من کار به روش امتیازدهی والیبال ندارم هر کی همه تیمارو نفله کرد واقعاً شایسته عنوان قهرمانیه الان اگه فوتبال بود رده دومی دیگه کمترین حقمون بود ولی حیف که والیباله والیبول هم واقعاً ورزش سختیه این همه جون میکنی دونه دونه امتیاز میگیریو بعد دو ساعت تو 5 ست بازی رو میبری بعد فرقت با بازنده یه امتیاز ! :blink::wacko:
الان دوتا تیم پیزوری با اینکه برداشون از ما کمتره بالاترن خب این خیلی زوره اما کاش اون بازی کوبا لااقل با این نتیجه نمیباختیم به نظرم تیم هنوز به نتایج در حد برد و باخت فکر میکنه و بازی کوبا که روحیشونو از دست دادن کلن وا دادن
اما خب بازیای بعدیو هم فکر کنم میبریم آمریکا که کلاً هیچ غلطی نمیکنه :دی اگه تو سه ست ببریمش تلافی کوبا رو کردیم و میریم یکی دو رده بالاتر مصر هم که اصلاً در حد تیمای قبلی نیست و باید ببریمش مگه دوباره مثل اون بازی عجیب تو ایتالیا بشه که سه هیچ مارو بردن( چینم که کلاً نبردنش شرم آوره و من فکر میکنم دور اول و دوم مهمترین بازیها بود که خدارو شکر بچه ها از پسش بر اومدن البته برزیل و روسیه واقعاً مدعیای اصلین ولی من فکر میکنم جلو اینا و ایتالیا هم بتونیم با قدرت ظاهر شیم و لااقل 4 امتیاز بگیریم حالا دیگه ولاسکو یه قهرمان ملی میشه و باید منتظر اعطای نشان شجاعت به این بزرگمرد باشیم
من با بازیهای که بازارگرد کرد از محمد کاظم بیشتر قبولش دارم. حیف فقط کوبا از دستمون در رفت نباید 3 هیچ میباختیم داشتم الان جدول رده بندی رو میدیدم حتی اگر 3 2 به کوبا میباختیم الان سوم بودیم .
بله منم صددرصد موافقم تازه همین کوبا هم رده ششم دنیاس الان... آمریکا هم که بازی بعدو باهاش داریم رده چهارمه! خلاصه قبول دارم بازیهای سختی داشتیم و داریم ولی به برد قاطع جلوی چین و مصر خوشبینم بقیه مشکلن ولی ایتالیا رو هم من میگم میتونیم با تمرکز و غیرت بچه ها شکست بدیم روسیه و برزیلم که اول دنیا هستن هم از رنکینگشون معلومه هم از آمادگی تا حالاشون تو بازیا اما به نظرم نباید اصلاً انتظار المنپیکی شدنو داشته باشیم و اگر فرض کنیم ایتالیا و آمریکارو هم یه جورایی موفق شدیم شکست بدیم و چین و مصر هم بدون مشکل کنار زدیمو جلومون شیر نشدن (سابقه داشته) همون رده چهارم پنجم اوج موفقیتیه که به دست میاریم و این خیلی عالیه الان تو جمع ابرقدرتای دنیا چهارم شدن ووو داره :دیعزیز همه دوست دارند تیم ملی حداکثر امتیاز رو کسب کنه اما کلا والیبال اینطوریه که تیمها و بازیها خیلی به هم نزدیکه . درسته ما الان 4 بازی بردیم ولی شما هر کدوم از بازیهای ما رو در نظر بگیری اگه بازیکنها فقط 2-3 امتیاز حتی روی اشتباهات فردی از دست میدادند ممکنه بود همون بازیها رو میباختم . امروز برزیل که تیم دوم بود با چین مسابقه داشت که تا حالا از 4 بازیش 4 تا باخت داشت و حتی 1 ست از از حریفاش نگرفته بود ! امروز برزیل به سختی با نتیجه 3-2 تونست چین رو بزنه ! بازیها خیلی خیلی فشرده و به هم نزدیکه .
کوبا تیم قدریه به نتایجش کاری ندارم ولی تو پست دوستمون هم ببینید رده ششم دنیا رو داره به نظرم اون بازی هنوز این خودباوری بین بچه هامون نبود و از بازی صربستان بود که عملاً نتایج دلخواهو گرفتیممن با بازیهای که بازارگرد کرد از محمد کاظم بیشتر قبولش دارم. حیف فقط کوبا از دستمون در رفت نباید 3 هیچ میباختیم داشتم الان جدول رده بندی رو میدیدم حتی اگر 3 2 به کوبا میباختیم الان سوم بودیم .
اوج کار ولاسکو استفاده از همه ی بازیکنان هست ....امروز اصلا به کمالوند بازی نداد ....
خواهش میکنم سینا جان کاری نکردمدستشون درد نکنه
تواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست![]()
نميخواستم وارد بحث بشمتواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست![]()
خواهش می کنم! :دیخواهش میکنم سینا جان کاری نکردم
از طرف ولاسکو:دی
راس میگی......باتشکر.....میسیدوست عزیز شما چرا بعد مثبت قضیه رو نمیبینی توی مملکتی که ملیارد ملیارد توش داره اختلاس میشه مطمئن باش خیلی راحت میتونن همینو هم واسه ورزش یا تفریح مردم خرج نکنن هیچ کس هم جیکش در نمیاد
الآن بروزکردم......مگ بل آمیکا......ولی درودبرچین که بهش وام میده......میسینميخواستم وارد بحث بشم ولي همين آمريكا آمريكا كه ميكني داره از چين وام ميگيره اطلاعاتتو بروزتر كن