• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بسیار دست و پا بسته بودیم و حرفی برای گفتن نداشتیم، ولی بهرحال چیزی بیشتر از یک بازی والیبال نبود و نباید باعث سرخوردگی شود.
امیدوارم این کادر مربیگری بتواند برای چند سال بر روی این تیم و تیم های پایه کار کند تا به طور بنیادین تغییر و اصولی تر بازی کنیم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دسپاینه واقعا پدیده ای بود برای خودش! یادمه که تو باشگاه های ایتالیا چند بازی تی وی داخلی نشونش داد!

مخلص rax عزیز و ورزشی کاردرست هم هستیم! ;)

راستی خبری از خجسته نیست, من خیلی گزارش هاش رو دوست داشتم (خودشم والیبالیست بوده, حالا مطمئن نیستم که تیم ملی هم بوده یا نه...)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اتفاقا من فکر میکنم امریکا یکی از اسونترین تیم هاست! کلا ایران تو دریافت اول مشکل داره و نقطه قوتش حمله و دفاعه! امریکا هم اکثر امتیازاتشو روی سرویس میگیره! ما که در هر حال تو سرویس حریف میخوایم امتیاز بدیم چه قوی باشن چه خیلی قوی باشن:D در عوض تیمشون روی حمله روی تور و دفاع توپ های قدرتی بشدت ضعیفه! من فکر کنم مصر با وجود همه باخت هاش بیشتر ایرانو تو دردسر بندازه!
لول.. دقیقا همینا که گفته بودم شد ولی بازم باختیم! یحتمل زورمون بهشون نمیرسیده! همین استنلی و اندرسون که که فکر میکنیم شاهکاره بازیشون جلوی بازیکنایی مثه ماکسیم میخایلف و آمارال دانته خیلی از بعد تکنیک بازی پایینترن! یا مثلا اینایی که تازه والیبال رو جدی دنبال میکنند اگر فیلم بازیهای یه بازیکنی مثه گیبا(ژیبا) رو ببیند یحتمل احساس میکنن ایران یه 20-25 سالی کار داره تا یه همچین بازیکنی پرورش بده!:D تنها بازیکنی که تو تیم ایران در حد والیبال دنیاست همین پوریا فیاضیه و بعدش امیر حسینی (که قدش کوتاهه و نمیتونه واقعا رقابت کنه)!بقیه بازیکنا خیلی با فکر بازی نمیکنن! همین بازارگرد فقط بخاطر اینکه یکم با فکر بازی میکنه تو این سن و سال اجبارا تو ترکیب تیم ملیه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بسیار دست و پا بسته بودیم و حرفی برای گفتن نداشتیم، ولی بهرحال چیزی بیشتر از یک بازی والیبال نبود و نباید باعث سرخوردگی شود.
امیدوارم این کادر مربیگری بتواند برای چند سال بر روی این تیم و تیم های پایه کار کند تا به طور بنیادین تغییر و اصولی تر بازی کنیم.

منظورتون از اینکه بیشتر از یه بازی نبود چیه؟
یعنی باید بیشتر میبود؟
من از بردن آمریکا همونقدر خوشحال میشدم که از برد آرژانتین شدم و از باختشم همونقدر ناراحت شدم که از باخت به کوبا شدم.
این که بخایم بازیهای سیاسی رو قاطی ورزش کنیم خیلی مسخرست. که اگر ما این بازی رو میبردیم میکردن و تلویزیون چه ها که نمیکرد و یه کسایی چه پیام ها که نمیدادن ...
مثه همون گل استیلی به آمریکا هنوزم تو شروع اخبار ورزشی و برنامه ها ازش استفاده میشه ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مخلص rax عزیز و ورزشی کاردرست هم هستیم! ;)

راستی خبری از خجسته نیست, من خیلی گزارش هاش رو دوست داشتم (خودشم والیبالیست بوده, حالا مطمئن نیستم که تیم ملی هم بوده یا نه...)

ما بیشتر استاد:blush: فکر میکنم یه سری افراد تو صدا و سیما تحریم شدن! هم تو کشتی و هم تو والیبال و هم تو فوتبال!دقیقا از سال 84 که سیستم صدا و سیما یکم تغییر کرد پخش والیبال و بسکتبال متوقف شد و خیلی ادما هم کنار گذاشته شدن! اون بسکتبال نوین که کلا حذف شد افتاد ساعت 3.5 صبح که کسی نبینه:ph34r2:

حالا این ماجرای والیبال تموم بشه نوبت هندباله! تا الان یه بازی هم پخش نمیکردن یهو یادشون میوفته که هندبالمون هم پیشرفت کرده و میشه تیتر روزنامه ها! یادش بخیر اون زمان بازی های هندبال قهرمانی جهان رو هم نشون میداد و ادم کیف میکرد از دیدن بازیهای تیمای اروپایی! الان تنها چیزی که مشاهده میشه دیدن 10 ها عدد بازیکن با اسم استیکی (؟) تو زمینه! جکسون ریچاردسون کجا و الله کرم(الله خامه یا الله شکلات هم یحتمل بقیه بازیکنان)استیکی کجا:D

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
حیف شد باختیم.
با خودم فکر میکردم اگه امریکا رو میبردیم شاید شاید ولاسکو انداره حقوقش پاداش بگیره.ولی اگه حتی سوم هم بشه کسی (مسئولان) واسش مهم نباشه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
یه نکته هم بگم: اگه ما برده بودیم 36 دور با پرچم زمینو دور میزدیم و نفس کش میخواستیم .
ولی اونا رفتار بازیکناشون حرفه ای بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگه استانلیو نداشتن شاید میبردیم ... این استانلیه به تنهایی مارو ترکونده بود

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
از شانس بد من دیشب یکم دراز کشیدم خوابم برد یهو !
ایشاالله دفعه بدم واسه خودمون 4 تا استانلیو داریم.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
منظورتون از اینکه بیشتر از یه بازی نبود چیه؟
یعنی باید بیشتر میبود؟
من از بردن آمریکا همونقدر خوشحال میشدم که از برد آرژانتین شدم و از باختشم همونقدر ناراحت شدم که از باخت به کوبا شدم.
این که بخایم بازیهای سیاسی رو قاطی ورزش کنیم خیلی مسخرست. که اگر ما این بازی رو میبردیم میکردن و تلویزیون چه ها که نمیکرد و یه کسایی چه پیام ها که نمیدادن ...
مثه همون گل استیلی به آمریکا هنوزم تو شروع اخبار ورزشی و برنامه ها ازش استفاده میشه ...

نه، منظورم کلی بود، صرف نظر از هر حریفی. گاهی اوقات یک باخت ورزشی ساده باعث ناامیدی بی مورد می شود، حداقل برای من اینطور بوده.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
لول.. دقیقا همینا که گفته بودم شد ولی بازم باختیم! یحتمل زورمون بهشون نمیرسیده!

از یحتمل گذشته بود, قطعا زورمون بهشون نمی رسید!!!

ما بیشتر استاد:blush: فکر میکنم یه سری افراد تو صدا و سیما تحریم شدن! هم تو کشتی و هم تو والیبال و هم تو فوتبال!دقیقا از سال 84 که سیستم صدا و سیما یکم تغییر کرد پخش والیبال و بسکتبال متوقف شد و خیلی ادما هم کنار گذاشته شدن! اون بسکتبال نوین که کلا حذف شد افتاد ساعت 3.5 صبح که کسی نبینه:ph34r2:

حالا این ماجرای والیبال تموم بشه نوبت هندباله! تا الان یه بازی هم پخش نمیکردن یهو یادشون میوفته که هندبالمون هم پیشرفت کرده و میشه تیتر روزنامه ها! یادش بخیر اون زمان بازی های هندبال قهرمانی جهان رو هم نشون میداد و ادم کیف میکرد از دیدن بازیهای تیمای اروپایی! الان تنها چیزی که مشاهده میشه دیدن 10 ها عدد بازیکن با اسم استیکی (؟) تو زمینه! جکسون ریچاردسون کجا و الله کرم(الله خامه یا الله شکلات هم یحتمل بقیه بازیکنان)استیکی کجا:D

بابا کولاک, بابا اینکاره!! :D

آره الان که دیگه پخش بقیه رشته ها اصلا جایی در برنامه های تلوزیونی نداره متاسفانه.

مثلا من عاشق پینگ پونگ بودم و بازی های فوق العاده اووه والدنر و فیلیپ گاتین هیچ وقت فراموشم نمی شه, یا تنیس و بازی های بوریس بیکر و استفان ادبرگ و ...

ولی حالا از والیبال دور نشیم...

والیبال ما خدائیش خیلی رشد کرده, کاری اصلا به این مسابقه امروز با امریکا ندارم که باختیم, ما می تونیم خودمون رو بیشتر از این بالا بکشیم, مسلما تمام قدرت های اول دنیا روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند و می تونیم با یک مقدار تجربه بیشتر ما هم ضریب اعتماد به نفس خودمون رو افزایش بدیم, هر چند ولاسکو خودش استاد مسلم روحیه دادن و آمادگی ذهنی هست و بهتر می دونه که چطور باید تیم رو مدیریت کنه. امیدوارم بتونه با این تیم خوب ما کارش رو ادامه بده.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
ست اول رو دفاع و دریافت ها خیلی بد کار کردیم.

ست دوم واقعا شاهکار بود برگرداندن امتیاز 21 به 24 که آمریکا فقط یک امتیاز می خواست و بچه ها موفق شدند بازی رو به تساوی 24-24 بکشونند و اگر کمی خوش شانس بودیم می تونستیم بازی رو در این ست ببریم. آه از نهادم بلند شد وقتی امتیاز 27 رو گرفتند...! :eek::(

اما ست سوم واقعا امریکایی ها عالی کار کردند و اصلا فرصت بازیابی و برگست رو به ما ندادند. بازیکن شماره 13 استنلی فوق العاده بود و بیشترین امتیازات رو به تنهایی کسب کرد. چه سرویس های وحشتناکی داشت!! تمام ضربات حمله اول رو هم با قدرت هر چه تمام تر زد! :stun:

به هر حال چیزی که مشخص بود مشکل عمده ما در دریافت ها بود که گر چه در ست دوم خیلی بهتر شدیم ولی باز هم مشکل داشتیم و روی این مساله جای کار داریم.

نهایتا همونطور که فکرش رو می کردم و قابل پیش بینی هم بود ما نتونستیم از سد تیم قلدر و بسیار با تجربه امریکا بگذریم و این باز هم هیچ چیز از ارزش کار بچه های ما کم نمی کنه. ما تازه داریم در بین غول های والیبال دنیا سری تو سرها در میاریم و خودنمایی می کنیم, اگر به همین روند ادامه بدیم مطمئنا شکست امریکا و برزیل هم در دسترس خواهد بود.

رمز موفقیت کار مداوم و مستمر هست, نه یک جرقه کوتاه. ما با پتانسیل فعلی و تلاش بیشتر می تونیم به این خواسته دست پیدا کنیم.

از اين به بعد بازيها بسيار مشكل است. به جز چين كه البته در آسيا براي خودش قدرتيه، ساير تيمها هم صاحب سبك و سابقه و تجربه زيادي هستند. بازيهاي ايران تا الان بسيار عالي بوده و بايد منتظر شگفتي هاي بعدي بود! منتظريم و بطور همه جانبه بايد حمايتشون كنيم! بچه ها متشكريم!

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
سلام صبح به خير
باز هم ممنون از ولاسكو و بازيكنان ايران
ميتونست اين بازي 3 بر 1 هم بشه اگه گيم دوم بازارگرد يك كم بهتر بازي ميكرد
ديروز ولاسكو گفته بود يك روز استراحت براي تيم من كم هست:: بازي بالهستان وآرژانتين تيم ما 5 گيم بازي كرد و واقعا خسته بود
وباري تيمي كه بار اول هست تو همچين مسابقاتي بازي ميكنه ريكاوري كمي مشكله
مطمئن باشيد اگه 2 روز فاصله بازي بود تيم ما بهتر بازي مي كرد
به نظر من آمريكا ضعيف تر از لهستان و هم اندازه آرژانتين هست
بعضي ها ميگن توقع بالارفته
بله وقتي ايران 4 برد پياپي ميگيره بايد هم توقع بالا برد
فردا بازي سختي با مصر داريم
تيمي كه به قول ولاسكو تا حالا تيم ما تو اين چند ساله نبرده اين تيم رو
و مصر هم دوست داره برد بگيره
من فكر كنم اگه فردا از پس مصر بربياد
مطئن باشيد چين رو هم ميبره
تا بازي باروسيه....................

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
از اين به بعد بازيها بسيار مشكل است. به جز چين كه البته در آسيا براي خودش قدرتيه، ساير تيمها هم صاحب سبك و سابقه و تجربه زيادي هستند. بازيهاي ايران تا الان بسيار عالي بوده و بايد منتظر شگفتي هاي بعدي بود! منتظريم و بطور همه جانبه بايد حمايتشون كنيم! بچه ها متشكريم!
آفرين به شما

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یک سئوال - هنوز شانسی برای گرفتن سهمیه المپیک از این مسابقات داریم؟

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=Verdana,Arial]U.S. coach Alan Knipe: "We came out well focused and well prepared for the match. They forced us to create opportunities and make opportunities. Clayton's play was a big part of today's match, his serving and spiking. I'm happy to get the three points".
[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]Iran coach Julio Velasco: "The U.S. played a very good match. They bested us in all aspects of the game. Their serves, blocks and receptions were all better. They used good tactics. They took all of our weak points and attacked them. Stanley is an extraordinary player. Our players respected the U.S. too much". [/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]U.S. captain Clayton Stanley: "They put together a good plan for us. We came out with good intensity. We didn't make many mistakes and kept the pressure on".
[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]Iran captain Alireza Nadi: "We played with a team that has been the Olympic champion and is very strong. We tried our best, but they were just better than us on this day".
[/FONT]

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
1
RUSRussia156513211553.0004783971.204
2POLPoland135411311462.3334784231.130
3BRABrazil1254121111462.3334553801.197
4ITAItaly1154121111362.1674634101.129
5IRIIran964213212130.9235105450.936
6CUBCuba953221111071.4293813741.019
7ARGArgentina9532111111291.3334544261.066
8USAUSA96333211191.2224704511.042
9SRBSerbia361511227170.4124775520.864
10EGYEgypt35141134120.3333113810.816
11JPNJapan2552216150.4004364670.934
12CHNChina155142150.1333004070.737

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
تو اين مسابقات بعيده
به اميد خدا بازيهاي بعدي
كه متاسفانه در ژاپن برگذار ميشه
و تيمهاي اسيايي حضور دارند تيم قهرمان ميره المپيك
اي بازيها 2 ماه ديگه برگذار ميشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
از یحتمل گذشته بود, قطعا زورمون بهشون نمی رسید!!!

بابا کولاک, بابا اینکاره!! :D

آره الان که دیگه پخش بقیه رشته ها اصلا جایی در برنامه های تلوزیونی نداره متاسفانه.

مثلا من عاشق پینگ پونگ بودم و بازی های فوق العاده اووه والدنر و فیلیپ گاتین هیچ وقت فراموشم نمی شه, یا تنیس و بازی های بوریس بیکر و استفان ادبرگ و ...

ولی حالا از والیبال دور نشیم...

والیبال ما خدائیش خیلی رشد کرده, کاری اصلا به این مسابقه امروز با امریکا ندارم که باختیم, ما می تونیم خودمون رو بیشتر از این بالا بکشیم, مسلما تمام قدرت های اول دنیا روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند و می تونیم با یک مقدار تجربه بیشتر ما هم ضریب اعتماد به نفس خودمون رو افزایش بدیم, هر چند ولاسکو خودش استاد مسلم روحیه دادن و آمادگی ذهنی هست و بهتر می دونه که چطور باید تیم رو مدیریت کنه. امیدوارم بتونه با این تیم خوب ما کارش رو ادامه بده.
خدایی قشنگیش به همون تنوعشون بود! هر رسته ای جایگهی داشت و ببینده پر و پا قرص خودشو! ذاتا با توجه مدل پخش مسابقات ما ها بیشتر همین والدنر و گاتین و تیمو بول و غیره رو دیدیم! اون زمان سهم ورزش های دیگه هم خیلی زیاد بود تو تلوزیون! نه فقط تنیس-بکستبال-پینگ پونگ-والیبال بلکه همه چیز جای خودش پخش میشد! دومیدانی و اسکی و شنا هم من دوست داشتم..حیف شد واقعا:(

رشد کردن که قطعا رشد کردیم! ولی من میگم وضع ما مثه وضع فوتبال ترکیه است! الان مقطعیه که امید به تیممون خیلی زیاده! همین تیم میتونه راحت بره به المپیک و اونجا نتیجه بگیره! الان صربستان-کوبا-مصر-برزیل که سهمیه گرفتن! روسیه و ایتالیا و ایران و امریکا و لهستان رقابت دارن! یعنی ما باید 2بازی بعدی رو ببریم (3-0 یا 3-1)و بعدشم یکی از 2 تا بازی جلوی ایتالیا و روسیه رو ببریم و امید داشته باشیم به نتایج باقی تیما! از این تیم فعلی واقعا انتظار میره که بتونه این کارو بکنه چون هم انگیزشو دارن هم مربی خیلی باهوشی دارن!

بالا