• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
45
محل سکونت
Village
جواد جان با اینکه تک بازی برامون میتونه مضر باشه موافقم - اگر رفت و برگشت بود فرضیه من بهتر میبود .
ولی از جهاتی به نظر من این تیم امسال نباید به این فکر کنه که ممکنه تو پلی آف یا گروهی حذف بشه - شایدم اگر قراره تو گروهی حذف بشیم بهتره که تو پلی آف حذف شیم که حداقل لیگ رو هم از دست ندیم مثل سالیان گذشته .
کلا این قضیه چیزیه که دست ما نیست و فدراسیون معظم راه انداخته - به هر حال فکر میکنم سالهای قبل تیمایی که میدیدن دوم - سوم لیگ میشن حذفی رو جدی نمیگرفتن ولی از امثال شرایط خیلی فرق میکنه و این رو میشه از این به بعد تو بازیهای حذفی دید.
 

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 فوریه 2007
نوشته‌ها
4,241
لایک‌ها
653
سن
37
محل سکونت
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
قطر که مشخصه با لاوی 4 تا سهمیه قطعی گرفته.
بازیهای قهرمان امسالش السد با استقلال و سپاهان کاملا مشخصه.

امارات هم همینطور. امسال که تیمهاش فکر نکنم اصلا صعود کردن.

ازبک هم که یهو سهمیه اش دو برابر شد. شاید اگه اون سوتی های سپاهان و تیم امید نبود ایران همون 3 تا میشد/

من الان درست متوجه نشدم..

2 تا تیمی که مستقیم رفتن یکی سپاهانه..اون یکی قهرمان جام حذفی؟

یعنی نایب قهرمانی در لیگ کم ارزش تر از قهرمانی در حذفیه؟

آخه کجای دنیا اینجوریه! که تیم دوم لیگشون مثلا بره لیگ اروپا..بعد قهرمان جام حذفیشون بره چمپیون؟
اسیا اینطوره. همه لیگها حذفیشون سهمیه دومشون هست.
 

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2006
نوشته‌ها
3,662
لایک‌ها
3,474
محل سکونت
Tehran
داداش زديم تركونديمشون.:lol:
شرمنده دوستان چند وقته دزفولم نميتونم سر بزنم .جاي منم خالي كنيد
دمتون گرم :دي
 

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
39
محل سکونت
اصفهان
سلام

اما مظلومی. تند برخورد کردن خیلی خوب نیست و یه جورایی احساسی. برای همین خیلی حرفها رو در این مورد از نظر شخصیم نمیپسندم. ولی اشتباه کرد و اشتباهی بس بزرگ. آندو مصدوم نشد بدون تردید و پرویز میخواست حالا که بازی بعدی محروم هست اونو خسته نکنه که بازی حذفی بهش بازی بده و شاید جباری رو اونوقت استراحت بده و کرار و بذاره جاش. ولی خیلی تصمیم غلطی بود چرا که این بازی مهم بود و اون بازی نه چندان مشکل. بهر حال فکر کرد بازی رو برده ولی این تصمیم رو خیلی زود گرفت. بهر حال به خیر گذشت و باید تو این خیر قدردان مجتبی بود.


بازم تبریک میگم این برد رو .

جواد جان فکر کنم محرومیت آندو در همین بازی حذفی در نظر گرفته میشه.
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
جواد جان فکر کنم محرومیت آندو در همین بازی حذفی در نظر گرفته میشه.

بله فرضیه کلا غلط بود :دی
البته مشخص شد که مصدومیتی هم داشته که خواستند مشکل جدی نشه.

امروز به این فکر میکردم که آندو میتونست حالا که برای مصدومیت داره تعویض میشه یه لنگ زدن مصنوعی رو به کار میگرفت که به بیننده و هوادار تو استادیوم بفهمونه که به چه علت داره میره بیرون که باعث شبهه نشه و همه به مربی اعتراض نکنند که چرا اندو رو برد بیرون و تیم وسط و از دست داد.
اینم یه جور تجربه هست دیگه/ باید به تیم و همه جوانب و حواشی فکر کرد همیشه /
 

mahi58

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2006
نوشته‌ها
7,735
لایک‌ها
11,291
محل سکونت
Tehran
اندو توی مصاحبه هاش خیلی نجیب و با ملاحظه و بافکر هستش. شاید واقعا هم مظلومی به خاطر این که برد رو قطعی می دونسته بیرون آوردتش، ولی خودش شعارهای تماشاگرها رو شنیده و نمی خواسته مربی زیر سوال بره و تیم توی حاشیه بیافته ملاحظه کرده و گفته خودم خواستم در بیارندم.

البته شاید هم ما داریم این رو به خودمون می گیم که نگرانی و فکر خطر مصدوم شدنش از سرمون خارج بشه! :دی
 

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,554
لایک‌ها
1,136
سن
36
محل سکونت
در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست
سلام دسوتان
امروز داشتم فکر میکردم مظلومی با همه بدیهاش خیلی خوب تونست جباری رو رو اوج بیاره ، با گیر ندادن الکی و اذیت نکردن واسه دیر رفتن به تمرینات و ... جباری تونست خودشو پیدا کنه !
مرسی ...
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
اندو توی مصاحبه هاش خیلی نجیب و با ملاحظه و بافکر هستش. شاید واقعا هم مظلومی به خاطر این که برد رو قطعی می دونسته بیرون آوردتش، ولی خودش شعارهای تماشاگرها رو شنیده و نمی خواسته مربی زیر سوال بره و تیم توی حاشیه بیافته ملاحظه کرده و گفته خودم خواستم در بیارندم.

البته شاید هم ما داریم این رو به خودمون می گیم که نگرانی و فکر خطر مصدوم شدنش از سرمون خارج بشه! :دی

راستش محمود جان منم اول فکر کردم قضیه مصدومیت برای همین بوده که مربی . افکارش به حاشیه نره و ساختگی هست ولی وقتی مجتبی هم تو مصاحبه اش گفت که آندو هم مریض بود و هم یه مصدومیت جزئی داشت باور کردم. معمولا مجتبی حرفی برای مصلحت اندیشی و کدخدامنشی نمیزه و حقیقت رو میگه.



و اما بعد...

مطلب سایت اسقلال...

کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا روز چهارشنبه در نشست خود تصیماتی گرفت که از جمله آن ها تعیین سهمیه کشورهای قاره در فصل 2012 لیگ قهرمانان آسیا بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، بر اساس صورت جلسه این نشست که کنفدراسیون فوتبال آسیا یک نسخه از آن را در اختیار باشگاه استقلال قرار داده است، تصمیمات اتخاذ شده در مورد سهمیه کشورهای آسیایی در لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است: ادامه مطلب

همه مشکلاتی که فکرشو میکردم سر راه هست . تک بازی! ممکنه دو تا بازی پلی اف انجام بدیم یعنی دو مرحله/امکان برخورد با ذوب اهن هموطن و ..
4 تا سهمیه به قطر واقعا چی میشه گفت؟
از عجایب لیگ قهرمانان اینکه قهرمان اتومات به لیگ بعدی نمیاد وگرنه قطر 5 تا تیم میداشت. جالبه که السد تو کشورش سهمیه نگرفته.
همچنان محل بازی پلی اف برام سواله
ذلیل بودن فوتبال ایران رو میشه به وضوح دید با این سهمیه ها/ ازبکستان و قطر و امارات و ... واقعا باعث تاسفه
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
سلام
عزیز محمدی گفته فردا قرعه کشی پلی اف هست. خبر
امیدوارم تو بازی اول اسم ما در نیاد چون تو این فشردگی یه بازی هم بیشتر میشه. تو دور دوم هم از پس هر تیمی برمیاییم بدون توجه به شرایط کجا بودن بازی. ولی با توجه به کجا بودنش سخت هست. نمیدونم ممکنه مثلا با تیم عربستانیه (الاتفاق) مجبور به بازی تو عربستان بشیم؟ یا نه! تیم ازبک رو ترجیح میدم. نفتچی هست تیم پلی اف شون و خب عرب نیستند بهتره.

دیشب خیلی اتفاقی توی یکی از شبکه های ورزشی فکرکنم سعودی اسپورت بود داشت بازی الاتفاق نشون میداد. یه ده دقیقه نگاه کردم ببینم اگه حریفمون شدند چطوری هستند / واقعا تیم بیخودی بودند و کم اوردم از نگاه کردن ادامه اش.

اماراتی هم الشباب هست. لیست تیمش رو دیدم / نباید قوی باشه. دو تا برزیلی و یه شیلیایی و یه ازبک دارند تو ترکیب که بهترین و معروفترینشون همون هیدروف ازبک هست.

البته ما هیچ وقت جلو اینها به لحاظ فوتبالی کم نمیاریم ولی خب اونها تبحرشون تو اعصاب ما ایرانی هاست

و واقعا بی عدالتیه دو تیم از ایران در پی اف به هم بخوردند.
عجب شری درست کردند برا تیم ها. سهمیه بقیه کشور ها رو ادم میبینه و بعد ایران رو . چی میشه گفت. اون موقع که کرسی های اسیا رو براحتی از دست میدیم این بلاها سرمون میاد. قطر 4 تا تیم داره و ایران 2 تا. موندم نمره تماشاچی و ... رو چطوری گرفتند عربها. و بعد ازبکستان که یه پخش مستقیم استاندارد نداره چه برسه به کنفرانس و ... اینها سهمیه گرفتند و ایران گیر ادمهای سیاسی که .. اصلا ولش کن.
 

Moostafa

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,955
لایک‌ها
656
محل سکونت
AHWAZ
درود بر آبی دلان

خب سهمیه ایران همکه نصف شد . این هم ...


چند خبر :


گزارش تمرين استقلال
تيم فوتبال استقلال به دليل بارش برف تمريناتش را در سالن پياده کرد.

تمرین امروز استقلال که قرار بود از ساعت ۱۵ در زمین دستگردی برگزار شود، ساعت ۱۳ آغاز شد.

* هوای برفی تهران سبب شد استقلالی ها به سالن پناه ببرند.

* خسرو حیدری به دلیل مصدومیت غایب تمرین بود. مهدی رحمتی دیگر غایب تمرین استقلال بود.

* تیموریان که به دلیل محرومیت در جام حذفی حضور ندارد پس از صحبت با پزشک استقلال به سالن وزنه رفت. او پس از وزنه زدن در سالن حاضر شد و نظاره گر تمرین شد. این بازیکن به گفته مظلومی در دیدار با شاهین دچار آسیب دیدگی و به همین دلیل تعویض شد.

* مظلومی قبل از اینکه برنامه تمرینی را اعلام کند ۲۵ دقیقه با بازیکنان صحبت کرد. او در مورد مسائل مختلف از جمله موفقیت در جام حذفی حرف زد.

* یک گروه فیلمبرداری در تمرین استقلال حاضر شد. آنها در حال ساخت فیلمی مستند در مورد این که چرا ورود خانم ها به ورزشگاه ممنوع است، هستند. این گروه ۳۰ نفره که تعدادی خانم هم در بین آنها دیده می شد، در سالن حضور پیدا نکردند. ظاهرا منصور پورحیدری سرپرست استقلال به آنها گفته بود که قرارشان برای ادامه فیلمبرداری در اینجا نبوده و نمی توانند وارد سالن شوند اما در نهایت این گروه فیلمبرداری بخشی از کار خود را به تصویر کشیدند و از تمرین استقلال هم استفاده کردند.

* فرهاد مجیدی پس از تمرین در سالن برای دقایقی هم به سالن وزنه رفت.

* بهتاش فریبا در فوتبالی که در سالن بازیکنان انجام می دادند شرکت کرد.

*تمرین استقلال فردا ساعت ۱۲ برگزار می شود و پس از تمرین اعضای تیم در مراسم ختم پدر جواد زرینچه شرکت می کنند.

* الونگ الونگ همچنان در تمرین استقلال حضور دارد.

* در پایان تمرین مجیدی با مظلومی و هنکه صحبت کرد.



برهاني:نبايد عليه مظلومي مصاحبه مي‌کردم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نبايد به خاطر تعويض شدن در ديدار مقابل شاهين عليه سرمربي تيم مصاحبه مي کردم چرا که اين تغيير به خاطر مسائل تاکتيکي بود.

آرش برهانی در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین مصاحبه‌ای که پس از بازی با شاهین بوشهر انجام داده بود اظهار داشت: متاسفانه از تعویض خود ناراحت بودم و پس از بازی آن صحبت‌ها را انجام دادم اما امروز با مظلومی صحبت کردم و ایشان گفت که از عملکرد من راضی بوده و به خاطر مسائل تاکتیکی در بازی با شاهین بوشهر من را تعویض کرده است.

وی تاکید کرد: سرمربی استقلال در آن شرایط ترجیح داد یک نیروی تازه نفس را به زمین مسابقه بفرستد و از همین رو به خاطر مسائل تاکتیکی من را عوض کرد ولی من نباید بعد از بازی آن مصاحبه را انجام می دادم چون تصور می‌کردم زحماتم نادیده گرفته شده است.

مهاجم تیم فوتبال استقلال با اشاره به آخرین وضعیت این تیم گفت: بعد از بازی با شاهین روحیه خوبی کسب کرده‌ایم و فعلا مجبور هستیم در سالن تمرین کنیم چون شرایط جوی اجازه نمی‌دهد تمرینات تاکتیکی را پشت سر بگذاریم. با این حال با تمام قوا به مصاف سایپا مهر کرج می‌رویم و در جام حذفی هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم.


فتح‌الله زاده: نبايد منت AFC را بكشيم
مدير عامل باشگاه استقلال گفت: اگر در کميته اجرايي AFC نماينده داشتيم، مي‌توانست از حق فوتبال ما دفاع کند تا سهميه‌هاي باشگاه‌هاي ما در ليگ قهرمانان آسيا به دو تيم مستقيم کاهش نيابد.

علي فتح‌الله‌زاده درباره کاهش دو سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا اظهار کرد: روزي که من و مسئولان فدراسيون به مراسم برترين‌هاي آسيا رفتيم قرار بود که سهميه ايران به صورت دو سهميه قطعي و دو سهميه شرطي باشد، اما با رايزني‌هاي من، عزيز محمدي و ساکت در کميته مسابقات اين راي به سه سهميه و نيم تغيير کرد و حتي کميته مسابقات نيز آن را تاييد کرد، اما در کميته اجرايي کسي از ايران حضور نداشت که از اين راي دفاع کند و آن اتفاقي که نبايد بيفتد، افتاد.

وي ادامه داد: اگر يکي از ما سه نفر که در کميته باشگاه‌هاي حرفه‌اي صحبت کرديم، در هيئت اجرايي حضور داشتيم، مطمئن باشيد سهميه ما اين قدر کم نمي‌شد، چرا که ما در کميته باشگاه‌هاي حرفه‌اي راي را به سود خودمان تغيير داده بوديم، ولي اکنون و با توجه به اين که اين اتفاق رخ داده است، احساس مي‌کنم نبايد به دنبال صحبت کردن با مسئولان AFC باشيم تا به ما سهميه بدهند، بلکه بهتر است باشگاه‌هاي ما که سهميه‌شان را از دست داده‌اند، يک بازي بيشتر انجام دهند تا مجبور نباشيم منت AFC را بکشيم.

مديرعامل باشگاه استقلال همچنين گفت: اگر برخي باشگاه‌ها به موقع مدارک کامل خود را به AFC ارسال مي‌کردند اين اتفاق رخ نمي‌داد. ما بايد در همه قسمت‌هاي فوتبال حرفه‌اي عمل کنيم، چرا که فوتبال ما از نظر فني فراتر از آسياست و امروز نيز فقط به دليل کمبود استانداردهاي فيزيکي سهميه‌مان را از دست داديم. مسئولان ورزش ما بايد به سخنان متخصصين گوش دهند و به آن‌ها عمل کنند.

فتح‌الله‌زاده در ادامه با بيان اين که اکنون 20 سال است که کارشناسان از کمبود امکانات در ورزش ما صحبت مي‌کنند، ولي متاسفانه کسي به آن گوش نمي‌دهد، افزود: امروز در کشور ما حدود 200 ميليارد تومان براي ساخت ورزشگاه‌هايي هزينه شده است که به عقيده متخصصين حتي 20 ميليارد تومان نيز ارزش ندارند. بالاخره يک نفر بايد به اين مسايل رسيدگي کند. فوتبال ما بسيار قوي است، اما از نظر امکانات جايگاه خوبي نداريم. به عقيده من هزينه‌هاي ميلياردي که در طول سال‌ها به تيم‌هايي همچون استقلال و پرسپوليس داده مي‌شود را مي‌توان يک بار به آن‌ها داد تا با استفاده از آن براي خود ورزشگاه بسازند و ديگر شاهد ايرادگيري‌هاي AFC نباشيم.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا مساله حضور استقلال در ديدار پلي آف براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا روحيه بازيکنان تيمش را خراب کرده است، به ايسنا گفت: خير. اين مساله روحيه ما را پايين نياورده است، بلکه ما و بازيکنان را عصباني کرده است و مطمئن باشيد که اين عصبانيت را در ميدان مسابقه نشان خواهيم داد.

مدير عامل باشگاه استقلال همچنين درباره مراسم انتخاب برترين‌هاي آسيا که در آن حضور پيدا کرده بود، گفت: فکر مي‌کنم سطح اين دوره نسبت به دوره گذشته پايين‌تر بود، ولي در مجموع فوتبال آسيا بايد بيش از اينها پيشرفت کند. به ويژه‌ فوتبال ما بايد در زمينه امکانات بسيار رشد کند و به گفته‌هاي کارشناسان توجه بيشتري شود. ضمن اين که مديريت‌هاي ورزش ما بايد ثبات بيشتري پيدا کند و باشگاه‌هاي ما مدام به فکر تغيير مديريت نباشند.


فتح‌الله‌زاده در ادامه افزود: متاسفانه به حرف ها و گفته‌هاي کارشناسي توجهي نمي‌شود و اين حرف‌ها مثل تيتراژ مي‌آيد و مي‌رود. 20 سال است که من اين حرف ها را مي‌زنم، اما کسي توجهي نمي‌کند. اميدوارم يک نفر پيدا شود و بگويد يا اين حرف ها اشتباه است و يا اگر درست است، مصمم هستيم که آن‌ها را اجرا کنيم.


وي با بيان اين که سازمان‌هاي قدرتمند توجهي به هشدارها نمي کنند، گفت: من با بعضي از مقامات کنفدراسيون فوتبال آسيا به دليل حضور گذشته‌ام در استقلال آشنايي داشتم، اما به يکباره شش سال کنار رفتم و دوباره در مراسم اخير آن‌ها را ديدم. متاسفانه ما مدام مديران مان را عوض مي‌کنيم. من ايرادي براي کنار رفتن خودم نمي‌گيرم، ولي مي گويم اگر کسي را انتخاب مي‌کنيد به او 10 سال زمان دهيد. متاسفانه فوتبال ما در کنفدراسيون فوتبال آسيا نفوذي ندارد و کشورهايي که 30 درصد توانايي فوتبال ايران را ندارند، در AFC صاحب نفوذ شدند. ما دو باشگاه بسيار بزرگ مانند استقلال و پرسپوليس داريم، اما چرا هيچ وقت يک وام به اين دو باشگاه ندادند. سالي 10 ميليارد تومان به هر يک از اين دو باشگاه داده مي‌شود و بعد از 10 سال اين پول به 100 ميليارد تومان مي‌رسد، اين حرف تخصصي است، اما توجهي به آن نمي‌شود.


فتح‌الله‌زاده افزود: يا بياييم فوتبال را تعطيل کنيم و يا اگر تعطيل نمي کنيم به خاطر افتخارآفريني‌هايي که مي‌تواند ايجاد کند به آن توجه کنيم. به حرف دلسوزان گوش دهيم و اگر حرف آن‌ها عاقلانه بود، آن را اجرا کنيم. اکنون مي بينيم کوچکترين باشگاه‌هاي قطري داراي استاديوم هستند و نتيجه‌اش مي‌شود قهرماني السد در آسيا. دولت‌هاي ما در تمامي دوران‌ها بي نهايت خرج کردند، اما اي کاش نصف اين پول هزينه مي‌شد، اما تفکر حرفه‌اي وجود داشت. متاسفانه ورزشکاران ما دارند چوب بي توجهي بعضي‌ها را مي‌خورند. به اعتقاد من سطح فوتبال ايران بالاتر از آسيا است، اما به خاطر برخي بي توجهي‌ها در آسيا حبس شديم.


وي در پاسخ به اين سوال که آيا اميدوار هستيد پس از اعتراض ايران به AFC سهميه حذف شده به فوتبال ايران بازگردانده شود؟ به ايسنا گفت: من احساس مي‌کنم که اين طور رايزني ها در شان فوتبال ايران نيست. من ترجيح مي دهم که بازيکنانم يک بازي بيشتر انجام دهند، تا اين که بخواهيم التماس اينها را بکنيم. من ترجيح مي دهم که منت بچه هاي خودمان را بکشم تا اين که فوتبال خودمان را تحقير کنيم.



اسامي داوران جام حذفي اعلام شد

* استقلال - مهرکرج، ساعت 16:15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: یدالله جهانبازی، کمک‌ها: حمید غمزه و سجاد طوری، داورچهارم: محمدرضا فغانی
ناظر: ابوطالب طاهریان
 

vahiddddd

Registered User
تاریخ عضویت
4 می 2006
نوشته‌ها
1,048
لایک‌ها
352
حدقل بايد يک سيد بندی بين تيم ها و اينکه مثلاً از ايران 2 تا تو پلی آف هستن در نظر گفته ميشد!

به چه روزی افتاديم ديگه بين تيم های ايرانی و اماراتی و ازبکی هيچ فرقی قائل نيستن به شکل تمام گوسفندی ميخوان قرعه کشی کنن

از يه نظر هم بايد بهشون حق داد ، فوتبال سياسی و بدون امکانات ما جای هيچ چونه زنی نداره.

در هر صورت استقلال امسال مدعی هست و به نظرم نبايد مهم باشه که حريف چه تيمیِ و بازی ميخواد کجا برگزار بشه .
 

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
39
محل سکونت
اصفهان
به نظر منم اگه قراره استقلال امسال برای قهرمانی توی آسیا بجنگه باید بتونه از پس این بازیهای پلی آف بر بیاد .
 

danzelha

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,616
لایک‌ها
256
به نظر منم اگه قراره استقلال امسال برای قهرمانی توی آسیا بجنگه باید بتونه از پس این بازیهای پلی آف بر بیاد .

موافقم برای تیمی که داعیه قهرمانی داره که این بازیها چیز نیست که
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
سلام. اول تشکر از مصطفی برای مصاحبه حاجی. جالب بود

در هر صورت استقلال امسال مدعی هست و به نظرم نبايد مهم باشه که حريف چه تيمیِ و بازی ميخواد کجا برگزار بشه .

به نظر منم اگه قراره استقلال امسال برای قهرمانی توی آسیا بجنگه باید بتونه از پس این بازیهای پلی آف بر بیاد .
اما من تقریبا در این مورد با شما موافق نیستم البته با این شرایط.

شکی نیست که حرف کلا حرف درستی هست و تیمی که میخواد اول بشه یا موفق باشه نباید از بازی به تیمی بترسه ولی دو تا نکته

اولین نکته ای که به ذهنم میاد در این مورد اینه که شرایط این بازی سخت هست. ببینید تک حذفیه و تک بازی. این تک بازی خیلی بده همیشه و همه جا. چون یه اتفاق میتونه تیم ضعیف تر رو پیروز کنه. اگر رفت و برگشتی بود هیچ جای نگرانی ای حداقل برای خودم نداشت ولی اینکه تک بازیه فرق میکنه. فراموش نکنید که دو تا از 4 تا حریف عرب هستند و اون داستانهای همیشگی و ضمن اینکه یکیش هموطن هست و کلا بهم بخوریم خوب نیست. یکی از این مسئولین هم دهان مبارک رو باز نکرد بگه بازی کجا برگزار میشه زمین بی طرف یا نه یکی از دو تیم!

نکته دوم نکته ای هست کلی. اساسا من به شانس در ورزش اعتقاد دارم چون این چیز نامرئی رو بارها دیدیم. درسته تیم موفق نباید از بازی ای حراس داشته باشه ولی قبول کنید همیشه قرعه بسیار موثر هست اونم با توجه به نوع حرکت تیمها در جامها. تو موفقت های مختلف هر تیمی در هر تورنمنتی میتونید ببینید که مثلا چقدر مهم بوده که در فلان مرحله به چه تیمی خوردند و به چه تیمی نخوردند. گاهی بازی با تیم ضعیف تر حتی تبدیل به سم شده و گاهی برعکسش.

بهر حال امروز قرعه کشی اعلام میشه و همه چیز روشن میشه. اول از همه امید دارم که تو بازی اولیه اسم ما در نیاد که بخواهیم دو تا بازی بکینم و بعد ش ارزو میکنم به ذوب نخوریم چون حیفه یه سهمیه ایران اینجا بپره. از همه مهمتر جای بازی هست برای من مخصوصا برابر عربها
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
45
محل سکونت
Village
سلام. اول تشکر از مصطفی برای مصاحبه حاجی. جالب بود




اما من تقریبا در این مورد با شما موافق نیستم البته با این شرایط.

شکی نیست که حرف کلا حرف درستی هست و تیمی که میخواد اول بشه یا موفق باشه نباید از بازی به تیمی بترسه ولی دو تا نکته

اولین نکته ای که به ذهنم میاد در این مورد اینه که شرایط این بازی سخت هست. ببینید تک حذفیه و تک بازی. این تک بازی خیلی بده همیشه و همه جا. چون یه اتفاق میتونه تیم ضعیف تر رو پیروز کنه. اگر رفت و برگشتی بود هیچ جای نگرانی ای حداقل برای خودم نداشت ولی اینکه تک بازیه فرق میکنه. فراموش نکنید که دو تا از 4 تا حریف عرب هستند و اون داستانهای همیشگی و ضمن اینکه یکیش هموطن هست و کلا بهم بخوریم خوب نیست. یکی از این مسئولین هم دهان مبارک رو باز نکرد بگه بازی کجا برگزار میشه زمین بی طرف یا نه یکی از دو تیم!

نکته دوم نکته ای هست کلی. اساسا من به شانس در ورزش اعتقاد دارم چون این چیز نامرئی رو بارها دیدیم. درسته تیم موفق نباید از بازی ای حراس داشته باشه ولی قبول کنید همیشه قرعه بسیار موثر هست اونم با توجه به نوع حرکت تیمها در جامها. تو موفقت های مختلف هر تیمی در هر تورنمنتی میتونید ببینید که مثلا چقدر مهم بوده که در فلان مرحله به چه تیمی خوردند و به چه تیمی نخوردند. گاهی بازی با تیم ضعیف تر حتی تبدیل به سم شده و گاهی برعکسش.

بهر حال امروز قرعه کشی اعلام میشه و همه چیز روشن میشه. اول از همه امید دارم که تو بازی اولیه اسم ما در نیاد که بخواهیم دو تا بازی بکینم و بعد ش ارزو میکنم به ذوب نخوریم چون حیفه یه سهمیه ایران اینجا بپره. از همه مهمتر جای بازی هست برای من مخصوصا برابر عربها

د
ر
و
د

با اینکه خودم موافق این نظریه هستم که تیمی که میخواد قهرمان بشه هیچ حریفی نباید براش اهمیت داشته باشه ولی نگرانیت رو از این قضیه تک حذفی مسابقات که فکر کنم تو آسیا فقط انجام میشه درک میکنم - چون یه اخراج الکی - یه پنالتی دقیقه 90 - یه سوتی - یه جرو بحث الکی مثل قضیه حنیف و آندو میتونه بهترین تیم 20 سال اخیرمون رو از دور رقابتها حذف کنه.
به هر حال کاریش نمیشه کرد و احتمالا هم بنا بر قرعه تو زمین یکی از دو تیم برگزار میشه و احتمالا تیمی که اول اسمش در میاد بازی دوم رو میزبان خواهد بود.
به هر حال امیدوارم روز بد فوتبالی برامون تو پلی آف رقم نخوره و پلی آف برامون تبدیل به یه بازی تدارکاتی خوب بشه.
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
در کل مهدی جان درک متقابل در این زمینه فکر میکنم منطقی هم هست :دی مخلصیم

و اما یه خبر .
دیروز عزیز محمدی گفته بود قرعه کشی پلی اف فرداست یعنی امروز! لینکش
و امروز سایت باشگاه گفته این قرعه کشی هم همراه قرعه کشی مرحله گروهی 15 اذر هست. :


قرعه كشي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا2012 روز 15 آذر ماه در مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار خواهد شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال چنانكه پيش تر نيز اعلام شد مرحله پلي آف و گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا 2012 روز سه شنبه 15 آذر ماه جاري - مصادف با عاشوراي حسيني (ع) - برگزار خواهد شد و طي آن 10 تيم مرحله پلي آف در دو گروه پنج تيمي شرق و غرب و بقيه تيمهاي راه يافته به اين مسابقات در 8 گروه قرار مي گيرند.

اين در حالي است كه بسياري از سايت هاي خبري و برخي رسانه هاي از قرعه كشي مرحله پلي آف در روز يكشنبه (امروز) خبر داده اند.

كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از يك هفته پر مشغله و پس از برگزاري نشست هاي كميته هاي حرفه اي،‌كميته مسابقات و كميته اجرايي و همچنين جشن انتخاب برترين هاي سال فوتبال آسيا ‌تا روز پنج شنبه اين هفته به كارمندان خود استراحت داده است.

خب پس ما با افتخار اعلام میکنیم :دی چون کارمون تعطیلی بردار نیست اونم در مورد استقلال !
confused.gif
پس نگرانی رو تا 15 آذر تمدید میکنیم
hanghead.gif
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
سلام و درود

همونطور که اغلب دوستان در جریان هستن صحبت هائی در چند تاپیک فروم شکل گرفت و دامنه ش به تاپیک وقایع هم کشیده شد ، دوستانی که میخوان کامل در جریان باشن میتونن پستهای چند صفحه
آخر اون تاپیک رو مطالعه کنن. در غیر این صورت هم من جمع بندی و تصمیماتی که گرفته شده و از ساعت 12 امروز اجرا میشه رو به اطلاعتون میرسونم :

نتیجه گیری :
از اولین روزی که مدیریت بخش به من و فرزاد محول شد هدف اول و اصلی ما ایجاد فضایی مطلوب برای فعالیت دوستان بود. در همه کارها تلاش کردیم تا حد زیادی تاپیکها رو آزاد بزاریم و جو نظامی در بخش بوجود نیاریم. الان هم آزادی فکر و نوشتن اولین موضوعی هست که برای اکثریت بچه ها در نظر می گیریم. ولی چند نفری هستند که خودشون درخواست دارن باید برخوردها شدیدتر صورت بگیره و نکته جالب ماجرا اینجاست که خود این حضرات عامل اصلی تنشها هستن و باعث شدن بخش از آرامش در بیاد . پس همینجا اعلام می کنیم جناب softcenter و جناب raxtastar در صورت هر گونه پست خلاف قوانین ، ایجاد تنش و تحریک در هر تاپیکی ، استارت تاپیکهای تنش زا و.... بن خواهند شد .
جناب Milad666 با توجه به سوابق منفی زیاد و علاقه به بر هم زدن جو بخش بلافاصله بن خواهند شد. در صورت تکرار بن دائم.

اما:

1- تاپیکهای پرسپولیس- استقلال به عنوان تاپیکهایی که ممکنه درش تنش شکل بگیره به شدت کنترل خواهد شد. علاوه بر قوانین قبلی هر گونه اظهار نظر در خصوص تیم رقیب به هر شکل میتونه باعث گرفتن کارت ، بن مدت دار و نهایتا بن دائم بشه.

2- تاپیکهای آرسنال - منچستر یونایتد به شدت کنترل خواهد شد. با توجه به سوابق هر گونه اظهار نظر درباره تیم حریف ، توهین به مربیان ، بازیکنان و هر مورد ، به کار بردن الفظ ناشایست ، خودداری نکردن در پاسخ به کسی که رعایت قوانین رو نکرده و به جای ریپورت دادن به ما ، پاسخ دادن به فرد خاطی صورت بگیره با هر دو طرف به شدت برخورد خواهد شد.

3- توهین به سایر تیمها در هر تاپیکی ، چه به تیم منچستر ، منشستر گفته بشه ، چه به سیتی ، شیتی گفته بشه ، چه به سیتی السیتی گفته بشه، چه طرفدارهای تیم مقابل عقده ای خطاب بشن و یا هر چیز مشابه باعث گرفتن کارت و بن شدن خواهد شد. با توجه به شناختی که از افراد هر دو گروه داریم تصمیم گیری می کنیم و این تصمیم گیری فقط نظر مدیریت بخش هست و لاغیر.

4-بهتره قبل از زدن پست به این توجه داشته باشیم چی داریم می نویسیم ، نه اینکه ما می نویسیم اگر خلاف قوانین بود مدیران پاک می کنند. اگر خلاف قوانین پست میدید منتظر عواقبش هم باشید

5-برای چندمین بار اگر مورد خلاف قانونی دیدید راسا برخورد نکنید . فقط بدریپورت بدید . از این به بعد با کسانی که پاسخ فرد خاطی رو بدهند مانند فرد خاطی برخورد خواهد شد . دقیقا هر مجازاتی برای شروع کننده بحث در نظر گرفته بشه برای ادامه دهنده بحث هم قائل میشیم.
ضمن اینکه حتما به این نکته توجه دارید که مدیریت هم زندگی خودش رو داره و نمیتونه بلافاصله و بعد از هر خطایی در اینجا حضور داشته باشه. پس اگر ریپورت دادید منتظر باشید قطعا با پستهای خلاف برخورد خواهد شد.

6- بعضی دوستان از این جمله در پی ام ، ریپورت و یا داخل بخش زیاد استفاده می کنند : * اگر شما توجهی به این پستها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست * توصیه می کنم از این به بعد در به کار بردن این جمله دقت بیشتری داشته باشند تا بعدا دلخور نشن.

در انتها از دوستانی که در این چند مدت به خاطر این بحثها در بخش مکدر شدند معذرت میخوام و بهشون اطمینان میدم با برخورد با بی قانونی های چند نفر در بخش به زودی بخش به پویایی گذشته خواهد رسید.

شاد و پیروز باشید
 

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
39
محل سکونت
اصفهان
پیش به سوی داربی ... امیدوارم امروز یه سه چهارتایی به سایپا مهر کرج بزنیم که روحیمون واسه دربی بالا بره ...

یه سوال ؟ انشالا این بازی رو که بردیم مرحله ی بعدی بازیها کی برگزار میشه ؟؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا