برای همین هم یکسری از دوستان که دیگه الان بدجور انگشت نما هم شدن تلاش مضاعفی انجام میدن تا به هر طریق ممکن اذهان همه رو به نیاز به وجود جائی که رو اعصاب حریفان پاتیناژ برن ! جلب کنن
..
آقا فرزاد عزیز!
کسی نخواست تشویش اذهان کنه که تاپیک کل کل باز بشه...
وقتی بار ها شما و ساسان عزیز به صراحت گفتید پست های تحریک کننده در تاپیک هوادارن نزنید ولی برخی از دوستان پرسپولیسی رعایت نمیکنند و در آخر حرفشون رو میزنند و مدیر هم بدون هیچ برخوردی پست ها رو پاک میکنه یه تذکر خشک و خالی میده..نتیجش این میشه که باز هم همون افراد چند هفته بعد همون پست ها رو تکرار میکنند و دوباره ماجرا از اول شروع میشه...
شما مثلا به پست های کاربر محب علی دقت کنید! از هر 10 تا پستشون در تاپیک پرسپولیس 7 تاش جنبه کل کل با تیم استقلال رو داره! چرا این کاربر نباید کارت بگیره؟چرا واقعا؟ به نظرم مدیریت داره سلیقه ای برخورد میکنه..از یه طرف میخواد برخورد شدید انجام نده که یه موقع به دیکتاتوری متهم نشه..و از طرف دیگه تاپیک هایی که میتونه به آزاد شدن حس کل کل دوستان کمک که رو قفل کرده!
نتیجش این میشه که کاربر میا د در تاپیک تیم خودش از تیم مقابل بد میگه...
یا مثل بچه های کوچولو یه تاپیک برای تیم شهرستانی که از تیم رقیبش شکست خورده باز میکنه و کل کل هاشو اونجا ادامه میده و خیال میکنه بقیه بلا نسبت دراز گوش تشریف دارن و متوجه نیستن قصد و غرض این آقا رو! و بعد شاکیه که چرا تاپیک پاک میشه! همین آقا چند روز پیش تاپیکی زده بود در راستای تاپیک کل کل و در اون گفته بود اینجا تاپیک کل کل نیست! و بعد شروع کرده بود به تهمت زدن! واقعا خنده داره...
اگه 2 بار کارت زرد و قرمز نشون بدید به این افراد دیگه دفعه بعد در تاپیک تیم خودشون نمیان راجع به داوری تیم ما صحبت کنند!
اگرم پیشنهاد میشه که تاپیک کل کل باز بشه فقط به خاطر اینه که 1- شما که برخورد جدی نمیکنید (ظاهرا دلیلتون هم اینه که اینجا دیکتاتوری میشه ! ) 2- دوستان که متنبه نمیشن!
پس :
بهتره حداقل پست تحریک کننده میخوان بزنن در تاپیک کل کل بزنن!
منتهی اگه برخورد شما شدید تر بشه ..دیگه نه کسی جرات میکنه در تاپیک تیم خودش از داوری تیم مقابل حرف بزنه نه دیگه لازمه تاپیک کل کل باز بشه!کسی عاشق تاپیک کل کل نیست! اصلا پاکش کنید بره!
منتهی تا موقعی که این داستان صرفا پاک کردن پست های دوستان خطا کار ادامه داشته باشه..باز هم زدن پست های غیر مرتبط ادامه خواهد داشت...
فکر نمیکنید وقتش رسیده باشه شدید تر برخورد کنید؟ ..
من اعتقاد دارم برخورد ها قبلا شدید تر بود..
من خودم در اوایل عضویتم به خاطر گفتن کلماتی مثل خاک بر سر فلان مربی و بازیکن کارت گرفتم...ولی همین چند وقت پیش شاهد بودم یکی از دوستان پرپسولیسی که اتفاقا بچه خوبیم هست و نمیخوام اسمش رو ببرم و پست هاشم فوق العاده زیاده..هر چی از دهنش در اومده بود در پایین پست هاش به مربی تیم خودش یعنی استیلی گفته بود...انواع کلمات زشت...
ولی با تعجب فراوان اون پست ایشون هنوزم هست! حاضرم شرط ببندم ایشون هیچ کارتی هم دریافت نکرده!