باپولش مربی خارجی بیاریم......بودجه تحقیقات دانشجوی مملکت روقطع نکنیم بدیم فلان فوتبالیست......اینه طرزفکرمن.....شما بیابگوکجاش غلطه.....توهین هم کردی وقتشوبیشترکن......فوش بچه صلواتهاگه زمینای کشاورزی خشکه واسه طرز تفکر بعضی ادمای که شبیه شما فکر میکنن ببخشیدا قصدم توهین نبود
اگه منظورت دهنمکیه که اون حرفشو درموردفوتبال قبول دارم.....ولی اگه دست من بودفقط حرف نمیزدم.....عمل میکردم......بجای اینکه پول بریزم توفوتبال ومدیرباشگاه بشم پول رومیریختم توکشاورزی ومیرفتم شخم میزدم......هروقت هم که بخودکفایی رسیدیم اونوخ میرفتم دنبال کسب سودازفوتبال......این طرزفکروعملکردمنه......ولی دهنمکی وعاغاش فقط زرمیزنن......بعدخوشون میشن مدیرواز حماقت مردم پول پارومیکنن.......من میگم همون راهی روبریم که آمریکارفت.......کشاورزامون روبیکارنکنیم بریم باپولش مربی خارجی بیاریم......بودجه تحقیقات دانشجوی مملکت روقطع نکنیم بدیم فلان فوتبالیست......اینه طرزفکرمن.....شما بیابگوکجاش غلطه.....توهین هم کردی وقتشوبیشترکن......فوش بچه صلواته....باتشکر.....میسی
این دوتا موضوع به هم ربطی ندارن
یعنی الان زمینای کشاورزای امریکایی خشک بشه باید NBA رو تعطیل کنن؟
بازی بعدی با آمریکای جنایتکار و خونخوار هستش
بزرگترين جنايت كار عالم خود شمائي ... تو آينه خودتو نگاه كن ...
الان نتايج به چه صورته ؟
تواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیستاین دوتا موضوع به هم ربطی ندارن یعنی الان زمینای کشاورزای امریکایی خشک بشه باید NBA رو تعطیل کنن؟
داداش پستای این دوستمون رو زیاد جدی نگیر
فقط دو هفته نیومدیم پی تی اینجا به گند کشیده شده
مدیر بالای سر مدیران زیر مجموعه اش نباشه همین میشه