Jimmy Jump
کاربر تازه وارد
ای بابا !
چرا پس بازیو نشون نمیدن پنجونیمم که رد کرد :worried:
چرا پس بازیو نشون نمیدن پنجونیمم که رد کرد :worried:
ما مثل شیر بیداریم از ترس خواب موندن نخوابیدم2 ساعت تا بازی چرا هیچکس نیست حوصلم سر رفت تو پی تی چندتا پست فرستادم .![]()
آره دیگهباختیم
محتشمیان خاطره ی خوبی ندارم ........آره دیگه
ولی من میگم بازم خوب بودیم آقای محتشمیان هم گفت
آره دیگه
ولی من میگم بازم خوب بودیم آقای محتشمیان هم گفت
بیخیال دیگه من چون نمیخواستم حساس بشم بازیو کامل نمیدیدم و اکثراً صدای گزارشگرو گوش میدادم حالا هرچی که هست باختیم رفت منم برم بخوابمامروز اصلا دفاع روی تور نداشتیم دریافتها هم خیلی بد بود
دسپاینه واقعا پدیده ای بود برای خودش! یادمه که تو باشگاه های ایتالیا چند بازی تی وی داخلی نشونش داد!من هم یادمه لاهوتی رو! حق با شماست, بازیکن فوق العاده ای بود! ظاهرا هم سن و سالیم!
والیبال ما از همون سال ها در مسیر پیش رفت قرار گرفت تا به موقعیت فعلی رسید, به این می گویند برنامه ریزی اصولی و ریشه ای...
همینطوره! یادمه تیم ملی کوبا یک بازیکن استثنایی داشت به اسم "خوئل دسپاینه" که سرویس های پرشی و همینطور ضربات پرشی اسپک از منطقه یک سوم بی نظیری می زد. اون موقع (المپیک 92 بارسلونا) بازی های والیبال رو اغلب "محتشمیان" و "خجسته" گزارش می کردند و یادمه همین خجسته وقتی بازی های کوبا رو گزارش می کرد به خاطر کیفیت بازی بسیار عالی دسپاینه از شدن هیجان زبونش بند می اومد و همه ش می گفت فوق العاده ست این بازیکن! (اون موقع هنوز عبارت چه می کنه این بازیکن اختراع نشده بود!!)