• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از راهنماییتون دوستان، آخه 370 تومن خود دوربین باشه با سه پایه کیف و ... شاید تا 450 هم برسه! نزدیک به این دوربین قیمت کمی پایین تر گزینه ای هست؟! بعد به نظر شما من که تبریز زندگی می کنم اگر برم مثلا یه جایی که بورس فروش این دوربین ها هست تهیه کنم بهتره یا مثلا از سایت دیجی کالا؟! از برند های دیگه مث سونی و فوجی تو این قیمت خود دوربین تا 300 گزینه ای ندارید؟!

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
اگه ممکنه این مدل رو با این که شما معرفی کردید مقایسه کنید Fujifilm FinePix F550EXR
اینکه با فرمت خام عکس می گیره ممکنه بگید دقیقا یعنی چی و مزیتش چی هست؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون از راهنماییتون دوستان، آخه 370 تومن خود دوربین باشه با سه پایه کیف و ... شاید تا 450 هم برسه! نزدیک به این دوربین قیمت کمی پایین تر گزینه ای هست؟! بعد به نظر شما من که تبریز زندگی می کنم اگر برم مثلا یه جایی که بورس فروش این دوربین ها هست تهیه کنم بهتره یا مثلا از سایت دیجی کالا؟! از برند های دیگه مث سونی و فوجی تو این قیمت خود دوربین تا 300 گزینه ای ندارید؟!

من خودم ترجیح میدم از بازار خرید کنم مهمترین دلیلش تهیه گارانتیه معتبر مثل ایده ال و تهیه بیمه نامه در ضمن نیازی نیست از همین اول یک سه پایه بخرد و میتونید بعدا بخرید که هم سره فرصت باشه هم جنس خوب

من پیشنهادم اینه که هر دوربینی خریدی حتما بیمش کنی من خودم ایده ال میگیرم معمولا هم قیمتش مناسبه هم خدماتش
حتما بیمش کن چند وقت پیش دوربینم از دسه کسی افتاد و خراب شد با نمایندگی ایده ال که صحبت کردم قرار شد یا پولشو با کسر 15 درصد بگیرم یا یه نویه دیگه که واقعا خوبه این مشکله کلی بود و دیدم دوستانی که مثلا در دوربین به هر نحوی خراش یرداشته و بردن درشو رایگان عوض کردن براش

بیمه 3 درصد پول کل دوربینه که اگر 400 تومنم حساب کنی میشه 12 تومن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سه پایه:15(یه چیز معمولی و خوب)
memory Class 10 8Gb:2030تا
کیف:5 تومن
محافظ صفحه:نهایت 5 تومن
شما بودجه ای که میخوای برای این کار هزینه کنی رو بگو(سقفش برای خرید دوربین)
FinePix F500 هم هست که تو رنج قیمتش دوربین خوبیه یا 550

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
من عکاس حرفه ای نیستم، ببینید مثلا می خوام یه عکس مثلا چند نفره از دوستام که می گیرم یه تصویر قابل قبول باشه رنگها جزییات ترجیحا تو نور داخل منزل هم خوب باشه. این ذخیره عکس با فرمت خام برام سواله دقیقا یعنی چی چه مزیتی هست که دوربین فوجی داره؟! قیمتش هم نظرم به اینه چیزی باشه که نیازم رو براورده کنه و برای همون پول لدم نه برای چیزی بیشتر از نیازم!

راجع به این مدل هم لطفا نظر بدید نیاز من رو جوابگو نیست؟ Canon IXUS 115 HS اختلاف قیمت صد هزار توماانی با sx230 داره میشه بگید مزیت های sx230 چیه؟

Last edited:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
من عکاس حرفه ای نیستم، ببینید مثلا می خوام یه عکس مثلا چند نفره از دوستام که می گیرم یه تصویر قابل قبول باشه رنگها جزییات ترجیحا تو نور داخل منزل هم خوب باشه. این ذخیره عکس با فرمت خام برام سواله دقیقا یعنی چی چه مزیتی هست که دوربین فوجی داره؟! قیمتش هم نظرم به اینه چیزی باشه که نیازم رو براورده کنه و برای همون پول لدم نه برای چیزی بیشتر از نیازم!

راجع به این مدل هم لطفا نظر بدید نیاز من رو جوابگو نیست؟ Canon IXUS 115 HS اختلاف قیمت صد هزار توماانی با sx230 داره میشه بگید مزیت های sx230 چیه؟

اینطور در نظر بگیرید که وقتی شما یک عکس میگیرید یک فایل خام گرفته میشود و بر روی تنظیماتی که شما یا دوربین در نظر گرفتید مثل تراز روشنایی و مقدار غلضت رنگ و... روی اون اعمال میشود و بعدا شما روی اون عکس مانور زیادی از نظر ویرایش نمیتونید بدین ولی وقتی دوربین قابلیت داشته باشه که فایل خامو بدون اعمال تغییرات مذکور به شما بده شما خیلی دستتون بازتره که فکر میکنم واقعا این قابلیت به درد شما نمیخوره حداقل الان چون خود ویرایش تسلط کافی و وقت میطلبه
من پیشنهاد میکنم یه گزینه ارزونتر که کاملا دوستان از داشتنش رازی بودن فکر کنید sx130 البته من خودم 120 شو دارم و راضیم 130 حدود 250 تومن باید باشه

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
اینطور در نظر بگیرید که وقتی شما یک عکس میگیرید یک فایل خام گرفته میشود و بر روی تنظیماتی که شما یا دوربین در نظر گرفتید مثل تراز روشنایی و مقدار غلضت رنگ و... روی اون اعمال میشود و بعدا شما روی اون عکس مانور زیادی از نظر ویرایش نمیتونید بدین ولی وقتی دوربین قابلیت داشته باشه که فایل خامو بدون اعمال تغییرات مذکور به شما بده شما خیلی دستتون بازتره که فکر میکنم واقعا این قابلیت به درد شما نمیخوره حداقل الان چون خود ویرایش تسلط کافی و وقت میطلبه
من پیشنهاد میکنم یه گزینه ارزونتر که کاملا دوستان از داشتنش رازی بودن فکر کنید sx130 البته من خودم 120 شو دارم و راضیم 130 حدود 250 تومن باید باشه
ممنون دوست من...
این مدلی که شما پیشنهاد دادید قیمتش با این Canon IXUS 115 HS یکی هست. بین این دو تا میشه یه مقایسه کنید؟! 115hs مث اینکه حسگرش cmos هست و این بهتر نیست؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
در ظاهر بیشتر مشخصات 115hs بهتر از 130 هست.و همچنین برای موارد عادی جمع و جورتر.
ولی برتریش نسبت به 115 تنظیمات دستی هست که توی این مدل وجود نداره
در اصل 130 مشابه sx210 هست.با این تفاوت که زوم کمتری داره و همچنین باتری سایز aa میخوره
موفق باشید

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
اقا کسی تا حالا با این دوربین عکس گرفته؟ Canon IXUS 115 HS من مصمم شدم برای خریدش فقط می ترسم برای عکاسی عادی تو ذوقم بزنه مثلا هیچ تفاوتی با عکس های دوربین گوشیم حس نکنم و از اینکه بالاش پول دادم پشیمون بشم. تبریز رفتم نمایندگی کانن نداشتش مخوام از دیجی کالا خرید کنم. لطفا یکی که با این دوربین عکاسی کرده راهنمایی کنه تا امروز فردا سفارش خرید بدم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
این صفحه مشخصات دوربین+ همه چیزش رو داره
تو یه قسمتی (حدودا" زیر عکس دوربین) نوشته user images که میتونید اونجا عکس هایی که با این دوربین گرفته شده رو ببینید
----------------------------
و یه مورد دیگه:اگر حتی این دوربین تو حالت auto هم عکس برداره.تو شرایط یکسان مطمئن باشید کیفیت عکسش خیلی بهتر از هر گوشی ای هست.
و این رو یادتون نره اگر حتی کیفیتش مثل گوشیتون باشه(بر فرض محال) باز هم امکاناتی داره که گوشی نداره
هیچ وقت مگا پیکسل رو مبنا برای کیفیت نگذارید
موفق باشید

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من میخواستم دوربین فیلمبرداری بخرم میخواستم راهنمایی کنین، دوربین غیر حرفه ای میخوام منظورم هندی کم هست و فقط برام مهمه که 1080p فیلم برداری داشته باشه نه 1080i خلاصه همه امکاناتش خوب باشه

سپاسگزارم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
اگر فقط فیلم برداری براتون مهمه لطفا" سقف هزینه رو هم بگید.اگر سقف هزینه تون تا 600 تومن هست بهتره دوربین عکاسی دیجیتال بخرید تا فیلم برداری 1080p داشته باشه.و فریم بر ثانیه خوب
اگر هم هندی کم بخواید بگیرید هزینه ی سقف هزینه تون رو بگید تا بچه ها نظراتشون رو بدند
موفق باشید

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر فقط فیلم برداری براتون مهمه لطفا" سقف هزینه رو هم بگید.اگر سقف هزینه تون تا 600 تومن هست بهتره دوربین عکاسی دیجیتال بخرید تا فیلم برداری 1080p داشته باشه.و فریم بر ثانیه خوب
اگر هم هندی کم بخواید بگیرید هزینه ی سقف هزینه تون رو بگید تا بچه ها نظراتشون رو بدند
موفق باشید

سلام

من دوربین دیجیتال دارم البته 720p فیلم برداری داره و زیاد کیفیت خوبی نداره برای همین دنبال دوربین فیلم برداری بودم تا 700 تومن هزینه میکنم

خیلی متشکر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب احتمالا" دوربین شما فریم بر ثانیه ی کمی داشته.شما مدل دوربینت رو بگو تا ببینیم چی به نظرت بی کیفیت میاد.چون اکثر فیلم برداری ها فول اچ دی هست ولی ممکنه باز هم کیفیت زیادی نداشته باشه.به خاطر fps کم یا کوچک بودن سنسور و ...

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
خوب احتمالا" دوربین شما فریم بر ثانیه ی کمی داشته.شما مدل دوربینت رو بگو تا ببینیم چی به نظرت بی کیفیت میاد.چون اکثر فیلم برداری ها فول اچ دی هست ولی ممکنه باز هم کیفیت زیادی نداشته باشه.به خاطر fps کم یا کوچک بودن سنسور و ...

Sony DSC-T500

متشکر
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.97fps [Video]
Audio: AAC 48000Hz stereo 1536kbps [Audio

این اطلاعات یکی از فیلم برداری هست

Last edited:

Taha90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . دنبال یه دوربین بین 300 تا 500 هزار تومن هستم .
بین این دو گزینه موندم . شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟
Cybershot DSC-HX9v
Cybershot DSC-wx10

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوستان نظرتون در مورد دوربین Fujifilm FinePix HS20 چیه ؟
می خوام یه خورده کار حرفه ای بکنم ، البته اصلا هیچ سر رشته ای ندارم ، عکس هایی هم که بخوام بگیرن نهایتا تو وبسایت استفاده میشه ، برای همین خیلی رزولوشن بالا نمی خواد و خوب شاید خیلی حرفه ای بودن هم لازم نباشه ، ولی می خوام دوربین یه حداقل هایی رو داشته باشه
به نظرتون این دوربین با توجه به بودجه محدود من مناسب هستش؟

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام . دنبال یه دوربین بین 300 تا 500 هزار تومن هستم .
بین این دو گزینه موندم . شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟
Cybershot DSC-HX9v
Cybershot DSC-wx10

سلام
دوست من اگر کارایی هایی که میخواید رو بگید بهتر میشه نظر داد
دو مدلی که گفتید هر دو خوبند ولی با این قیمت ممکنه نسبت به کارایی شما دوربین های بهتری با یه برند دیگه هم موجود باشه
ولی محدوده ی f مدل wx10 بیشتر از hx9v هست و همچنین مشخصات دیگه شون یکسانه.ولی زوم hx9v بیشتر از wx10 هست
اگر برای مصارف عادی میخواید هر دو دوربین های خوبی هستند
موفق باشید

دوستان نظرتون در مورد دوربین Fujifilm FinePix HS20 چیه ؟
می خوام یه خورده کار حرفه ای بکنم ، البته اصلا هیچ سر رشته ای ندارم ، عکس هایی هم که بخوام بگیرن نهایتا تو وبسایت استفاده میشه ، برای همین خیلی رزولوشن بالا نمی خواد و خوب شاید خیلی حرفه ای بودن هم لازم نباشه ، ولی می خوام دوربین یه حداقل هایی رو داشته باشه
به نظرتون این دوربین با توجه به بودجه محدود من مناسب هستش؟

سلام
این hs20 در هم رده ای های خودش یه دوربین خیلی خوبه.البته اگر به زوم بالا احتیاج داشته باشید.
و اگر زوم بالا نیاز ندارید با کمی پول بیشتر میتونید slr بخرید مثل 1100d یا d3100
البته خریدن slr اگر سررشته ی زیادی ندارید توصیه نمیشه.ولی اگر میدونید که با کمی افزایش اطلاعاتتون میتونید با slr ها کار کنید بهتره اونها رو بگیرید.و گرنه همین مدلی که گفتید دوربین خیلی خوبیه
موفق باشید

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

سلام.متاسفانه من در مورد هندی کم ها اطلاعاتی ندارم.ولی با این حساب شما میتونی یه دوربین کامپکت با فیلم برداری full Hd بگیری که بالاتر از 30fps باشه
مثلا" sony DSC-HX9V یا wx10 که با 60fps فیلم برداری میکنه و همچنین سنسور نسبتا" خوبی داره.
موفق باشید

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
منظور این 1080/60i یعنی چی ؟ کسی هست بیشتر توضیح بده و 1080p با 1080i تفاوت در چیست ؟

بالا