• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
یادش بخیر ! کلی ایرانی از ایالت های جنوبی امریکا مثل تگزاس برای دیدن بازی های ایران به ورزشگاه میومدن ! خیلی هاشونم با پرچم شیر و خورشید میومدن ! رسانه میلی هم همش میخواست سانسور کنه ولی نصف تصویرا از دستشون در میرفت :دی

من از گروهی به بعد تمام بازیها رو دیدم ! 6 صبح به عشق اینا پا میشدم :دی
آره ...یادش بخیر ..... :دی
ايران تقريبا نيمي از بازي‌هايش را در جام جهاني پشت سرگذاشته و با وجود گرفتن نتايج عالي که تعجب کارشناسان جهاني را بر انگيخته هنوز کار بسيار سختي براي رسيدن به سهميه‌ي المپيک در اين دوره از رقابت‌ها دارد چرا که بازيهاي سخت ايران در دور پاياني خواهد بود و البته ايران تاکنون پيروزيهاي کم ارزشي ( از لحاظ امتيازبندي) به دست آورده است. گرفتن سهميه از اين دوره از رقابت ها کار بسيار دشواري است که حتي رخ ندادن آن ديگر نبايد ايران را نگران کند، چرا که رقابت‌هاي ديگري در ادامه برگزار خواهد شد و مي‌توان با توجه به عملکرد درخشان ملي پوشان به کسب سهميه از آن رقابت ها اميدوار بود. رقابت‌هاي جهاني انتخابي المپيک که جون سال 2012 برگزار مي‌شود و ايران براي رسيدن به سهميه المپيک تنها نياز دارد در آن رقابت‌ها بهترين تيم آسيايي جدول باشد، نه جزو سه تيم برتر جهان!

در پايان يک نکته را نبايد فراموش کرد؛ اين که ملي پوشان با درخشش خيره کننده خود مقابل قدرتهاي برتر واليبال جهان تا همين جا کار بزرگي انجام داده اند. کمتر کارشناسي انتظار رقم خوردن چنين نتايجي را داشت و پيش از آغاز رقابت‌ها شايد تنها تکرار پيروزي مقابل ژاپن در خاک خودش و همچنين شکست دادن چين و حداکثر مصر سقف آرزوي کارشناسان بود. در جام جهاني واليبال يازده تيم ديگر غير از ايران حضور دارند که غير از ميزبان تمامي آنها در رده بندي جهاني بالاتر از ايران قرار دارند.
با توجه به نتایجی که بدست اومده ایران با یه ذره شانس می تونه سوم بشه ....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امتیازدهی به این صورته که اگه 3-0 ببری ، 3 امتیاز میگیری...اگه 3-1 هم ببری باز هم 3 امتیاز میگیری..ولی اگه 3-2 ببری 2 امتیاز میگیری و 1 امتیاز تیم بازنده میگیره..

ما اگه به کوبا نمیباختیم الان جزوه 3 تا بودیم.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
چه كسي اكبر لاهوتي رو مي شناسه
ايشون پاسور بسيار عالي بود تو سال 1372 يا 1373 واليبال رو كنار گذاشت اگه الان بود قول ميدم بهترين پاسور بازيها ميشد پاسهاش حرف نداشت
يادش به خير
البته آن زمان من سال 73 چهارم دبيرستان بودم يادش بهخير
ممكنه بعضي دوستان اون موقع سنشون خيلي كم بوده باشد

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
معلومه زياد قبلا واليبال رو دنبال نميكردي
من سال 1370
دارم والبال رو پيگري ميكنم
فكر كنم سال 1372 يا 1373 اولين بار تو تهران
رقابتهاي جوانان اسيا سوم شديم يادش به خير

قبلنا نه ... حداکثر 4-5 ساله علاقه ی شدید دارم ، واقعا هم جذابه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
ایران اینقدر خوب بازی کرده که لورنزو برناردی بازیکن قرن والیابل در موردش گفته ایران مرا یاد ایتالیای خودمان می اندازد!

لورنزو برناردی، بازیکن برتر قرن گذشته که در دهه نود نقش تعیین کننده ای در کسب نتایج تیم ملی ایتالیا به سرمربیگری خولیو ولاسکو داشت، دیشب با ارسال پیام تبریک به ولاسکو، یادآور شد که تیم ایران او را به یاد آن تیمی از ایتالیا می اندازد که بهترین نتایج را در اروپا و جهان می گرفت.
برناردی در این پیام نوشته: خولیوی عزیزم، برایت خوشحالم. کاری کرده ای که تیمت گذشته از تکنیک و تاکتیک، کار گروهی فوق العاده ای دارد. دیدی دیروز وقتی همه ایستاده بودند تا بهترین بازیکن میدان مشخص شود؛ چه ذوق و هیجانی داشتند و وقتی یکی از آنها انتخاب شد چطور همه دورش حلقه زدند و پرشور و دوستانه برای او خوشحالی کردند. خولیو عزیزم. این تیم ایران مرا به یاد همان تیم ایتالیای خودمان می اندازد که فقط به کارگروهی فکر می کردیم.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چه كسي اكبر لاهوتي رو مي شناسه
ايشون پاسور بسيار عالي بود تو سال 1372 يا 1373 واليبال رو كنار گذاشت اگه الان بود قول ميدم بهترين پاسور بازيها ميشد پاسهاش حرف نداشت
يادش به خير
البته آن زمان من سال 73 چهارم دبيرستان بودم يادش بهخير
ممكنه بعضي دوستان اون موقع سنشون خيلي كم بوده باشد
من یادمه ولی اکبر لاهوتی به این خوبی که شما گفتی هم نبود! تحرک به نسبت پاسور های امروزی واقعا کم بود! البته شاید من فقط اواخر بازیگریشو دیدم!ایران همیشه نقطه اتکاش قدرتی زن های خوبش بود!مخصوصا از دوره ای نسل طلایی محمودی-ترکاشوند-نادی(که البته این یکی سرعتی زن بود) ظهور کردن! من در تعجبم که چر نادی دیگه سرویس پرشی نمیزنه! یه زمانی فقط به خاطر زدن سرویس پرشی وارد بازیش میکردن:D تلوزیون تو اون دوره دهه 70 بیشتر از الان والیبال نشون میداد! اکثر مسابقه های خوب جهانی رو هم پوشش میداد! خودمو جر میدادیم برای بازیهای ایتالیا و مخصوصا دیدن سرویس های پیچ دار آندرآ سارتورتی!:(

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان داشتم بازی آمريکا - ایتاليارو می ديدم...اين آمريکايی ها خيلی سخت کوشن...خيلی قوين..امتياز الکی از دست نمیدن مثل ما...

ما هميشه ست اول رو باختيم.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
الان داشتم بازی آمريکا - ایتاليارو می ديدم...اين آمريکايی ها خيلی سخت کوشن...خيلی قوين..امتياز الکی از دست نمیدن مثل ما...

ما هميشه ست اول رو باختيم.
بله
آمريكا قهرمان المپيك پكن
و رده چهارم جهانيه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
امیدوارم بزودی شاهد حضور کفاشیان در فدراسون والیبال باشیم :دی
ولی جدا دمشون گرم خیلی با برنامه و منظم هستن.خوشمان آمد

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
فوق العادست
کار ولاسکو اونقدر ارزش داره که منی که طرفدار فوتبالم و کمتر والیبال می بینم حاضرم قراردادهای بزرگ بزرگ با این مربی و بازیکنانی که کشورم رو سربلند می کنن ببندند نه این پولو وارد فوتبال کنن
اونقدر ارزشمنده که شب تا 2 کارم درگیر بود ولی ساعت 5:30 بیدار شدم و بازیشون رو دیدم
تبریک می گم

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال::
طبق قوانين واليبال هر تيم در ست 5 به امتياز 15 برسه برنده بازي ميشه
جالب است بازي ايتاليا و برزيل در ست پنجم 22 بر 20 به نفع ايتاليا تمام شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قوانين اين بازيها فرق ميكنه؟؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
يك سوال::
طبق قوانين واليبال هر تيم در ست 5 به امتياز 15 برسه برنده بازي ميشه
جالب است بازي ايتاليا و برزيل در ست پنجم 22 بر 20 به نفع ايتاليا تمام شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قوانين اين بازيها فرق ميكنه؟؟

وقتی مساوی باشی..مثلا 14-14 حتما باید با 2 پوین اختلاف ببری حریف رو..مثلا بازی امریکا - ایتالیا در ست 1 با نتیجه 41-39 به نفع ایتالیا تموم شد فکر کنم..تا وقتی به 2 پوین اختلاف نرسی بازی ادامه داره.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
نه خير اون قانون باري گيمهاي اول تا چهارم هست نه گيم پنجم
اگر دو تيم تو امتياز 14 هم باشند
هر تيم 15 برسه بازي تمام ميشه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نه خير اون قانون باري گيمهاي اول تا چهارم هست نه گيم پنجم
اگر دو تيم تو امتياز 14 هم باشند
هر تيم 15 برسه بازي تمام ميشه

نخیر..اشتباه میکنید....تو گیم پنجمم به همون شکله.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
نه خير
برو نتايج ليگ جهاني واليبال رو ببين
چند نتيجه 14 به 15 ميبيني

بالا