• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تازه هنوز با تیمهای داغون این جام بازی نکردیم. قدرت و اعتماد به نفسی که این غولهای سرخم کرده به بچه ها دادن باعث میشه از 2-3 تا تیم دیگه 3 امتیازو بگیریم.

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
میگم که : والیبالمون چهار تا تیم و برده و برامون افتخار آورده چقدر کیف می کنیم و ایران ایران می کنیم ، اگه از نظر فرهنگی و سیاسی و اقتصادی ام انقدر پیشرفت داشتیم و تو دنیا زبانزد می شدیم چقدر کیف میکردیم ؟ :(

ایرانم آرزوست ...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من با بازیهای که بازارگرد کرد از محمد کاظم بیشتر قبولش دارم. حیف فقط کوبا از دستمون در رفت نباید 3 هیچ میباختیم داشتم الان جدول رده بندی رو میدیدم حتی اگر 3 2 به کوبا میباختیم الان سوم بودیم .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من کار به روش امتیازدهی والیبال ندارم هر کی همه تیمارو نفله کرد واقعاً شایسته عنوان قهرمانیه الان اگه فوتبال بود رده دومی دیگه کمترین حقمون بود ولی حیف که والیباله والیبول هم واقعاً ورزش سختیه این همه جون میکنی دونه دونه امتیاز میگیریو بعد دو ساعت تو 5 ست بازی رو میبری بعد فرقت با بازنده یه امتیاز ! :blink::wacko:
الان دوتا تیم پیزوری با اینکه برداشون از ما کمتره بالاترن خب این خیلی زوره اما کاش اون بازی کوبا لااقل با این نتیجه نمیباختیم به نظرم تیم هنوز به نتایج در حد برد و باخت فکر میکنه و بازی کوبا که روحیشونو از دست دادن کلن وا دادن
اما خب بازیای بعدیو هم فکر کنم میبریم آمریکا که کلاً هیچ غلطی نمیکنه :دی اگه تو سه ست ببریمش تلافی کوبا رو کردیم و میریم یکی دو رده بالاتر مصر هم که اصلاً در حد تیمای قبلی نیست و باید ببریمش مگه دوباره مثل اون بازی عجیب تو ایتالیا بشه که سه هیچ مارو بردن :(( چینم که کلاً نبردنش شرم آوره و من فکر میکنم دور اول و دوم مهمترین بازیها بود که خدارو شکر بچه ها از پسش بر اومدن البته برزیل و روسیه واقعاً مدعیای اصلین ولی من فکر میکنم جلو اینا و ایتالیا هم بتونیم با قدرت ظاهر شیم و لااقل 4 امتیاز بگیریم حالا دیگه ولاسکو یه قهرمان ملی میشه و باید منتظر اعطای نشان شجاعت به این بزرگمرد باشیم

عزیز همه دوست دارند تیم ملی حداکثر امتیاز رو کسب کنه اما کلا والیبال اینطوریه که تیمها و بازیها خیلی به هم نزدیکه . درسته ما الان 4 بازی بردیم ولی شما هر کدوم از بازیهای ما رو در نظر بگیری اگه بازیکنها فقط 2-3 امتیاز حتی روی اشتباهات فردی از دست میدادند ممکنه بود همون بازیها رو میباختم . امروز برزیل که تیم دوم بود با چین مسابقه داشت که تا حالا از 4 بازیش 4 تا باخت داشت و حتی 1 ست از از حریفاش نگرفته بود ! امروز برزیل به سختی با نتیجه 3-2 تونست چین رو بزنه ! بازیها خیلی خیلی فشرده و به هم نزدیکه .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من با بازیهای که بازارگرد کرد از محمد کاظم بیشتر قبولش دارم. حیف فقط کوبا از دستمون در رفت نباید 3 هیچ میباختیم داشتم الان جدول رده بندی رو میدیدم حتی اگر 3 2 به کوبا میباختیم الان سوم بودیم .

جالبه همین آرژانتین که به قول دوستان حقش نبود 2 ستو بگیره ازمون 3-1 کوبا را زده. کوبا را هم زده بودیم امیدمون برای تکمیل شاهکار تیم یعنی کسب سهمیه المپیک در همین جام خیلی بیشتر میشد.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
اوج کار ولاسکو استفاده از همه ی بازیکنان هست ....امروز اصلا به کمالوند بازی نداد ....

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
فوتبالیست ها یاد بگیرن .
باریکلا والیبال .. پیشرفتشون توی این چند سال واقعا مثال نزدنی بوده .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بچه هایی که بازی رو دیدن یه سوال دارم گزارشگر بازی جواد محتشمیان بود یا کرده . چی میگفتن در هنگام گزارش؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
تيم هاي چين و ژاپن چسبيدن ته جدول اونوقت ايران باعث سر افرازي اسيا شد ..

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
عزیز همه دوست دارند تیم ملی حداکثر امتیاز رو کسب کنه اما کلا والیبال اینطوریه که تیمها و بازیها خیلی به هم نزدیکه . درسته ما الان 4 بازی بردیم ولی شما هر کدوم از بازیهای ما رو در نظر بگیری اگه بازیکنها فقط 2-3 امتیاز حتی روی اشتباهات فردی از دست میدادند ممکنه بود همون بازیها رو میباختم . امروز برزیل که تیم دوم بود با چین مسابقه داشت که تا حالا از 4 بازیش 4 تا باخت داشت و حتی 1 ست از از حریفاش نگرفته بود ! امروز برزیل به سختی با نتیجه 3-2 تونست چین رو بزنه ! بازیها خیلی خیلی فشرده و به هم نزدیکه .
بله منم صددرصد موافقم تازه همین کوبا هم رده ششم دنیاس الان... آمریکا هم که بازی بعدو باهاش داریم رده چهارمه! خلاصه قبول دارم بازیهای سختی داشتیم و داریم ولی به برد قاطع جلوی چین و مصر خوشبینم بقیه مشکلن ولی ایتالیا رو هم من میگم میتونیم با تمرکز و غیرت بچه ها شکست بدیم روسیه و برزیلم که اول دنیا هستن هم از رنکینگشون معلومه هم از آمادگی تا حالاشون تو بازیا اما به نظرم نباید اصلاً انتظار المنپیکی شدنو داشته باشیم و اگر فرض کنیم ایتالیا و آمریکارو هم یه جورایی موفق شدیم شکست بدیم و چین و مصر هم بدون مشکل کنار زدیمو جلومون شیر نشدن (سابقه داشته) همون رده چهارم پنجم اوج موفقیتیه که به دست میاریم و این خیلی عالیه الان تو جمع ابرقدرتای دنیا چهارم شدن ووو داره :دی

کوبا تیم قدریه به نتایجش کاری ندارم ولی تو پست دوستمون هم ببینید رده ششم دنیا رو داره به نظرم اون بازی هنوز این خودباوری بین بچه هامون نبود و از بازی صربستان بود که عملاً نتایج دلخواهو گرفتیم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اوج کار ولاسکو استفاده از همه ی بازیکنان هست ....امروز اصلا به کمالوند بازی نداد ....

کمالوند ، بازار گرد ، ظریف اصلا توی زمین هم نیومدند ، نادی رو هم زیاد خستش نمیکرد و به عنوان تعویضی میاوردش ... واسه بازی بعدی اگه بخواد اینها رو بازی بده دهن حریفشون سرویسه .
من واسه همین گفتم ارژانتین حریف سر سختی نبود چون به بازیکنهای اکثرا جوون و ذخیره ی ما باخت !

واووووو ، امریکا عجب تیم سر سختیه ! الان ست اول بازی با ایتالیا 37-37 برابر هستند ! :eek: نشون میده تیم خیلی کم اشتباهی هستند !

ادیت : ایتالیا ست اول رو 41 - 39 از امریکا برد !

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
تواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست:(

دوست عزیز شما چرا بعد مثبت قضیه رو نمیبینی
توی مملکتی که ملیارد ملیارد توش داره اختلاس میشه مطمئن باش خیلی راحت میتونن همینو هم واسه ورزش یا تفریح مردم خرج نکنن هیچ کس هم جیکش در نمیاد

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
تواین دوره زمونه همه چی بهم مربوطه......مطمعن باش اگه آمریکاصنعت ویا کشاورزیش درخطرباشه NBAکه سهله......بودجه ناساروهم قطع میکنه که زیربارمنت چین برای واردات گندم ومایحتاج اولیه نباشه.....آمریکا ازلیگهای ورزشیش کلی درامدداره.....نه مثل ماکه فقط نفت میفروشیم تاباهاش واردات وتفریح کنیم......نه مثل ماکه بچه هامون مدرسه ندارن گشنه میخوابن ومیریم برای یه مربی خارجی میلیاردی هزینه میکنیم......ایناهمه درده........واز درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست:(
نميخواستم وارد بحث بشم
ولي همين آمريكا آمريكا كه ميكني داره از چين وام ميگيره
اطلاعاتتو بروزتر كن

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
15 - 13 ایتالیا ........ست دوم

ژاپن 1 - 1 هست....شیمیزو تو 2 ست 10 امتیاز گرفته !!!

Last edited by a moderator:

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز شما چرا بعد مثبت قضیه رو نمیبینی توی مملکتی که ملیارد ملیارد توش داره اختلاس میشه مطمئن باش خیلی راحت میتونن همینو هم واسه ورزش یا تفریح مردم خرج نکنن هیچ کس هم جیکش در نمیاد
راس میگی......باتشکر.....میسی
نميخواستم وارد بحث بشم ولي همين آمريكا آمريكا كه ميكني داره از چين وام ميگيره اطلاعاتتو بروزتر كن
الآن بروزکردم......مگ بل آمیکا......ولی درودبرچین که بهش وام میده......میسی

بالا