• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پس اول تعداد بازی برده ملاکه(بعد از امتیاز).ممنون
نه آقا ربطی اصلاً به تعداد برد یا باخت نداره خیلی واضحه :
از روی امتیاز رده مشخص میشه دقیقشو نمیدونم ولی فکر کنم باخت سه بر یک هیچ امتیازی نداره ولی باخت سه بر دو یک امتیاز (شایدم دو امتیاز) و برد سه بر دو (فکر کنم) دو امتیاز و برد سه بر یک یا بر هیچ 3 امتیاز
برای همین ممکنه یکی تعداد باختهاشم بیشتر باشه ولی رده بالاتر باشه

روی کاغذ هنوزم شانسمون برای سوم دوم شدن هست باید بقیه بازیا رو عالی باشیم و دست کم اگر از روسیه و برزیل باختیم سه بر دو ببازیم بقیه رو هم ببریم ! مثلاً ایتالیا رو ببریم !! شایدم بردیم ! به هر حال روی کاغذ هنوزم امکان سوم شدنمون هست بستگی به بقیه نتایج تیمها هم داره
یه خوبی که این بازی داشت این بود که زیاد به درازا نکشید تا بیش از این بچه ها خسته شن البته هیچ امتیازیم گیرمون نیومد ... ولی بازم خوبه

یه خواهش از دوستان دارم اونم اینه که حتی اگر از مصر هم باختیم منطقی باشین و فکر نکنین فاجعه رخ داده و بازم تیممونو تحسین کنید چون مصر هم تیم خیلی قدرتمندیه که از شانسش تو اون گروه سخت بوده که تا حالا فقط یه برد آورده (جلو چین)
به نظرم تنها بازی که بچه ها حتماً باید ببرن بازی جلوی چین هست

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بازی بسيار ضعيف و دور از انتظاری رو ارائه داديم..بدترين بازيکن های ما بازارگرد و زرينی بودند که از بد هم بدتر بازی کردند

شرايط روحی روانی و شايدم خستگی بازيکنان کاملاً تو روند خوب بازی نکردنشون دخيل بود...بازارگرد توشرایط یسایر حساس 24-24 سرویس سادره زد به تور!!!!!..اين بازيکنی هست که سرويس هاش پرشی قدرتی هست !! چرا بايد سرويس رو ساده بزنه اون تو تور ؟؟؟

دوستان به جای اين که بيان بگن تا اينجام خيلی عالی بوده دستشون درد نکنه ، بهتره يکم با ديد بازتر به قضيه نگاه کنيم..اين ایرانی که جلوی آمريکا ديديم خيلی فرق داشت با ایرانی که مقابل تيمهای ديگه ديديم..الان آمريکايی ها دارن به اين فکر میکنن که چطور اين ایران تونست از پس لهستان بر بياد ؟؟

ما يه سرويس قدرتی خوب نتونستيم تو بازی بزنيم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
تیم هایی که 3-0 و یا 3-1 میبرن هر 3 امتیاز بازی تیمهایی هم که 3-2 بازی رو میبرن 2 امتاز نصیب خودشون و 1 امتیاز هم نصیب تیم بازنده میکنن که ایران 1 بازی رو 3 امتیازی برده و دوتا بازی رو بدون امتیاز باخته و 3 تا بازی رو با 2 امتیاز بده که سر جمع میشه 9 امتیاز

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
احیانا این پست رویت شد خدمت دوستان ؟!

http://forum.persiantools.com/t224719-page29.html#post4099881
نه حاجی بعید میدونم یه همچین چیزی باشه گفته اول تا سوم تورنمنت نه اول تا سوم بین تیمهای راه نیافته

ولی امید زیاد برای المپیک داریم کافیه تو بازیای کوالیفیکیشن که 2012 برگزار میشه تو آسیا اول بشیم که من این کارو با این مربی و این ستاره ها واین همه انگیزه شدنی میدونم

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بازی بسيار ضعيف و دور از انتظاری رو ارائه داديم..بدترين بازيکن های ما بازارگرد و زرينی بودند که از بد هم بدتر بازی کردند

شرايط روحی روانی و شايدم خستگی بازيکنان کاملاً تو روند خوب بازی نکردنشون دخيل بود...بازارگرد توشرایط یسایر حساس 24-24 سرویس سادره زد به تور!!!!!..اين بازيکنی هست که سرويس هاش پرشی قدرتی هست !! چرا بايد سرويس رو ساده بزنه اون تو تور ؟؟؟

دوستان به جای اين که بيان بگن تا اينجام خيلی عالی بوده دستشون درد نکنه ، بهتره يکم با ديد بازتر به قضيه نگاه کنيم..اين ایرانی که جلوی آمريکا ديديم خيلی فرق داشت با ایرانی که مقابل تيمهای ديگه ديديم..الان آمريکايی ها دارن به اين فکر میکنن که چطور اين ایران تونست از پس لهستان بر بياد ؟؟

ما يه سرويس قدرتی خوب نتونستيم تو بازی بزنيم
عزیز نگران فکر اونا نباش اونا تو دلشون قند میسابن از مهلکه خارج شدن :دی
اینم در نظر داشته باش والیبال کلاً یه ورزش با ابعاد روانی بالاس به علاوه وقتی تاکتیک خوب از طرف تیم مقابل به کار برده بشه و اونا خوب کار کنن در مقابل باعث افت تیم حریف ممکنه بشه حتی اگر تو اوج آمادگی هم باشن اصلاً فلسفه متوقف کردن تیمها با گرفتن یه وقت استراحتم همینه یعنی مربی با یه تغییر تاکتیک باعث میشه هماهنگ تیم خودشکه بالا بره هیچ هماهنگی حریفم کاهش بده

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
انقدر گفتين فوق العده ان عالي ان كه گند زدن رفت ... جنبه موفقيت هم ندارن ..

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چه تیم هایی رو بردن ولی از اصل کاری باختن! اونم 3 بر 0

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
به نظرم باخت به آمریکا لازم بود ولی نه با نتیجه 3-0 ، بخاط این که هر موقع دو تیم حسابی رو میبریم سریع جو گیر میشیم و میگیم که دیگه صعود به المپیک و قهرمانی در بازیها حق مسلم ماست در صورتی که تیم های دیگه هم با برنامه ریزی و تلاش به اینجا رسید
نمیخوام بگم که تیم ما بقیه تیم ها رو شانسی برده ، نه ولی قدر موقعیت خودمون رو نمیدونیم بیخودی جوگیر میشیم و غرور سرتا پامون رو میگیره. این باخت باعث میشه که تیم ما دیگه تیمها رو دستکم نگیره و از الان فکر نکنه که به المپیک صعود کرده .مسابقات بعدی که یکماه دیگه تو همین ژاپن برگزار میشه رو هم اینطوری بخوایم بازی کنیم و بگیم که این تیم ها عددی نیستن هم برامون نرفتن به المپیک رو بهمراه داره.
به امید موفقیت تیم ملی

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بابا الکی سیاسی نکنید این بازیها رو.
تیم ما خوب بازی نمیکنه چه ربطی به سیاست و .... داره
بد بودیم و پر از غرور که باید می باختیم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بابا الکی سیاسی نکنید این بازیها رو.
تیم ما خوب بازی نمیکنه چه ربطی به سیاست و .... داره
بد بودیم و پر از غرور که باید می باختیم

همش کار آخوندا بود. تابلو بود کامل.

:d

پ ن: خاوری برای کار رفت کانادا یا مهاجرت؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خب من که ندیدم بازیو ولی خب باختیم و بدتر اینکه 3-0 باختیم. امریکا تیم خوبی بود / من بازی با ایتالیاش رو دیدم ولی فکر میکردم میبریمشون.
عیبی نداره / راه ادامه داره ولی در کل خب بد شد دیگه

این مطلبی که داش اشکی گفتند رو من دقت نکرده بودم در مورد سهمیه. من فکر میکنم درسته.
اگر تیمی از قبل سهمیه گرفته باشه (که نمیدونم اصلا تیمی الان سهمیه رو گرفته یا این اولین سری سهمیه گرفتن برای المپیک هست) و اون تیم جزو سهمیه گرفتنی ها باشه طبعا سهمیه میره به تیم بعدی. مثلا روسیه سهمیه داشته باشه و بشه سوم ، اونوقت سهمیه میره به تیم چهارم. البته مطمعن نیستم ولی معمولا اینطوری هست.

البته فکر میکنم هنوز هیچ تیمی سهمیه بدست نیاورده و این اولین مسابقات سهمیه دار هست.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
انقدر گفتين فوق العده ان عالي ان كه گند زدن رفت ... جنبه موفقيت هم ندارن ..

دوست عزیز..ما توقعمون رو بیش از حد بالا برده بودیم تا همین جا هم شاهکار کرده بودن.

به نظرم باخت به آمریکا لازم بود ولی نه با نتیجه 3-0 ، بخاط این که هر موقع دو تیم حسابی رو میبریم سریع جو گیر میشیم و میگیم که دیگه صعود به المپیک و قهرمانی در بازیها حق مسلم ماست در صورتی که تیم های دیگه هم با برنامه ریزی و تلاش به اینجا رسید
نمیخوام بگم که تیم ما بقیه تیم ها رو شانسی برده ، نه ولی قدر موقعیت خودمون رو نمیدونیم بیخودی جوگیر میشیم و غرور سرتا پامون رو میگیره. این باخت باعث میشه که تیم ما دیگه تیمها رو دستکم نگیره و از الان فکر نکنه که به المپیک صعود کرده .مسابقات بعدی که یکماه دیگه تو همین ژاپن برگزار میشه رو هم اینطوری بخوایم بازی کنیم و بگیم که این تیم ها عددی نیستن هم برامون نرفتن به المپیک رو بهمراه داره.
به امید موفقیت تیم ملی

درسته!

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
نكته:
راديو هم اعلام كرد چند تيم قبل از مسابقات سهميه
كسب كردند ولي اطلاعات كاملي نداد چه تيمهايي قبلا سهميه المپيك گرفتند
بازي با مصر بسيار سخته
اين رو ولاسكو هم گفته
تا همين جا هم مرسي از همشون
ولي تيم ما تيم خوبي هست ديديد گيم دوم ميتونست به نفع ايران تمام شه
پس توقعات بيجا نيست
اگه يك برد داشتيم بله ميشد گفت اتفاقي هست
ولي تيم ما تا حالا بدور از تعصبت يك تيم خوب بوده تو مسابقات
سه بازي آخر ما بسيار سخته
چون اون سه تيم براي قهرماني ميجنگند

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
صبحم الکی پاشدیم بازیرو دیدیم خورد تو برجکمون..اگه خوب بازی می کردیم میباختیم مهم نبود ولی واقعا بد بازی کردیم..ما در طول بازی حتی یک بار هم از امریکا جلو نیوفتادیم..

چیزی که تو بازی بسیار زیبای امریکاییها مشهود بود استفادی بیش از حد از ابشارهای قدرتی بود تا سرعتی..اعتماد به نفسشون هم بسیار خوب بود.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
صبحم الکی پاشدیم بازیرو دیدیم خورد تو برجکمون..اگه خوب بازی می کردیم میباختیم مهم نبود ولی واقعا بد بازی کردیم..ما در طول بازی حتی یک بار هم از امریکا جلو نیوفتادیم..

چیزی که تو بازی بسیار زیبای امریکاییها مشهود بود استفادی بیش از حد از ابشارهای قدرتی بود تا سرعتی..اعتماد به نفسشون هم بسیار خوب بود.
ببينم تو فوتبال هر زماني جام جهاني باشه نگاه ميكنم
با اينكه بيشتر وقتها ميدونيم اگه تيم ما بازي داشته باشه از پيش باخته هست
بايد تشكر كرد از كليه بازيكنان تيم
بازيها بسيار سنگين است
ولي به اميد حق از فردا تيم وضعش بهتر ميشه
تيم مصر الان داره با ژاپن بازي ميكنه
تا فردا كه باايران بازي داره 14 -15 ساعت بيشتر وقت نداره استراحت كنه
مثل بازي اول ما با ژاپن كه فرداش با كوبا بازي كرديم

مصر گيم اول رو از ژاپن برد

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
اگه از مصر و چین 3 امتیاز بگیریم خیلی خوب میشه

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها اینقدر به تیمتون ایراد نگیرید و دلخور نشید
من فکر میکنم بهتر از این نمیتونستن باشن اولاً که نکته مثبت تیممون جوون بودنشه و از همون اولم خیلی از اصلیا به دلایلی تو ترکیب نبودن پس تجربه بچه های تیممون هم به استثنای ظریف و نادی و موسوی و یکی دوتای دیگه خیلی کمه چیزی که من به نظرم میرسه جز خستگی نمیتونست علت این باخت باشه البته آمریکا هم از همون منطقه کوبا هست و شاید شگردایی که این تیمها دارن زیاد تو تیم ما شناخته نشده و راه مقابلشو خوب نمیدونیم به هرحال ما با تیمای اروپای شرقی بهتر آشنایی داریم به خاطر مربی های صرب که آوردیم و بازی های با روسیه و ایتالیا و ... آمریکاییا در ضمن اگر تا حالا باختن ببینید به چه تیمهایی باختن به قدرتمندترین ها و البته تا آخر بازیا راه زیادی مونده به نظرم ما مصرو ببریم چینو ببریم خیلی خوب میشه بقیش واقعاً برام مهم نیست ردمونم شک نکنید اگر هشتم بشه هم موفقیته و اگر ششم باشه فوق العاده تره چون تو جام همه تیما غولن الان کوبا آمریکا و آرژانتین از ما پایین ترن ولی به احتمال زیاد جامونو میگیرین و چیز غیرعادیم نیست اما اگر چین و مصر رو ببریم فکر میکنم حتی با باخت بقیه بازیا هم از 8 پایین تر نیاییم که خودش میتونه نشون از برتری ما حداقل در دو قاره آسیا و آفریقا داشته باشه

بازی فردا رو در یابید همه باید بیدار بمونیم و امید به شکست دادن مصر داشته باشیم و اگر بردیم مثل بازیهای قبلی باید به عنوان یه پیروزی بزرگ ازش یاد کنیم

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
درسته باختیم ولی دمشون گرم تا همین جای کار...

بالا