• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام
فکر میکنم تا اونجایی که چشمام کار میکرد نشان کاربر فعالی مشاهده پیوست 84200 همه بچه های فعال بخش فوتبال درست شد
اگر از دوستان فعال هنوز کسی مونده که این نشان رو نداره همینجا بگه تا اونم مشکلش حل شه

یوسف جان ممنون از پیگیری هات :)

شاد و پیروز باشید

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اما یک نگاه مجددی هم به قوانین بندازید بدک نیست.

خیلی ممنون از اینکه قوانینی رو که ما گزاشتیم به خودمون گوشزد کردید;)

لطفا با دقت بیشتری جملات بنده رو بخونید

یعید می دونم خود شما هم خوانده باشیدش به همین خاطر ادامه ندادم ;)

اینجا فروم هست جایی برای نظر دادن تالار ورزش هم زیر محموعه ای از قوانین کل فروم pt هست
اون قوانین هم وحی منزل نیست حالا که تاپیک را قفل کردید حق پاک کردن پستها رو ندارید تا قوانین بخش تغییر کنه
(در قوانین این قسمت از تاپیکی اسم بردید که فعلا نیست)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خیلی ممنون از اینکه قوانینی رو که ما گزاشتیم به خودمون گوشزد کردید;)

این قوانینی که در بخش فوتبال هست با پیشنهاد من و تایید بچه های بخش فوتبال تهیه شد.من قوانینی از شما ندیدم و اگر چنین قوانینی قبلا در بخش تهیه شده بوده و الان در دسترس هست یه لینکی بدید ، شاید بتونیم در بخش ازشون استفاده کنیم.

اینجا فروم هست جایی برای نظر دادن تالار ورزش هم زیر محموعه ای از قوانین کل فروم pt هست

بله کسی هم چیزی جز این نگفته . البته بنده توجه شما را به این قسمت از مرامنامه جلب می کنم که توضیحاتی در خصوص مدیران و قوانین مربوط به بخششون داده:

مدیر:
هر یک از بخشها و زیربخشهای فروم پرشین تولز، توسط یک یا چند مدیر اداره می شوند که قوانین مخصوص فروم خود را تعریف کرده و با استفاده از آن به هدایت بحثها، تعریف تاپیکهای جدید و احیانا حذف و انتقال آنها می پردازند. کاربران فعال هر فروم را مدیران معرفی می کنند.
که البته کاملا روشنه که ما هم کاری به غیر از مرامنامه و قوانین کلی فروم نکردیم.

اون قوانین هم وحی منزل نیست حالا که تاپیک را قفل کردید حق پاک کردن پستها رو ندارید تا قوانین بخش تغییر کنه
(در قوانین این قسمت از تاپیکی اسم بردید که فعلا نیست)

درباره اینکه در قوانین اسم از تاپیک کل کل برده شده که البته هست ولی قفل شده در همین تاپیک وقایع اعلام کردم که اون تاپیک باز خواهد شد البته در زمان مقتضیش و در همین تاپیک هم اعلام خواهد شد.

زیاده عرضی نیست . سایه عالی مستدام

شاد و پیروز باشید

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
باسلام
خوب
من بارها اومدم پست بدم اما منصرف شدم(به نظرم بی نتیجه می اومد)

ولی پاک شدن دیمی همه پستها من رو مجاب کرد تا در مورد تغییر مدیریت صحبت کنم

هر چند سخت هست تا از بالا تر اینکار صورت بگیره ولی خوب اگر مدیرهای این بخش قادر به کنترل آن نیستند به هر دلیل یا وقت کافی ندارند یا......

بهتر نیست اینکار رو داوطلبانه انجام بدهند؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

خب ! من همین اول باید از یکسری از دوستان بسیار گرامیم پوزش بخوام که علی رغم مییل باطنیم مجبور شدم پست هاشون رو پاک کنم و اونهم فقط بعلت چند تا از عزیزانی بود ! که با غرض میخوان یکسری حرفها و اعمالشون رو با اینطور جو درست کردن ها به کرسی بشونن

همونطور که همه میدونییم بحث راجع به تیم مقابل تو تاپیک های هواداری خلاف مقرراته و الان هم بعلت به بیراهه کشوندن تاپیک کل کل و تبدیل شدنش به یه اسپم کده ای پر از توهین و نظایر اون بسته س .

برای همین هم یکسری از دوستان که دیگه الان بدجور انگشت نما هم شدن تلاش مضاعفی انجام میدن تا به هر طریق ممکن اذهان همه رو به نیاز به وجود جائی که رو اعصاب حریفان پاتیناژ برن ! جلب کنن

با توجه به اینکه سیاست یخش اینجور تعریف شده که محیط بیشتر برای بحث های فنی محییا باشه تا کل کل و پست های بی محتوا یادمه تاپیکی با محتوای بحث های فنی پیرامون بازیها توسط بهروز زده شده بود که میارش بالا تا پست های فنی تو اونجا ادامه پیدا کنه

سپاس ..

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
برای همین هم یکسری از دوستان که دیگه الان بدجور انگشت نما هم شدن تلاش مضاعفی انجام میدن تا به هر طریق ممکن اذهان همه رو به نیاز به وجود جائی که رو اعصاب حریفان پاتیناژ برن ! جلب کنن
چه کسی ؟ حداقل به جای بولد کردن نوشته می توانستید واضح صحبت کنید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باسلام
خوب
من بارها اومدم پست بدم اما منصرف شدم(به نظرم بی نتیجه می اومد)

ولی پاک شدن دیمی همه پستها من رو مجاب کرد تا در مورد تغییر مدیریت صحبت کنم

هر چند سخت هست تا از بالا تر اینکار صورت بگیره ولی خوب اگر مدیرهای این بخش قادر به کنترل آن نیستند به هر دلیل یا وقت کافی ندارند یا......

بهتر نیست اینکار رو داوطلبانه انجام بدهند؟

درود

من الان پست شما رو دیدم

1- در مورد پاک شدن پستها اگر کسی سوالی داشته ما برای تک تکشون جواب دادیم ، اما درباره پست های شما اون چیزی که شما ازش بعنوان دیمی پاک شدن یاد میکنین چیزی نیست جر عاجز بودن شما از رعایت چند مورد قانون در جائی که دارید توش اونهم نه بصورت دائمی ! فعالیت میکنید

2- البته از دید ما شما نماینده یه بچه هائی که در این بخش فعالیت میکنن نیستین اما بنا به احترام به حتی به یک نفر هم که شده ما حاضریم این بحث تغییر مدیریت رو در همین تاپیک ادامه بدیم

3- اگر دوستان دیگری هستن که موافق با نظر شما درخصوص تغییر مدیریت هستن ما آمادگی خودمون رو برای تحویل دادن مدیریت بخش اعلام میکنیم

اگر نظر اکثریت دوستان بخش این باشه اصلا خودمون کسب موافقت مدیران ارشد رو هم بعهده میگیریم

لطفا دوستان نظرات خودشون رو در اینباره اعلام کنن

پاینده باشید ..

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
- در مورد پاک شدن پستها اگر کسی سوالی داشته ما برای تک تکشون جواب دادیم ، اما درباره پست های شما اون چیزی که شما ازش بعنوان دیمی پاک شدن یاد میکنین چیزی نیست جر عاجز بودن شما از رعایت چند مورد قانون در جائی که دارید توش اونهم نه بصورت دائمی ! فعالیت میکنید

در مورد تاپیک پرسپولیس میشه بفرمایید از چه چیزی عاجز ماندیم دوست دارم شهامت در گفتار داشته باشید( که می دانم منظور شما از انگشت نما من بودم)
یا اگر فرد دیگری هست چرا جلوش گرفته نشده؟ تذکر یا بن نشده؟؟
عکسی بود از یوزر جکوار که دیگران در موردش نظر دادند من اصلا نظری ندادم و بعد 2 یوزر دیگه در مورد داوری بازی استقلال که اتفاقا من تذکر دادم که در موردش اینجا نظر ندید
و گفتم از ریپرت بد پست استفاده کنید
امیدوارم قادر باشید ادعای خودتون رو ثابت کنید

سوال اینجاست چرا پستهای تاپیک بوشهر پاک شده؟
من این رفتار رو مصداق عجز مدیریتی می دونم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

..

آقا فرزاد عزیز!

کسی نخواست تشویش اذهان کنه که تاپیک کل کل باز بشه...

وقتی بار ها شما و ساسان عزیز به صراحت گفتید پست های تحریک کننده در تاپیک هوادارن نزنید ولی برخی از دوستان پرسپولیسی رعایت نمیکنند و در آخر حرفشون رو میزنند و مدیر هم بدون هیچ برخوردی پست ها رو پاک میکنه یه تذکر خشک و خالی میده..نتیجش این میشه که باز هم همون افراد چند هفته بعد همون پست ها رو تکرار میکنند و دوباره ماجرا از اول شروع میشه...

شما مثلا به پست های کاربر محب علی دقت کنید! از هر 10 تا پستشون در تاپیک پرسپولیس 7 تاش جنبه کل کل با تیم استقلال رو داره! چرا این کاربر نباید کارت بگیره؟چرا واقعا؟ به نظرم مدیریت داره سلیقه ای برخورد میکنه..از یه طرف میخواد برخورد شدید انجام نده که یه موقع به دیکتاتوری متهم نشه..و از طرف دیگه تاپیک هایی که میتونه به آزاد شدن حس کل کل دوستان کمک که رو قفل کرده!

نتیجش این میشه که کاربر میا د در تاپیک تیم خودش از تیم مقابل بد میگه...

یا مثل بچه های کوچولو یه تاپیک برای تیم شهرستانی که از تیم رقیبش شکست خورده باز میکنه و کل کل هاشو اونجا ادامه میده و خیال میکنه بقیه بلا نسبت دراز گوش تشریف دارن و متوجه نیستن قصد و غرض این آقا رو! و بعد شاکیه که چرا تاپیک پاک میشه! همین آقا چند روز پیش تاپیکی زده بود در راستای تاپیک کل کل و در اون گفته بود اینجا تاپیک کل کل نیست! و بعد شروع کرده بود به تهمت زدن! واقعا خنده داره...

اگه 2 بار کارت زرد و قرمز نشون بدید به این افراد دیگه دفعه بعد در تاپیک تیم خودشون نمیان راجع به داوری تیم ما صحبت کنند!

اگرم پیشنهاد میشه که تاپیک کل کل باز بشه فقط به خاطر اینه که 1- شما که برخورد جدی نمیکنید (ظاهرا دلیلتون هم اینه که اینجا دیکتاتوری میشه ! ) 2- دوستان که متنبه نمیشن!

پس :

بهتره حداقل پست تحریک کننده میخوان بزنن در تاپیک کل کل بزنن!

منتهی اگه برخورد شما شدید تر بشه ..دیگه نه کسی جرات میکنه در تاپیک تیم خودش از داوری تیم مقابل حرف بزنه نه دیگه لازمه تاپیک کل کل باز بشه!کسی عاشق تاپیک کل کل نیست! اصلا پاکش کنید بره!

منتهی تا موقعی که این داستان صرفا پاک کردن پست های دوستان خطا کار ادامه داشته باشه..باز هم زدن پست های غیر مرتبط ادامه خواهد داشت...

فکر نمیکنید وقتش رسیده باشه شدید تر برخورد کنید؟ ..

من اعتقاد دارم برخورد ها قبلا شدید تر بود..

من خودم در اوایل عضویتم به خاطر گفتن کلماتی مثل خاک بر سر فلان مربی و بازیکن کارت گرفتم...ولی همین چند وقت پیش شاهد بودم یکی از دوستان پرپسولیسی که اتفاقا بچه خوبیم هست و نمیخوام اسمش رو ببرم و پست هاشم فوق العاده زیاده..هر چی از دهنش در اومده بود در پایین پست هاش به مربی تیم خودش یعنی استیلی گفته بود...انواع کلمات زشت...

ولی با تعجب فراوان اون پست ایشون هنوزم هست! حاضرم شرط ببندم ایشون هیچ کارتی هم دریافت نکرده!

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
Raxtastar جان
من هم مثل خودت پرسپولیسی هستم و این چیزیه که دیگه همه ی بچه ها میدونند ولی یه صحبتی داشتم :

من تو 2 انجمن دیگه هم فعالیت در تالار ورزشی رو دارم ولی میتونم این حرف رو بزنم که درجه ی ملایمت رفتار مدیران ورزش این انجمن چند درجه بهتر از انجمن های دیگه هستش . شاید باورت نشه ولی من تو انجمن هایی که فعالیت دارم اگر 2 تا پست مثل پست های شادمهر و من و تو تو تالارهای مخالف زده میشد رگباری کارت میگرفتیم . ولی در مقابل 2 چیز هم هستش که در انجمن های دیگه وجود نداره و من در اینجا میبینم :

1 - مدیران انجمن های دیگر طرفداران تیم استقلال رو حسین دشت کربلا و پرسپولیسی ها رو شمر دشت کربلا خطاب نمیکنند و بگن که قرمزها نخ نما هستند و همه میشناسنشون . مطمئنا مدیران شناخته شده تر از کاربران میتونند باشن ...

2 - شاید باورت نشه ولی من تو هیچ کدوم از انجمن ها ندیدم که مدیران تالار ورزشی علی الخصوص تالار فوتبال داخلی وجه رنگی خودشون رو اون هم به این شدت مشخص کنند . مثلا استقلالی ترین و آتیشی ترین مدیری که من دیدم فکر کنم هنوز جرات نکرده برای کاربراش آواتار آرش برهانی که تو دربی گل زده و اون جلف بازی همیشگی اش رو در میاره تا به قرمزها بخنده رو بزاره . البته تو استادیوم برهانی این کار رو واسه تماشاگران میکنه مدیران اینجا واسه قرمزهای تالار .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
Raxtastar جان
من هم مثل خودت پرسپولیسی هستم و این چیزیه که دیگه همه ی بچه ها میدونند ولی یه صحبتی داشتم :

من تو 2 انجمن دیگه هم فعالیت در تالار ورزشی رو دارم ولی میتونم این حرف رو بزنم که درجه ی ملایمت رفتار مدیران ورزش این انجمن چند درجه بهتر از انجمن های دیگه هستش . شاید باورت نشه ولی من تو انجمن هایی که فعالیت دارم اگر 2 تا پست مثل پست های شادمهر و من و تو تو تالارهای مخالف زده میشد رگباری کارت میگرفتیم . ولی در مقابل 2 چیز هم هستش که در انجمن های دیگه وجود نداره و من در اینجا میبینم :

1 - مدیران انجمن های دیگر طرفداران تیم استقلال رو حسین دشت کربلا و پرسپولیسی ها رو شمر دشت کربلا خطاب نمیکنند و بگن که قرمزها نخ نما هستند و همه میشناسنشون . مطمئنا مدیران شناخته شده تر از کاربران میتونند باشن ...

2 - شاید باورت نشه ولی من تو هیچ کدوم از انجمن ها ندیدم که مدیران تالار ورزشی علی الخصوص تالار فوتبال داخلی وجه رنگی خودشون رو اون هم به این شدت مشخص کنند . مثلا استقلالی ترین و آتیشی ترین مدیری که من دیدم فکر کنم هنوز جرات نکرده برای کاربراش آواتار آرش برهانی که تو دربی گل زده و اون جلف بازی همیشگی اش رو در میاره تا به قرمزها بخنده رو بزاره . البته تو استادیوم برهانی این کار رو واسه تماشاگران میکنه مدیران اینجا واسه قرمزهای تالار .

ببخشد میلاد جان!

اولا شادمهر کیه :دی

بنده چه پست تحریک آمیزی در مورد باشگاه پرسپولیس در تاپیک استقلال زدم؟

اگرم چیزی گفتم در تاپیک کل کل بوده که مخصوص این کار بوده...

منتهی دوستان قرمز شما من هر وقت میام توی تاپیک پرسپولیس..دارن راجع به شانس تیم ما...داوری تیم ما...مدیر عامل ما...این که میخوان ما قهرمان بشیم...و....صحبت میکنن!

اینقدر که در تاپیک شما راجع به تیم ما صحبت میشه به خدا تو تاپیک استقلال راجع به تیم شما حرفی زده نمیشه...اگرم زده بشه جنبه توهین و تهمت یا کل کل نداره!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شادی جان من منظور خاصی نداشتم که بگم فلان کس تو فلان تاپیک پست تحریک آمیز زده . کلا میگم اگه کاربر قرمزی یا بالعکس آبی تو انجمن های دیگه اگر تو تاپیک مخالف پارازیت ول میکردن کارت میگرفتن .
هرچند من معتقدم تالار نباید بی روح باشه و باید یه کل کلی هم بین بچه ها پیش بیاد که تالار جنبه خبری نگیره به خودش

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها البته یه مقداری ظاهرا دلخوری ها قدیمی هم هست، و ممکنه من کل قضایا رو ندونم، ولی یکی دو تا چیز رو می تونم با اطمینان بگم:

- raxtastar عزیز، شما از قدیمی ترین بچه های بخش فوتبال و انجمن هستید و همه ما براتون احترام زیادی قائلیم. ولی به نظر من شما باید به این نکته توجه کنید که مدیریت اگر بخواد قوی باشه باید بدون هیچ توجهی به این که کسی چقدر قدمت داره یا چقدر مورد احترامه و ...، قوانین انجمن رو مو به مو اجرا کنه. فقط این طوریه که بعد از گذشت یک مدت همگی به قوانینی که گذاشته شده عادت می کنند و بخش منظم میشه. پست های امروزتون رو دقیقا یادم نیست، ولی مثلا پست شما در تاپیک استقلال که صفحه قبل به پاک شدنش اعتراض داشتید انصافا داره قانونی رو نقض می کنه و پاک شدنش درست بوده، این طور نیست؟

من ناراحتی شما رو از این که چند نوبت تازگی ها پست هاتون پاک شده درک می کنم، و خودم هم تازگی چندین بار فرزاد پست هام رو توی تاپیک استقلال پاک کرده، ولی چیزی که بچه های قدیمی انجمن باید بدونند اینه که از اجرای قوانین فروم نباید دلگیر بشند و بدونند که از این اتفاقات (پاک شدن پست و ...) برای همه پیش میاد. توی خیلی از انجمن های اینترنتی اکثر مدیرها و ناظم ها و سرپرست ها خودشون قبل از این که عضو تیم مدیریت بشن بارها سابقه پاک شدن پست، بن شدن، اخطار گرفتن و ... داشتند، چه برسه به بچه های دیگه...

- میلاد خان، الان انتقاد شما به اوتار آرش برهانی فرزاده؟ :blink:
از استقلالی بودن جو فروم شاکی هستید؟ :blink: :blink:
کاشکی بدونید همین تازگی چند بار توی تاپیک استقلال بچه ها از پرسپولیسی بودن جو فروم و سخت گیری کمتر در تاپیک پرسپولیس شاکی بودند (آخرین بارش همین امروز که فکر کنم پاک شد)!

الان هم فکر می کنم خیلی ها پست معکوس چیزی که شما نوشتید رو بزنند.

تنها علت این که اینا رو میگم اینه که ناراحت میشم می بینم فرزاد و ساسان می خوان سخت گیری بشه تا انجمن منظم تر باشه، ولی همه بهشون گیر میدن یا حتی به استقلالی بودن و پرسپولیسی بودن و ... تعبیر می کنند قضیه رو.

پ.ن: این هم شاهدش! قبل از زدن این پست چند نفر هم پست معکوس میلاد رو زدند! :lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ماهی جان فکر کنم اعتراضم نسبت به آواتار فرزاد کاملا وارد باشه . البته ایشون مدیره به هر حال زورش میرسه میتونه بزاره . ولی مثلا من نوعی برم تو آواتارم پرچم استقلال که تعداد 6 تا سوراخش تشریح شده یا مثلا آفتابه آبی بزارم زشته !!

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
بچه ها البته یه مقداری ظاهرا دلخوری ها قدیمی هم هست، و ممکنه من کل قضایا رو ندونم، ولی یکی دو تا چیز رو می تونم با اطمینان بگم:

- raxtastar عزیز، شما از قدیمی ترین بچه های بخش فوتبال و انجمن هستید و همه ما براتون احترام زیادی قائلیم. ولی به نظر من شما باید به این نکته توجه کنید که مدیریت اگر بخواد قوی باشه باید بدون هیچ توجهی به این که کسی چقدر قدمت داره یا چقدر مورد احترامه و ...، قوانین انجمن رو مو به مو اجرا کنه. فقط این طوریه که بعد از گذشت یک مدت همگی به قوانینی که گذاشته شده عادت می کنند و بخش منظم میشه. پست های امروزتون رو دقیقا یادم نیست، ولی مثلا پست شما در تاپیک استقلال که صفحه قبل به پاک شدنش اعتراض داشتید انصافا داره قانونی رو نقض می کنه و پاک شدنش درست بوده، این طور نیست؟

من ناراحتی شما رو از این که چند نوبت تازگی ها پست هاتون پاک شده درک می کنم، و خودم هم تازگی چندین بار فرزاد پست هام رو توی تاپیک استقلال پاک کرده، ولی چیزی که بچه های قدیمی انجمن باید بدونند اینه که از اجرای قوانین فروم نباید دلگیر بشند و بدونند که از این اتفاقات (پاک شدن پست و ...) برای همه پیش میاد. توی خیلی از انجمن های اینترنتی اکثر مدیرها و ناظم ها و سرپرست ها خودشون قبل از این که عضو تیم مدیریت بشن بارها سابقه پاک شدن پست، بن شدن، اخطار گرفتن و ... داشتند، چه برسه به بچه های دیگه...

- میلاد خان، الان انتقاد شما به اوتار آرش برهانی فرزاده؟ :blink:
از استقلالی بودن جو فروم شاکی هستید؟ :blink: :blink:
کاشکی بدونید همین تازگی چند بار توی تاپیک استقلال بچه ها از پرسپولیسی بودن جو فروم و سخت گیری کمتر در تاپیک پرسپولیس شاکی بودند (آخرین بارش همین امروز که فکر کنم پاک شد)!

الان هم فکر می کنم خیلی ها پست معکوس چیزی که شما نوشتید رو بزنند.

تنها علت این که اینا رو میگم اینه که ناراحت میشم می بینم فرزاد و ساسان می خوان سخت گیری بشه تا انجمن منظم تر باشه، ولی همه بهشون گیر میدن یا حتی به استقلالی بودن و پرسپولیسی بودن و ... تعبیر می کنند قضیه رو.

پ.ن: این هم شاهدش! قبل از زدن این پست چند نفر هم پست معکوس میلاد رو زدند! :lol:

عزیز جان خوبی مخلصیم برادر ! نه من با پاک شدن پستهای تاپیک پرسپولیس مشکلی نداشتم اولین نفر هم من گفتم اینجا تاپیک پرسپولیس هست !!
(نه حرفی در مورد داوری اونجا زدم نه مظلومی)غیر از این بود تا الان آقا فرزاد با فونت 10 بولد شده گزاشته بود اینجا;) (مشکل من با سافت سنتر و رفتارش تو تاپیکها جداست)

ولی مدیری که اینطوری پستها رو پاک میکنه به نظرم شیرازه کار از دستش در رفته

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود
فقط خواستم بگم:
برام جالبه کسی که تو تاپیک تیم محبوبش هر پستی که می زنه یه تیکه و تحقیر و کری برای تیم رقیب معمولا تو 90% پستاش دیده میشه میاد از دیگران ایراد می گیره!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
درود
فقط خواستم بگم:
برام جالبه کسی که تو تاپیک تیم محبوبش هر پستی که می زنه یه تیکه و تحقیر و کری برای تیم رقیب معمولا تو 90% پستاش دیده میشه میاد از دیگران ایراد می گیره!

به هیچ عنوان این طوری نیست و این تلقی اشتباه شماست.

من 90% پست هام تحقیر تیم شماست؟ اونم توی تاپیک استقلال؟ :D

جالبه..

جالبه که بعد از پست تحریک آمیز شما در مورد جباری که به هیچ عنوانم ربطی هم به شما نداشته یا به تیم شما ..پست من کاملا یه پست منطقی و بدون تحریک بوده.

http://forum.persiantools.com/t66706-page1207.html

ظاهرا این پست 18148 منم که جزء آخرین پست هامه تحقیر تیم پرسپولیسه ::D

http://forum.persiantools.com/t66706-page1210.html#post4070720

بقیه پست ها هم موجوده...میانیگین بگیرید ..ببینیم من در چند تا از پست هام در تاپیک استقلال اشاره مستقیم یا غیر مستقیم به تیم پرسپولیس داشتم.

90% ؟

حداقلش اینه که مثل دوستان شما نمیام بعد از یه بازی پرسپولیس مثلا با تیم نفت..تاپیک هواداران تیم نفت تهران رو ایجاد کنم و بدین وسیله بخوام تیم شما رو بکوبونم...بعد 1 ساعت کل پست هام توسط مدیر پاک بشه!

یا اینکه یه تاپیک درست کنم به نام غیر کل کل :دی بعد توش بنویسم اینجا تاپیک کل کل نیست..بعد شروع کنم به کل کل کردن با تیم حریف ..بعد 2 روز تاپیکم پاک بشه! (حالا اسمش چیز دیگه بود همه میدونن!)

یا اینکه به صراحت بیام در تاپیک استقلال بگم این چه وضع داوری بازی پرسپولیس مثلا داماش بود یه دفعه بیان پرسپولیس رو نجات بدن دیگه :دی

به اینا میگن اعمال تحریک آمیز...

نه اینکه مثلا در هر ده - بیست پستی که میزنم شاید در لفافه یه تیکه ای هم به تیم شما بندازم! ;)

امیدوارم قبل از این که با فرافکنی بخواید اشتباهات تابلو بقیه دوستان رو لاپوشونی بکنید و ما رو بدهکار! کمی هم بین اعمال تابلو دوستانتون با 2-3 پست در لفافه من فرق قائل بشید!

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شادی جون شما از لفافه ات همون 2-3 تا نیش رو به پرسپولیس نزن مدام نگو عابدزاده 6 ماه تو تیم ما بوده 60 سال تو تیم شما دلتون بسوزه من بهت تضمین میدم کسی به استقلالی ها کاری نداره !! آخه تا حالا دیدی مثلا 20 میلیون منچستر یونایتدی کاری به 2 هزارتا منچسترسیتی ای داشته باشن !! :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میبینم که همه پست ها پاک شده یسری پست ها اصلا بی احترامی به کسی نبود جواب مظلومی بود به اهانت به هواداران , فک نکنم دلیلی داشت که همه پست ها بخاد پاک بشi!

دلیل نمیشه که تا صحبتی از مربی تیم دیگه شد زرتی چند صحفه بحث پاک بشه
مظلومی خیلی بیجا کرده دئر مورد پرسپولیس حرف زده! بایدم در موردش تو کلوب پرسپولیس بحث بشه!

وگرنه اصلا این بشر مو فرفری!!!1 کیه که بخواد در موردش حرف بزنه کسی اصلا عددیه؟!​

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شادی جون شما از لفافه ات همون 2-3 تا نیش رو به پرسپولیس نزن مدام نگو عابدزاده 6 ماه تو تیم ما بوده 60 سال تو تیم شما دلتون بسوزه من بهت تضمین میدم کسی به استقلالی ها کاری نداره !! آخه تا حالا دیدی مثلا 20 میلیون منچستر یونایتدی کاری به 2 هزارتا منچسترسیتی ای داشته باشن !! :D

جنابعالی اصلا در حدی نیستی که من بخوام باهات بحث جدی و منطقی کنم!

شما برو به فکر تیم خودت باش که ....

مقایسه منچستر یونایتد و پرسپولیسم مثل مقایسه لیونل مسی و علی کریمیه!
من از تیمم دفاع میکنم!
امیدوارم روشن باشه.

حالا مدیریت برخورد کرد که کرد دستشونم درد نکنه..برخورد نکرد..در حد خودم میتونم از تیمم دفاع کنم.

به مدیران عزیز هم بگم:

عواقب قفل کردن تاپیک کل کل به عهده خودتونه..چون برخی دوستان خودشون رو چندان ملزم به رعایت این نکته در مورد تیم رقیب در تاپیک خودشون پست مستقیم ندن نمیکنن...پیش خودشون میگن نهایت پستمون پاک میشه دیگه! کارت که نمیگیریم! ماشالله آزادی مطلقه اینجا.

Last edited:
بالا