• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی
دوست عزیز واسه کشاورزی که خودش نمیره حقشو بگیره و منتظره امثال شما هستن، بهتره تره هم خورد نکنی. اون کشاورز باید بره بمیره. اگه خودش پاشد حقشو بگبره، رو تخم چشامون ما هم حمایتش میکنیم و همراه با هم فریاد میزنیم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آهاه........آره دیگه.....ملتی که زمین کشاورزیش خشک شده......ملتی که حرفی تو صنعت واقتصاد نداره.........باید هم بااین چیزا سرشون گرم بشه ودلشون شاد.....باتشکر.....میسی
شما کلا حرفت اینه : ما نمی تونیم ، ما میمیریم و..
کمی طرز فکر رو عوض کن

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
اصلا ارژانتین در حد و اندازه های ما نبود ، دیگه در بدترین حالت باید 3-1 میبردیمشون . الان فقط 2 امتیاز گرفتیم و ارژانتین هم 1 امتیاز گرفت و تازه امتیازهامون برابر شد . اگر 3 امتیاز رو میگرفتیم ممکن بود تا رده ی 4 جدول بیاییم بالا و خودش خیلی روحیه بود واسه تیم . الان احتمال 90% همون رده 6 موندگار خواهیم شد با این تفاوت که فاصله رو با امریکا و کوبا و صربستان زیاد کردیم

ضمن اینکه یه نکته رو بگم به اون دوستانی که بازی رو ندیدند ، ایران با تیم ذخیره هاش ارژانتین رو 3-2 برد و ما 4-5 تا بازیکن اصلیمون اصلا وارد زمین هم نشدند !

به همه تبریک میگم

تا همین چند ماه پیش آرزومون قهرمانی آسیا و حضور در این رقابت ها بود... حالا با 4 تا برد، انتظاراتمون به حدی میره بالا که برد 3-0 یا 3-1 میخوایم مقابل آرژانتین:blink:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تبریک میگم واقعن صبح بلند شدم یدم برنده شدن خیلی حال کردم به فوتبال که امیدی نیست حداقلش این والیبالیستامون خیلی حال دادن و از این ولاسکو عزیز هم تشکر میکنم خیلی خوب تیم ها رو داره انالیز میکنه من بازیارو از تو یوتیوب نگاه میکنم خیلی جنگنده باز میکنند
دمشون گرم

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
دمشون گرم واقعا خیلی حال میدن به ملت
من که همه بازی هاشون رو حتی اگه صبح باشه نگاه میکنم
اما نمیدونم چرا همش 3-2 میبرن که یک امتیاز ازش کم میشه اگه تو این سه تا برد اخیر 2 ست نمیداد الان یا اول بود یا دوم
ووف ایران هم شاخی شده تو والیبال
اما واقعا بیشتر این برد ها از رو انگیزه و روحیه هست چون برخی اوقات تو بازی واقعا بر میگردن به دوران قبل و خیلی اماتور میشن مثل ست سوم بازی با لهستان اما نمیدونم این ولاسکو چکار میکنه با اینا که یهو زمین تا اسمان فرق میکنن
اما واقعا غیرتی بازی میکنن
به نظر من همه ی ورزش های ما پتانسیل های لازم رو واسه جهانی شدن دارن اما امکانات و ابزار حرفه ای رو بیشترشون ندارن که مثل اینکه والیبال تا حدی تونسته خودشه از بقیه جدا کنه

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
اگه زمینای کشاورزی خشکه واسه طرز تفکر بعضی ادمای که شبیه شما فکر میکنن ببخشیدا قصدم توهین نبود
اگه منظورت دهنمکیه که اون حرفشو درموردفوتبال قبول دارم.....ولی اگه دست من بودفقط حرف نمیزدم.....عمل میکردم......بجای اینکه پول بریزم توفوتبال ومدیرباشگاه بشم پول رومیریختم توکشاورزی ومیرفتم شخم میزدم......هروقت هم که بخودکفایی رسیدیم اونوخ میرفتم دنبال کسب سودازفوتبال......این طرزفکروعملکردمنه......ولی دهنمکی وعاغاش فقط زرمیزنن......بعدخوشون میشن مدیرواز حماقت مردم پول پارومیکنن.......من میگم همون راهی روبریم که آمریکارفت.......کشاورزامون روبیکارنکنیم بریم باپولش مربی خارجی بیاریم......بودجه تحقیقات دانشجوی مملکت روقطع نکنیم بدیم فلان فوتبالیست......اینه طرزفکرمن.....شما بیابگوکجاش غلطه.....توهین هم کردی وقتشوبیشترکن......فوش بچه صلواته:D....باتشکر.....میسی

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
بازی بعدی با آمریکای جنایتکار و خونخوار هستش

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اگه منظورت دهنمکیه که اون حرفشو درموردفوتبال قبول دارم.....ولی اگه دست من بودفقط حرف نمیزدم.....عمل میکردم......بجای اینکه پول بریزم توفوتبال ومدیرباشگاه بشم پول رومیریختم توکشاورزی ومیرفتم شخم میزدم......هروقت هم که بخودکفایی رسیدیم اونوخ میرفتم دنبال کسب سودازفوتبال......این طرزفکروعملکردمنه......ولی دهنمکی وعاغاش فقط زرمیزنن......بعدخوشون میشن مدیرواز حماقت مردم پول پارومیکنن.......من میگم همون راهی روبریم که آمریکارفت.......کشاورزامون روبیکارنکنیم بریم باپولش مربی خارجی بیاریم......بودجه تحقیقات دانشجوی مملکت روقطع نکنیم بدیم فلان فوتبالیست......اینه طرزفکرمن.....شما بیابگوکجاش غلطه.....توهین هم کردی وقتشوبیشترکن......فوش بچه صلواته:D....باتشکر.....میسی

این دوتا موضوع به هم ربطی ندارن
یعنی الان زمینای کشاورزای امریکایی خشک بشه باید NBA رو تعطیل کنن؟

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
تبریک میگم

چه حالی میده همه رو میزنیم.

میریم که بزنیم تو دهن آمریکا:f34r:

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
این دوتا موضوع به هم ربطی ندارن
یعنی الان زمینای کشاورزای امریکایی خشک بشه باید NBA رو تعطیل کنن؟

داداش پستای این دوستمون رو زیاد جدی نگیر
فقط دو هفته نیومدیم پی تی اینجا به گند کشیده شده
مدیر بالای سر مدیران زیر مجموعه اش نباشه همین میشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تبریک بابا ایول . من ساعت 4:30 خوابیدم گفتم میبازیم اما دمشون گرم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
پروفایل تیم ایران بهمراه بیوگرافی و قد و وزن بازیکنان

شبکه های تلویزیونی پوشش دهنده این رقابتها

چه تیمهایی تا بحال برنده ی جام جهانی بوده اند ؟

80416456180939393285.jpg

رنکینگ 18 تیم اول دنیا :

28434550770497498190.jpg

کل نتایج بازیها تا بحال :

50808821644472849265.jpg

عکسهای بازی امروز ، ایران -آرژانتین

،
خیلی حیف شد که محمد کاظم رو نداریم ، میتونست برگ برنده ی ولاسکو در لحضات سخت باشه .
برای شناخت بهتر از ولاسکو مصاحبه هاش رو بخونید ، تکه این بشر ... تو مسابقات تهران بود که فیمیدم واقعا مربیه و یه بازی از دست رفته رو با یه پیروزی روحیه بخش عوض میکنه . سر تا پاشو باید طلا گرفت . نکته مثبت دیگه اینکه به شناخت فرهنگ ما هم علاقه داره ... این خیلی مهمه .
موفق باشی مورینیوی والیبال ./

.

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
بزرگترين جنايت كار عالم خود شمائي ... تو آينه خودتو نگاه كن ...

الان نتايج به چه صورته ؟

داداش مثله اینکه با نحوه پستای ما آشنایی نداری:D
بچه های زمان utf-8 ما رو بیشتر میشناسن

به هر حال بگذریم تاپیک منحرف نشه:blink:

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
این دوتا موضوع به هم ربطی ندارن یعنی الان زمینای کشاورزای امریکایی خشک بشه باید NBA رو تعطیل کنن؟
تواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست:(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دم ولاسکو گرم که یه بار دیگه دنیا را انگشت به دهان کرده. این دفعه با تیم ایران. راستی ایشون متولد آرژانتینه ولی بیشتر عمرش تو ایتالیا بوده و الانم خونه زندگیش اونجاست. یه جورایی ایتالیایی هم حساب میشه.

داداش پستای این دوستمون رو زیاد جدی نگیر
فقط دو هفته نیومدیم پی تی اینجا به گند کشیده شده
مدیر بالای سر مدیران زیر مجموعه اش نباشه همین میشه

داداش اینا utf-8 شون نصب نیست ولشون کن.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
البته باید در نظر بگیریم که واقعا" ابزار رو در اختیار داره و ایران بازیکنای خوبی داره . فوتبال که بازیکن نداره ...

بالا