• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
برام جالبه ... اولها که اومده بود استقلال مثل موش میموند دوربین تلویزیون و می دید از خجالت خودش و خیس میکرد حالا زبونش دراز شد دم درآورده. برای چی از قلعه نویی بدش میاد ؟ چون وقتی قلعه نویی بالا سر استقلال بود ت خ م این گه خوری ها رو نداشت مثل سگ از قلعه نویی حساب می برد. مظلومی مشکل فنی داره و تیم و درست ارنج و مدیریت نمی کنه قبول ولی بازیکن سگ کی باشه که بخواد جلوی تلویزیون اینجوری دهنش و وا کنه هر چی دلش میخواد بگه. مظلومی اشتباه کرد از همون اول باید شخصیت و ادب و کنار میذاشت چهار تا فحش خواهر و مادر میکشید به این بازیکن ها همشون حسابشون دستشون می اومد اون موقع نه آرش موقع تعویض ژست اعتراض میگرفت نه کرار اینجوری دم در می آورد و نه این یابو اینجوری وحشی میشد. خوبه حالا اندازه مجیدی محبوبیت نداره وگرنه جلو تلویزیون به فتح اله زاده ام فحش میداد.

شدید موافقم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
برام جالبه ... اولها که اومده بود استقلال مثل موش میموند دوربین تلویزیون و می دید از خجالت خودش و خیس میکرد حالا زبونش دراز شد دم درآورده. برای چی از قلعه نویی بدش میاد ؟ چون وقتی قلعه نویی بالا سر استقلال بود ت خ م این گه خوری ها رو نداشت مثل سگ از قلعه نویی حساب می برد. مظلومی مشکل فنی داره و تیم و درست ارنج و مدیریت نمی کنه قبول ولی بازیکن سگ کی باشه که بخواد جلوی تلویزیون اینجوری دهنش و وا کنه هر چی دلش میخواد بگه. مظلومی اشتباه کرد از همون اول باید شخصیت و ادب و کنار میذاشت چهار تا فحش خواهر و مادر میکشید به این بازیکن ها همشون حسابشون دستشون می اومد اون موقع نه آرش موقع تعویض ژست اعتراض میگرفت نه کرار اینجوری دم در می آورد و نه این یابو اینجوری وحشی میشد. خوبه حالا اندازه مجیدی محبوبیت نداره وگرنه جلو تلویزیون به فتح اله زاده ام فحش میداد.

هرچی گشتم گزینه ی لایکو پیدا نکردم :)

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
جباریو باید فردا صبح همونجا جلوی باشگاه دار بزنند جنازشم بزارن تا شب بمونه تو همون سعادت اباد تا عبرتی بشه برای دیگران که دیگه پاشونو از گلیمشون درازتر نکنند

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کلا این یارو فکر می کنه خودش خیلی از مربیاش بالاتره دقیق این حرفا رو هم به میثاقیان و قلعه هم گفته بود مردم به عقلش شک می کنند و گرنه به کیروش هم می گفت

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر منم اصلا کار درستی انجام نداده که این حرفا رو زده بازیکن باید کمی به اعصاب خود مسلط باشه و برای تماشاچی ها الگو باشه ولی باید یه کمی هم به فکر شرایط و فشارهای روی بازیکنان بود گویا قرار بوده تا پول به بازیکن ها ندهند تیم بازی نکنه و تا 2 ساعت قبل از بازی هم این حکم برقرار بوده که با پادرمیانی و قول های حاج فتل این بازی انجام شده ولی انگیزه و اعصاب بازیکن ها 100% خورد بوده و با فشار 120 دقیقه ای بازی این صحبت ها زده شده و من فکر می کنم کمی هم از روی تعصب به استقلال این حرف ها زده شده که همون مشاجره با کرار شاهد این ماجرا هست که با صحبت کرار که گفته یادتونه پارسال از همینجا بهتون گل زدم جباری رو عصبانی کرده و باعث شده اون هم به زمان و زمین گیر بده :|

در کل من فکر می کنم صحبت های آخر بازی فقط از روی عصبانیت بیش از حد بازیکن بوده و نباید زیاد هم بازیکن رو کوبید شاید در بین حرف هایش چیزی گفته ولی باز هم از روی عصبانیت بوده همین :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

متأسفانه اوضاع بدجور خاکستری یه ، از حاجی فتل هم انتظار میرفت که شدید جلو این مصاحبه لعنتی بایسته

تمرین تیم امروز بعداز ظهر پشت درهای بسته بود ، کرار و مجتبی هم به باشگاه معرفی شدن

ای لعنت به دهانی که بی موقع باز شود .. :eek:

در کل من فکر می کنم صحبت های آخر بازی فقط از روی عصبانیت بیش از حد بازیکن بوده و نباید زیاد هم بازیکن رو کوبید شاید در بین حرف هایش چیزی گفته ولی باز هم از روی عصبانیت بوده همین :دی

آخه جواد جون ، قربون شکلت ! چند بار آخه ؟! بازیکنی که پول حرفه ای میگیره باید حرفه ای هم رفتار کنه

الان گل بودیم به سبزه هم آراسته شدیم ! با شونصد تا بازیکن با گل به خودی حریف بردیم از بازی بعد این دو تا شازده ! رو هم نداریم ، دیگه چه شود !!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام دوستان

به نظر منم اصلا کار درستی انجام نداده که این حرفا رو زده بازیکن باید کمی به اعصاب خود مسلط باشه و برای تماشاچی ها الگو باشه ولی باید یه کمی هم به فکر شرایط و فشارهای روی بازیکنان بود گویا قرار بوده تا پول به بازیکن ها ندهند تیم بازی نکنه و تا 2 ساعت قبل از بازی هم این حکم برقرار بوده که با پادرمیانی و قول های حاج فتل این بازی انجام شده ولی انگیزه و اعصاب بازیکن ها 100% خورد بوده و با فشار 120 دقیقه ای بازی این صحبت ها زده شده و من فکر می کنم کمی هم از روی تعصب به استقلال این حرف ها زده شده که همون مشاجره با کرار شاهد این ماجرا هست که با صحبت کرار که گفته یادتونه پارسال از همینجا بهتون گل زدم جباری رو عصبانی کرده و باعث شده اون هم به زمان و زمین گیر بده :|

ایشون رو هم در معیت جباری دار بزنید و ... تا عبرت شود برای دیگران :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درست هست جباری تند حرف زد ولی من همچنان بر این عقیده هستم که درست میگه !!!

همه میگیم که درسته مظلومی خوب نیست ولی بازیکن نباید اینطور حرف بزنه ولی یکدفع نمیگیم چرا نباید اینطور حرف بزنه !! نمیگیم چرا نباید بگه ؟ قلعه نویی فحش به بازیکن ها می داده و جباری نباید در اون موقع جلوش وایسته چرا چون مربی هست !!

اگه همه چی خوب پیش رفت دیگه باید سرپوش بزاریم روی بقیه چیز ها !! به نظر من هم مشکل هم اونا نیستند . مشکل نوع نگرش ما هست اینکه ما قهرمان بشیم حالا مربی هر کاری کرد فحش داد و ...... زیاد مهم نیست مهم اینه که آرامش تیم بهم نخوره !!

اینکه جباری گفته ما جلو این تیم باید جون بکنیم ببریم دقیقا حرف درستی زده !! چرا باید ما در مقابل این تیم ، تیم دسته 2 با گل به خودی در دقیقه 107 برنده باشیم !! واقعا چرا ؟ این برای ما سوال نیست !! مظلومی تا حالا خوب نتیجه گرفته ( البته با در نظر گرفتن اینکه رقیب های ما نصف خودشون هم نیستند ) ولی به شخصه بازی هاش به دلم نمی چسبه همانطور که زمانی که مرفاوی مربی بود بازی هاش به دلم نمی چسبید الان هم همینطور هست و فرقی که بینشون هست اینه که تجربه مظلومی خیلی بیشتر از مرفاوی هست !!

به نظر من هم این حرف های فتح الله زاده و مظلومی فقط و فقط برای کم نیاوردن هست و احتمالا جباری تنبیه مالی میشه و چند بازی هم نیمکت نشین چون خود مظلومی و فتح الله زاده هم می دونند که اگر جباری رو از دست بدهند عملا وسط زمین دیگه کارای آنچنانی ندارند و به نظر من کنار گذاشتن کرار عقلانی تر و محتمل تر هست !
هر چند رابطه مظلومی و جباری هم دیگه درست نمیشه !!

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
درست هست جباری تند حرف زد ولی من همچنان بر این عقیده هستم که درست میگه !!!

همه میگیم که درسته مظلومی خوب نیست ولی بازیکن نباید اینطور حرف بزنه ولی یکدفع نمیگیم چرا نباید اینطور حرف بزنه !! نمیگیم چرا نباید بگه ؟ قلعه نویی فحش به بازیکن ها می داده و جباری نباید در اون موقع جلوش وایسته چرا چون مربی هست !!

اگه همه چی خوب پیش رفت دیگه باید سرپوش بزاریم روی بقیه چیز ها !! به نظر من هم مشکل هم اونا نیستند . مشکل نوع نگرش ما هست اینکه ما قهرمان بشیم حالا مربی هر کاری کرد فحش داد و ...... زیاد مهم نیست مهم اینه که آرامش تیم بهم نخوره !!

اینکه جباری گفته ما جلو این تیم باید جون بکنیم ببریم دقیقا حرف درستی زده !! چرا باید ما در مقابل این تیم ، تیم دسته 2 با گل به خودی در دقیقه 107 برنده باشیم !! واقعا چرا ؟ این برای ما سوال نیست !! مظلومی تا حالا خوب نتیجه گرفته ( البته با در نظر گرفتن اینکه رقیب های ما نصف خودشون هم نیستند ) ولی به شخصه بازی هاش به دلم نمی چسبه همانطور که زمانی که مرفاوی مربی بود بازی هاش به دلم نمی چسبید الان هم همینطور هست و فرقی که بینشون هست اینه که تجربه مظلومی خیلی بیشتر از مرفاوی هست !!

به نظر من هم این حرف های فتح الله زاده و مظلومی فقط و فقط برای کم نیاوردن هست و احتمالا جباری تنبیه مالی میشه و چند بازی هم نیمکت نشین چون خود مظلومی و فتح الله زاده هم می دونند که اگر جباری رو از دست بدهند عملا وسط زمین دیگه کارای آنچنانی ندارند و به نظر من کنار گذاشتن کرار عقلانی تر و محتمل تر هست !

جباری نباید در مورد مسائل فنی حرف بزنه و تو کار سرمربی خودش دخالت کنه اصلا هیچ بازیکنی همچین صلاحیتی نداره که تو حیطه مسائل فنی که بطور مستقیم به سرمربی و کادر فنی مربوط میشه دخالت کنه. بازیکن فقط یه وظیفه داره اون هم اجرای دستورات کادر فنی توی زمینه، همین و بس. نه این موشی خیلی دور بر داشته دمش بد جوری باید قیچی بشه شرط می بندم اگه امروز تو استقلال جلوش و نگیرن فردا همین مشکلات و واسه تیم ملی بوجود میاره. برگشته میگه تیم ما سرمربی نداره و مظلومی هم هیچ کاری نمی کنه یعنی مظلومی هویجه البته مظلومی بدبختم تا اونجایی که من دیدم با ادب و پدرانه تذکرات لازم و کنار زمین میده ولی چون از الفاظ رکیک و زننده استفاده نمی کنه عملا وجودش توسط آقای جباری احساس نمی شه. بنظرم جباری هم تا حدودی راست میگه از دید بازیکنان حرفه ای فوتبال ما سرمربی واقعی کسیه که تو طول 90 دقیق چیزی حدود 10 تا 20 بصورت لفظی ناموس بازیکناش و انگولک میکنه و چون مظلومی این کار و نمی کنه پس عملا تیم ما سرمربی نداره.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آخه جواد جون ، قربون شکلت ! چند بار آخه ؟! بازیکنی که پول حرفه ای میگیره باید حرفه ای هم رفتار کنه

الان گل بودیم به سبزه هم آراسته شدیم ! با شونصد تا بازیکن با گل به خودی حریف بردیم از بازی بعد این دو تا شازده ! رو هم نداریم ، دیگه چه شود !!

بله کاملا درست می فرمایید فرزاد جان آخه این بچه اگه سابقش خوب بود بازم می شد یه کاریش کرد ولی دیگه حرفی که زده شده رو که نمی شه گفت نزده بلاخره جوونی کرده یه چیزی گفته :دی
به نظر من باید به فکر تیم بود , همین چند صفحه پیش نمی دونم کدوم یکی از دوستان بود از مظلومی تعریف کرد گفت با جباری مدارا کرده با نیومدناش سر تمرین و دیر آمدناش و ... و بلاخره تونسته یه مجتبی آماده تحویل بده :دی
پس می شه گفت تقصیر مظلومی هم هست که با بازیکن ها برخورد نمی کنه بازیکن هم می یاد یه چیزی می گه و دیگه نباید بیشتر از اینا انتظار داشت :دی
در کل نظر من اینه که الان تیم از هرچیزی مهم تره اونم در آستانه دربی هفته دیگه , کاش با ولید علی مدارا کرده بودیم تا الان تو تیم جا افتاده بود یا هوار رو نمزاشتیم بره جاش کرار رو بگیریم !

:D

چي گفته حالا؟
به مظلومي توهين كرده مگه؟

بله حسابی هم گفته :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بهترین کار اینه که چنین بازیکن هایی از تیم کنار برند زمان صمد هم کاظمی و سیاوش رو اگه اشتباه نکنم هشت جلسه محروم کردند اما این دو در بازی با الشباب تو عربستان به صمد خیانت کردند و به قول صمد دستوراتش رو اجرا نکردند البته من اول می گفتم صمد توجیه می کنه اما همین که به ایران برگشتند هر دو به استیل آذین رفتند بعدش که واعظ کنار رفت و فهمیدند صمد نیست ندای بر گشتن سر دادند!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مصطفی جان این داش جواد ما خواسته دل حاجی و بدست بیاره و اوضاع ختم به خیر بشه. تخفیف بده به حبس ابد تا در همین تاپیک موهاش رو مثل دندونهای ای خون آشامش سفید ببینیم.
البته رابطه شون خوب هم نبود. از زمان مظلومی تا الان با احتساب حرفهایی که اون شب به عنوان مهمان نود زد 4 بار به مظلومی علنا اعتراض داشته و مظلومی باهاش مدارا میکنه. جباری هم فکر بهتر شدن خودش هست.

ظاهرا کرار خواسته که قراردادش رو فسخ کنند. این صد در صد پولش رو گرفته که این حرفو زده. ولی میتونند در یه راه حل بفروشنش به جای دیگه. تراکتور با سر میگیرش و یا یه تیم عربی.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من از کرار خوشم نمیاد اصلا و ابدا ولی
جباری با این کارش هم خودش رو از تیم دور کرد و هم کرار رو .
این دفعه ضرر دو جانبه به تیم زد.
مجتبی اگر 10 بار با استقلال آقای گل لیگ هم بشه - اگر سالی 100 تا پاس گل هم بده دیگه تو دل من جایی نداره - هر سال داستان آخه ؟
دوست عزیزی که میگی اعصابش خورد بوده یه چیزی گفته یکی هم اعصابش خورد میشه میزنه یکی رو میکشه پس باید بگن حالا از رو عصبانیت یه کاری کرده دیگه حالا قول میده دیگه نکشه کسی رو ولش میکنن؟

نمیدونم واقعا خیلی از کلمه ها از ذهنم میگذره و سانسورشون میکنم در مورد این بشر.میگید زمان قلعه نویی بهش فحش میداده که باهاش مشکل داشته مگر این آقا قرارداد یکساله نمیبنده؟ پس چطور سال دوم و سوم که قلعه نویی مربی بود بازهم تمدید میکرد- دفعه دوم که قلعه نویی اومد چرا قراردادش رو تمدید کرد؟؟چون مصدوم بود هیچ جا راش نمیدادن - وقتی فکر کرد خوب شده دم در آورد
مگه نمیگه مظلومی بی دانشه و وقتمو طلف میکنم باهاش پس چرا امسال با این که میدونست مربیمون بی دانشه دوباره تمدید کرد؟
مگه نمیگه صمد بی دانشه چرا وقتی صمد مربی بود تمدید کرد؟
بابا ماها گوشامون دراز نیست ولی این آقا داره اینجوری فرض میکنه.
به نظر من باید بالای 50 درصد از قرار دادش کم کنن و تا آخر فصل هم بازیش ندن.نیم فصل هم شاید بشه ایمان رو یه جوری آوردش یا یه بازیکن وسط خوب خارجی.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مجتبی دیگه سوختش ...
واقعا متاسفم !
چند ماه بازی نکنه ، کیروشم مرد باشه دعوتش نکنه تا بفهمه یک من ماست چقدر کره داره ...
مظلومی حمایتت میکنم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دقیقا الان مشکلشون همین هست که اگه بخواهد مجتبی رو بذارن کنار کیو بجاش بیارن تو ترکیب! حداقل تا نیم فصل. و اینکه بازی حذفی هم بد موقعی شد.
از طرفی کرار رو هم برگردوندن به تیم در حالی که مجتبی بیرون بمونه باز یه پوئن مثبت بد هست که کرار میگیره و اونوقت نه تنها برای کل تیم مشکل میشه بلکه تیم دچار دو دستگی میشه.

بعد اینکه به این بیرون گذاشتن مجتبی کل تیم میره تو اما و اگر. منظورم کل سرمایه گذاری ای هست که رو تیم شده امسال و بعد نتیجه نگرفتن برای سال بعد هم دردسر میشه. برای همین میگم با تصمیم قبلی این حرفها رو زد و وقتی به رختکن میرفت به خبرنگارها اشاره کرد که برمیگردم و میخوام حرف بزنم. تو ذهنش یه شطرنج چیده بود که اونها چه حرکتی بکنند من چه خ.اهم کرد و ... دقیقا معادله ای طرح کرده که هر جوری نگاه کنی یه سرش ضرره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اولش نگران این بودیم که مجتبی همه ذهن ها رو منحرف کرد!

قرعه کشی اسیا:
استقلال و ذوب آهن به هم نمي خورند

کنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي تيم هاي حاضر در مرحله پلي آف ليگ قهرمانان را اعلام کرد که در اين ميان استقلال و ذوب آهن در سيد غرب آسيا قرار گرفتند تا فوتبال ايران اين شانس را داشته باشد که دوسهميه ديگر در ليگ قهرمانان آسيا به خود اختصاص دهد.

بر این اساس تیم های الاتفاق عربستان ، الشباب امارات ، نفتچی ازبکستان ، استقلال تهران و ذوب آهن در یک سید قرار گرفتند تا تیم های غرب آسیا مشخص شوند. در سید شرق آسیا هم تیم های لیونینگ چین ، آدلاید یونایتد استرالیا ، پرسی پورا اندونزی و یک تیم از کره جنوبی و تیم دیگری از تایلند قرار می گیرند تا در قرعه کشی 6 دسامبر تیم های شرق و غرب در یک قرعه کشی روبروی هم قرار گیرند.

بازیهای پلی آف به صورت تک بازی خواهد بود و میزبان هم در قرعه کشی مشخص خواهد شد. امیدواریم که استقلال و ذوب آهن قرعه میزبانی را از آن خود کنند.
یا شانس و یا اقبال /
برای تیم باید از کره جنوبی دوری کرد
و برای میهمان شدن از استرالیا. کی میره این همه راهو.

این تیم اندونزیه رو بدن به ما تو تهران باهاش بازی کنیم خوبه نه ؟ :دی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگر جباری این حرف ها رو برای پول صرفا نزده باشه برای روحیه تخریبیش باید بهش تبریک گفت چون به عقیده من همیش پیشرفت در سایه تخریب رخ میده ومحیط مسالمت آمیز باز تولیدی نداره جباری کارش اونهم تو این شرایط نسبتاخوب واقعا عالی بود من به شخصه کیف کر دم نه اشتباه نکنید منم استقلالیم ولی با حرفی که جباری زد بدونید قصدش فقط پول نبوده اون میدونه جریمه مالی میشه وکلی از دست مزدش میپره ولی باز این حرفها رو میزنه جباری پسر استقلال و بهخیلی چیزها درسیستم فاسد تن نمیده ,ماها یک چیز رو فراموش کریدم جباری تو جامعه ای یاغی بازی در میاره که چاپلوسی بهترین درآمد رو داره اون خیلی چیزها رنجش میده خیلی چیزها که شایدما ازش بیخبریم
مظلومی باید جباری رو اخراج کنه چون منطق فوتبال اینو میگه کاری که فرگی ب بکهام در اوج. کرد ولی مظلومی فرگی نیست و حرفش بین بازیکنها برش لازمرو نداره که نسخ کشی کنه این قضیه خیلی دراماتیک و زیباست به نظر من اگر همه اندازه ی جباری مسول بودن وحاضر بودن برای عقایدشون هزینه بدن الان همه چیز عالی بود فراموش نکنید اون الان ته آمادگی و نشستنش رو نیمکت یعنی دوباره فراموش شدن تا مدتی نامعلوم ولی این کار وکرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

اون دوستانی که میگن جباری حرف درستی زد

از قدیم گفتن : هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ، به حرفی ما میتونیم بگیم درست و سنجیده که تبعات خوبی هم به بار بیاره الان تبعات خوب صحبت های این شازده چیه ؟! جز اینکه تو این شرایط بحرانی کلا زد تیم رو متلاشی کرد و خودش رو هم از ترکیب دور کرد

هر صحبتی هرچقدر هم درست باشه باید تو موقعیت و جای مناسب هم زده بشه تا به بار بشینه ، فقط زدن حرف ملاک نیست به فعلیت رسوندش هم باید لحاظ شه
آقای بازیکن حرفه ای ؟! تو با دانش مظلومی مشکل داری مصاحبه با مطبوعات مشکل تیم رو حل میکنه ؟؟ برو خصوصی با فتل صحبت کن ..

یه بار هم شده از این به بعد به این هم فکر کن که صحبتی که میکنی (حالا به درست و غلطش کار ندارم )به نفع تیم هست یا نه بعد شروع به افاضات کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا