• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
یه سوال ؟ انشالا این بازی رو که بردیم مرحله ی بعدی بازیها کی برگزار میشه ؟؟

تو تقویم فوتبالی فدراسیون تاریخ مرحله بعد خورده بعد از هفته نوزدهم لیگ که میشه 25 دی بعد از اربیعین حسینی. ولی باید توجه داشت که اون برنامه زمانی چیده شد که توش بازیهای مقدماتی المپیک رو در نظر گرفته بودند. با حذف تیم المپیک یه کمی ازادی زمانی بدست اوردند و برنامه ها رو دارند با شیفت (به جلو و گاهی به عقب) چند روزه جلو میبرند. درواقع اون ازادی زمان رو به صورت زاپاس ! در اوردند و هر جا لازم میشه ازش استفاده میکنند . مثلا اگه اردوی تیم ملی برای بازی های مالزی و بحرین 9 روز بوده در عمل کردن 11 روز، مثلا البته. یا همین مرحله حذفی که در حال برگزاری هست در تقویم قرار بود دوازدهم انجام بشه ولی دیروز و امروز انجام شد.
بنابراین اون مرحله هم بعد از گذشت یک یا دوهفته از نیم فصل انجام خواهد شد.

خب خبرش رو زدند: محمدي: دربي 18 آذر برگزار نمي‌شود

پ.ن: تقویم رو هم اتچ کردم /اگر حال کردید داشته باشید :دی

فایل های ضمیمه

• Taghvim90_91.pdf
    235.6 KB · نمایش ها: 5
Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا که باعث تعجبه
5 دقیقه رو دروازه این تیم حمله نکردن. حالا تو این فشردگی یه نیمه اضافه هم باید بازی کنن.
این تیم راحت گل میخورد از ما اگر حمله میکردیم.
اگر اونها گل نزنن ما هم فکر نکنم بزنیم

من برای حذف شدن کاملا آماده هستم. درسته اونها چیزی نداشتن ولی اونها تیم کوچکی هستند با یه عده جوان محض .

کلا خوش بین نیستم به این بازی.
کرار هم بی اندازه رو اعصاب من یکی هست. کلا از بازیش و خصوصا رفتارهاش بدم میاد. به نظرم هزار تومن هم نمیارزه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگر اونها گل نزنن ما هم فکر نکنم بزنیم
خب مجبورم حرف خودمو تایید کنم. ما که گل نزن بودیم اونها زحمتش رو کشیدن.

چیزی برای تبریک وجود نداره!
تو روز بدمون خوش شانس بودیم /

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام
بازیه خیلی بدی بود اما تبریک واسه برد

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
تبریک میگم برد استقلال رو به همه دوستان و هچنین صعود به مرحله بعد جام حذفی .
دوستان همه بازی رو مشاهده کردند . بازی ضعیفی بود . هر چند اونا بسته و پرس قوی داشتند ولی در حد اون نبودند که 90 دقیقه جلوی استقلال دوام بیارند.

فقط یه مورد هست بگم که این کرار داره میره روی مخم . یکی نیست بهش بگه این همه اعتراض برای چی ؟ انتظار داری توی فوتبال هیچ کس باهات برخوردی نداشته باشه ؟ آخه مگه اومدی بدمینتون بازی کنی یل فوتبال که کسی بهت نزدیک نشه ؟
آخه آدم چقدر میتونه مغرور و بد اخلاق باشه ؟ سر هر صحنه ای اعتراض میکنه ... فقط داره الکی روحیه خودش و تیم رو پایین میاره .
بابا به جای این همه اعتراض و بد اخلاقی یکم به بازیت برس ... یکم سرعت بازیت رو بیشترکن .. یکم با فکرتر بازی کن ... یکم ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
بازی خوبی نبود و دلیلش هم بی انگیزگی بازیکنا بود - پرویزخان هم که باید روحیه بده تیم رو به جلو فرا بخونه نشسته بود.
کرار کلا بازیش رو مخ بود و به نظرم تا دقیقه 70 باید عوضش میکرد با مجتبی یا فرهاد.
ولی مجتبی هم کاز قشنگی نکرد با کرار - با قبول همه بدیهای کرار ولی یکبار که داشت دورخیز میکرد برای ضربه کاشته که مجتبی زد و بار آخر هم که اونجوری باهاش برخورد کرد - کلا بدترین آفت برای این تیم همین برخوردهای درون تیمی هست مثل برخورد حنیف و آندو یا امروز مجتبی و کرار.
دلیل اینکه آرش و میچسبونه رو پرچم کرنر هم نمیدونم واقعا کاراییش میاد زیر صفر

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کلا تیم به حاشیه رفت با این حرکت کرار و مجتبی و مصاحبه ی آخر مجتبی
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا مهر کرج گفت: بازی خوبی انجام ندادیم چون برنامه‌ای نداشتیم که خوب بازی کنیم و مثل اکثر بازی‌های استقلال روی خلاقیت فردی بازیکنان پیروز شدیم.

وی تاکید کرد: سرمربی تیم ما در تمرین روی نیمکت می‌نشیند و یک قدم هم داخل زمین هم نمی‌گذارد. نتیجه این نداشتن مربی این است که بازیکن عراقی (کرار) برای ما شاخ می‌شود. ماه‌‌ها است که استقلال چنین شرایطی دارد. اگر من حرفی نمی‌زنم دلیل به نفهمی‌ام نیست. همیشه با این شرایط مواجه بودم و هیچ کس نیست که وضعیت را درست کند. هنوز پاداش برد برابر پرسپولیس را نگرفته‌ایم.

جباری ادامه داد: به خاطر نتیجه گرفتن تیم و اینکه بازیکنان با هم هستیم سکوت کردم اما وقت و عمر ما در استقلال تلف می‌شود. برای یک برد باید کلی نخوابی و استرس بکشیم اما هیچ کس به فکر نیست. بازیکن عراقی (کرار) به من می‌گوید بگذار ضربه را من بزنم در حالی که آن منطقه‌ای نبود که کرار بخواهد ضربه بزند اما به من می‌گوید یادتان نیست که پارسال از همین جا به تیم استقلال گل زدم.

بازیکن شماره 8 استقلال تصریح کرد: در تیم ما کادر فنی هیچ کاری نمی‌کند. من اگر با این بازیکن در اوج عصبانیتم برخورد نکردم فقط به این دلیل بود که بازیکنان استقلال گفتند در کشورش نیست و بعد می‌گوید من را زدند و کشتند.

جباری اظهار داشت: اگر یک فرد عادی که فقط کنار زمین تمرین‌مان حضور داشته باشد، به ما می‌گوید نباید در این صحنه شوت می‌زدی و باید پاس می‌دادی و چرا این کار را کردی اما سرمربی ما در تمرین 2 ساعت نگاه می‌کند و می‌رود و هیچ اتفاقی برای ما نمی‌افتد و امروز مجبوریم 120 دقیقه جان بکنیم و پیروز شویم.

این بازیکن افزود: فقط بدانید ما بازیکنان با استعداد و خوبی هستیم که اگر به ما چیزی یاد داده شود یاد می‌گیریم. با این وضعیت اگر جاسم کرار فقط یک دقیقه برای استقلال بازی کند من دیگر برای این تیم بازی نخواهم کرد. بحث من بازیکن عراقی و بازیکن جای دیگری نیست بلکه می‌گویم برنامه‌ای در تمرینات نداریم. فقط قرار است عرق‌مان را در بیاوریم تا بگوییم تمرین کرده‌ایم.

بازیکن ملی پوش استقلال گفت: در تیم ملی مربیان با ما کار می‌کنند و پس از صعود به ما گفته می‌شود باید تصمیم جمعی برای مراحل بعد گرفته شود اما در استقلال هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

جباری در مورد کاهش‌ سهمیه‌های ایران در آسیا گفت: تصور می‌کنم اگر اشتباهی هم صورت گرفته باشد آن اشتباه دادن نمره زیاد به ایران بوده است. شما نگاه نکنید که چه چیز ما درست است. متولیان کار چه چیزی را درست می‌کنند؟

Last edited by a moderator:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درسته اینها ایجاد حاشیه هست و بهتره بازیکن هر حرف راستی رو هم نزنه ولی کلا قابل فکر هست.
مصاحبه بعد بازی این مشکلات رو ایجاد میکنه ولی
با این وضعیت اگر جاسم کرار فقط یک دقیقه برای استقلال بازی کند من دیگر برای این تیم بازی نخواهم کرد.
این چیزی بود که خواستم تو پستم خودم بنویسم گفتم شاید خیلی تند روی باشه ولی قابل پیش بینی بود. بهرحال با کدخدا منشی این قضیه هم تموم خواهد شد.
سرمربی ما در تمرین 2 ساعت نگاه می‌کند و می‌رود و هیچ اتفاقی برای ما نمی‌افتد
این رو از نظر خودم وارد نمیدونم. چون که وقتی تیم مربی بدنساز داره و تمرین دهنده جدا خب مربی میشه تقریبا تصمیم گیرنده و هدایت کننده و در کل جمع کننده و نقطه وصل کننده این کارها. در غیر این صورت به نظرم دخالت تو کار تمرین دهنده هست و فکر نمیکنم جایی اتفاق بیافته. ولی معمولا مربی از تمرین دهند اش میخواهد که برای اون برهه زمانی چه سبک تمرینی رو انجام بدهند. مثلا با فلان تیم خاص کار هوایی بکنند یا کار تو عمق و ...
///
در کل کرار از اول فصل هم گفتم به کار ما نمیاد ولی خب چون نظر اکثریت روش مثبت هست شخصا حرفی روش نزدم. ولی واقعا همیشه جز این که سرعت تیم رو بگیره و تو زمین جرو بحث با داور ایجاد بکنه و خودخواهانه توپ و نگه داره و پاس بی فایده بده کاری برامون نکرده. این دومین حاشیه بزرگی هست که طی 14 هفته بازی و نه 14 هفته زمانی برامون ایجاد میکنه. خرید خوبی نبود از نظرم. بحث اخلاقیش هم که مشخصه.
حمودی هم خرید بدی بود در ضمن تو تیم ما جواب نداد اگرچه این یکی رو قبول بازیشو قبول داشتم.

/// در کل مصاحبه مجتبی که به کل باشگاه گیر میده هم خیلی حرفه ای نیست ولی مطمعنا در جواب خواهیم شنید که چیمون حرفه ایه که حرف درستیه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرم مجتبی اگر این اخلاق گند رو نداشت به خیلی جاها میرسید ولی با این اخلاقش هم خودشو نابود میکنه و هم تیم رو.
میگه کاشته دوم جایی بوده که کرار نباید میزده ولی کاشته اول جایی بود که کرار باید میزد و موقع دورخیز کرار مجتبی زودتر ضربه زد و در مورد ضربه آخر هم اگر جا برای کرار مناسب نبود مصلما برای مجتبی هم مناسب نبود( کما اینکه دقیقا کرار سال گذشته از همین نقطه بهمون گل زد)
کلا فقط خودشو میبینه
تو تمام مصاحبه هاش میگه هنوز پاداش دربی رو نگرفتیم.
من همون قدر که کرار رو بی اخلاق میدونم مجتبی رو هم میدونم- همیشه بلا استثنا قبل از شروع فصل داستان داره - سه سال پیش موقع تعویض تو عربستان آبرومون و برد و تیمو به حاشیه کشوند - 3 سال مصدوم بود پولشو کامل گرفت حالا دو ماه نشده پاداشش دیر شده هر روز میگه - اگر ایرادی به مظلومی باشه اینه که چرا یه بار گوش اینو درست نمیکشه.
در مورد تمرین دادن و این حرفا هم دیگه هنکه کسیه که تو بایرن مونیخ تمرین دهنده و دستیار اول هیتسفیلد بوده - مظلومی رو قبول نداری اینو که قبول داری
نمیدونم شاید خیلیا با من موافق نباشن ولی من اینجور بازیکنی رو برای تیم سم میدونم - همیشه تو بهترین برهه برای تیم حاشیه درست کرده.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هیچی دیگه ... اگه این مصاحبه رو جباری تکذیب نکنه اوضاع بدجور خراب میشه واسه ما .... امیدوارم قائله بخوابه که خیلی در خطریم.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
دم جباری گرم خدای چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم آخه این هالو مربی گری بلده..؟ اگر ما بهترین بازیکنهای ایران رو نداشتیم عمرا تا حالا از رده دهم هم بالاتر میرفتیم..

امروز هم که بازیکنهای اصلیمون نبودن دیدیم که پروز خان چه گندی زد..

مجتبی جباری ، آندرانیک تیموریان ، فرهاد مجیدی ، خسرو حیدری ، مهدی رحمتی ، جاسم کرار ، میلاد میداوودی ، فریدون زندی رو بدی دست کور مادر زاد که یک دست و یک پا هم نداره میتونه بهتر از این هالو نتیجه بگیره..

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دم جباری گرم خدای چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم آخه این هالو مربی گری بلده..؟ اگر ما بهترین بازیکنهای ایران رو نداشتیم عمرا تا حالا از رده دهم هم بالاتر میرفتیم..

امروز هم که بازیکنهای اصلیمون نبودن دیدیم که پروز خان چه گندی زد..

مجتبی جباری ، آندرانیک تیموریان ، فرهاد مجیدی ، خسرو حیدری ، مهدی رحمتی ، جاسم کرار ، میلاد میداوودی ، فریدون زندی رو بدی دست کور مادر زاد که یک دست و یک پا هم نداره میتونه بهتر از این هالو نتیجه بگیره..

عزیز این بازیکن بزرگ که می گی تاثیر داره اما خیلی تیما بودن که بازیکن بزرگ داشتن به جایی نرسیدن همین پرسپولیس فصل دومی که قطبی رو داشت
سه داربی رو با مظلومی بردیم تیم هم اول جدوله به نظرم اونطور از مظلومی حمایت نشده واسه اینه که بازیکن هرجی دلش می خواد میگه اونم دلیلش اینه که مثه اون مربیه که داشتیم اهل باند بازی نیست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
عزیز این بازیکن بزرگ که می گی تاثیر داره اما خیلی تیما بودن که بازیکن بزرگ داشتن به جایی نرسیدن همین پرسپولیس فصل دومی که قطبی رو داشت
سه داربی رو با مظلومی بردیم تیم هم اول جدوله به نظرم اونطور از مظلومی حمایت نشده واسه اینه که بازیکن هرجی دلش می خواد میگه اونم دلیلش اینه که مثه اون مربیه که داشتیم اهل باند بازی نیست

به نظر من درسته که مظلومی توی ترکیب و یا سیستم خوب عمل نمیکنه ولی همین که 3 داربی رو پشت سر هم بردیم برای من از همه چیز مهمتره ....

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امروز یه 30 دیقه از بازی رو دیدم واقعا افتضاح بود. مثل اینکه اصلا هیچ علاقه ای به بردن نداشتن.

در مورد جباری هر وقت یه خورده پولش دیر میشه سریع یه بهانه جور میکنه و موضع میگیره. هر چند حقشه پولش رو بگیره اونم سر وقت اما خب اینجا ایرانه. الان دیگه باید اینو فهمیده باشه. این صحبتها فقط تیم رو وارد حاشیه میکنه.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
جباری دیگه واقعا شورش رو در اورده.با اینکه از کرار خوشم نمیومد ولی اینکه گفته پارسال به استقلال گل زده باعث میشه که جباری این رفتار رو از خودش نشون بده؟جباری هر چند بازیکن خوبیه ولی باید یک بار برای همیشه با این جور بازیکن ها برخورد کرد و الا اگر یکی دو تا دیگه از رفتار این بخواهند پیروی کنند...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امروز یه 30 دیقه از بازی رو دیدم واقعا افتضاح بود. مثل اینکه اصلا هیچ علاقه ای به بردن نداشتن.

در مورد جباری هر وقت یه خورده پولش دیر میشه سریع یه بهانه جور میکنه و موضع میگیره. هر چند حقشه پولش رو بگیره اونم سر وقت اما خب اینجا ایرانه. الان دیگه باید اینو فهمیده باشه. این صحبتها فقط تیم رو وارد حاشیه میکنه.

به ... آقا مجید کم پیدا ، چطوری برادر ؟ خیلی وقت بود نبودی دلمون برات تنگ شده بود

باز این مجتبی تو بدترین زمان ممکن قاط زد //// :( باید دید واکنش مظلومی و بقیه چیه به اون مصاحبه ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من فقط نیمه اول رو دیدم که اونم بازی واقعا بد بود !!
خوب رفتیم تو حاشیه !!

من هم تا حدود زیادی با جباری موافقم !!!
ما امروز با تیم دوم خودمون هم می تونستیم این تیم رو ببریم ولی چرا نمیشه !!!!

به نظر من مظلومی تا حالا یکمی فقط از مرفاوی بهتر بوده !!
الان شرایط لیگ رو هم نگاه کنی سپاهان که اول فصل مربی اش رو عوض کرد و بعد وسطش دوباره عوض کرد و اوضاع درست و درمونی هم نداره از اون بر ذوب آهن هم تو دوران افولش هست و پرسپولیس هم که وضعیت اش رو همه می دونند از مدعیانی که میشد روش حساب کنید هیچکدام سرحال نیستند !! درست صبا و نفت تیم های خوبی هستند ولی اون شخصیت رو ندارند و تیم ما با این مهره های که داره به نظر من کار بزرگی تا حالا نکرده که اول اگه نمی بود با این شرایط باید تعجب می کرد !!!

ما با این پتانسیل خیلی بهتر از اینها می تونیم بازی کنیم ولی شاید دانش مظلومی همینقدر هست !!!

البته جباری هم که دیگه کلا یکدفعه رگش می گیره شروع می کنه از بیخ قلع و قمع کردن یکی باید از پریز بکشش !!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تازه داشت یاد جباری گذشته توی دلمون گل میکرد ...
به این کاری ندارم که حق با جباری هست یا نه ( هرچند حق با جباری هست ) ولی بازیکن وقتی به یه تیم عشق داره در هر شرایطی نباید بزاره تیم به حاشیه بره .
اینکه توی مصاحبه میگه " وقت و عمر ما در استقلال تلف می‌شود " این منو خیلی اذیت میکنه ... استقلال بازیکنان بزرگ زیاد داشته تا زمانی که توی استقلال بودند و بعد از رفتن از استقلال مصاحبه ای علیه استقلال نکردند .
بعضی وقت ها به این فکر میکنم که دیگه عشق به پیراهن داره به قصه ها می پیونده و پول جای غیرت و عشق به پیراهن رو داره کم کم میگیره .
اگه مشکل پوله که خب بازیکنهای دیگه هم پول نگرفتن ، چرا اونا اعتراضی نمیکنند ؟ چرا مصاحبه نمیکنند ؟
نمیدونم چی باید گفت ، فقط امیدوارم منصور خان قضیه رو زود جمع کنه که تیم ضربه نبینه ....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
Terova @

عزیز حرف شما مثال نقضی داره که به همین سال قبل برمیگرده.
8 تا بازیکن شما بالا نام بردید که ما پارسال سه تاش رو تو تیم داشتیم که البته یکی از سه تا هم میلاد بود که تقریبا سه چهارم لیگ مصدوم بود . در نهایت با توجه به کمبودهایی که مثلا در پست طراح داشتیم (یادت باشه با سه تا هافبک دفاعی میرفتیم تو زمین از فرط بی مهره گی) و پستهای دیگه مثل کناره ها ، تیم نهایتا دوم شد و نتایج خوبی رو هم گرفتیم که اگرچه جام نداشت ولی با توجه به شرایط بدی که تیم در شروع لیگ داشت از جام کمتر نبود.

//////////////////

ببینیم عکس العمل باشگاه در مورد حرفهای مجتبی چه خواهد بود. اون موقع که پورحیدری نمیذاشت مصاحبه بشه برای همین بود و خبرنگاری که خوراک گیرش نمی یومد از همین شاکی بود و اون کار درست رو منفی منعکس میکرد.
گفتم قبلتر حرفهای مجتبی بعضی درست و بحق و بعضی هم نا بجاست ولی هر حرفی رو نباید زد و باید شرایط رو درک کرد.
من غرورش رو تحسین میکنم. میتونم به جرات بگم بازی قبل با شاهین وقتی گل مساوی رو خوردیم بی نهایت فرهاد و مجتبی از فرط تعصب و نگرانی برای تیم به شد قاطی کرده بودن و دقیقا میشد اینو تو همون دو دقیقه بعد گل دید ولی علیرغم این مسائل و این که از بهترینهای ماست خوبه مراعات یه چیزهایی رو بکنه.
پارسال هم مجتبی به مظلومی اعتراض کرد و دو سه بازی رفت رو نیمکت و علی رغم نتیجه نگرفتن بهش بازی نداد. این قضیه هم برای مجتبی گرون تموم میشه ولی منم امید دارم با درایت منصور خان و حاجی و مظلومی بحث تیم در اولویت قرار بگیره ولی به نظرم نباید تصمیمی بگیرند که اخلاق و حق فدا بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا